• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قابل توجه فروشندگان تبلت و جويندگان فعاليت هاي اقتصادي پر سود و كم ريسك

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dirooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
راستش ببخشيد يكمي دير شد. من الان 48 ساعته كه به خاطر شرايط كاريم به خونه نرسيدم الان هم بايد برم!! چشم به زودي كار رو شروع ميكنيم و قيمت رو در مياريم. اما اگر شما پيشنهادي داريد بفرماييد تا بتونيم قيمت بهتري بدست بياريم.
سلام با تشكر از دوست خوبمون مثل اينكه داريم از همين اول راه اشتباه مي كنيم وابستگي نبايد وجود داشته باشه براي همين مسئله پست دوستمون رو نقل قول كردم . ايشون كار داشتند بقيه چي چرا كسي نظري نمي ده يا اين كه نظر مي ديد چاپ نمي شه در هرحال با يه بررسي مي شه فهميد كه فعلا تو 8 استان ( مشهد كه استارتر عزيز هستند ، تهران ، يزد كه خودم هستم ، گرگان ، اصفهان ، كرج 2 تا ، بيرجند و شيراز )و يك نفر نامعلوم نماينده استاني داريم تعداد هم طبق چيزي كه دوستان فرمودند اگه جدي باشه حداقل 50 و حداكثر 100 تا مي شه . خوب بنده به شخصه فردا صبح براي خريد 10 تا با قيمت مناسب كه بايد همون حوالي 150 تا 160 باشه آمادگي دارم ( البته هيچ اطلاعي ندارم و با توجه به قيمت هاي تك فروشي كه تو همين فروم ديدم مي گم ) . دوست خوبمون omidll اگه لطف كنند يه قيمت عمده بگيرند ممنون مي شم . باز هم ميگم اين كاره نيستم ( فروشنده وسايل الكترونيكي ) ولي امتحانش خيلي خوبه اگه همه با اين ديد نگاه كنند مسئله راحت تر حل مي شه :eek: بقيه دوستان هم اگه لطف كنند تعداد خريد و قيمت مدنظرشون رو بفرمايند به يك جمع بندي برسيم .

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد دوستان يكمي دير شد. يك سري كارهايي داشتم كه متاسفانه باعث شد از اين قضيه فاصله بگيرم. من در پي در آوردن قيمت مناسب هستم. شما هم اگر كسي رو ميشناسيد تهران هستند بگيد كه من بهشون بگم از كجا ميتونن قيمت بگيرند تا زودتر كار رو شروع كنيم.
با تشكر از دوستان

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
ببخشيد دوستان يكمي دير شد. يك سري كارهايي داشتم كه متاسفانه باعث شد از اين قضيه فاصله بگيرم. من در پي در آوردن قيمت مناسب هستم. شما هم اگر كسي رو ميشناسيد تهران هستند بگيد كه من بهشون بگم از كجا ميتونن قيمت بگيرند تا زودتر كار رو شروع كنيم.
با تشكر از دوستان

دوست عزیز من چند تا سوال پرسیدن که اگه جواب منو بدید واقعا لطف بزرگی کردید شاید یه مسایلی رو شما میدونید و من و همکارانم بی اطلاع هستیم
1- چگونه با کارت بازرگانی کالا وارد میکنید و هیچ هزینه ای بابت کارت بازرگانی از مشتری ها نمیگیرید از قبیل مالیات و ....
2-چطور برای دوستان قرار داد مینویسید و پول رو بلوکه میکنید تو بانک اگه پول بلوکه بشه تو بانک با چه پولی و دلاری میخواهید حواله بزنید ؟ اصلا چطور پول رو بلوکه میکنید یعنی اگر 50 نفر سرمایه گذاری کنند یه حساب 50 امضا باز میکنید یا با 50 نفر قرار داد مینویسید و...
3-چه تضمینی به کسانی که سرمایه گذاری میکنند میدید در صورتی که اصلا کارت بازرگانی به اسم خود شما نیست همونطور که گفتید به اسم پدرتون هست یعنی این افراد باید بیان با پدرتون قرار داد ببندن ؟
4- چه تضمینی میدید که بعد از اینکه جنس رو ترخیص کردید به کسانی که سرمایه گذاری کردن جنس رو تحویل بدید ؟ همانطور که خودتون و پدر گرامی تون میدونن اولا استفاده از کارت بازرگانی فرد دیگری برای واردات قانونی نیست دوما تنها صاحب قانونی کالا فردی است که کالا به اسمش بارنامه میشه و اون فردی هست که کارت بازرگانی به اسمش است یعنی پدر گرامی شما .
5- از کجا و کدوم شرکت تو چین تبلت 7 اینچی به قیمت 60 تا 70 تومان خریداری میکنید ؟ ایا پرفورما از اون شرکت گرفتید یا خیر ؟ ایا منظورتون دلار بوده یا تومان ؟ ایا بهتر نیست اول قیمت رو بگیرید بعد هزینه ها رو جمع کنید بعد قیمت نهایی رو اعلام کنید ؟

من اصلا دوست ندارم دخالتی در فعالیت تجاری شما داشته باشم ولی وقتی می بینم که دارید اطلاعات اشتباه میدید وظیفه خودم میدونم واقعیت رو بگم چون دوست ندارم بعدا کسی متضرر بشه و مشکلی برای کسی پیش بیاد .

