• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2عدد آیفون 5 فول کپی و یک عدد گالاکسی مینی تمیز

medza

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان من 5 تا ایفون خریده بودم که امروز دستم رسید و همشون هم واقعا عالی بودن با این قیمت
دوستان هر سوالی که داشته باشن من در خدمتم

داداش چندتا عکس و یه توضیح کامل دربارشون بزار.مثلا نسخه اندروید,gps,ram,وباطری......

Ali PareKhat

Registered User
لایک‌ها
50
گلگسی مینی تعویض ندارین با امضام؟

Bahmankara

Registered User
لایک‌ها
31
با لا باش......................

سلام دوستان

گوشی ها در تاریخ 25 تا 30 ففروردین ارسال می شود به مشکل گمرکی داره که بزودی حل میشه و ازسال می شه

یکی از کاربران عزیز از خرید انصراف داد

ناام کاربری نمایش مشخصات: lethal - PersianTools Forums

دوستانی مه تمایل به خرید دارند یک عدد 16 گیگ مشکی موجود می باشد تحول از 25 تا 30 فروردین می باشد
سلام دوست عزیز شما کخ گفته بودید 15 الی 20م بدستمون میرسه ایا ارسال شده یا نه؟اگه ارسال شده لطف کنید کد رهگیری را برام ارسال کنید

سلام دوست عزیز شما کخ گفته بودید 15 الی 20م بدستمون میرسه ایا ارسال شده یا نه؟اگه ارسال شده لطف کنید کد رهگیری را برام ارسال کنید

من اولین نفری بودم که خرید کردم پس چرا مال من هنوز ارسال نشده؟

Last edited:

GOLDENGAME1

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با سلام

از این پس دوسته گرامی و همکاره خوبم
Fanoostalaie و yagoot که به تازگی فروشنده معتبر هم شده اند

در رابطه با فروش
گوشی های طرح اصلی آیفون 5 و 4 با کیفیت برتر همکار بنده شده اند

و شما می توانید سفارش خود را به این 2 دوسته گرامی هم سفارش بدهید

برای سفارش می توانید با این دوسته گرامی هم ارتباط داشته باشید

Last edited:

Bahmankara

Registered User
لایک‌ها
31
انشاله بزودی عروس ما هم از کره میرسه

Last edited:

masoud_aameri

Registered User
لایک‌ها
34
داداش میشه قسمت setting یا با برنامه بگید cpu gpu مدلش چیه؟

GOLDENGAME1

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
[پس سفارش ما را لطف کنید از این همکارتون بگیرید و برام بفرستید خیلی وقته که منتظرم نه کد رهگیری برام فرستادید نه گوش برام رسیده؟

دوسته عزیز اول اینکه این دوستم.ن که 5 عدد سفارش دادخ بود و الان رسیدهدستش از اواسط اسفند سفارش داده بودش

دوما ااینکه مشکل هستش و پیش میادش امروز یکی از دوستان پولش رو خواست و از خرید انصراف داد فردا هم تماه پول واریز میشه شما هم اگر نمی تونی صبر کنی با عرض شرمدگی زیاد شماره کارت بدید من صبح مبلغ رو واریز می کنم

Bahmankara

Registered User
لایک‌ها
31
دوسته عزیز اول اینکه این دوستم.ن که 5 عدد سفارش دادخ بود و الان رسیدهدستش از اواسط اسفند سفارش داده بودش

دوما ااینکه مشکل هستش و پیش میادش امروز یکی از دوستان پولش رو خواست و از خرید انصراف داد فردا هم تماه پول واریز میشه شما هم اگر نمی تونی صبر کنی با عرض شرمدگی زیاد شماره کارت بدید من صبح مبلغ رو واریز می کنم
دوست عزیز سفارش من هم سوم فروردین بود که واریز کردم که گفتید 15هم بدستم میرسه مشکلی نیست باز 10 روز دیگه صبر میکنم که تا گوشی بدستم برسه؟

Last edited:

GOLDENGAME1

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
من شرمندتون هستم مطمئن باشید باز هم از همه دوستان عذر حواهی می کنم شرمندتون هستم

Bahmankara

Registered User
لایک‌ها
31
من شرمندتون هستم مطمئن باشید باز هم از همه دوستان عذر حواهی می کنم شرمندتون هستم
خواهش میکنم هانی جان مشکلی نیست ذوق و شوق دیدن این گوشی منو ریخته بهم مشکی که قراره برام بفرستید همنون عکسیه که دوستمون گذاشته یا کاملا مشکیه اخه پشت قاب اون عکس سرمه ای بود اگه برام کاملا مشکیش را بفرستن که عالی میشه؟

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
دوستان گرامی این عزیزمون یه معامله من باهاشون داشتم که متاسفانه از بد روزگار قسمت نشد معاملمون کامل بشه به خاطر مشکلات پست و این چیزا و ایشون هم مبلغی که واریز کرده بودم بنده خدا دوباره برگشت دادن به ما ........
ایشون از همه لحاض مورد تایید هستن بد به دلتون راه ندید که من شیرازی دارم بهتون میگم این عزیزمون انسان به تمام معناست و دیگر هیچ

GOLDENGAME1

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
خواهش میکنم هانی جان مشکلی نیست ذوق و شوق دیدن این گوشی منو ریخته بهم مشکی که قراره برام بفرستید همنون عکسیه که دوستمون گذاشته یا کاملا مشکیه اخه پشت قاب اون عکس سرمه ای بود اگه برام کاملا مشکیش را بفرستن که عالی میشه؟

وسته خوبم این حسین جان که 5تا گوشی تحویل گرفته به من لطف کرد فرار شد یکی براتون فردا بفرسته که هم شما به موقع به گوشیت برسی هم اینکه من رو پیش دوستانبد قول نذاش بشم

حسین جان و علی جان از شمت عزیزان بسیار سپاس گذار هستم ممنونتم

fanoostalaei

Registered User
لایک‌ها
132
وسته خوبم این حسین جان که 5تا گوشی تحویل گرفته به من لطف کرد فرار شد یکی براتون فردا بفرسته که هم شما به موقع به گوشیت برسی هم اینکه من رو پیش دوستانبد قول نذاش بشم

حسین جان و علی جان از شمت عزیزان بسیار سپاس گذار هستم ممنونتم

من در خدمت دوستان هستم همیشه اینکه چیزی نیست :D

GOLDENGAME1

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
من در خدمت دوستان هستم همیشه اینکه چیزی نیست :D

شما لطف دارین داداشه خوبم

دوستان گرامی این عزیزمون یه معامله من باهاشون داشتم که متاسفانه از بد روزگار قسمت نشد معاملمون کامل بشه به خاطر مشکلات پست و این چیزا و ایشون هم مبلغی که واریز کرده بودم بنده خدا دوباره برگشت دادن به ما ........
ایشون از همه لحاض مورد تایید هستن بد به دلتون راه ندید که من شیرازی دارم بهتون میگم این عزیزمون انسان به تمام معناست و دیگر هیچ

سلام دوسته عزیز من منونم از این همه محبت شما

شما لطف دارین من شرمندتونم که نشد با هم مامله کنیم ولی حتما یکی از این گوشی ها که برسه براتون پست می کنم این لطفه شماست نسبت به من

Last edited:

Vahid_cezar

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز
لطفا شرایط واسه 32 گیگ...
ممنوون

lethal

Registered User
لایک‌ها
47