• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
به مدت 10 روز ؟
دوست عزیز منفی که میدید تو پروفایل طرف میمونه هیمشه مدیرا نمیتونن هر موقع شما عشقت کشید منفی بدی بعد بگی پاکش کن :/

عرفان جون منظور ایشون این بود که به خاطر 10 روز الاف کردن ایشون، بهش امتیاز منفی داده:thumbup:

ali1521

Registered User
لایک‌ها
22
دوست عزیز خوبی شما؟روزگار خوبه
بنده خواهوانه اینم که امتیاز منفی که ایشون به من داده حذف بشه
امتیاز منفی که من به ایشون دادم پابرجاست-بخاطر فرستادن قطعه تعمیری وندادن پولم اونم با کلی تهدید و اعصاب خوردگی بعد از 10 روز

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
عرفان جون منظور ایشون این بود که به خاطر 10 روز الاف کردن ایشون، بهش امتیاز منفی داده:thumbup:
اوفففف اخه جا خوردم ، فکر کنم کاما یادشون رفته بود بزارن :دی
دوست عزیز خوبی شما؟روزگار خوبه
بنده خواهوانه اینم که امتیاز منفی که ایشون به من داده حذف بشه
امتیاز منفی که من به ایشون دادم پابرجاست-بخاطر فرستادن قطعه تعمیری وندادن پولم اونم با کلی تهدید و اعصاب خوردگی بعد از 10 روز

من شرمندم ، پشت هم نوشته بودی اونجوری برداشت میشد کرد
کار شما دسته ;)

mohammad.mb

Registered User
لایک‌ها
30

I Love You

Registered User
لایک‌ها
2,032
مدیران عزیزززززززز پیگیری کنند
سَلام دوست عزیز ,
به دوستتون بگید ریپـورت امتیازشو بزنــه و بنویسـه که حـذف گردد و دلیلشـو هم بنویســه ..
مدیران زودتـر پیگیری میکنن .

hossein_mokhte

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
10
این تایپیک رو واسه چی اپ میدین کسی که نمیاد حتی یه نگاه بندازه 2ماه داره میگیم یکی اومده امتیاز الکی داده کسی یه جوابی هم نداده

Sector.

Registered User
لایک‌ها
24
سلام مدیر گرامی

وقت بخیر

ساعتی قبل کاربری بنام bnc

به بنده طبق استدلالات خودشون امتیاز منفی دادند؛

حرفی در مورد ایشون نمیزنم، فقط برای این که نمیخواستم موضوع کش پیدا کنه باهاشون به توافق رسیدیم که برای پاک شدن امتیاز به شما درخواست بدن. ( به گفته ی خودشون بهتون پیام خصوصی دادن )

ترجیح میدم این مسئله ختم به خیر بشه تا این که اعصاب و روان خودم رو بخاطر این موارد داغون بکنم...

فقط امیدوارم ایشون وجدانشون پیش خودشون و خدای خودشون راحت باشه.

خواهشمند است امتیاز منفی ایشون رو پاک کنید؛

همونطور که مستحضر هستید امتیاز هر کس نشانه ی شخصیت و صحت عملکرد اون شخص هست؛

با احترام

سپاسگذارم

hadi kabi

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام بنده از یک فروشنده معتبر خرید داشتم که بعنوان اصل ازایشون خرید کردم ایشون هم پس از واریز ارسال کرد ولی ظاهرا قطعه اصلی نبود چطور پیگیری کنم

لطفا جواب بدین

جواااااااااااااااب

Last edited:

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
درود
میدانم مدیران زحمت کش هستن و مقامات بالا هم سرشون شلوغ میباشد اما واقعا تحمل اینکه کسی امتیاز منفی اون هم کسی که مبتدی هست و حتی 1 امتیاز + هم ندارد و تازه وارده...........
نمایش مشخصات: gandolf05 - PersianTools Forums
.بخدا این آبرو را زحمت کشیدم به دست اوردم حتی تحمل چندصدم ثانیه هم ندارم که اینطوری طرف با ابروی عرق ریخته ما بازی کند فضاوت با شما در امتیاز - که به ما داده نوشته
((توسط این کلاهبردار حرام خور اینه که گوشی پر از ایراد و مشکلات رو داره در پشت اون رنگ سبز و به اصطلاح فروشنده معتبر به مردم قالب میکنه))
--------------------------
من که هنوز گوشی را نفروختم که ایشون میگه پر از ایراد میباشد!!!یا خدا این دیگه نوبره والا!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایا این حق میباشد؟؟؟؟قانون میگوید که این کاربر خاطی باید بن شود و غیر از این من حلال نمیکنم قاضی شرع این سایت را اگر غیر این باشد
حتی پستهای این کاربر توسط مدیران این سایت که در صفحه قبل سند موجود است
http://forum.persiantools.com/t199732-page339.html#post6981493
در تاپیکم که باعث کند شدن فروش گوشی ما و همچنین حاشیه رفتن سایت شد محبت فرمودن پاک کردن پستهای این کاربر خاطی را........لطفا به صفحه تاپیک درخواست فروشندگان مراجعه و اولین پست ما را برسی کنید تا بهتر متوجه قضیه شوید
سپاس

