• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی : سهامی خاص یا مسئولیت محدود !؟

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
عرض سلام خدمت اساتید حاضر در پرشین تولز . . .

خدمت سروران عزیز عارض شوم که بنده تصمیم دارم یه شرکت در ضمینه خرید و فروش و تعمیرات سخت افزار و خدمات جانبی مربوط به سخت افزار راه بندازم. کلی پرس و جو کردم که چطور این کار رو انجام بدم که بهترین راه باشه ولی متاسفانه به جمع بندی درست و حسابی نرسیدم . از دوستان عزیزی که تجربه ثبت شرکت و همینطور دوستانی که در عرصه سخت افزار فعالیت دارن تقاضا دارم در صورت امکان لطف کنن و تجربیاتشون رو با من در اشتراک بذارن و من رو راهنمایی کنن که به جواب درست این سوالات برسم :

1- به نظر شما این ضمینه شغلی ثبات و امنیت شغلی داره ؟
2- برای ورود به این عرصه ثبت شرکت لازمه ؟
3- برای این کار شرکت مسئولیت محدود مناسب تره یا سهامی خاص ؟
4- به نظر شما از همون اول برم اتحادیه برای گرفتن مجوز یا بزارم اونا بیان سراغم !؟

دوستان در این مورد خیلی سوال توی ذهنم هست و از بس بهش فکر کردم دچار تشویش اذهان عمومی شدم !!! :wacko:

از اونجایی که این کار شغل من خواهد شد و پایه زندگیم از دوستانی که در این مورد تجربه دارن ممنون میشم برادرانه راهنماییم کنن.

پیشاپیش از نظرات سازنده و راهنمایی شما کمال تشکر رو دارم . . .

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوست عزیز
کلا شما یا باید شرکت تاسیس کنید یا پروانه یکسب بگیرید.البته می تونید هر دو رو هم بگیرید اما ربطی به هم ندارن .توجه کنید که ثبت شرکت به معنای مجوز نیست.بعد از ثبت شرکت باید مجوز رو از صنف مربوطه دریافت کنید
کلا شرکت به محل در بسته می گن و اگه ویترین دارید و به صورت مغازه می خواید کار کنید بهتره که پروانه ی کسب بگیرید
برای مشاغل کوچک و کارهای خدماتی و تعمیرات همون مسئولیت محدود کفایت می کنه.
همیشه بهتره که خودتون پیش قدم بشید.
در مورد ثبات شغلی هم نظر من اینه که توی این شرایط اقتصادی که فکرنمی کنم حالا حالاها درست بشه تعمیرات بهتر از فروشه

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
کار رو شروع کنید نتیجه داد بعد برید اگر واقعا ضروری بود شرکت ثبت کنید . شرکت ثبت کردنش راحت هست ولی پای مالیات بیفته نمیتونید بگیید هیچ درامدی ندارید

با تشکر

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
سلام دوست عزیز
کلا شما یا باید شرکت تاسیس کنید یا پروانه یکسب بگیرید.البته می تونید هر دو رو هم بگیرید اما ربطی به هم ندارن .توجه کنید که ثبت شرکت به معنای مجوز نیست.بعد از ثبت شرکت باید مجوز رو از صنف مربوطه دریافت کنید
کلا شرکت به محل در بسته می گن و اگه ویترین دارید و به صورت مغازه می خواید کار کنید بهتره که پروانه ی کسب بگیرید
برای مشاغل کوچک و کارهای خدماتی و تعمیرات همون مسئولیت محدود کفایت می کنه.
همیشه بهتره که خودتون پیش قدم بشید.
در مورد ثبات شغلی هم نظر من اینه که توی این شرایط اقتصادی که فکرنمی کنم حالا حالاها درست بشه تعمیرات بهتر از فروشه

سلام دوست عزیز . . .
ممنونم از اطلاعاتتون.
من میخوام مجوز کسب رو به نام شخص نگیرم بلکه به نام شرکت بگیرم ( حقوقی ) . به نظر شما این کار درسته ؟ یا بهتره به نام شخص مجوز کسب صادر بشه ؟

