• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
مدیرای محترم اینقدر این امتیاز منفی من رو پاک نکردید که این شخص کلاهبردار یک تمتیاز منفی دیگر هم داد. لطفا بررسی کنید.

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
سلام
کاربر regedit021 به بنده بی جهت امتیاز منفی داده
من با ايشون هيچ معامله اي نداشتم که بخوان امتياز منفی بدن
يه جنس برای فروش داشتم که ايشون اصرار کردن بايد اول بفرستم بعد پولش رو واريز کنن چون من قبول نکردم امتياز منفی بهم دادن
ممنون میشم بررسی بشه

E.R

Registered User
لایک‌ها
13
سیستم خیلی خوبیه....

TiD_Masoud

Registered User
لایک‌ها
18
مدیریت محترم سایت
5 بار گزارش تخلف و bad rating دادم.
چرا پیگیری نمی کنید؟
چرا با ابرو مردم بازی می کنید؟
.....................
طرفی که به من امتیاز منفی داده میگه می خواهم پاکش کنم و اشتباه شده ولی پاک نمیشه.
....................

TiD_Masoud

Registered User
لایک‌ها
18
مدیریت محترم سایت
5 بار گزارش تخلف و bad rating دادم.
چرا پیگیری نمی کنید؟
چرا با ابرو مردم بازی می کنید؟
.....................
طرفی که به من امتیاز منفی داده میگه می خواهم پاکش کنم و اشتباه شده ولی پاک نمیشه.
....................

سلام.
لطفا این امتیاز رو حذف کنید:
http://forum.persiantools.com/itrader_detail.php?ir=45269&u=177239

پ.ن: واقعا یک مدیر توی بازارچه نیست که پاسخ پیغام خصوصیش رو بده؟!!!

دقیقا این مشکل من هم هست. هیچ مدیری جواب نمیده.

Last edited:

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
عجب گرفتاری شدیم... منم از پارسال تا حالا منتظرم امتیاز منفیم پاک بشه ولی نمیشه. دوستانی که این مدیرای پست قفل کن رو میشناسن بهشون بگن بلکه اونا تونستن کاری برامون انجام بدن یا حداقلش پیگیری کنن.

Last edited:

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
والله ماهم یه ماهی میشه مدارکو واسه فروشنده معتبر فرستادیم ولی ...

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
والله ماهم یه ماهی میشه مدارکو واسه فروشنده معتبر فرستادیم ولی ...

حجم درخواست ها بالاس و ادمین ها هم باید در کنار کار اصلیشون به این قضیه رسیدگی کنند که وقت بیشتری میگیره

صبور باشید

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
سلام و عرض خسته نباشی لطفا امتیاز منفی که توسط milad 001 به بنده داده شده را پاک بفرمایین ممنون میشم ایشون متقلب هستن و به خاطر این که من به ایشون نمره نفی دادم به علت این که بنده رو تسخیر و کلاهبردان خواندن اما چون ایشون متقلبند و قبلا هم نمره منفی دریافت نموده بودند لطفا نمره بنده را پاک نمایین

سلام
امتیاز منفی الکی رو می خواستم گزارش کنید و پیگیری کنید، سر خرید ایفون ،به خدا اصلا با این شخص معامله نکردم ولی ایشون به من امتیاز منفی دادن. این شخص
milad 001

نمایش مشخصات: milad 001 - PersianTools Forums

http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=235767
................
من با ایشون بسیار خوش رفتاری کردم، 2 هفته صبر کردم که ایفون رو بگیرم، دو هفته من رو سر کار گذاشتن، تا تهران هم رفتم ولی وقتی که رسیدم گفتن که الان به یکی دیگه فروختم،من هیچی بهشون نگفتم. جالب اینه که ایشون به من امتیاز منفی دادن
من باید تلبکار باشم از ایشون که یه روز منو سر کار گذاشتن، خیلی برام جالبه، دیگه این نمونه اش رو ندیده بودم. حالا خودشون میگن می خوام که امتیاز رو پاک کنم ولی نمیشه

