- نوشتهها
- 1,013
- لایکها
- 1
دادا یه آیفون ۵ میخوام. ۳۲ گیگ. شرایط خرید و قیمت آخرشو واسم پ.خ کن.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
پخ شد ...............
دادا یه آیفون ۵ میخوام. ۳۲ گیگ. شرایط خرید و قیمت آخرشو واسم پ.خ کن.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
دوستان من 5 تا ایفون خریده بودم که امروز دستم رسید و همشون هم واقعا عالی بودن با این قیمت
دوستان هر سوالی که داشته باشن من در خدمتم
سلام دوست عزیز شما کخ گفته بودید 15 الی 20م بدستمون میرسه ایا ارسال شده یا نه؟اگه ارسال شده لطف کنید کد رهگیری را برام ارسال کنیدبا لا باش......................
سلام دوستان
گوشی ها در تاریخ 25 تا 30 ففروردین ارسال می شود به مشکل گمرکی داره که بزودی حل میشه و ازسال می شه
یکی از کاربران عزیز از خرید انصراف داد
ناام کاربری نمایش مشخصات: lethal - PersianTools Forums
دوستانی مه تمایل به خرید دارند یک عدد 16 گیگ مشکی موجود می باشد تحول از 25 تا 30 فروردین می باشد
سلام دوست عزیز شما کخ گفته بودید 15 الی 20م بدستمون میرسه ایا ارسال شده یا نه؟اگه ارسال شده لطف کنید کد رهگیری را برام ارسال کنید
[پس سفارش ما را لطف کنید از این همکارتون بگیرید و برام بفرستید خیلی وقته که منتظرم نه کد رهگیری برام فرستادید نه گوش برام رسیده؟
دوست عزیز سفارش من هم سوم فروردین بود که واریز کردم که گفتید 15هم بدستم میرسه مشکلی نیست باز 10 روز دیگه صبر میکنم که تا گوشی بدستم برسه؟دوسته عزیز اول اینکه این دوستم.ن که 5 عدد سفارش دادخ بود و الان رسیدهدستش از اواسط اسفند سفارش داده بودش
دوما ااینکه مشکل هستش و پیش میادش امروز یکی از دوستان پولش رو خواست و از خرید انصراف داد فردا هم تماه پول واریز میشه شما هم اگر نمی تونی صبر کنی با عرض شرمدگی زیاد شماره کارت بدید من صبح مبلغ رو واریز می کنم
خواهش میکنم هانی جان مشکلی نیست ذوق و شوق دیدن این گوشی منو ریخته بهم مشکی که قراره برام بفرستید همنون عکسیه که دوستمون گذاشته یا کاملا مشکیه اخه پشت قاب اون عکس سرمه ای بود اگه برام کاملا مشکیش را بفرستن که عالی میشه؟من شرمندتون هستم مطمئن باشید باز هم از همه دوستان عذر حواهی می کنم شرمندتون هستم
خواهش میکنم هانی جان مشکلی نیست ذوق و شوق دیدن این گوشی منو ریخته بهم مشکی که قراره برام بفرستید همنون عکسیه که دوستمون گذاشته یا کاملا مشکیه اخه پشت قاب اون عکس سرمه ای بود اگه برام کاملا مشکیش را بفرستن که عالی میشه؟
وسته خوبم این حسین جان که 5تا گوشی تحویل گرفته به من لطف کرد فرار شد یکی براتون فردا بفرسته که هم شما به موقع به گوشیت برسی هم اینکه من رو پیش دوستانبد قول نذاش بشم
حسین جان و علی جان از شمت عزیزان بسیار سپاس گذار هستم ممنونتم
من در خدمت دوستان هستم همیشه اینکه چیزی نیست![]()
دوستان گرامی این عزیزمون یه معامله من باهاشون داشتم که متاسفانه از بد روزگار قسمت نشد معاملمون کامل بشه به خاطر مشکلات پست و این چیزا و ایشون هم مبلغی که واریز کرده بودم بنده خدا دوباره برگشت دادن به ما ........
ایشون از همه لحاض مورد تایید هستن بد به دلتون راه ندید که من شیرازی دارم بهتون میگم این عزیزمون انسان به تمام معناست و دیگر هیچ
شیکه
خوب بفروشی