Last edited:

gandolf05

Registered User
لایک‌ها
3
لطفا امتیاز منفی که این کاربر بی ادب به من داده رو پاک کنید نمایش مشخصات: max_3d - PersianTools Forums هنوز یاد نگرفته که امتیاز مال زمان معامله و خرید و فروش کالا هست امیدوارم برخورد مناسبی با اینگونه افراد صورت بگیره

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
سلام
بنده يه امتياز مثبت به اين فرد moh-ali بی شخصيت دادم حالا ميخوام برگشت بخوره

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
لطفا امتیاز منفی که این کاربر بی ادب به من داده رو پاک کنید نمایش مشخصات: max_3d - PersianTools Forums هنوز یاد نگرفته که امتیاز مال زمان معامله و خرید و فروش کالا هست امیدوارم برخورد مناسبی با اینگونه افراد صورت بگیره
دیدی که مدیران پستهای بی مربوط رو در تاپیکم پاک کردن و این نشون از بیشخصیت بودن شما رو داره......!اون مدیری که پستهای شما مبتدی و تازه وارد پستهای شما رو پاک کرده در دادگاه بر علیه شما شهادت خواهد داد امتیاز منفی دادم چون ول کن نبودی هی ساز خودتو میزدی و هی میگفتی این گوشی پر از مشکله چون خودم یکیشو داشتم !!!!خدایا قربون بزرگیت چون گوشی خودت خراب بوده دیگه همه رو به یه چشم میبینی؟!!

این برای من خیلی سنگینه که شما در امتیاز منفی که به ما دادی عبارات واهی و غلطی را به ما نسبت دادی و از مدیریت میخوام این جمله ایشان که در امتیاز منفی دادن دقیقا مو به مو ثابت کنن که من به قول ایشان
((کلاهبردار حرام خور اینه که گوشی پر از ایراد و مشکلات رو داره در پشت اون رنگ سبز و به اصطلاح فروشنده معتبر به مردم قالب میکنه))
قاضی شرع اگر امتیاز - را پاک نکند یعنی حرفهای شما تازه وارد و مبتدی صحیح میباشد و باید ما را مدیریت سایت به مراجع قانونی پلیس فتا معرفی کند لاغیر زود کاربر خاطی را بن کنید و امتیاز- ایشونو که به ما داد حذف کند.
سپاس

الان اومدن ازم خرید کنن طرف تا فهمید ما امتیاز - داریم دلسرد شد و بیخیال شد..........مدیران ارشد لطفا سریعا اقدام کنید این امتیاز منفی ما شده لکه ننگی بر پیشانی ما.............بخدا ابرو دارم 20 یا 30 سالمم نیست که بچه باشیم یک عمر باشرافت زندگی کردیم بعد یه الف بچه اینطوری با ابروی 4 دهه ما اینطوری بازی کرده لزفا سریعا اقدام کنید و حکم را جاری و حق را بر کرسی بنشانید ................من صد تا ادم معتبر را برای شهادت دادن اینکه در حق ما طلم شده معرفی میکنم از همین سایت که از فروشندگان بنام و شناخته شده هستن
باز هم میگویم 1 ثانیه برداشت بد نسبت به بنده گویی هزار سال در بند بودن را حس میکنم
سپاس

Last edited:

mojtaba120

Registered User
لایک‌ها
60

سلام دوست عزیز
شما تو یه نگاه چطور فهمیدی که این دوستمون max_3d یه ادم

((کلاهبردار حرام خور اینه که گوشی پر از ایراد و مشکلات رو داره در پشت اون رنگ سبز و به اصطلاح فروشنده معتبر به مردم قالب میکنه))

شما مگه تا حالا با ایشون معامله ای انجام دادین
همینطوری که نمیشه بکسی بدوبیرا گفت
من ازشون یه گوشی گرفتم وقتی گوشی دستم رسد عین همون چیزی بود که ایشون تو تاپیک ذکر کرده بودن
درست نیست که سابقه یکی رو بزنیم داغون کنیم