موفق باشید

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام با تشكر از دوست خوبمون مثل اينكه داريم از همين اول راه اشتباه مي كنيم وابستگي نبايد وجود داشته باشه براي همين مسئله پست دوستمون رو نقل قول كردم . ايشون كار داشتند بقيه چي چرا كسي نظري نمي ده يا اين كه نظر مي ديد چاپ نمي شه در هرحال با يه بررسي مي شه فهميد كه فعلا تو 8 استان ( مشهد كه استارتر عزيز هستند ، تهران ، يزد كه خودم هستم ، گرگان ، اصفهان ، كرج 2 تا ، بيرجند و شيراز )و يك نفر نامعلوم نماينده استاني داريم تعداد هم طبق چيزي كه دوستان فرمودند اگه جدي باشه حداقل 50 و حداكثر 100 تا مي شه . خوب بنده به شخصه فردا صبح براي خريد 10 تا با قيمت مناسب كه بايد همون حوالي 150 تا 160 باشه آمادگي دارم ( البته هيچ اطلاعي ندارم و با توجه به قيمت هاي تك فروشي كه تو همين فروم ديدم مي گم ) . دوست خوبمون omidll اگه لطف كنند يه قيمت عمده بگيرند ممنون مي شم . باز هم ميگم اين كاره نيستم ( فروشنده وسايل الكترونيكي ) ولي امتحانش خيلي خوبه اگه همه با اين ديد نگاه كنند مسئله راحت تر حل مي شه :eek: بقيه دوستان هم اگه لطف كنند تعداد خريد و قيمت مدنظرشون رو بفرمايند به يك جمع بندي برسيم .
ممنونم از حمايتتون دوست عزيز
امروز با بعضي دوستان در كرج تماس ميگيرم ببينم حاضر ميشن به آدرسي كه بگم برن و يك سري اطلاعات بگيرند تا توزيعكننده و وارد كننده رو پيدا كنيم.
بازم خواهش ميكنم از دوستان تا همكاري كنند تا اين تاپيك به نتيجه برسه

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام

من شیراز هستم
تعداد خرید پس از مشخص شدن قیمت دقیق 7-10 تا

تنی چند از دوستان بالاتر فرمودند یکی بره قیمت مشخص بشه
خوب عزیزانی که حالا یا تهران هستند یا مشهد برن تا قیمت دقیق مشخص بشه
قیمت رو هم برای 50 تا در نظر داشته باشند . یعنی بگن 50 تا

به هر حال بنده هم عضو گروه
سلام دوست عزيز
به گروه خودتون خيلي خوش آمديد.
احتمالا يكي از دوستان در كرج يا تهران بايد زحمت در آوردن مشخصات وارد كننده و توزيع كننده رو بكشند. من آدرس ميدم بهشون و اين دوستان هم لطف ميكنند برن و مشخصات وارد كننده رو در ميارن. بعد اگر خود وارد كننده 50 عدد به ما بفروشه كه بعيد ميدونم( چون وارد كننده ها اغلب تعهد به واسطه هاشون دارند كه به اونها بدن تا بازارشون خراب نشه و يك بازار دائمي داشته باشند) كه خب از وارد كننده ميخريم اما اون احتمالا آدرس يك توزيع كننده عمده رو بهمون ميده تا با اون به توافق برسيم. به هر حال نياز داريم يكي زحمت بكشه به آدرسي كه ميرم مراجعه كنه و ليست رو در بياره!!

