سلام
بنده قصد فروش یک لپ تاپ و یک پرینتر سه کاره دارم با مشخصات زیر:
لپ تاپ:cpu: T9300 2.5 MHZ 6 mb cache
Ram: 4gb
Hard: 320gb Western digital
lcd: 15.6 1440x900
Graphic : 256 Geforce 8400 gts
(4) USB 2.0 compliant 4-pin ports
15-pin VGA video connector
Network connector (RJ45)
Modem optional external via USB port
AC adapter connector
Microphone in & Headphone jack
4-pin IEEE 1394 port
8-in-1 media memory card reader
54 mm ExpressCard slot
finger print
نکات قابل اشاره این که باتری 6 سل هست و حدود 10 تا 15 دقیقه شارژ می ده تمامی ادوات مثل finger print و خود لپ تاپ کاملا سالم هستن و کار میکنن، نه ضربه خورده و نه تعمیر رفته جعبه و تمامی سی دی ها موجود است کیفیت ال سی دی هم از نظر رزولوشن 1440x900 و هم از نظر زاویه دید واقعا خیلی خوبه
موارد که باید بگم تا شب راحت بخابم
این که قسمت هد فون یک بار موقع بلند شدن از پای میز گبر کرد و لپ پر شد اما هیچ مشکلی نداره(عکسش هست)، روی ال سی دی جای چند تا کلید کی برد مونده که در حالت روشن معلوم نیست و تاچ پد هم در اثر استفاده رنگ پریده شده که اتفاقا حساسیتش بیشتر شده و درایو سی دی مکشی هست و یک مقدار ضعیف شده و سی دی های غیر کپی را بیشتر می خونه
پرینتر:
سه کاره هست(پرینت،کپی،اسکن) مدل HP Photosmart C4683 که واقا کیفیت پرینتش برای عالی هست به خاطر فوتو اسمارت بودن و کاملا سالم هست البته کارتریج خشک شده و فک کنم باید جایگزین بشه که چون هد روی کارتریج هست وقتی عوض بشه کاملا نو می شه اسکنر هم هیچ مشکلی نداره
سی دی و جعبه این هم موجوده
دلیل فروش هم نیاز مالی هست،من هم دانشجو معماری بودم که از این ها استفاده می کرد و دیگه درسم تموم شده
راستی تهران هستم برای فروش حضوری
قیمت:
لپ تاپ : قیمت پایه 750 فروش فوری 850 گام افزایش 15
پرینتر : قیمت پایه 150 فروش فوری 180 گام افزایش 10
بنده قصد فروش یک لپ تاپ و یک پرینتر سه کاره دارم با مشخصات زیر:
لپ تاپ:cpu: T9300 2.5 MHZ 6 mb cache
Ram: 4gb
Hard: 320gb Western digital
lcd: 15.6 1440x900
Graphic : 256 Geforce 8400 gts
(4) USB 2.0 compliant 4-pin ports
15-pin VGA video connector
Network connector (RJ45)
Modem optional external via USB port
AC adapter connector
Microphone in & Headphone jack
4-pin IEEE 1394 port
8-in-1 media memory card reader
54 mm ExpressCard slot
finger print
نکات قابل اشاره این که باتری 6 سل هست و حدود 10 تا 15 دقیقه شارژ می ده تمامی ادوات مثل finger print و خود لپ تاپ کاملا سالم هستن و کار میکنن، نه ضربه خورده و نه تعمیر رفته جعبه و تمامی سی دی ها موجود است کیفیت ال سی دی هم از نظر رزولوشن 1440x900 و هم از نظر زاویه دید واقعا خیلی خوبه
موارد که باید بگم تا شب راحت بخابم
پرینتر:
سه کاره هست(پرینت،کپی،اسکن) مدل HP Photosmart C4683 که واقا کیفیت پرینتش برای عالی هست به خاطر فوتو اسمارت بودن و کاملا سالم هست البته کارتریج خشک شده و فک کنم باید جایگزین بشه که چون هد روی کارتریج هست وقتی عوض بشه کاملا نو می شه اسکنر هم هیچ مشکلی نداره
سی دی و جعبه این هم موجوده
دلیل فروش هم نیاز مالی هست،من هم دانشجو معماری بودم که از این ها استفاده می کرد و دیگه درسم تموم شده
راستی تهران هستم برای فروش حضوری
قیمت:
لپ تاپ : قیمت پایه 750 فروش فوری 850 گام افزایش 15
پرینتر : قیمت پایه 150 فروش فوری 180 گام افزایش 10
Last edited: