• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
مطمئن باش شما آموزشی هیچ شهری بهتر از تهران نیست.توهر نیروی
نسبت به ارتش بدتره واقعیتش.البته بستگی داره ولی خوب کلا ارتش بهتر از نیروانتظامی هست واسه وظیفه.
شما تو ارتش بیشتر ارزش برات قائل میشن هرجا باشی.ستوان دوم میشی کارت دفتری هست و تایم اداری.
ولی من تو شهر خودمون طرف فوق لیسانس مکانیکه از صنعتی اصفهان ولی داره سر یه چهار راه پست میده و یا تو کلانتری داره ضجر میکشه.
ارتش خیلی بیشتر برای شمای افسر وظیفه ارزش قائل میشن.مطمئنا

بازم ممنون فقط در مورد محل ارسال دفترجه دجار شبهه شدم. از اون دوستمون هم پرسیدم. ایا به این صورته که فوق لیسانس ها ر حالا از هر جا دفترچه فرستاده باشن میفرستن تهران یا نه اگه مثلا از شهرستان بفرستم ممکنه بفرستنم یه شهرستان دیگه؟ (با توجه به اینکه شهرستان ما اصلا ارتش نداره و خیلی کوچیکه)

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

بازم ممنون فقط در مورد محل ارسال دفترجه دجار شبهه شدم. از اون دوستمون هم پرسیدم. ایا به این صورته که فوق لیسانس ها ر حالا از هر جا دفترچه فرستاده باشن میفرستن تهران یا نه اگه مثلا از شهرستان بفرستم ممکنه بفرستنم یه شهرستان دیگه؟ (با توجه به اینکه شهرستان ما اصلا ارتش نداره و خیلی کوچیکه)

اگه از تهرانی بفرستی احتمال اینکه اموزشی و بعدشم تهران باشی هست مخصوصا اگه نیروی هوایی باشی
برای ما تقریبا 99 درصد فوق لیسانس ها افتادن تهران
ولی یکی بود بچه رشت بود از تهران فرستاد افتاد بندرعباس!البته لیسانس بود
درصورتی اگه از شهر خودش میفرستاد نیرو هوایی نمیفتاد وبعد تقسیم هرجا میفتاد نزدیکتر بود براش چون اصلا اون طرفا نیروی هوایی نداره
نیروی انتظامی هم چون ساعت کارش مشخص نیست به نظر من جالب نیست
تو نیروی زمینی و هوایی شما اداری میشی 7تا2
کدوم شهرستانی؟

movaffag

Registered User
لایک‌ها
20
یعنی از پادگان شهید رجایی کرمانشاه خبری نداره که چطور جایی هست؟

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
من با فوق دیپلم IT میرم سربازی ، اصلا احتمالش هست به کار دفتری و در تایم اداری خدمت کنم ؟

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
اگه از تهرانی بفرستی احتمال اینکه اموزشی و بعدشم تهران باشی هست مخصوصا اگه نیروی هوایی باشی
برای ما تقریبا 99 درصد فوق لیسانس ها افتادن تهران
ولی یکی بود بچه رشت بود از تهران فرستاد افتاد بندرعباس!البته لیسانس بود
درصورتی اگه از شهر خودش میفرستاد نیرو هوایی نمیفتاد وبعد تقسیم هرجا میفتاد نزدیکتر بود براش چون اصلا اون طرفا نیروی هوایی نداره
نیروی انتظامی هم چون ساعت کارش مشخص نیست به نظر من جالب نیست
تو نیروی زمینی و هوایی شما اداری میشی 7تا2
کدوم شهرستانی؟

خوانسار (استان اصفهان)
اینجا ارتش نداره. ناجا داره که فک کنم کلا 10 تا سربازم نخواد. یه **** داره که اونم گفت نمیتونی بیای چون ما برای کسایی پذیرش میدیم که دوره ی تکمیلی ر گذرونده باشند. دوره ی تکمیلی هم باید 6 ماه فعال باشم تا ببرنم.
حالا راهی هست که ادم کلا نیروی انتظامی نیفته و مثلا ارتش بیفته یا کاملا شانسیه؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خوانسار (استان اصفهان)
اینجا ارتش نداره. ناجا داره که فک کنم کلا 10 تا سربازم نخواد. یه **** داره که اونم گفت نمیتونی بیای چون ما برای کسایی پذیرش میدیم که دوره ی تکمیلی ر گذرونده باشند. دوره ی تکمیلی هم باید 6 ماه فعال باشم تا ببرنم.
اشنا نداشته باشی شانسیه!
نیروی هوایی تو اصفهان هست

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
من با فوق دیپلم IT میرم سربازی ، اصلا احتمالش هست به کار دفتری و در تایم اداری خدمت کنم ؟

بله ممکنه.
شما هم درجه دار وظیفه هستید رشتتون هم مرتبط با کامپیوتر اگه ارتش بیفتید احتمالا بسیار بالا تایم اداری.