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من چند تا سوال پرسیدن که اگه جواب منو بدید واقعا لطف بزرگی کردید شاید یه مسایلی رو شما میدونید و من و همکارانم بی اطلاع هستیم
1- چگونه با کارت بازرگانی کالا وارد میکنید و هیچ هزینه ای بابت کارت بازرگانی از مشتری ها نمیگیرید از قبیل مالیات و ....
2-چطور برای دوستان قرار داد مینویسید و پول رو بلوکه میکنید تو بانک اگه پول بلوکه بشه تو بانک با چه پولی و دلاری میخواهید حواله بزنید ؟ اصلا چطور پول رو بلوکه میکنید یعنی اگر 50 نفر سرمایه گذاری کنند یه حساب 50 امضا باز میکنید یا با 50 نفر قرار داد مینویسید و...
3-چه تضمینی به کسانی که سرمایه گذاری میکنند میدید در صورتی که اصلا کارت بازرگانی به اسم خود شما نیست همونطور که گفتید به اسم پدرتون هست یعنی این افراد باید بیان با پدرتون قرار داد ببندن ؟
4- چه تضمینی میدید که بعد از اینکه جنس رو ترخیص کردید به کسانی که سرمایه گذاری کردن جنس رو تحویل بدید ؟ همانطور که خودتون و پدر گرامی تون میدونن اولا استفاده از کارت بازرگانی فرد دیگری برای واردات قانونی نیست بله قانوني نيست اما دوما تنها صاحب قانونی کالا فردی است که کالا به اسمش بارنامه میشه و اون فردی هست که کارت بازرگانی به اسمش است یعنی پدر گرامی شما .
5- از کجا و کدوم شرکت تو چین تبلت 7 اینچی به قیمت 60 تا 70 تومان خریداری میکنید ؟ ایا پرفورما از اون شرکت گرفتید یا خیر ؟ ایا منظورتون دلار بوده یا تومان ؟ ایا بهتر نیست اول قیمت رو بگیرید بعد هزینه ها رو جمع کنید بعد قیمت نهایی رو اعلام کنید ؟

من اصلا دوست ندارم دخالتی در فعالیت تجاری شما داشته باشم ولی وقتی می بینم که دارید اطلاعات اشتباه میدید . وظیفه خودم میدونم واقعیت رو بگم چون دوست ندارم بعدا کسی متضرر بشه و مشکلی برای کسی پیش بیاد .
موفق باشید
سلام دوست عزيز
خوبيد؟
اگر دير جواب ميدم براي اينه كه پست هام خيلي دير تاييد ميشن.
خب طبق معمول جواب ها رو با آبي تو پست خودتون نوشتم:)ژ
با توجه به پستي كه مدير محترم براي بستن تاپيك زدند پست هاي مربوط به واردات رو ويرايش كردم. بحث وارداتش در داخل انجمن كلا ديگه مطرح نخواهد شد. الان فقط تمركز بر خريد كلي از يك واسط در ايران هست نه واردات تبلت:)

Last edited:

take

Registered User
لایک‌ها
100
منم تا 5 تبلت برای اول کار هستم
هیچ تجربه ای هم تا حالا تو زمینه فروش نداشتم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
استارتر محترم تاپیک

چون به شخصه در این مقوله صادرات و واردات هستم و همچنین کارت بازرگانی دارم یکسری مسائل مبهم وجود داره که به شخصه اصلا برام جور نمیاد برای مثال کارت بازرگانی پدر شما که از لحاظ حقوقی همه با پدر گرامی شما طرف حساب هستند . حالا شما هی بفرمائید وکالت و قرار داد محضری و..... . همچنین بخش تهیه ارزی شما . شما دارید از بانک تهیه ارزی میکند به نرخ مبادله ای که بخش کلا روی هوا هست مدتش . در ثانی اگر شما میخوایید برای مثال همین تعداد افرادی که در این تاپیک اعلام آمادگی کردن رو به صورتی با هاشون کار کنید که عملا دستشون به جایی بند باشه (دقت کنید چی گفتم) یا باید با هر کدوم قرار داد رسمی ببندید و یا یه یک قرار داد کلی . هزینه محضری اینا خودش به کنار که شما باید روی جنس لحاظ کنید .

شما توی این تاپیک هر موقع کاربر hunter2000 از شما سوالی می پرسه و به پدر گرامی شما ختم میشه در جواب ایشون میگید که بله در صورت تمایل با پدر شما قرار داد مینویسن . عزیز از لحاظ حقوقی شما برای من مشخص کن که شما این وسط سرمایه گذار هستی یا دلال ؟

از لحاظ حقوقی اگر کسی بخواد با پدر گرامی شما قرار داد ببنده طرف حساب اون فرد و پدر شما هستن و شما این وسط دلال میشید . حالا اگر مشکلی پیش بیاد شما مصونیت دارید و اون فرد طرف حساب با پدر شما هست .

تاپیک شما و ضد و نقیض زیاد داره . برای مثال همین 2 پست بالاتر شما قرار بود که ترخیص کاری رو خودتون انجام بدید ولی صحبت از حق العمل کارها باز به میون اومد .