البته من نمیخوام بگم که همه تقصیرا گردن gandolf05 هستش داود جان شمام نباید به ایشون امتیاز منفی میدادی
شمام باید گزارش میدادی تا مدیرای انجمن به کار ایشون رسیدگی کنن

هردوتون برین و ریپورت امتیازتون رو بدین و بگین که حذف کنن واستون شما که اصلا دادوستدی نداشتین با هم که امتیاز بازارچه دادین به هم

از مدیران عزیز تقاضا میکنم که به این موارد رسیدگی کنن
نمیشه که من تو فروم از هرکی که خوشم نیومد هرچی خواستم بهش بگم و یه امتیاز منفی هم بدم

Last edited:

gandolf05

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز
من رفتم تو تاپیکش نوشتم من هم این مدل رو داشتم و خیلی بد قلق و ایراداتی داره
اومده توهین میکنه و فحش میده
بعد رفتم جواب دادم و لینک نوشته های خودش رو گذاشتم
نوشته های خودش
اومده توهین کرده و رفته امتیاز منفی داده
بنظرتون من مقصرم؟سایت مگه صحاب نداره؟من که کارت گرفتم دیگه دلیل امتیاز منفی چی بود؟
سلام دوست عزیز

من ازشون یه گوشی گرفتم وقتی گوشی دستم رسد عین همون چیزی بود که ایشون تو تاپیک ذکر کرده بودن

البته من نمیخوام بگم که همه تقصیرا گردن gandolf05 هستش داود جان شمام نباید به ایشون امتیاز منفی میدادی

هردوتون برین و ریپورت امتیازتون رو بدین و بگین که حذف کنن واستون شما که اصلا دادوستدی نداشتین با هم که امتیاز بازارچه دادین به هم

نمیشه که من تو فروم از هرکی که خوشم نیومد هرچی خواستم بهش بگم و یه امتیاز منفی هم بدم

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
سلام دوست عزیز

البته من نمیگم که همه تقصیرا گردن gandolf05 هستش داود جان شمام نباید به ایشون امتیاز منفی میدادی

درود
برادر شاهد ما مدیری هست که پستهای این تازه وارد و مبتدی را بنا به درخواست ما در تاپیکم پاک کرد نه 1 بار نه 2 بار بلکه چند بار اگر مدیر محترم این تازه وارد را محکم و قاطعانه توبیخی چند روزه میکردن این اتفاق نمی افتاد شما ببینید ما به خاطر اپ کردن یکی از تاپیکها به یک باره بن شدیم تازه نه اخطاری نه چیزی دریافت نکردم که مثلا MAX_3D اگر اپ کنید بن میشوید حالا کاربری که چند بار توسط مدیر محترم پستهای ایشون رو پاک کرد و اصلا عین خیالشم نبود و دوباره تکرار میکرد نباید قاطع برخورد میکردن به این نیو یوزر ؟؟؟؟یعنی در حد قانونی که ما را بن کرد نبود؟؟؟؟بخدا این تهمتی که ایشون به ما زده اگر در کشوری به غیر از ایران بود جرم سنگین و بهای سنگینی باید پرداخت میکرد ............
شما ببینید من تا اخر دنبال این قضیه میروم و از حق خود عقب نشینی نخوام کرد جز اینکه این کابر به خاطر توهینی که خیلی خیلی ضربه معنوی و روحی بر مازده توسط قاضی شرع این سایت برخوردی قاطعانه صورت بگیره اینکه منفی ها پاک شود دردی را بر من دوا نخواهد کرد پس تهمت و افترای که ایشون با عنوان کلاهبردار حرام خور بر ما زده چه میشود؟؟؟آیا این بزرگترین تهمتی و افترایی نیست که بر یک شخص وارد خواهد شد؟؟؟؟یک بار دیگر شما را به این جمله ایشون که به ما زده شده جلب میکنم
((کلاهبردار حرام خور اینه که گوشی پر از ایراد و مشکلات رو داره در پشت اون رنگ سبز و به اصطلاح فروشنده معتبر به مردم قالب میکنه))))
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب از قاضی شرع سایت پرشین تولز میخواهم به این نکات حتما توجه کند که مطمئن هستم که مدیرت سایت همه اینها را میداند ولی صرفا جهت اطلاع
1_برچسب زدن کلاهبردار حرام خور؟!!!
از این کابر تازه وارد و کم اطلاع بخواهید ایا مدرکی دال بر کلاهبرداری به ما دارد ؟؟یاعلی رو کند ما هم میبینیم ؟
2_حروم خور ؟ایا شما باز هم مدرک دارید رو کنید؟ببین کابر خاطی من در سفره پدر و مادر بزرگ شدم و پدری کارمند بازنشسته که برای یک لقمه نون حلال چنان عرقهایی ریخته که فکر نکم من تا صدسال بتونم فقط فکرشم بکنم چگونه پدرمان که درود بر شرفش این 1 لقمه نان حلال را چگونه به دست اورده.و مادر زحمتکش که با خون دل ما را بزرگ کرد پس کاربر خاطی تازه وارد اگر از همه چیزها بگذرم از این تهمت بیجا حرام خور نمیگذرم
3-ایشون گفتن پشت اون رنگ سبز و به اصطلاح فروشنده معتبر !!!!!!!!!به نظر من نه تنها توهین به ما بوده بلکه توهین به مدیریت سایت هم توهین کرده و همچنین به تمام فروشندگان معتبر این سایت که دارن فعالیت میکنن ...........
4-قالب کردن به مردم هم یکی از اتهامات این مبتدی تازه وارد به ما بوده رویم به شماست کاربر تازه وارد و مبتی شما از کجا میدانید گوشی ما که منبع اتفاقات بود پر از مشکل و ایراد میباشد ایا شما گوشی ما لمس فیزیکی کردید شما اگر سواد کافی داشتید در مورد این گوشی میتوانستید یک رام 350 مگی از سایت windowsphone.livedriveبرای مدل گوشی سرچ میکردید دانلود میکردید و رام را در گوشی میریختید و مشکلات نرم افزاری خود را حل میکردید پس ندانسه رو هوا چیزی گفتید درسته؟؟؟بعله غیر از این نیست