خوانسار (استان اصفهان)

بنده تا حالا زیاد در مورد اعزام و ... تحقیق کردم از قبل و ... اصلا نشده که ببینم کسی رو مثلا از تهران بده بندازنش تهران و .... آموزشی شانسیه.
حتی مال کدوم نیرو هم شانسیه.
ولی شما به نظرم همون بیا از تهران پست کن و امیدوار باش بیفتی ارتش.
که آموزشیت احتمال بالا میفته 01 یا 06 جون 02 فوق لیسانس نمیگیره.
یگان خدمتیت هم چون یگان خدمتی هم چون تهران زیاده نیرو زمینی و زیر مجموعه هاش و شما فوق لیسانس هستی احتمال بسیار بسیار بالا میفتید تهران.

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
سیرجان نفر نبود.تکی برم.اخه رسمش نیست با مراما.ارتش نیروی دریایی سیرجان کرمان.حرکت از تهران نبوووووود.هم خدمتی نبوووود پ کی بوووود؟ لب کارون چه گلبارون /به دژبانمون میگم بیا****بخارون...هر روزه تنگه غروب تو سیرجان ما صفا داره تو خاکریز با یه مشت سرباز.حالا دستای بندری .حالا حالا میخوام بکنم من کوچ / بریم تو فاز ماچ و موچ وای که میشه چه شبایی سر شه روزاشم افتابش طلایی تر شه...

Last edited:

che226

Registered User
لایک‌ها
419
سیرجان نفر نبود.تکی برم.اخه رسمش نیست با مراما.ارتش نیروی دریایی سیرجان کرمان.حرکت از تهران نبوووووود.هم خدمتی نبوووود پ کی بوووود؟ لب کارون چه گلبارون /به فرماندمون میگم بیا کونمو بخارون...هر روزه تنگه غروب تو سیرجان ما صفا داره تو خاکریز با یه مشت سرباز.حالا دستای بندری .حالا حالا میخوام بکنم من کوچ / بریم تو فاز ماچ و موچ وای که میشه چه شبایی سر شه روزاشم افتابش طلایی تر شه...

برو داداش *** پاره اس !:D

amirjigar

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من افتادم 1/2 شهید مدرس کرج کسی اونجا بوده یا اطلاعی داره از اونجا؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
مرسی از شما. منظورتون چیه تو شهر تاثیر داره؟! اون دوست بالایی که گفتند اصلا فرقی نمیکنه از تهران بفرستم یا از شهرستان؟ ایا به این صورته که فوق لیسانس ها ر حالا از هر جا دفترچه فرستاده باشن میفرستن تهران یا نه اگه مثلا از شهرستان بفرستم ممکنه بفرستنم یه شهرستان دیگه؟ (با توجه به اینکه شهرستان ما اصلا ارتش نداره و خیلی کوچیکه)

ببینید مثلا من خودم 04 بیرجند بودم با فوق دیپلم . کل گروهانمون از شرق کشور بودن . مثلا اصفهان تبریز خوزستان و اینا نداشتیم اصلا . الان 04 و 05 کرمان هم لیسانس و شاید هم بالاتر میگیرن . تهران زیاد نیرو میگیره . اما یه موقع هست مثلا برای این دوره 05 ظرفیت 250 تا لیسانس و فوق لیسانس داره . اون وقت اگر شهر شما نزدیک کرمان باشه احتمالش بیشتره که بیفتی کرمان تا تهران .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان من افتادم 1/2 شهید مدرس کرج کسی اونجا بوده یا اطلاعی داره از اونجا؟

فوق العاده جای خوبی افتادی، اونجا معمولا افراد تحصیل کرده و اونهایی که امریه دانشگاه دارن رو میفرستن.