باز هم قید میکنم هر معامله ای در این بخش انجام بشه و در صورت مغموم شدن طرفین هیچ کاربری حق اعتراض نداره . از مجاری قانونی اقدام کنید و حتی پستی جهت اطلاع رسانی و جنگ و دعوا راه انداختن حق ندارید بدید .
در ضمن توصیه میکنم کاربران به نصایح کاربر hunter2000 توجه کنن

در ضمن جناب استارتر 24 ساعت مهلت دارید تا تمام شبهات قانونی و حقوقی کارتون رو بر طرف کنید در غیر این صورت تاپیکتون قفل و بایگانی میشه . شما شبهات حقوقی بسیار زیادی کارتون داره و در انتها به نام پدر گرامیتون ختم میشه . یعنی فی الواقع شما این وسط دلال به حساب میایید چون از لحاظ حقوقی همه چی ختم به پدر بزرگوار شما هست .

Last edited:

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
استارتر محترم تاپیک

چون به شخصه در این مقوله صادرات و واردات هستم و همچنین کارت بازرگانی دارم یکسری مسائل مبهم وجود داره که به شخصه اصلا برام جور نمیاد برای مثال کارت بازرگانی پدر شما که از لحاظ حقوقی همه با پدر گرامی شما طرف حساب هستند . حالا شما هی بفرمائید وکالت و قرار داد محضری و..... . همچنین بخش تهیه ارزی شما . شما دارید از بانک تهیه ارزی میکند به نرخ مبادله ای که بخش کلا روی هوا هست مدتش . در ثانی اگر شما میخوایید برای مثال همین تعداد افرادی که در این تاپیک اعلام آمادگی کردن رو به صورتی با هاشون کار کنید که عملا دستشون به جایی بند باشه (دقت کنید چی گفتم) یا باید با هر کدوم قرار داد رسمی ببندید و یا یه یک قرار داد کلی . هزینه محضری اینا خودش به کنار که شما باید روی جنس لحاظ کنید .

شما توی این تاپیک هر موقع کاربر hunter2000 از شما سوالی می پرسه و به پدر گرامی شما ختم میشه در جواب ایشون میگید که بله در صورت تمایل با پدر شما قرار داد مینویسن . عزیز از لحاظ حقوقی شما برای من مشخص کن که شما این وسط سرمایه گذار هستی یا دلال ؟

از لحاظ حقوقی اگر کسی بخواد با پدر گرامی شما قرار داد ببنده طرف حساب اون فرد و پدر شما هستن و شما این وسط دلال میشید . حالا اگر مشکلی پیش بیاد شما مصونیت دارید و اون فرد طرف حساب با پدر شما هست .

تاپیک شما و ضد و نقیض زیاد داره . برای مثال همین 2 پست بالاتر شما قرار بود که ترخیص کاری رو خودتون انجام بدید ولی صحبت از حق العمل کارها باز به میون اومد .

باز هم قید میکنم هر معامله ای در این بخش انجام بشه و در صورت مغموم شدن طرفین هیچ کاربری حق اعتراض نداره . از مجاری قانونی اقدام کنید و حتی پستی جهت اطلاع رسانی و جنگ و دعوا راه انداختن حق ندارید بدید .

در ضمن جناب استارتر 24 ساعت مهلت دارید تا تمام شبهات قانونی و حقوقی کارتون رو بر طرف کنید در غیر این صورت تاپیکتون قفل و بایگانی میشه . شما شبهات حقوقی بسیار زیادی کارتون داره و در انتها به نام پدر گرامیتون ختم میشه . یعنی فی الواقع شما این وسط دلال به حساب میایید چون از لحاظ حقوقی همه چی ختم به پدر بزرگوار شما هست .

من اصلا دوست ندارم در فعالیت تجاری کسی دخالت کنم ولی بر حسب تجربه میگم که نوشته ها بر اساس هیجان از سود های بالای 100 درصدی هست در صورتی که ابتدا برای واردات باید تمام هزینه ها رو مشخص کرد از قبیل قیمت تمام شده کالا + هزینه های حمل و نقل ( دریایی و زمینی ) + هزینه های گمرکی + هزینه های متفرقه گمرک و خرید که همگی دقیق محاسبه میشن و اون موقع میایید تو تو تاپیک میگید که من تبلت از چین میارم و اینجا تحویل میدم ..... تومان . همچنین نوسانات قیمت ارز هم تاثیر گذار هست که ایشون شاید بخوان از ارز مبادله ای استفاده کنند ولی من شخصا ندیدم کسی برای زیر 20 هزار دلار خودش رو الاف این ارز مبادله ای کنه اگه منظورشون از بلوکه شدن پول تو بانک همین ارز مبادله است روال کار به این صورت است که کل مبلغ فاکتور وارد حساب شخصی یا شرکتی وارد کننده میشه یعنی پدر گرامی ایشون بعد بانک میبره تو نوبت ممکنه 2 ماه طول بکشه تا نوبت به ارسال ارز برسه تو این مدت این پول غیر قابل برداشت است بعد بانک دلار مبادله رو حواله میکنه و مابغی پول که ما به تفاوت ارز مبادله ای و ازاد است رو دوباره بلوکه میکنه تا برگه سبز گمرک رو بگیرید و به بانک بدید اون موقع پول قابل برداشت میشه و تنها کسی که امکان برداشت پول رو داره پدر شما است .
درباره ترخیص هم یه توضیحاتی دادند اول اینکه برای واردات مالیات گرفته میشه + سهم اتاق بازرگانی که شما اصلا در جریان این مالیات نیستید دوما ترخیص کار شما اگر بخواد کالا دریایی بیاد باید بره بندر عباس و ترخیص کنه و فکر نمیکنم کسی این رو رایگان انجام بده از مشهد بره بندر عباس و هتل بگیره و ... رایگان اگر بخواهید هوایی بیارید برای هر کیلو باید 4.4 دلار حداقل هزینه باربری بدید که هزینه باربری با مبلغ فاکتور جمع میشه و بهش گمرکی میخوره تعرفه تبلت + 6 درصد ارزش افزوده و ..... درباره خرید تبلت هم شما گفتید تبلت wintouch q75 میخواهید بیارید من به شرط قاطع بهتون میگم زیر 40 دلار نمیتونید خرید کنید که قیمتی که من دارم بالای 40 دلار است که برسه فروشش تک فروشی تو علائدین 240 تومان است