-----------------------------------------------------
و در اخر از عزیز بزرگوار که لطف دارن میانجی گری کردن تشکر کنم و از قاضی شرع سایت خواهم با اشد مجازات اگر من بودم برخورد کنید و اگر این کابر تازه وارد و مبتدی بودن هم با قاطع و با اشد مجازات برخورد شود
باشد که رستگار شویم

mojtaba120

Registered User
لایک‌ها
60
دوست عزیز
من رفتم تو تاپیکش نوشتم من هم این مدل رو داشتم و خیلی بد قلق و ایراداتی داره
اومده توهین میکنه و فحش میده
بعد رفتم جواب دادم و لینک نوشته های خودش رو گذاشتم
نوشته های خودش
اومده توهین کرده و رفته امتیاز منفی داده
بنظرتون من مقصرم؟سایت مگه صحاب نداره؟من که کارت گرفتم دیگه دلیل امتیاز منفی چی بود؟

درود
برادر شاهد ما مدیری هست که پستهای این تازه وارد و مبتدی را بنا به درخواست ما در تاپیکم پاک کرد نه 1 بار نه 2 بار بلکه چند بار اگر مدیر محترم این تازه وارد را محکم و قاطعانه توبیخی چند روزه میکردن این اتفاق نمی افتاد شما ببینید ما به خاطر اپ کردن یکی از تاپیکها به یک باره بن شدیم تازه نه اخطاری نه چیزی دریافت نکردم که مثلا MAX_3D اگر اپ کنید بن میشوید حالا کاربری که چند بار توسط مدیر محترم پستهای ایشون رو پاک کرد و اصلا عین خیالشم نبود و دوباره تکرار میکرد نباید قاطع برخورد میکردن به این نیو یوزر ؟؟؟؟یعنی در حد قانونی که ما را بن کرد نبود؟؟؟؟بخدا این تهمتی که ایشون به ما زده اگر در کشوری به غیر از ایران بود جرم سنگین و بهای سنگینی باید پرداخت میکرد ............
شما ببینید من تا اخر دنبال این قضیه میروم و از حق خود عقب نشینی نخوام کرد جز اینکه این کابر به خاطر توهینی که خیلی خیلی ضربه معنوی و روحی بر مازده توسط قاضی شرع این سایت برخوردی قاطعانه صورت بگیره اینکه منفی ها پاک شود دردی را بر من دوا نخواهد کرد پس تهمت و افترای که ایشون با عنوان کلاهبردار حرام خور بر ما زده چه میشود؟؟؟آیا این بزرگترین تهمتی و افترایی نیست که بر یک شخص وارد خواهد شد؟؟؟؟یک بار دیگر شما را به این جمله ایشون که به ما زده شده جلب میکنم
((کلاهبردار حرام خور اینه که گوشی پر از ایراد و مشکلات رو داره در پشت اون رنگ سبز و به اصطلاح فروشنده معتبر به مردم قالب میکنه))))
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب از قاضی شرع سایت پرشین تولز میخواهم به این نکات حتما توجه کند که مطمئن هستم که مدیرت سایت همه اینها را میداند ولی صرفا جهت اطلاع
1_برچسب زدن کلاهبردار حرام خور؟!!!
از این کابر تازه وارد و کم اطلاع بخواهید ایا مدرکی دال بر کلاهبرداری به ما دارد ؟؟یاعلی رو کند ما هم میبینیم ؟
2_حروم خور ؟ایا شما باز هم مدرک دارید رو کنید؟ببین کابر خاطی من در سفره پدر و مادر بزرگ شدم و پدری کارمند بازنشسته که برای یک لقمه نون حلال چنان عرقهایی ریخته که فکر نکم من تا صدسال بتونم فقط فکرشم بکنم چگونه پدرمان که درود بر شرفش این 1 لقمه نان حلال را چگونه به دست اورده.و مادر زحمتکش که با خون دل ما را بزرگ کرد پس کاربر خاطی تازه وارد اگر از همه چیزها بگذرم از این تهمت بیجا حرام خور نمیگذرم