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوست عزیز . . .
ممنونم از اطلاعاتتون.
من میخوام مجوز کسب رو به نام شخص نگیرم بلکه به نام شرکت بگیرم ( حقوقی ) . به نظر شما این کار درسته ؟ یا بهتره به نام شخص مجوز کسب صادر بشه ؟

در نهایت هیچ تفاوتی با هم ندارن . چه حقوقی باشید و چه حقیقی تقریبا به یک صورت مالیات و بیمه و عوارض باید پرداخت کنید.
البته در نظر داشته باشید که کلا کارهای حقوقی کمی پیچیده تر از کارهای حقیقی هست . چون شما توی شخص حقیقی فقط یک نفرید اما توی شرکت حداقل 2 نفرید

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
در نهایت هیچ تفاوتی با هم ندارن . چه حقوقی باشید و چه حقیقی تقریبا به یک صورت مالیات و بیمه و عوارض باید پرداخت کنید.
البته در نظر داشته باشید که کلا کارهای حقوقی کمی پیچیده تر از کارهای حقیقی هست . چون شما توی شخص حقیقی فقط یک نفرید اما توی شرکت حداقل 2 نفرید

گرفتن جواز کسب به صورت حقوقی باعث تحمیل هزینه های بیشتر مالیاتی و عوارض نمیشه ؟

mohamadhunter

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
15
نه هیچ فرقی نمی کنه البته تو حالت حقیقی راه در رو بیشتره...

دوستان پیشاپیش ممنون از اطلاعتتون
ی. سوالی برام پیش امد اگه شرکت با مسئولیت محدود بزنیم میشه روش جواز کسب گرفت؟
(درحالی که مغازه نداریم و فقط شرکت داریم)

karimi2409

Registered User
لایک‌ها
25
من خودم با یکی از دوستام شرکت با مسئولیت محدود در شرف تاسیس داریم. الان منتظر اخذ مجوز هستیم.
کلا وقتی شرکت ثبت کنی میتونی خیلی راحت نمایندگی خیلی از شرکت های بزرگ رو بگیری. فرقی هم بین مسئولیت محدود و سهامی خاص نیست.
در مورد جواز کسب هم بنده هیچ اطلاعی ندارم در حال حاضر

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
فکر می کنم برای گرفتن جواز کسب باید حتما یه مکان برای کسب و کار معرفی کنید ( البته مطمئن نیستم )

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
من خودم با یکی از دوستام شرکت با مسئولیت محدود در شرف تاسیس داریم. الان منتظر اخذ مجوز هستیم.
کلا وقتی شرکت ثبت کنی میتونی خیلی راحت نمایندگی خیلی از شرکت های بزرگ رو بگیری. فرقی هم بین مسئولیت محدود و سهامی خاص نیست.
در مورد جواز کسب هم بنده هیچ اطلاعی ندارم در حال حاضر
دوست عزیز میتونی در مورد روند ثبت شرکت مسئولیت محدود و روند اخذ نمایندگی توضیحات بیشتری بدید ؟

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125

جواز کسب برای مغازه است . شرکت زیر مجموعه ی اصناف است.باید ببینید که صنف شما به چه صورت عمل می کنه . مثلا تو رشت شما اگه مغازه داشته باشید باید از صنف رایانه پروانه ی کسب بگیرید(برای مکان صادر می شه و نه برای شخص) اما اگه شرکت داشته باشید باید از **** صنفی رایانه ای مجوز بگیرید(این هم برای مکان صادر می شه)

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
دوست عزیز میتونی در مورد روند ثبت شرکت مسئولیت محدود و روند اخذ نمایندگی توضیحات بیشتری بدید ؟

روند ثبت شرکت رو می تونید از این سایت دریافت کنید :
سازمان ثبت اسناد و املاک کشور
البته برای هر استان مراحل جداگانه ست . توجه داشته باشید که برای پر کردن اساسنامه حتما با کسی که وارد هست مشورت کنید.
ضمنا شرکت مسئولیت محدود و سهامی خاص خیلی در مسائل حقوقی متفاوت هستند.اگر اطلاعات کافی ندارید حتما و حتما از اشخاص وارد نظر بگیرید . خیلی خیلی خلاصه بخوام بگم مسئولیت محدود کلا دردسر اش کمتره