اصلا هم تصور نداشته باشید که من این توضیحات رو برای شما مینویسم مطمعنا بسیاری از این سایت و نوشته ها بازدید میکنم و فقط و فقط هدفم اطلاع رسانی و بالا بردن اگاهی اونها و شخص شما است . امیدوارم که در تجارت خودتون موفق باشید من توضیحات خودم رو نوشتم و اگر شما به غیر از این روش دیگری برای ارزون تمام شدن کالا و سود 200 درصدی دارید بهتره اول خودتون اون روش رو تست کنید و بعد دنبال شریک برای کارتون باشید

موفق و پیروز باشید

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استارتر محترم تاپیک

قانون شماره 16: خودتون در بخش قوانين نوشتيد لطفا بخونيدش:
16. بکار بردن لفظ کلمه دلال برای تمامی کاربرانی که در تاپیک ارز و سکه فعال هست به هر نحوی ممنوع می باشد و فلذا محدود به نمی باشدو به عنوان توهین تلقی میگردد و به شدت برخورد میگردد .
اميدوارم اين نوشته ام باعث نشه كه شما آيدي من رو ببنديد خب؟ فكر كنم شما يك عذر خواهي به من بدهكاريد:happy:خب بريم سراغ اصل موضوع...چشم من مساله واردات رو كلا از پست اول و تمام پست هايي كه در اونها حرفي ازشون زدم برميدارم تا تاپيك قفل نشه. اگر كسي بعدا خواست حاشيه سود من رو در لوازم تحرير ببينه ميتونم براي كارت سبز كالا رو كه از گمرك ترخيص شده بيارم ببينيد براي من چقدر تموم شده و ببينيد تو بازار چقدر هست:) اميدوارم تاپيك رو نبنديد مدير محترم. اينجا شما تصميم ميگيريد.

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اصلا دوست ندارم در فعالیت تجاری کسی دخالت کنم ولی بر حسب تجربه میگم که نوشته ها بر اساس هیجان از سود های بالای 100 درصدی هست در صورتی که ابتدا برای واردات باید تمام هزینه ها رو مشخص کرد از قبیل قیمت تمام شده کالا + هزینه های حمل و نقل ( دریایی و زمینی ) + هزینه های گمرکی + هزینه های متفرقه گمرک و خرید که همگی دقیق محاسبه میشن و اون موقع میایید تو تو تاپیک میگید که من تبلت از چین میارم و اینجا تحویل میدم ..... تومان . همچنین نوسانات قیمت ارز هم تاثیر گذار هست که ایشون شاید بخوان از ارز مبادله ای استفاده کنند ولی من شخصا ندیدم کسی برای زیر 20 هزار دلار خودش رو الاف این ارز مبادله ای کنه اگه منظورشون از بلوکه شدن پول تو بانک همین ارز مبادله است روال کار به این صورت است که کل مبلغ فاکتور وارد حساب شخصی یا شرکتی وارد کننده میشه یعنی پدر گرامی ایشون بعد بانک میبره تو نوبت ممکنه 2 ماه طول بکشه تا نوبت به ارسال ارز برسه تو این مدت این پول غیر قابل برداشت است بعد بانک دلار مبادله رو حواله میکنه و مابغی پول که ما به تفاوت ارز مبادله ای و ازاد است رو دوباره بلوکه میکنه تا برگه سبز گمرک رو بگیرید و به بانک بدید اون موقع پول قابل برداشت میشه و تنها کسی که امکان برداشت پول رو داره پدر شما است .
درباره ترخیص هم یه توضیحاتی دادند اول اینکه برای واردات مالیات گرفته میشه + سهم اتاق بازرگانی که شما اصلا در جریان این مالیات نیستید دوما ترخیص کار شما اگر بخواد کالا دریایی بیاد باید بره بندر عباس و ترخیص کنه و فکر نمیکنم کسی این رو رایگان انجام بده از مشهد بره بندر عباس و هتل بگیره و ... رایگان اگر بخواهید هوایی بیارید برای هر کیلو باید 4.4 دلار حداقل هزینه باربری بدید که هزینه باربری با مبلغ فاکتور جمع میشه و بهش گمرکی میخوره تعرفه تبلت + 6 درصد ارزش افزوده و ..... درباره خرید تبلت هم شما گفتید تبلت wintouch q75 میخواهید بیارید من به شرط قاطع بهتون میگم زیر 40 دلار نمیتونید خرید کنید که قیمتی که من دارم بالای 40 دلار است که برسه فروشش تک فروشی تو علائدین 240 تومان است

