• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سلام
خسته نباشید.
به من یه امتیاز منفی داده شده که اصلا درست نیست.قضیه از این قرار است که من یه تاپیک برای فروش مین وسی پی یو و رم زده بودم.دقیقا چند روز مانده بود به عید توی تاپیک سه نفر پیشنهاد قیمت دادن
هر سه نفر به قیمت پایه ولی فرقشون این بود که نفر اول تمام قطعات میخواست ولی بقیه فقط مین+سی پی یو رو پایه میخواستن....
من دقیقا همون روز پول لازم ده به همین دلیل با نفر اولی که به قیمت پایه پیشنهاد داده بود تماس گرفتم برای واگذاری قطعات (کاربر seiied220)ما صحبتی که تلفنی با هم انجام دادیم معامله تموم شده. و قرار شد این آقا مبلغ صبح روز بعد واریز کنه و منم براشون ارسال کنم بعد از واریز....
من ظهر بود تقریبا با ایشون تماس گرفتم و اوکی قطعات رو گرفتم...من برای اینکه 100% اوکی بشه شب دوباره تماس گرفتم و گفتم شما دیگه حتما این قطعات رو میخواین(بیرون از فروم یه مشتری داشتم دم مغازه و داخل فروم هم دو نفر بودن)ایشون به من گفتم آره حتما میخوام ولی الان دارم از اصفهان میرم به سمت ارومیه و مبلغ رو تا نزدیک های ظهر میفرستم منم گفتم اشکال نداره برای شما فقط چون دارین میرین ارومیه پیش فامیلتون منم قطعات رو میفرستم همونجا.
من بعد این که اوکی رو گرفتم که دو باره از ایشون پرسیدم و 100% میخواستن...منم رو همین حساب بقیه مشتری ها کنسل کردم...
روز بعد این آقا پیام فرستادن که من مسافرتم قطعاعت رو نمیخوام...منم به ایشون هشدار دادم دادم و گفتم مشتری داشته به خاطر شما کنسل کردم چون دوبار اوکی گرفتم از ایشون....
به ایشون گفتم اگه خرید رو کنسل کنید امتیاز منفی میدم بهتون و شما حق دادن امتیاز منفی ندارین چون این اقا بود که کنسل کردن(حرف من رو تائید کردن گفتن مشکل نداره من امتیاز منفی نمیدم و شما بدین کار ندارم که توهینی هم به بنده شد از طرف ایشون که بنده رو دلال خطاب کردن)منم چیزی نگفتم...بعد از تماس ایشون امتیاز منفی دادم به ایشون به خاطر دروغ گویی و بدقولی
بقیه مشتری هه هم که کنسل شدن بعد بهشون گفتم.فتند همون موقع میخواستم و الان نمیخواییم.خلاصه دم عیدی این ها موند روی دست من...
بعد از عید دوباره تاپیک زدم و فروختم
اینم تاپیکش:مزایده فروش (Min،Cpu،Ram) سوکت 775<=========>(فقط 10تومن)
بعد از فروش قطعات این آقا دوباره به من پیام داده و گفت قطعات رو میخوام در حالی که خبر داشتن فروش رفته...
بعد از این که من گفتم فروخته شده
اومن به من امتیاز منفی دادن..

حالا درخواست دارم رسیدگی کنید.امتیاز منفی که به من دادن رو پاک کنید چون حق با من بوده. ایشون نباید پست میدادن و زیرش میزن.یه نوع مسخره کردن حساب میشه....
برای این موضوع شاهد هم دارم که اتفاق افتاده..(یکی از کاربر با سابقه همین فروم هست)

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
سلام
شاید جاش اینجا نباشه اما من شماره تماسی چیزی میخوام که مستقیما با PT تماس بگیرم چون درخواستهای ایمیل و تماس با ما و کلا تمام راه ها رو رفتم برای درخواستم که مبنی بر فروشنده معتبر میباشد را دارم .....تمام مدارکها رو بدون نقص و بدون هیچ کسری بیش از 10 بار فرستادم ولی ترتیب اثر نشده خواهشمندم کسی با مدیران ارشد در تماس هست درخواست ما را پیگیری کند
با سپاس

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
معمولا چند روز طول میکشه تا به پستی که زدم رسیدگی بشه...؟
اگه امکانش هست از مدیران خواهش میکنم زودتر پیگیری کنند.