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
در مورد گرفتن نمایندگی ، هر شرکت یا کارخونه ای برای خودش شرایطی داره.مثلا ممکنه از شما بخوان که چند ماه اول به صورت نقدی خرید بالا داشته باشید ، یا محل شرکت یا مغازه تون طبق تعریف های اونا باشه یا مدارک تحصیلی خاصی بخوان ، یا ضامن و سفته ازتون بگیرن . که کلی بخوام عرض کنم اکثر شرکتهای بزرگ همه ی این موارد رو ازتون درخواست می کنن!

siavashhh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اداره ی قانونی شرکت سهامی خاص از شرکت با مسوولیت محدود پیچیدگی بیشتری دارد،
اگر شرکا محدود و نسبت به آنها شناخت و اعتماد دارید بهتر است شرکت با مسوولیت محدود ثبت کنید.
بسیاری از شرکت ها به صورت مسوولیت محدود ثبت می شوند و ثبت شرکت سهامی خاص به ندرت انجام می شود.

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
ممنونم از اطلاعاتتون . . .
ثبت یه شرکت مسئولیت محدود چقدر زمان میبره ؟

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
در مورد گرفتن نمایندگی ، هر شرکت یا کارخونه ای برای خودش شرایطی داره.مثلا ممکنه از شما بخوان که چند ماه اول به صورت نقدی خرید بالا داشته باشید ، یا محل شرکت یا مغازه تون طبق تعریف های اونا باشه یا مدارک تحصیلی خاصی بخوان ، یا ضامن و سفته ازتون بگیرن . که کلی بخوام عرض کنم اکثر شرکتهای بزرگ همه ی این موارد رو ازتون درخواست می کنن!
پس اینایی که فروشگاه ها و شرکتای کوچیکی هستن و نمایندگی شرکت های بزرگ رو دارن چجوریاست ؟

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
اداره ی قانونی شرکت سهامی خاص از شرکت با مسوولیت محدود پیچیدگی بیشتری دارد،
اگر شرکا محدود و نسبت به آنها شناخت و اعتماد دارید بهتر است شرکت با مسوولیت محدود ثبت کنید.
بسیاری از شرکت ها به صورت مسوولیت محدود ثبت می شوند و ثبت شرکت سهامی خاص به ندرت انجام می شود.
دوست عزیز یه سوال
اگه شرکت ثبت کنم کارای قانونی روتینش زیاده و باید حتما انجام بشه ؟

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
پس اینایی که فروشگاه ها و شرکتای کوچیکی هستن و نمایندگی شرکت های بزرگ رو دارن چجوریاست ؟

اگر اونقدر که می فرمایید کوچیک هستند احتمالا نمایندگی رسمی نیستند و تنها از اسم برند ها استفاده می کنند. تو سایتهای اصلیشون معمولا بخشی دارند برای دریافت نمایندگی.یه سوال بفرمایید.اگه مورد خوبی بود اقدام کنید.چون کلا داشتن نمایندگی انحصاری چیز خوبیه.مثلا برای زمینه ای که شما فرمودید اگه بتونید نماینده ی رسمی تعمیرات یه برند خاص رو تو شهرتون بگیرید خیلی خوبه

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
دوست عزیز یه سوال
اگه شرکت ثبت کنم کارای قانونی روتینش زیاده و باید حتما انجام بشه ؟

خواهش می کنم دوست من . برای ثبت شرکت حدااقل 1 ماه رو در نظر داشته باشید.بیشترین زمانش صرف 1 : انتخاب اسم می شه . که هر بار اسامی رو تحویل می دید 1 هفته طول می کشه تا جواب اش میاد و معمولا این کار چند بار تکرار می شه. 2: وقتی اگهی روزنامه ی رسمی سراسری رو می دند که معمولا بعد از 10 15 روز چاپ می شه و به دستتون می رسه.
این رو هم در نظر داشته باشید اشخاصی هستند که براتون کل کارها رو با هزینه ی زیر 200 تومن انجام می دن که چون واردترند و آشنا دارند کار رو سریعتر انجام می دن اما در کل نظر بنده این هست ه این کار رو نکنید چون اصلا کار دشواری نیست.کمی مشورت کنید راحت می تونید انجام بدید.

بالا