اصلا هم تصور نداشته باشید که من این توضیحات رو برای شما مینویسم مطمعنا بسیاری از این سایت و نوشته ها بازدید میکنم و فقط و فقط هدفم اطلاع رسانی و بالا بردن اگاهی اونها و شخص شما است . امیدوارم که در تجارت خودتون موفق باشید من توضیحات خودم رو نوشتم و اگر شما به غیر از این روش دیگری برای ارزون تمام شدن کالا و سود 200 درصدی دارید بهتره اول خودتون اون روش رو تست کنید و بعد دنبال شریک برای کارتون باشید

موفق و پیروز باشید
سلام دوست عزيز خوبيد؟
مدير اين بخش تو 2-3 پست بالاتر به من گفتند كه توضيحاتم كامل نيست و در زمينه وارداتش نميشه اينجوري توضيح داد!! خب منم براي اينكه تاپيك قفل نشه تمام پست هايي كه در اين زمينه زدم رو بايد پاك كنم و كلا بحث وارداتش رو هم ديگه نبايد مطرح كنم. فقط قسمت حاشيه سود رو به دوستان پيشنهاد كردم كه اگر خواستند تو اولين ديدارمون كارت سبز لوازم تحرير رو براشون ميارم تا ببينند كالا براي من چقدر تموم شده و تو بازار چقدر به فروش ميرسه(تا خداي نكرده كسي شك در سلامت حرف هاي من نكنه) تا اينجا هم اگر حرفي زدم همه از روي علم بوده نه از روي احساس. چون خودم براي خودم جنس ميارم اين ها رو گفتم.:) مدارك ترخيص كالا هم دارم كه حتما در اولين ديدار با دوستان ميارم تا رو سياه نشم بينشون:happy:
تمام پست هايي كه در اونها با آبي به شما توضيح دادم رو بايد ويرايش كنم تا تاپيك احتمال بسته شدنش بياد پايين:)
اميدوارم موفق باشيد دوست عزيز

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم تا 5 تبلت برای اول کار هستم
هیچ تجربه ای هم تا حالا تو زمینه فروش نداشتم
سلام دوست عزيز خوبيد؟
خيلي خوش آمديد:) فروش 5 عدد تبلت واقعا كار راحتيه دوست من نگران اون مساله اش نباشيد. فقط لطفا بگيد از گدوم ششهر هستيد دوست من:)

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام دوست عزيز خوبيد؟
مدير اين بخش تو 2-3 پست بالاتر به من گفتند كه توضيحاتم كامل نيست و در زمينه وارداتش نميشه اينجوري توضيح داد!! خب منم براي اينكه تاپيك قفل نشه تمام پست هايي كه در اين زمينه زدم رو بايد پاك كنم و كلا بحث وارداتش رو هم ديگه نبايد مطرح كنم. فقط قسمت حاشيه سود رو به دوستان پيشنهاد كردم كه اگر خواستند تو اولين ديدارمون كارت سبز لوازم تحرير رو براشون ميارم تا ببينند كالا براي من چقدر تموم شده و تو بازار چقدر به فروش ميرسه(تا خداي نكرده كسي شك در سلامت حرف هاي من نكنه) تا اينجا هم اگر حرفي زدم همه از روي علم بوده نه از روي احساس. چون خودم براي خودم جنس ميارم اين ها رو گفتم.:) مدارك ترخيص كالا هم دارم كه حتما در اولين ديدار با دوستان ميارم تا رو سياه نشم بينشون:happy:
تمام پست هايي كه در اونها با آبي به شما توضيح دادم رو بايد ويرايش كنم تا تاپيك احتمال بسته شدنش بياد پايين:)
اميدوارم موفق باشيد دوست عزيز

