• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فــــــــــــــــــــروش تـفنــــگ بــــادی قــدیـمـی کـالــــیـبـر 5.5

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
10 برابر که نه ولی بیشتره دیگه.....تازه دقت گامو شادو از این اسلحه بیشتره و وزنش هم کمتره.

ولی قدرتش با این در ی حده و فکر کنم ی دوربین رو این بذاری چیزی از گامو کم نداشته باشه و ارزون تر هم در بیاد;)

alireza hani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا موضوع جالب شد چینی و آلمانی هیچ فرقی باهم نمیکنه ؟ مگه میشه اینجا چه خبره برا یه اسلحه 5.5 همدیگرو دارید میکشید ببخشید این بنده خدا که خودشو فروشنده اسلحه جامیکنه اونم انواعش یه اسلحه تو صیاد دبی هست میتونه برام بیاره پخ کنه برام، آقا فواد دوست عزیزکار خوبی نیست تاپیک مردمو خراب میکنی داداش اگه اینکاره هستی اگه واقعا هستی داداش آدرس مغازتو بده مزاحمت شیم نگو ندارم که واقعا دلخور میشم (ایشون قیمتشو گذاشته اگه گرونه هیچ کسی نمیخره اگه مناسبه که مبارک هرکی که میخره باشه) متاسفانه بعضی دوستان پرشین دوست دارن خودشو نو تو هر کاری اینکاره معرفی کنند که خیلی بده واقعا بده
از دوستان هم عذر خواهی میکنم

لزومی نداره که بنویسه چینی!...
تو بازار اسلحه این اسلحه ها به عنوان اسلحه چینی شناخته میشن پس بنابراین چینی هستند.
هر مدل اسلحه بادی هم بخوای(به غیر از کلت) با قیمت خیلی خوبی برات جور میکنم...
موفق باشی

عجب اینم شد یجور منطق ببخشید همچین صحبت میکنید انگار یعمر اینکاره اید

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
آقا موضوع جالب شد چینی و آلمانی هیچ فرقی باهم نمیکنه ؟ مگه میشه اینجا چه خبره برا یه اسلحه 5.5 همدیگرو دارید میکشید ببخشید این بنده خدا که خودشو فروشنده اسلحه جامیکنه اونم انواعش یه اسلحه تو صیاد دبی هست میتونه برام بیاره پخ کنه برام، آقا فواد دوست عزیزکار خوبی نیست تاپیک مردمو خراب میکنی داداش اگه اینکاره هستی اگه واقعا هستی داداش آدرس مغازتو بده مزاحمت شیم نگو ندارم که واقعا دلخور میشم (ایشون قیمتشو گذاشته اگه گرونه هیچ کسی نمیخره اگه مناسبه که مبارک هرکی که میخره باشه) متاسفانه بعضی دوستان پرشین دوست دارن خودشو نو تو هر کاری اینکاره معرفی کنند که خیلی بده واقعا بده

والا من ک از تفنگ سر در نمیارم فقط چیزایی ک تست کرده بودیم و ب چشم دیدمو گفتم:blink:

mishellol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
قیمت نوی این تفنگ چینی 110 هزار تومان در فروشگاه سمس هست میتونید توی گوگل سرچ کنید و ببنید . باری تازه کارها تفنگ بدی نیست ولی دوست عزیز قیمتتون بالاست با توجه به ظاهرش بنظرم بیشتر از 60 نمیرزه . شما آپ حساب کن . خوب بفروشی

ار جمله مزایای این تفنگ به لوله ثابت بودنش هست که دقت هدف گیری بهتری نصبت به کمر شکن داره

sia_angry

Registered User
لایک‌ها
18

دوست عزیز من فوادم....متاسفانه چون یوزرم رو بن کردن مجبور به ساخت یه یوزر جدید شدم.
بعد داداش من تاپیک کسی رو خراب نکردم فقط اطلاعاتم رو داشتم به ایشون منتقل میکردم.
اگر هم شما از خرید و فروش هایی که تو پی تی داشتم خبر ندارین لطفا اظهار نظر نکنید...بنده بیشتر کارم تو پی تی فروش لوازم جانبی اسلحه و بعضی وقتا اسلحه است...
یه عمر هم اینکاره نیستم اما فکر کنم سابقه کارم تو این زمینه حداقل از شما بیشتر باشه...
ادرس مغازه هم پ خ شد...
نمیدونم چرا جدیدا نیو یوزر ها قصد خراب کردن سابقه ی ما ها رو دارن(من اصلا به خاطر یکی از همین نیو یوزر ها بن شده ام)
طرف کلا 3 تا نوشته داره یه جوری حرف میزنه که انگار پایه گذار پی تی بوده...:hmm:

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
بابا بس کنید این کارا چیه آخه من ی قیمت دادم یا فروش میره یا ن چرا بعضی از دوستان جو علکی ب ماجرا میدن و زود اعلام جنگ میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:medieval:

sia_angry

Registered User
لایک‌ها
18
بابا بس کنید این کارا چیه آخه من ی قیمت دادم یا فروش میره یا ن چرا بعضی از دوستان جو علکی ب ماجرا میدن و زود اعلام جنگ میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:medieval:

داداش ما که شما رو قبول داریم:cowboy:....انشاا... زود تر اسلحه هم فروش میره...
من از این ناراحت میشم که طرف کلا 3 تا نوشته داره اونوقت داره اعتبار منو که دارم تو پی تی از این جور وسایل میفروشم زیر سوال میبره...خوب شد که ادرس مغازه رو هم بهش دادم که کلا دهنش بسته شه...
اخه به نظر خودت واقعا این کار درسته؟

sia_angry

Registered User
لایک‌ها
18
من بی طرفم اما کاره جفتتون اشتباه بود جلو انظار مردم درگیر شدید:blink: بهتر بود ب هم پخ میدادید ن؟;)

داداش فکر کنم اول اون اقا بدون اینکه دعوتش کنن خودشو انداخت وسط وگر نه من که باهاش کاری نداشتم...
کلا میخواست بگه که واسه خودش کسی هست

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
داداش فکر کنم اول اون اقا بدون اینکه دعوتش کنن خودشو انداخت وسط وگر نه من که باهاش کاری نداشتم...
کلا میخواست بگه که واسه خودش کسی هست
ب هر حال منظوره همو بد متوجه شدید:cool: طرزه بیان هر دوتون هم غلط بود:hmm:

sia_angry

Registered User
لایک‌ها
18
اینو برام خوب بفروش بیشترین خدمتو بهم میکنی ب خدا:lol:
یا علی...

داداش ما خرید اسلحه های دست دوم نداریم وگرنه ازت میخریدم...دست فروش های فردوسی هم ازت بز خری میکنن...تو همین تاپیک بذاری بهتره.
در کل اگه اسلحه و یا لوازم جانبی رو خواستی در خدمتم.
علی یارت...

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
داداش ما خرید اسلحه های دست دوم نداریم وگرنه ازت میخریدم...دست فروش های فردوسی هم ازت بز خری میکنن...تو همین تاپیک بذاری بهتره.
در کل اگه اسلحه و یا لوازم جانبی رو خواستی در خدمتم.
علی یارت...

دمت گرم داداش;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا