سلام دوست عزیز
شما تو یه نگاه چطور فهمیدی که این دوستمون max_3d یه ادم
((کلاهبردار حرام خور اینه که گوشی پر از ایراد و مشکلات رو داره در پشت اون رنگ سبز و به اصطلاح فروشنده معتبر به مردم قالب میکنه))
شما مگه تا حالا با ایشون معامله ای انجام دادین
همینطوری که نمیشه بکسی بدوبیرا گفت
من ازشون یه گوشی گرفتم وقتی گوشی دستم رسد عین همون چیزی بود که ایشون تو تاپیک ذکر کرده بودن
درست نیست که سابقه یکی رو بزنیم داغون کنیم
البته من نمیگم که همه تقصیرا گردن gandolf05 هستش داود جان شمام نباید به ایشون امتیاز منفی میدادی
شمام باید گزارش میدادی تا مدیرای انجمن به کار ایشون رسیدگی کنن
هردوتون برین و ریپورت امتیازتون رو بدین و بگین که حذف کنن واستون شما که اصلا دادوستدی نداشتین با هم که امتیاز بازارچه دادین به هم
از مدیران عزیز تقاضا میکنم که به این موارد رسیدگی کنن
نمیشه که من تو فروم از هرکی که خوشم نیومد هرچی خواستم بهش بگم و یه امتیاز منفی هم بدم
درود
برادر شاهد ما مدیری هست که پستهای این تازه وارد و مبتدی را بنا به درخواست ما در تاپیکم پاک کرد نه 1 بار نه 2 بار بلکه چند بار اگر مدیر محترم این تازه وارد را محکم و قاطعانه توبیخی چند روزه میکردن این اتفاق نمی افتاد شما ببینید ما به خاطر اپ کردن یکی از تاپیکها به یک باره بن شدیم تازه نه اخطاری نه چیزی دریافت نکردم که مثلا MAX_3D اگر اپ کنید بن میشوید حالا کاربری که چند بار توسط مدیر محترم پستهای ایشون رو پاک کرد و اصلا عین خیالشم نبود و دوباره تکرار میکرد نباید قاطع برخورد میکردن به این نیو یوزر ؟؟؟؟یعنی در حد قانونی که ما را بن کرد نبود؟؟؟؟بخدا این تهمتی که ایشون به ما زده اگر در کشوری به غیر از ایران بود جرم سنگین و بهای سنگینی باید پرداخت میکرد ............
شما ببینید من تا اخر دنبال این قضیه میروم و از حق خود عقب نشینی نخوام کرد جز اینکه این کابر به خاطر توهینی که خیلی خیلی ضربه معنوی و روحی بر مازده توسط قاضی شرع این سایت برخوردی قاطعانه صورت بگیره اینکه منفی ها پاک شود دردی را بر من دوا نخواهد کرد پس تهمت و افترای که ایشون با عنوان کلاهبردار حرام خور بر ما زده چه میشود؟؟؟آیا این بزرگترین تهمتی و افترایی نیست که بر یک شخص وارد خواهد شد؟؟؟؟یک بار دیگر شما را به این جمله ایشون که به ما زده شده جلب میکنم
((
کلاهبردار حرام خور اینه که
گوشی پر از ایراد و مشکلات رو داره در پشت اون رنگ سبز و به اصطلاح فروشنده معتبر
به مردم قالب میکنه))))
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب از قاضی شرع سایت پرشین تولز میخواهم به این نکات حتما توجه کند که مطمئن هستم که مدیرت سایت همه اینها را میداند ولی صرفا جهت اطلاع
1_برچسب زدن کلاهبردار حرام خور؟!!!
از این کابر تازه وارد و کم اطلاع بخواهید ایا مدرکی دال بر کلاهبرداری به ما دارد ؟؟یاعلی رو کند ما هم میبینیم ؟
2_
حروم خور ؟ایا شما باز هم مدرک دارید رو کنید؟ببین کابر خاطی من در سفره پدر و مادر بزرگ شدم و پدری کارمند بازنشسته که برای یک لقمه نون حلال چنان عرقهایی ریخته که فکر نکم من تا صدسال بتونم فقط فکرشم بکنم چگونه پدرمان که درود بر شرفش این 1 لقمه نان حلال را چگونه به دست اورده.و مادر زحمتکش که با خون دل ما را بزرگ کرد پس کاربر خاطی تازه وارد اگر از همه چیزها بگذرم از این تهمت بیجا حرام خور نمیگذرم
3-ایشون گفتن پشت اون رنگ سبز و به اصطلاح فروشنده معتبر !!!!!!!!!به نظر من نه تنها توهین به ما بوده بلکه توهین به مدیریت سایت هم توهین کرده و همچنین به تمام فروشندگان معتبر این سایت که دارن فعالیت میکنن ...........
4-قالب کردن به مردم هم یکی از اتهامات این مبتدی تازه وارد به ما بوده رویم به شماست کاربر تازه وارد و مبتی شما از کجا میدانید گوشی ما که منبع اتفاقات بود پر از مشکل و ایراد میباشد ایا شما گوشی ما لمس فیزیکی کردید شما اگر سواد کافی داشتید در مورد این گوشی میتوانستید یک رام 350 مگی از سایت windowsphone.livedriveبرای مدل گوشی سرچ میکردید دانلود میکردید و رام را در گوشی میریختید و مشکلات نرم افزاری خود را حل میکردید پس ندانسه رو هوا چیزی گفتید درسته؟؟؟بعله غیر از این نیست
-----------------------------------------------------
و در اخر از عزیز بزرگوار که لطف دارن میانجی گری کردن تشکر کنم و از قاضی شرع سایت خواهم با اشد مجازات اگر من بودم برخورد کنید و اگر این کابر تازه وارد و مبتدی بودن هم با قاطع و با اشد مجازات برخورد شود
باشد که رستگار شویم