I Love You

Registered User
لایک‌ها
2,032
سلام
شاید جاش اینجا نباشه اما من شماره تماسی چیزی میخوام که مستقیما با PT تماس بگیرم چون درخواستهای ایمیل و تماس با ما و کلا تمام راه ها رو رفتم برای درخواستم که مبنی بر فروشنده معتبر میباشد را دارم .....تمام مدارکها رو بدون نقص و بدون هیچ کسری بیش از 10 بار فرستادم ولی ترتیب اثر نشده خواهشمندم کسی با مدیران ارشد در تماس هست درخواست ما را پیگیری کند
با سپاس
سَلام دوست عزیز ..
برا من یکروزه انجـام شــد , بعد از اینکه مدارک ها رو فرستــادم عصـرش بهم زنـگ زدن که متوجـه نشــدم بی پاسـخ مونده بودن و برام انجـام ندادن ..
به تیم مدیریـت پ . خ دادم گفتن مدارک ها رو دوباره بفرسـت فرستادم به صبحش زنـگ زدن سوالاتی پرسیدن که جواب دادم و سریـع فروشنده معتبر شـدم .
برای شما نمیدونم شاید مهلـت فروشنده معتبری گذشتــه دیگه انجـام نمیدن یا کلا"برای همه انجـام میدن .
_____
فکر کنم باید به کاربر Forum Manger اگه درست نوشتــم پ . خ بزنیـد و در جریان قرارش بدیــن .

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
سَلام دوست عزیز ..
برا من یکروزه انجـام شــد , بعد از اینکه مدارک ها رو فرستــادم عصـرش بهم زنـگ زدن که متوجـه نشــدم بی پاسـخ مونده بودن و برام انجـام ندادن ..
به تیم مدیریـت پ . خ دادم گفتن مدارک ها رو دوباره بفرسـت فرستادم به صبحش زنـگ زدن سوالاتی پرسیدن که جواب دادم و سریـع فروشنده معتبر شـدم .
برای شما نمیدونم شاید مهلـت فروشنده معتبری گذشتــه دیگه انجـام نمیدن یا کلا"برای همه انجـام میدن .
_____
فکر کنم باید به کاربر Forum Manger اگه درست نوشتــم پ . خ بزنیـد و در جریان قرارش بدیــن .
سپاس از شما
اگه پروفایل این Forum Manger پیدا میشد در این سایت خوب بود نمیدونم چطوری سرچش کنم و پیداش کنم!!!

I Love You

Registered User
لایک‌ها
2,032

mboveiri

Registered User
لایک‌ها
34
سلام.

بنده 2ماه پیش از کاربر نمایش مشخصات: hadi1366 - PersianTools Forums
جنسی خریدم(دی وی دی رایتر)، که بعد از ارسال معلوم شد جنسی که این شخص فرستادن کاملن خراب بوده و ایشون هم زیر بار نمیرن[به استناد عکس زیر]،بنده تاپیک شکایت زدم که هنوز تایید نشده،بعد از 2 ماه دیروز ایشون به تلافی اون امتیاز منفی متقابلن امتیاز منفی به من دادن که خواهش دارم پاک شود و طبق قوانین به خاطر استفاده ی نادرست از امتیاز بازارچه با ایشون برخورد شود.

تشکر.

سلام، خسته نباشید.

متاسفانه بعد از اینکه شما امتیاز منفی که ایشون بی دلیل و از روی تلافی به من
دادن پاک کردید، ایشون همین چند روز پیش دوباره امتیاز منفی به بنده دادن، که درخواست دارم امتیاز منفی که به من دادن پاک بشه، و با ایشون به خاطر استفاده نادرست از امتیاز بازارچه برخورد لازم انجام بشه.
تشکر.

11085

Registered User
لایک‌ها
26
سلام

بنده در تایپک فروش یک کاربر اعلام کردم که ایشون امتیاز بازاچه ای که دارن ساختگی و تمام کاربرهایی که بهشون امتیاز دادن هم ساختگی هست،این کابر دوتا تاپیک بیشتر نداره که به تازگی زده و چطور میتونه امتیاز داشته باشه و......

بعد چند ساعت بعد کابر های : مهدی بلک و ezio68 به من امتیاز منفی دادن مبنی بر اینکه شما دورغ میگی و ما با ایشون معامله کردیم و غیره که در عکس زیر مشاهده میکنید!
------------------------------------------------------------------------------
به فاصله یک دقیقه هم از هم امتیاز و دادن!!!!!:blink:
02.JPG

attachment-339379d1365683232-01.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امروز هم دوتا کاربر دیگه امتیاز منفی دادن که باز مشاهده می کنید!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
attachment-340285d1365783218-02.jpg

http://forum.persiantools.com/t381606.html
attachment-340279d1365783074-01.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این کابر تعداد زیادی یورز مختلف داره و با هر کدوم میاد و پیام میده حتی با اسم کاربری خودش که به نام xbox009 هست در هر تاپیک بشه لینک تایپک خودش و ثبت میکنه و بدین صورت تعداد پست های خودش و بالا برده و حتی اون کاربرهای ساختگی هم اسم های مشابه دارن مثل xbox68 ،مهدی بلک،اکبر مشتی .

