hadihacher
Registered User
بالا خره گامو هم پول مارکشو میخوره دیگه:blink:
آخه چقد؟ ب اندازه 10 برابر؟؟؟
بالا خره گامو هم پول مارکشو میخوره دیگه:blink:
آخه چقد؟ ب اندازه 10 برابر؟؟؟![]()
10 برابر که نه ولی بیشتره دیگه.....تازه دقت گامو شادو از این اسلحه بیشتره و وزنش هم کمتره.
لزومی نداره که بنویسه چینی!...
تو بازار اسلحه این اسلحه ها به عنوان اسلحه چینی شناخته میشن پس بنابراین چینی هستند.
هر مدل اسلحه بادی هم بخوای(به غیر از کلت) با قیمت خیلی خوبی برات جور میکنم...
موفق باشی
آقا موضوع جالب شد چینی و آلمانی هیچ فرقی باهم نمیکنه ؟ مگه میشه اینجا چه خبره برا یه اسلحه 5.5 همدیگرو دارید میکشید ببخشید این بنده خدا که خودشو فروشنده اسلحه جامیکنه اونم انواعش یه اسلحه تو صیاد دبی هست میتونه برام بیاره پخ کنه برام، آقا فواد دوست عزیزکار خوبی نیست تاپیک مردمو خراب میکنی داداش اگه اینکاره هستی اگه واقعا هستی داداش آدرس مغازتو بده مزاحمت شیم نگو ندارم که واقعا دلخور میشم (ایشون قیمتشو گذاشته اگه گرونه هیچ کسی نمیخره اگه مناسبه که مبارک هرکی که میخره باشه) متاسفانه بعضی دوستان پرشین دوست دارن خودشو نو تو هر کاری اینکاره معرفی کنند که خیلی بده واقعا بده
از دوستان هم عذر خواهی میکنم
عجب اینم شد یجور منطق ببخشید همچین صحبت میکنید انگار یعمر اینکاره اید
آقا موضوع جالب شد چینی و آلمانی هیچ فرقی باهم نمیکنه ؟ مگه میشه اینجا چه خبره برا یه اسلحه 5.5 همدیگرو دارید میکشید ببخشید این بنده خدا که خودشو فروشنده اسلحه جامیکنه اونم انواعش یه اسلحه تو صیاد دبی هست میتونه برام بیاره پخ کنه برام، آقا فواد دوست عزیزکار خوبی نیست تاپیک مردمو خراب میکنی داداش اگه اینکاره هستی اگه واقعا هستی داداش آدرس مغازتو بده مزاحمت شیم نگو ندارم که واقعا دلخور میشم (ایشون قیمتشو گذاشته اگه گرونه هیچ کسی نمیخره اگه مناسبه که مبارک هرکی که میخره باشه) متاسفانه بعضی دوستان پرشین دوست دارن خودشو نو تو هر کاری اینکاره معرفی کنند که خیلی بده واقعا بده
از دوستان هم عذر خواهی میکنم
عجب اینم شد یجور منطق ببخشید همچین صحبت میکنید انگار یعمر اینکاره اید
بابا بس کنید این کارا چیه آخه من ی قیمت دادم یا فروش میره یا ن چرا بعضی از دوستان جو علکی ب ماجرا میدن و زود اعلام جنگ میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:medieval:
من بی طرفم اما کاره جفتتون اشتباه بود جلو انظار مردم درگیر شدید:blink: بهتر بود ب هم پخ میدادید ن؟![]()
ب هر حال منظوره همو بد متوجه شدیدداداش فکر کنم اول اون اقا بدون اینکه دعوتش کنن خودشو انداخت وسط وگر نه من که باهاش کاری نداشتم...
کلا میخواست بگه که واسه خودش کسی هست
ب هر حال منظوره همو بد متوجه شدیدطرزه بیان هر دوتون هم غلط بود:hmm:
در هر صورت حرف کلی من تو این تاپیک فروش اسلحه بود...
خواستی در خدمتم.
اینو برام خوب بفروش بیشترین خدمتو بهم میکنی ب خدا:lol:
یا علی...
داداش ما خرید اسلحه های دست دوم نداریم وگرنه ازت میخریدم...دست فروش های فردوسی هم ازت بز خری میکنن...تو همین تاپیک بذاری بهتره.
در کل اگه اسلحه و یا لوازم جانبی رو خواستی در خدمتم.
علی یارت...