مدیریت سایت لطفا مشکل بنده رو پیگیری کنید.​

سلام و عرض خسته نباشی لطفا امتیاز منفی که توسط milad 001 به بنده داده شده را پاک بفرمایین ممنون میشم ایشون متقلب هستن و به خاطر این که من به ایشون نمره نفی دادم به علت این که بنده رو تسخیر و کلاهبردان خواندن اما چون ایشون متقلبند و قبلا هم نمره منفی دریافت نموده بودند لطفا نمره بنده را پاک نمایین
سلام
امتیاز منفی الکی رو می خواستم گزارش کنید و پیگیری کنید، سر خرید ایفون ،به خدا اصلا با این شخص معامله نکردم ولی ایشون به من امتیاز منفی دادن. این شخص
milad 001

نمایش مشخصات: milad 001 - PersianTools Forums

http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=235767
................
من با ایشون بسیار خوش رفتاری کردم، 2 هفته صبر کردم که ایفون رو بگیرم، دو هفته من رو سر کار گذاشتن، تا تهران هم رفتم ولی وقتی که رسیدم گفتن که الان به یکی دیگه فروختم،من هیچی بهشون نگفتم. جالب اینه که ایشون به من امتیاز منفی دادن
من باید تلبکار باشم از ایشون که یه روز منو سر کار گذاشتن، خیلی برام جالبه، دیگه این نمونه اش رو ندیده بودم. حالا خودشون میگن می خوام که امتیاز رو پاک کنم ولی نمیشه

مدیریت سایت لطفا مشکل بنده رو پیگیری کنید.​
توجه فرمایین ایشون هم نارضایتی دارند ممنون میشم که برسی فرمایین و امتیاز منفی را پاک نمایین

mehdisheikhtadi

Registered User
لایک‌ها
20

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
به بنده هم 1 امتیاز منفی داده شده...البته بنده هم 2امتیاز منفی بهشون دادم...توی 2 تاپیک مجزا.......

یکی این تاپیک:http://forum.persiantools.com/t365382.html#post6676739

یکی هم این تاپیک:http://forum.persiantools.com/t365210.html#post6674133

اسم کاربری ایشون :j_king

ریپورت هم دادم....چندین بار..

لطفا رسیدگی کنین...

داداش مهدی بسیار تایید میشه .
من با ایشون معامله داشتم هنوض هم امتیاز ایشون رو ثبت نکردم .خیلی خوش قول و با مرام.
مدیران رسیدگی کنن یکی که مال باختست حداقل امتیاز منفیش نمونه .داداش تاپیک شکایت بزن.
وظیفه خودم دونستم بیام اینجا بگم .

mehdisheikhtadi

Registered User
لایک‌ها
20
داداش مهدی بسیار تایید میشه .
من با ایشون معامله داشتم هنوض هم امتیاز ایشون رو ثبت نکردم .خیلی خوش قول و با مرام.
مدیران رسیدگی کنن یکی که مال باختست حداقل امتیاز منفیش نمونه .داداش تاپیک شکایت بزن.
وظیفه خودم دونستم بیام اینجا بگم .

ارادت مندیم سعید خان شرمنده نفرمایین....خوبی از خودتونه....بعضی آدما این همه با مرامن مث رفیق عزیزم آقا سعید...دور از جون بچه های گل pt...بعضی هم بی کارن مردمو سر کار میزارن...انگار که....استغفرالله..بچه ها همتون شادو خوشبخت باشین اللهی......

قدر این لحظه هارو بدونین..قدر همدیگرو بدونیم...به خدا این 5 تومن 10 تومنها پشیزی نمی ارزه...شاید آدم گول 10-20تومنو بخوره توی معامله اما یادتون باشه که همیشه و هر لحظه در حال معامله با خدا هستیم....تورو قرآن توی ماشین که میشینین حواستون به رانندگی باشه...تورو خدا کمربندتونو ببندین....10 روز مونده به عید همه خوشیام به فنا رفت..پسر خاله عزیزم...داداشم....عزیزم....توی پژو صفر کیلومتر توی قشم...شاخ به شاخ شدنو.........خدا رفتگان همه رو بیامرزه...اگه کمربند بسته بود صورتش پرس نمیشدو الان میرفتم خونشون دیدنش.....شرمنده اوقات شمارو هم خراب کردیم...

فاتحه مع صلوات....

game city

Registered User
لایک‌ها
253
سلام
یه سوال دارم من توی پرفایلم 12 امتیاز دارم ولی قسمتهایی که پست میدم 10 متیاز نشون میده دلیلش چی هست

بالا