حتی بنده هم نیامدم به صورت تلافی جویانه امتیاز منفی به این یوززهای ساختگی بدم!

درخواست دارم امیتاز های منفی حذف بشه و با این کاربر برخود بشه.

متاسفانه مدتی هست که کاربرهای جدید با زدن تایپک فروش آیفون5 دست به کلاهبرداری میزنن که تو فروم خیلی زیاد شده.

من کاربری هستم که 4.5 سال عضو هستم و همه قوانین هم رعایت کردم تعداد پست ها و خرید و فروش ها و امتیاز ها معلوم هست و کاربرهایی که معامله با هاشون انجام شده.

تقاضا دارم نحوه امتیاز دهی به صورتی بشه که فقط دو طرف فروشنده و خریدار بتون به هم امتیاز بدن نه هر کاربری از روی قصد و قرض.

این تاپیک مربوطه : http://forum.persiantools.com/t381606.html

شما با مشاهده شواهد میتونید پی به درستی صحبت های بنده ببرید.

مدارک بنده جهت صدق گفتار :

همه یک نفر هستن شما به لحن صحبت کردم در پیام نگاه کن و بعد برید پست های صاحب تایپ ( xbox009 ) نگاه کن!

ببینید چطور همه جا پست داده هر دقیقه یک پست در هر تایپک در مورد ای تاپیک و پست های الکی .....

من تعجب میکنم چطور مدیران همه رو بخاطر آپ up کردن مسدود میکنن اما این اقا که در هر دقیقه فقط لینک تایپک خودش گذاشته کاری نکردن.

شما نگاه کنید در هر پیام خصوصی که داده اول نوشته ( داش ) حالا شما نگاه کن چطور پست داده و چطور برای پست دادن نوشته ( داش ) یعنی هم اونایی که پیام خصوصی دادن و هم خودش یکی هستن.

attachment-340285d1365783218-02.jpg

attachment-340377d1365790892-02.jpg

مشاهده پیوست 340403
مشاهده پیوست 340404
مشاهده پیوست 340405
مشاهده پیوست 340406

ابنم بقيه يوزرهاش كه همش ميگه )داش( كه به من امتياز منفي دادن

مهدي بلك
مشاهده پیوست 340509

xbox68
مشاهده پیوست 340510
ezio68
مشاهده پیوست 340511
hop68
مشاهده پیوست 340512
اكبر مشتي
مشاهده پیوست 340513

Last edited:

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سلام
خسته نباشید.
به من یه امتیاز منفی داده شده که اصلا درست نیست.قضیه از این قرار است که من یه تاپیک برای فروش مین وسی پی یو و رم زده بودم.دقیقا چند روز مانده بود به عید توی تاپیک سه نفر پیشنهاد قیمت دادن
هر سه نفر به قیمت پایه ولی فرقشون این بود که نفر اول تمام قطعات میخواست ولی بقیه فقط مین+سی پی یو رو پایه میخواستن....
من دقیقا همون روز پول لازم ده به همین دلیل با نفر اولی که به قیمت پایه پیشنهاد داده بود تماس گرفتم برای واگذاری قطعات (کاربر seiied220)ما صحبتی که تلفنی با هم انجام دادیم معامله تموم شده. و قرار شد این آقا مبلغ صبح روز بعد واریز کنه و منم براشون ارسال کنم بعد از واریز....
من ظهر بود تقریبا با ایشون تماس گرفتم و اوکی قطعات رو گرفتم...من برای اینکه 100% اوکی بشه شب دوباره تماس گرفتم و گفتم شما دیگه حتما این قطعات رو میخواین(بیرون از فروم یه مشتری داشتم دم مغازه و داخل فروم هم دو نفر بودن)ایشون به من گفتم آره حتما میخوام ولی الان دارم از اصفهان میرم به سمت ارومیه و مبلغ رو تا نزدیک های ظهر میفرستم منم گفتم اشکال نداره برای شما فقط چون دارین میرین ارومیه پیش فامیلتون منم قطعات رو میفرستم همونجا.
من بعد این که اوکی رو گرفتم که دو باره از ایشون پرسیدم و 100% میخواستن...منم رو همین حساب بقیه مشتری ها کنسل کردم...
روز بعد این آقا پیام فرستادن که من مسافرتم قطعاعت رو نمیخوام...منم به ایشون هشدار دادم دادم و گفتم مشتری داشته به خاطر شما کنسل کردم چون دوبار اوکی گرفتم از ایشون....
به ایشون گفتم اگه خرید رو کنسل کنید امتیاز منفی میدم بهتون و شما حق دادن امتیاز منفی ندارین چون این اقا بود که کنسل کردن(حرف من رو تائید کردن گفتن مشکل نداره من امتیاز منفی نمیدم و شما بدین کار ندارم که توهینی هم به بنده شد از طرف ایشون که بنده رو دلال خطاب کردن)منم چیزی نگفتم...بعد از تماس ایشون امتیاز منفی دادم به ایشون به خاطر دروغ گویی و بدقولی
بقیه مشتری هه هم که کنسل شدن بعد بهشون گفتم.فتند همون موقع میخواستم و الان نمیخواییم.خلاصه دم عیدی این ها موند روی دست من...
بعد از عید دوباره تاپیک زدم و فروختم
اینم تاپیکش:مزایده فروش (Min،Cpu،Ram) سوکت 775<=========>(فقط 10تومن)
بعد از فروش قطعات این آقا دوباره به من پیام داده و گفت قطعات رو میخوام در حالی که خبر داشتن فروش رفته...
بعد از این که من گفتم فروخته شده
اومن به من امتیاز منفی دادن..

