سلام دوست عزيز خوبيد؟
مدير اين بخش تو 2-3 پست بالاتر به من گفتند كه توضيحاتم كامل نيست و در زمينه وارداتش نميشه اينجوري توضيح داد!! خب منم براي اينكه تاپيك قفل نشه تمام پست هايي كه در اين زمينه زدم رو بايد پاك كنم و كلا بحث وارداتش رو هم ديگه نبايد مطرح كنم. فقط قسمت حاشيه سود رو به دوستان پيشنهاد كردم كه اگر خواستند تو اولين ديدارمون كارت سبز لوازم تحرير رو براشون ميارم تا ببينند كالا براي من چقدر تموم شده و تو بازار چقدر به فروش ميرسه(تا خداي نكرده كسي شك در سلامت حرف هاي من نكنه) تا اينجا هم اگر حرفي زدم همه از روي علم بوده نه از روي احساس. چون خودم براي خودم جنس ميارم اين ها رو گفتم.

مدارك ترخيص كالا هم دارم كه حتما در اولين ديدار با دوستان ميارم تا رو سياه نشم بينشون:happy:
تمام پست هايي كه در اونها با آبي به شما توضيح دادم رو بايد ويرايش كنم تا تاپيك احتمال بسته شدنش بياد پايين

اميدوارم موفق باشيد دوست عزيز
هنوز برام عجیبه که لوازم تحریر رو دارید با تبلت و یک کالای بسیار تخصصی مقایسه میکنید . فکر میکنم به جای نشون دادن برگه سبز اول بهتره از فروشنده پرفورما بگیرید و نشون بدید بعد از فوروادر بعد تعرفه گمرکی رو حساب کنید بعد بگید من تبلت از چین میخرم میارم اینقدر تومن کسی میخواد مشارکت کنه بسم الله نه اینکه بگید چون تو لوازم تحریر سود بالای 100 درصد کردید تو تبلت هم حتما همچین سودی خواهید کرد . به نظرم شما استارت کار رو درست نزدید و با دادن یک قیمت حدود 60 تا 70 تومان برای یک برند و مدل تبلت خواستید هیجان کاذب ایجاد کنید در صورتی که این قیمت اصلا وجود خارجی نداره و اصلا غیر ممکن است حتی تبلت دست دوم رو تو چین این قیمت نمیتونید خریداری کنید .
برای اینکه تو تجارت خودتون موفق باشید پیشنهاد میکنم این کارهایی که میگم انجام بدید شاید من هم تو خرید با شما مشارکت کردم ولی اگر هر کدوم رو ناقص یا انجام ندید مطمعنا توانایی این کار رو نخواهید داشت و بهتر است با سرمایه های برخی از دوستان که شاید براش خیلی زحمت کشدن بازی نکنید
1- گرفتن پرفورما و نحوه تحویل کالا در چین fob - exw و قیمت دقیق دلاری و یوان و نحوه پرداخت پول
2-گرفتن پکینگ لیست از فروشنده
3-گرفتن فاکتور از شرکت ارسال کننده بار هوایی و زمینی و مدت زمان دقیق رسیدن بار به ایران و کدام گمرک و ترخیص از کدام گمرک
بعد از تعیین قیمت دقیق کالا و هزینه باربری باید مراحل زیر رو انجام بدید
4-محاسبه گمرکی کالا + کلیه هزینه های انبار داری و هزینه های متفرقه گمرک و ......
5- ثبت سفارش کالا و واریز پول شبنم و ایران کد و ...
6-ارسال حواله برای فروشنده
7- ارسال کالا توسط فروشنده به ایران
8- ترخیص کالا
باز هم تو صحبت های شما چند نکته مبهم وجود داره که هنوز بهش جواب ندادید
1- قرار داد با شما نوشته میشه یا پدر گرامی تون و هزینه قرار داد های محضر بر عهده کی هست ( البته نمیدونم دفتر خانه این نوع قرار داد ها رو مینویسن یا نه و اصلا وجه قانونی دارد یا خیر ) چون اصل کار غیر قانونی است و اون هم استفاده از کارت بازرگانی فرد دیگری برای واردات که از نظر قانون این کار غیر قانونی است و پدرتون که تو اتاق بازرگانی هستند باید این مسله رو بدونن پس اگر مشکلی پیش بیاد کسانی که قرار داد نوشتن باهاتون نمیتونن ادعایی داشته باشن چون یک کار غیر قانونی انجام دادن و خواستن با نوشتن قرار داد قانونی بشه اون کارشون
2- پول رو چطور و کجا بلوکه میکنید ؟ این مسله باید دقیق مشخص بشه که پولی که من به شما میدم اگه قرار است بلوکه بشه چطور و تو کدوم حساب بلوکه میشه و اصلا کی این پول رو بلوکه میکنه اگر قرار است تو حساب شما یا پدرتون بلوکه بشه پس چه تضمینی برای بنده وجود داره
3- محل ترخیص رو باید مشخص کنید کدوم گمرک و چطور ترخیص میشن چون بعد از ترخیص باید کالا تو انبار باشن تا نماینده وزارت بازرگانی بیاد برای نصب برچسب شبنم تا اجازه فروش پیدا کنند . بندر عباس - تهران - مشهد و....
4- مالیات بر کارت بازرگانی رو چطور و با چه مبلغی محاسبه میکنید و اگه نمیخواهید این مبلغ رو بگیرید باید به صراحت بگید که کلیه مالیات بر کارت و ... بر عهده خودتون است
5-چطور از اعتبار فروشنده مطلع میشید چون برای مثال میگید که تو نمایشگاه ها میخواهید دیدار کنید یعنی برای 50 تا تبلت میخواهید حدود 5 تا 7 میلیون هزینه کنید و برید با فروشنده تو نمایشگاه دیدار کنید ؟
6-اگر مشکلی در ارسال کالا به هر دلیلی خرابی کالا - ارسال نشدن کالا از طرف فروشنده - ارسال نشدن از طرف فورواردر یا ... پیش اومد چطور ضرر و زیان من رو جبران میکنید
باز هم میگم نکات مبهم در نوشته های شما بسیار زیاد است که سعی کنید بصورت شفاف عمل کنید تا تو تجارت خودتون موفق بشید من فقط تنها هدفم اصلاح نوشته های شما و جلوگیری از دادن اطلاعات غلط به یوزر ها هست مگرنه 1 میلیارد دلار هم برای بنده سود داشته باشه حاضر نیستم 50 نفر رو دور خودم جمع کنم و بخوام شراکتی باهاشون چیزی رو وارد کنم و اگه مشکلی پیش بیاد به 50 نفر حساب پس بدم
موفق باشید