طبق تعاریفی که شنیدم بهترین پادگان **** کشور هست، هتله هتله!

خوش بگذره ;)

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
ببینید مثلا من خودم 04 بیرجند بودم با فوق دیپلم . کل گروهانمون از شرق کشور بودن . مثلا اصفهان تبریز خوزستان و اینا نداشتیم اصلا . الان 04 و 05 کرمان هم لیسانس و شاید هم بالاتر میگیرن . تهران زیاد نیرو میگیره . اما یه موقع هست مثلا برای این دوره 05 ظرفیت 250 تا لیسانس و فوق لیسانس داره . اون وقت اگر شهر شما نزدیک کرمان باشه احتمالش بیشتره که بیفتی کرمان تا تهران .

شهر ما نزدیک اصفهانه. البته اصلا برای من فرقی نمیکنه که نزدیک شهرمون باشم یا تهران چون سالهاست تهران زندگی میکنم. فقط میخوام یه جا بیفتم که پادگانش بهتر و راحتتر باشه که البته دوستان میگند تهران از همه جا بهتره.
حالا من از کجا بفهمم که مثلا تهران کی چقد نیرو میگیره. اصلا راهی هست ادم بفهمه؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
شهر ما نزدیک اصفهانه. البته اصلا برای من فرقی نمیکنه که نزدیک شهرمون باشم یا تهران چون سالهاست تهران زندگی میکنم. فقط میخوام یه جا بیفتم که پادگانش بهتر و راحتتر باشه که البته دوستان میگند تهران از همه جا بهتره.

داداش زیاد سخت نگیر.
از تهران ارسال کن و امیدوار باش که ارتش بیفتی تهران
اگه شما ارتش بیفتی احتمال بسیار زیاد هست که تهران بیفتی یعنی تقریبا فکر نکنم لازم باشه اعزامی های تهران رو بغرستن جای دیگه آخه تهران پادگان زیاد داره ارتش.
مهم تر از همه اینه شما ارتش بیفتی

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
سیرجان نبوووووووووووووود ؟!؟!(نیروی دریایی ارتش سیرجان)
من از صفحه ی اول این تاپیکو خوندم تا صفحه ی 850 که الان هستم(3 روزه که دارم میخونم روزی 6 ساعت).از بس خوندم چشمام ضعیف شده.میخوام برم واسه معافی اقدام کنم؟(شوخی :)ولی هر جارو میبینم تو خونه نوشته های تاپیک ظاهر میشن(جدّی)
کسی سوالی داره بپرسه.
دوره ی کد هم فقط به نیروی زمینی ارتش و بعضی از رشته ها تعلّق میگیره(قدیم خیلی مورد بحث بود)

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
بالاخره دوران آموزشی ما هم تموم شد و دیروز ترخیص شدیم!
البته آموزشیمون قبل عید تموم شده بود ولی بخاطر ماموریت نوروزی توی یگان پاسداری قرارگاه مرکز آموزش بودیم.
یادت بخیر ای گروهان خدمت کرده های مالک اشتر اراک پخ اسفند 91

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تهران احتمالش خیلی زیاده بیفتی
مثل نیروی هواییی فقط اموزشی برای دانشجوها تو تهران داره
خود من که از تهران فرستادم افتادم نیروی هوایی تهران خیلیم خوب بود
بیشترین نیرو هم تو تهران برمیداره