حالا درخواست دارم رسیدگی کنید.امتیاز منفی که به من دادن رو پاک کنید چون حق با من بوده. ایشون نباید پست میدادن و زیرش میزن.یه نوع مسخره کردن حساب میشه....
برای این موضوع شاهد هم دارم که اتفاق افتاده..(یکی از کاربر با سابقه همین فروم هست)

همچنان منتظر جهت رسیدگی به درخواست بنده!!!
ممنون میشم یه توجه ی به این تاپیک بکنید و به درخواست کاربر ها رسیدگی کنید

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
اگه جوری میشد که موقع امتیاز دادن لینک تاپیک رو میشد ارسال کرد و یه مدیر تایید کرد میکرد اون امتیاز داده شده رو دیگه مشکل حل میشد

11085

Registered User
لایک‌ها
26
اگه جوری میشد که موقع امتیاز دادن لینک تاپیک رو میشد ارسال کرد و یه مدیر تایید کرد میکرد اون امتیاز داده شده رو دیگه مشکل حل میشد

بهترين كار همين هست كه امتياز هاي چه مثبت و چه منفي بايد از طرف مديريت تاييد بشه اونم فقط خريدار و فروشنده بتونن امتياز بدن.

mohammad.mb

Registered User
لایک‌ها
30

hadi m

Registered User
لایک‌ها
5
منم با این موضوع موافقم

اینطوری که بوش میاد .کسی نیست که رسیدگی کنه :(

ali1521

Registered User
لایک‌ها
22
سلام و عرض ادب وخسته نباشید-
طبق تاپیک زیر بنده از کاربر mojezy شکایت کردم بخاطر کارت تعمیری که به بنده داده بود و خودش قبول کرده وقطعه رو پس گرفته و حتی هزینه پست رو نیز طبق عکس گذاشته شده برگردوندن
ولی بخاطر اعصاب خوردگی و هدر دادن وقته بنده به مدت 10 روز--بنده به ایشون امتیاز منفی دادم تا کاربران دیگه در معامله با ایشنون مراقب باشن وایشون نیز تلافی کرده وامتیاز منفی داد-

شما چک کنید-میبینید دلیل منطقی واسه دادن امتیاز منفی به بنده وجود ندارد

http://forum.persiantools.com/t352375-page2.html

ممنون که رسیدگی میکنید

Last edited:

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
سلام و عرض ادب وخسته نباشید-
طبق تاپیک زیر بنده از کاربر mojezy شکایت کردم بخاطر کارت تعمیری که به بنده داده بود و خودش قبول کرده وقطعه رو پس گرفته و حتی هزینه پست رو نیز طبق عکس گذاشته شده برگردوندن
ولی بخاطر اعصاب خوردگی و هدر دادن وقته بنده به مدت 10 روز به ایشون امتیاز منفی دادم تا کاربران دیگه در معامله با ایشنون مراقب باشن وایشون نیشز تلافی کرده وامتیاز منفی داد-

شما چک کنید-میبینید دلیل منطقی واسه دادن امتیاز منفی به بنده وجود ندارد

http://forum.persiantools.com/t352375-page2.html

ممنون که رسیدگی میکنید

به مدت 10 روز ؟
دوست عزیز منفی که میدید تو پروفایل طرف میمونه هیمشه مدیرا نمیتونن هر موقع شما عشقت کشید منفی بدی بعد بگی پاکش کن :/

بالا