هنوز برام عجیبه که لوازم تحریر رو دارید با تبلت و یک کالای بسیار تخصصی مقایسه میکنید . فکر میکنم به جای نشون دادن برگه سبز اول بهتره از فروشنده پرفورما بگیرید و نشون بدید بعد از فوروادر بعد تعرفه گمرکی رو حساب کنید بعد بگید من تبلت از چین میخرم میارم اینقدر تومن کسی میخواد مشارکت کنه بسم الله نه اینکه بگید چون تو لوازم تحریر سود بالای 100 درصد کردید تو تبلت هم حتما همچین سودی خواهید کرد . به نظرم شما استارت کار رو درست نزدید و با دادن یک قیمت حدود 60 تا 70 تومان برای یک برند و مدل تبلت خواستید هیجان کاذب ایجاد کنید در صورتی که این قیمت اصلا وجود خارجی نداره و اصلا غیر ممکن است حتی تبلت دست دوم رو تو چین این قیمت نمیتونید خریداری کنید .

برای اینکه تو تجارت خودتون موفق باشید پیشنهاد میکنم این کارهایی که میگم انجام بدید شاید من هم تو خرید با شما مشارکت کردم ولی اگر هر کدوم رو ناقص یا انجام ندید مطمعنا توانایی این کار رو نخواهید داشت و بهتر است با سرمایه های برخی از دوستان که شاید براش خیلی زحمت کشدن بازی نکنید

1- گرفتن پرفورما و نحوه تحویل کالا در چین fob - exw و قیمت دقیق دلاری و یوان و نحوه پرداخت پول
2-گرفتن پکینگ لیست از فروشنده
3-گرفتن فاکتور از شرکت ارسال کننده بار هوایی و زمینی و مدت زمان دقیق رسیدن بار به ایران و کدام گمرک و ترخیص از کدام گمرک
بعد از تعیین قیمت دقیق کالا و هزینه باربری باید مراحل زیر رو انجام بدید
4-محاسبه گمرکی کالا + کلیه هزینه های انبار داری و هزینه های متفرقه گمرک و ......
5- ثبت سفارش کالا و واریز پول شبنم و ایران کد و ...
6-ارسال حواله برای فروشنده
7- ارسال کالا توسط فروشنده به ایران
8- ترخیص کالا

باز هم تو صحبت های شما چند نکته مبهم وجود داره که هنوز بهش جواب ندادید
1- قرار داد با شما نوشته میشه یا پدر گرامی تون و هزینه قرار داد های محضر بر عهده کی هست ( البته نمیدونم دفتر خانه این نوع قرار داد ها رو مینویسن یا نه و اصلا وجه قانونی دارد یا خیر ) چون اصل کار غیر قانونی است و اون هم استفاده از کارت بازرگانی فرد دیگری برای واردات که از نظر قانون این کار غیر قانونی است و پدرتون که تو اتاق بازرگانی هستند باید این مسله رو بدونن پس اگر مشکلی پیش بیاد کسانی که قرار داد نوشتن باهاتون نمیتونن ادعایی داشته باشن چون یک کار غیر قانونی انجام دادن و خواستن با نوشتن قرار داد قانونی بشه اون کارشون

2- پول رو چطور و کجا بلوکه میکنید ؟ این مسله باید دقیق مشخص بشه که پولی که من به شما میدم اگه قرار است بلوکه بشه چطور و تو کدوم حساب بلوکه میشه و اصلا کی این پول رو بلوکه میکنه اگر قرار است تو حساب شما یا پدرتون بلوکه بشه پس چه تضمینی برای بنده وجود داره

3- محل ترخیص رو باید مشخص کنید کدوم گمرک و چطور ترخیص میشن چون بعد از ترخیص باید کالا تو انبار باشن تا نماینده وزارت بازرگانی بیاد برای نصب برچسب شبنم تا اجازه فروش پیدا کنند . بندر عباس - تهران - مشهد و....
4- مالیات بر کارت بازرگانی رو چطور و با چه مبلغی محاسبه میکنید و اگه نمیخواهید این مبلغ رو بگیرید باید به صراحت بگید که کلیه مالیات بر کارت و ... بر عهده خودتون است
5-چطور از اعتبار فروشنده مطلع میشید چون برای مثال میگید که تو نمایشگاه ها میخواهید دیدار کنید یعنی برای 50 تا تبلت میخواهید حدود 5 تا 7 میلیون هزینه کنید و برید با فروشنده تو نمایشگاه دیدار کنید ؟
6-اگر مشکلی در ارسال کالا به هر دلیلی خرابی کالا - ارسال نشدن کالا از طرف فروشنده - ارسال نشدن از طرف فورواردر یا ... پیش اومد چطور ضرر و زیان من رو جبران میکنید

