• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
اقا رفتم پلیس +10 برگه ی سفیدمو گرفتم.افتادم مشکین شهر اردبیل؟!نه افتادم 05 کرمان؟!نه .ولی افتادم نیروی دریایی ارتش سیرجان lol جاش چطوره!؟خودم که راضیم.از اون دوتا جای اولی میترسیدم که گفتم
با مدرک فوق دیپلم میرم.خدا کنه خود خدمتو بیفتم تهران_خوب شد نیروی انتظامی نیفتادم.میگن 24 ساعتس خدمتش هم.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
اقا رفتم پلیس +10 برگه ی سفیدمو گرفتم.افتادم مشکین شهر اردبیل؟!نه افتادم 05 کرمان؟!نه .ولی افتادم نیروی دریایی ارتش سیرجان lol جاش چطوره!؟خودم که راضیم.از اون دوتا جای اولی میترسیدم که گفتم
با مدرک فوق دیپلم میرم.خدا کنه خود خدمتو بیفتم تهران_خوب شد نیروی انتظامی نیفتادم.میگن 24 ساعتس خدمتش هم.

جای بدی نیست.
شما بعد از آموزشی درجه گروهبان یکمی میگیری.
خدمتت که احتمال بسیار ضعیف هست که بیفتی تهران احتمالا بندانزلی و .... یه جایی نزدیک تهرانکه نیرودریایی داشته باشه.

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
جای بدی نیست.
شما بعد از آموزشی درجه گروهبان یکمی میگیری.
خدمتت که احتمال بسیار ضعیف هست که بیفتی تهران احتمالا بندانزلی و .... یه جایی نزدیک تهرانکه نیرودریایی داشته باشه.

تهران-تهران-میدان رسالت - خیابان نیروی دریایی - پادگان کوهک

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
مدت زمان خدمت برای سربازان جدید چند ماهه ؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
مدت زمان خدمت برای سربازان جدید چند ماهه ؟

میگن 24 ، ولی هنوز اعلام رسمی نشده

مدت خدمت فعلا همون مثل سابق هست.
مدت خدمت سربازی 21 ماه
سربازان مناطق عملیاتی و امنیتی 18 ماه
مناطق محروم بدآب و هوا 19 ماه
سربازان مشغول در یگان‌های حفاظتی مراکز دولتی 21 ماه
امریه‌دار که مشغول به کار تخصصی هستند، 24 ماه

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
چند وقت قبل از سربازی باید واکسن مننژیت بزنم ؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
چند وقت قبل از سربازی باید واکسن مننژیت بزنم ؟

قبل از سربازی نیست دوست من.
قبلی از اینکه دفترچه ببری +10 برات ثبت کنه باید واکسنت رو زده باشی وگرنه برات اعزامت رو ثبت نمیکنه.

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
قبل از سربازی نیست دوست من.
قبلی از اینکه دفترچه ببری +10 برات ثبت کنه باید واکسنت رو زده باشی وگرنه برات اعزامت رو ثبت نمیکنه.

یعنی فردا صبح هم می تونم بزنم ؟باید کجا برم ؟ ( من 6 ماه بعد می خوام برم سربازی )

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
یعنی فردا صبح هم می تونم بزنم ؟باید کجا برم ؟ ( من 6 ماه بعد می خوام برم سربازی )

آره مشکلی نیست ولی عجله چی داری برادر من.فردا میری پلیس +10 گیر میده که تاریخ واکسن زدنت مال قبله باید باز بری بزنی.
درمانگاه هست تو شهرتون که میزنن.بری از پلیس +10 بپرسی میدونن.

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
آره مشکلی نیست ولی عجله چی داری برادر من.فردا میری پلیس +10 گیر میده که تاریخ واکسن زدنت مال قبله باید باز بری بزنی.
درمانگاه هست تو شهرتون که میزنن.بری از پلیس +10 بپرسی میدونن.
6 ماه بعد میرم سربازی ولی الان میخوام مدارکم رو بفرستم . واکسن رو به دست تزریق میکنن یا پا ؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
6 ماه بعد میرم سربازی ولی الان میخوام مدارکم رو بفرستم . واکسن رو به دست تزریق میکنن یا پا ؟

دوست من خوب شما الان مدارک رو بفرستی اعزام 1/4 احتمال بسیاز زیاد هست بیفتی.خیلی زیاد احتمالش هست ولی اگه 1/4 نشی دیگه 1/6 صدرصد هستش.
واکسن به دست تزریق میکنن.
پ.ن:خوابم میاد اگه سوالی دیگه داشتی فردا برات جواب میدم.

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
6 ماه بعد منظورت کی هست؟
یعنی میخوای 1.6.92 اعزام بشی؟؟؟

چون افرادی که مدرک دانشگاهی دارن رو اول هر ماه زوج اعزام میکنن. 2 و 4 و 6 و 8 و 10 و 12

اگر میخوای 1.6 اعزام بشی، صبر کن و از 15 خرداد به بعد بفرست
اگر میخوای 1.8 اعزام بشی، 15 مرداد به بعد بفرست

زودتر بفرستی، همیشه احتمال اینکه زودتر اعزامت کنن هست

xx1051xx

Registered User
لایک‌ها
18
بـــــــابــــــل شـهـر بــهــــار نــارنــــجـــ
بااینکه خوابم میاد ولی اول ابهامات شما رو جواب بدم بعدش برم بخوابم.برحسب تجربه شخصی

درمورد تمدید کردن اینکه شما اگه تمدید کنید چون کد نیروانتظامی دارید حتی اگه دوبار هم تمدید کنید باز هم همون کد رو خواهید خورد مگر اینکه مقطع تحصیلی دیگه برید مثلا الان با لیسانس کد نیروانتظامی خوردی و برید ارشد بگیرید ممکنه کد شما عوض بشه.
بنده این سیستم رو داشتم من تاریخ اعزامم 1/4/91 بود بعدش رفتم پذیرش **** هم گرفتم وقتی سر زدم گفتن که شما مد ارتش خوردی نمیتونی پذیرش بگیری.ولی برو تمدید کن ما میندازیمت جز **** ما رفتیم تمدید کردیم و باز نزدیکای برج 6 برا ما همون کد اومد و مرکز آموزشی 01 رفتیم **** گفتن که کدت عوض نشده بیا برو مع.ن.ا **** رفتیم اونجا هم قرارشد کار ما درست بشه دقیقا من تا 30/5/91 همیگفتن میری ****.
تاشدروز 1/6/91 که ما باید مرفتیم ارتش.
خلاصه رفتیم ارتش الانم اصلا پشیمون نیستم.

پ.ن:نظر بنده اینه شما اگه میتونید و آشنا دارید برید واسه تمدید وگرنه فقط و فقط دوماه از عمرتون رو هدردادید.همچنین اینکه شما چون متاهل هستید نیروانتظامی بعد از طی کردن آموزشی شما رو میندازه شهر خودتون(فقط در دادن مدارک مبنی بر متاهلی دقت لازم رو داشته باشید)از اون نظر نگران نباشید.
موفق باشید امیدوارم که راهنمایی خوبی کرده باشم.

امروز از 2تا پلیس +10 پرسیدم هر دوشون گفتن که تاریخو عقب بندازی کدتم عوض میشه ...گفته زیاد پیش اومده مثلا طرف یکه 12 **** بوده تمدید کرده یکه دو دوباره کد نیروی انتظامی براش خورده ...
نظر شما ؟ اینو گفتم بخاطر اینکه بعضی از دوستان میگفتن قانونی هست که میگه نمیشه ...البته هنوزم مطمئن نیستم ...
بالا