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
بالاخره دوران آموزشی ما هم تموم شد و دیروز ترخیص شدیم!
البته آموزشیمون قبل عید تموم شده بود ولی بخاطر ماموریت نوروزی توی یگان پاسداری قرارگاه مرکز آموزش بودیم.
یادت بخیر ای گروهان خدمت کرده های مالک اشتر اراک پخ اسفند 91
!!!! داداش من پستاتو خوندم واسه 2 سال پیش بود(کلا دارم از اول تاپیکو میخونم الان صفحه ی 800 هستم 3 روزه دارم میخونم) مثل اینکه 76 روز مشکین شهر خدمت میکنی بعد ارشد قبول میشی میری بیخیال سربازی میشی.من موندم چرا اون موقع برگه سبزتو نگرفتی که دوباره اموزشیو نری!!
خیلی هم از نیرو انتظامی بد میگفتی.
تا حالا که فقط 3 نفر از سال 85 توی پی تی رفتن سیرجان(تا صفحه ی 800 سال 89).با یکیشون هم یه صحبتی داشتم.الان 2 ساله سربازیش تموم شده اموزشیش سیرجان بود خدمتش تهران پادگان کوهک(اسم کاربریش mahdiv).خیلییییییییی جالبه این تاپیک همه جور افرادی توش پیدا میشه یکی دیگه که از تهران رفته بود سیرجان بعدش میگه خدمتم افتاد چابهار تازه میفهمم درد دوری یعنی چی(اومده بود مرخصی توی شهری کافی نت)(اسم کاربریش هم گروهبان بود) تا همین صفحه ی 800 که خوندم کلی اصلاعات بدست اوردم.مثلا یه امار گرفتم واسه خودم که تهرنی ها اگه مدرک چی داشته باشن ممکنه کجا بیفتن اموزشیو.هتل ترین پادگان **** کدومه بدتری جا کدومه.بدترین ارگان کدومه.بهترین ارگان توی ارتش کدومه و.... همرو یادداشت کردم که همرو از امار بچه هایی که اینجا میگفتن جمع بندی کردم.اگه کسی اصلاعاتی خواست بگه_طرف بعده 3 سال اومده بود اینجا پست گذاشته بود یادش بخیر چه دورانی بود.سال 85 رفته بود.پستش هست.سال 88 اومده بود اینجا دوباره تجربه هاشو میگفت به بچه ها. ... چه نکات طلایی که یاد نگرفتم...چه ترفندایی...ارزشه 3 روز خوندنو داشت واقعا.احساس میکنم که سالهاست سربازم فکر کنم تا 12 روز دیگه که اعزامم تمومش کنم اگه روزی 4_3 ساعت بخونم

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
سلام مجدد به دوستان
با کمک راهنمایی های شما تصمیم بر این شد که از همین تهران بفرستم دفترچه ر
فقط الان چند تا سوال دیگه دارم
دقیقا کی باید بفرستم که اعزامم بخوره 1/6 ؟ هر کی یه چیزی میگه. یکی میگه اردیبهشت یکی میگه خرداد یکی میگه تیر. میخوام دیگه مجبور به عقب جلو کردنش نباشم
همونطور که گفتید اگر تهران بیفتم و کارمم ساعت اداری باشه وضعیت پادگانم چطور میشه؟ هم اموزشی هم بعدش؟ میتونم برم خونه بگیرم یا حتما باید برم پادگان؟ با توجه به قیمت بالای خونه تو تهران نظر شما کدومه؟ اگر پادگان باشم میتونم و خونه نگیرم میتونم عصرها و شبها برای خودم باشم و فقط برای خواب و شام بیام پادگان؟ کلا وضعیت پادگان چطوره؟ هم برای اموزشی بگید هم برای بعدش لطفا
مرسی بچه ها

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سلام مجدد به دوستان
با کمک راهنمایی های شما تصمیم بر این شد که از همین تهران بفرستم دفترچه ر
فقط الان چند تا سوال دیگه دارم
دقیقا کی باید بفرستم که اعزامم بخوره 1/6 ؟ هر کی یه چیزی میگه. یکی میگه اردیبهشت یکی میگه خرداد یکی میگه تیر. میخوام دیگه مجبور به عقب جلو کردنش نباشم
همونطور که گفتید اگر تهران بیفتم و کارمم ساعت اداری باشه وضعیت پادگانم چطور میشه؟ هم اموزشی هم بعدش؟ میتونم برم خونه بگیرم یا حتما باید برم پادگان؟ با توجه به قیمت بالای خونه تو تهران نظر شما کدومه؟ اگر پادگان باشم میتونم و خونه نگیرم میتونم عصرها و شبها برای خودم باشم و فقط برای خواب و شام بیام پادگان؟ کلا وضعیت پادگان چطوره؟ هم برای اموزشی بگید هم برای بعدش لطفا
مرسی بچه ها
اگه میخوای شهریور بری اوایل مرداد بفرست صد در صد شهریوری میشی
2-تو اموزشی که معمولا جز اخر هفته بیشتر از یکبار نمیزارن بیای خونه البته باز بستگی به جات و فرمانده داره
3-بعد از اموزشی هم تهران باشی ساعت 7تا 2 تایم اداری هست بعدش چه خوابگاه بگیری چه خونه بیرون بگیری در اختیار خودتی میتونی بری بیای

بالا