3-ایشون گفتن پشت اون رنگ سبز و به اصطلاح فروشنده معتبر !!!!!!!!!به نظر من نه تنها توهین به ما بوده بلکه توهین به مدیریت سایت هم توهین کرده و همچنین به تمام فروشندگان معتبر این سایت که دارن فعالیت میکنن ...........
4-قالب کردن به مردم هم یکی از اتهامات این مبتدی تازه وارد به ما بوده رویم به شماست کاربر تازه وارد و مبتی شما از کجا میدانید گوشی ما که منبع اتفاقات بود پر از مشکل و ایراد میباشد ایا شما گوشی ما لمس فیزیکی کردید شما اگر سواد کافی داشتید در مورد این گوشی میتوانستید یک رام 350 مگی از سایت windowsphone.livedriveبرای مدل گوشی سرچ میکردید دانلود میکردید و رام را در گوشی میریختید و مشکلات نرم افزاری خود را حل میکردید پس ندانسه رو هوا چیزی گفتید درسته؟؟؟بعله غیر از این نیست

-----------------------------------------------------
و در اخر از عزیز بزرگوار که لطف دارن میانجی گری کردن تشکر کنم و از قاضی شرع سایت خواهم با اشد مجازات اگر من بودم برخورد کنید و اگر این کابر تازه وارد و مبتدی بودن هم با قاطع و با اشد مجازات برخورد شود
باشد که رستگار شویم
هر دوی شما دوستان بزرگ ماین
از من میشنوین خودتون کارتون رو درست کنین
شما هردو تون به هم امتیاز منفی دادین
امتیاز منفی هم یه جورایی همون فحش دیگه :D

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
هر دوی شما دوستان بزرگ ماین
از من میشنوین خودتون کارتون رو درست کنین
شما هردو تون به هم امتیاز منفی دادین
امتیاز منفی هم یه جورایی همون فحش دیگه :D
اقا مجتبی همیشه حق پایدار میماند ولی وای بر حال کسی که تهمت ناروایش بر پیشانی خود حک شود شاید در دنیای مجازی غمی نداشته باشد و فوقش با یک ای دی جدید میاد تو نت ولی این وجدان را میخاد چکار کند؟؟؟وجدان انسان همیشه بیداره ...
منتظر مدیران ارشد میمانیم تا خودشان تصمیم بگیرن
موفق باشید

mehdisheikhtadi

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان...دوستان.......از مدیران محترم کمال تشکر رو دارم.امتیاز منفی منرو پاک کردن...همینطور اون طرفی مقابلی که من بهشون امتیاز منفی دادم......بازم تشکر از مدیران

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
دوستان...دوستان.......از مدیران محترم کمال تشکر رو دارم.امتیاز منفی منرو پاک کردن...همینطور اون طرفی مقابلی که من بهشون امتیاز منفی دادم......بازم تشکر از مدیران
مبارکت باشه واقعا درد امتیاز منفی از سرطان هم بدتره و مثل لکه ننگی میباشد که بر پیشانی میچسبد......
تازه اگر بیخود و بی جهت باشد دیگر بدتر در حد افسردگی مزمن میمونه من که الان 24 ساعته چنان فشاری رو دارم تحمل میکنم که دق نکنم خوبه...............:(

--------------------------------------------

Last edited:
بالا