باز هم میگم نکات مبهم در نوشته های شما بسیار زیاد است که سعی کنید بصورت شفاف عمل کنید تا تو تجارت خودتون موفق بشید من فقط تنها هدفم اصلاح نوشته های شما و جلوگیری از دادن اطلاعات غلط به یوزر ها هست مگرنه 1 میلیارد دلار هم برای بنده سود داشته باشه حاضر نیستم 50 نفر رو دور خودم جمع کنم و بخوام شراکتی باهاشون چیزی رو وارد کنم و اگه مشکلی پیش بیاد به 50 نفر حساب پس بدم

موفق باشید

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
قانون شماره 16: خودتون در بخش قوانين نوشتيد لطفا بخونيدش:
16. بکار بردن لفظ کلمه دلال برای تمامی کاربرانی که در تاپیک ارز و سکه فعال هست به هر نحوی ممنوع می باشد و فلذا محدود به نمی باشدو به عنوان توهین تلقی میگردد و به شدت برخورد میگردد .
اميدوارم اين نوشته ام باعث نشه كه شما آيدي من رو ببنديد خب؟ فكر كنم شما يك عذر خواهي به من بدهكاريد:happy:خب بريم سراغ اصل موضوع...چشم من مساله واردات رو كلا از پست اول و تمام پست هايي كه در اونها حرفي ازشون زدم برميدارم تا تاپيك قفل نشه. اگر كسي بعدا خواست حاشيه سود من رو در لوازم تحرير ببينه ميتونم براي كارت سبز كالا رو كه از گمرك ترخيص شده بيارم ببينيد براي من چقدر تموم شده و ببينيد تو بازار چقدر هست:) اميدوارم تاپيك رو نبنديد مدير محترم. اينجا شما تصميم ميگيريد.

بند 16 کاملا مشخص هست ولی بیزینسی که شما دارید ازش صحبت میکنید دقیقا معنیش چیز دیگه میشه و کلمه دلال صدق میکنه . اولا شما سرمایه تون درگیر نیست و حتی اسم و یا مشخصات حقوقی شما (که شما شرکت نیستید پس هیچ) شما دارید سرمایه جمع میکنید به صورت خرد برای واردات اون کالا مورد نظر پس شخصی در فعالیت اقتصادی سرمایه خودش درگیر نباشه فقط میشه به اون شخص چه کلمه ای رو اطلاق کرد ؟ پس با کلمات بازی نکنید و همچنین فرافکنی برای معذرت خواهی !!!! عزیز گرامی من و کاربر hunter 2000 از شما یکسری سوالات کردیم که متاسفانه بدون جواب باقی موند و شما برای من بند قانونی این بخش رو آوردید . اون بند رو برای فعالان سکه و طلا و ارز اضافه کردم به شخصه چون 100% فردی که در این بازارها فعالیت میکنه درگیر هست و دلال به حساب نمیاد . زیرش هم توضیحات مبسوط نوشنم ولی متاسفانه روال این تاپیک طوری هست که دقیقا دارید بار خودتون رو سرمایه های دیگران تکمیل میکنید و همچنین خود شما حتی نه از لحاظ حقوقی حسن شهرت دارید و نه از لحاظ حقیقی در مقوله واردات (دارای کارت بازرگانی نیستید طبق گفته خودتون و واردات به نام خودتون انجام نمیشه) پس اون کلمه شامل حال میشه و بسیاری شبهات حقوقی وجود داره .

نظر به اینکه طبق فرموده شما در این پست : http://forum.persiantools.com/t375824-page5.html#post6888023 پست شماره 71 عملا نتونستید اون شبهات رو برطرف کنید و اقدام به اعلام حاشیه سود میکنید این قضیه اش با اون چیزی شما مطرح کردید بسیار فرق میکنه . در ثانی تاپیک قفل میشه و همین جا به شخصه میگم هر گونه معامله با شما چه در پیغام خصوصی و چه در یاهو و جاهای دیگه هر کدام از کاربران اینجا انجام بدن و به هر دلیلی در این معامله مغموم (چه از لحاظ وقت و هزینه و مالی ) بشن حق اعتراض در هیچ پستی و یا تاپیکی رو ندارن و به شدت برخورد میشه . چون اخطار داده شده بود

تاپیک قفل میشه ادامه این بحث واردات شما هم در این بخش ممنوع هست گرامی

چنانچه این تبلت ها رو موجود دارید (در حال) می تونید در بخش بازارچه اقدام به فروش اونها کنید البته تنها در صورتی که در حال موجود دارید چون طبق قوانین پرشین تولز بخش بازارچه اون و صلاح دید مدیران پیش فروش هیچ کالایی مجاز نیست .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا