• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

alireza_asol

Registered User
لایک‌ها
91
سلام
منظورتون از zopo zp-800 همون zopo zp810 هستش؟
آخه تو سایت zopo مدل zp800 نیست
بعد این مدل الان تو ایرانه یا 20 روزه میرسه؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
تبلت دست دوم هم دارید ؟
اگر دارید لیست رو همراه با قیمت پخ کنید
ممنون
یه N90 II Dual Core هست ، البته با یکی از دوستان در حال مذاکره ایم ...
قیمت star b94m و lenovo a820 چقدره؟ کدومشون بهترن
b94m 740
lenovo a820 685

لنوو بهتره از نظر کیفیت ساخت و صفحه نمایش...
جناب قیمت star s5 batterfly چند در میاد؟
925 ت می شه
سلام
منظورتون از zopo zp-800 همون zopo zp810 هستش؟
آخه تو سایت zopo مدل zp800 نیست
بعد این مدل الان تو ایرانه یا 20 روزه میرسه؟
سلام

هر دو یه مدل هستن ...
http://www.zopo-mobile.net/zopo-zp810-zp800h-libero-5-0inch-hd-screen-mt6589-quad-core-1-2ghz-cpu-1g-ram-4g-rom-3g-smartphone-phone_p4340.html
تحویل 14 تا 20 روزه

Last edited:

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
آفرهای ویژه :

سلام

Ainol Venus 560
onda v812 685
Onda V813 750
Onda V971 915
ainol novo 9 951
ainol novo hero 789

V812 رو پیشنهاد می کنم ، نسبت به قیمتش سخت افزار و کیفیت ساخت خیلی خوبی داره ...

شنیدم که 812 باتری خوبی نداره و بجاش بهم V813 رو پیشنهاد دادن، باتری بهتری داره و باریکتره
کلا نظرتون نسبت به ainol و onda چیه؟ یکی از دوستان هم میگه اصلا ainol venus نخرم!! درسته؟

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
سلام دادا من يه اينول هيرو دارم كه خيلي خوب كار ميكرد كه چند روز پيش ناگهان ديگه تاچش كار نكرد و من رامش رو هم عوض كردم هم كاستوم رام ريختم هم رام كارخونه ولي هيچ فرقي نكرد تا اينكه بردم توي چهار وليعصر يه جا تستش كردن گفتن كه مثل اينكه تاچش سالمه ولي اونا فقط كارهاي نرم افزاري تبلت هاي چيني انجام ميدادن + اينك اگر تاچش شكسته بود اون موقع اون تاچ رو كلا عوض ميكردن ولي تاچش سالمه ولي كار نمي كنه ميخاستم اگه ميشه يه تعمير كار خوب اگه سراغ دارين بهم معرفي كنين.يا علي

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
شنیدم که 812 باتری خوبی نداره و بجاش بهم V813 رو پیشنهاد دادن، باتری بهتری داره و باریکتره
کلا نظرتون نسبت به ainol و onda چیه؟ یکی از دوستان هم میگه اصلا ainol venus نخرم!! درسته؟

بله کلا تبلت های با چیپست Actions ATM رو بیخیال بشید بهتره ...

V818 mini هم می تونید جزو انتخاباتون بزارید خیلی نازک تر از حتی V813 هست ، تقریبا 7 میلیمتره
قیمتش هم تفاوت آنچنانی با 813 نداره
سلام دادا من يه اينول هيرو دارم كه خيلي خوب كار ميكرد كه چند روز پيش ناگهان ديگه تاچش كار نكرد و من رامش رو هم عوض كردم هم كاستوم رام ريختم هم رام كارخونه ولي هيچ فرقي نكرد تا اينكه بردم توي چهار وليعصر يه جا تستش كردن گفتن كه مثل اينكه تاچش سالمه ولي اونا فقط كارهاي نرم افزاري تبلت هاي چيني انجام ميدادن + اينك اگر تاچش شكسته بود اون موقع اون تاچ رو كلا عوض ميكردن ولي تاچش سالمه ولي كار نمي كنه ميخاستم اگه ميشه يه تعمير كار خوب اگه سراغ دارين بهم معرفي كنين.يا علي
سلام

اول از همه پیشنهاد می کنم با فروشنده ای که خریدید صحبت کنید برای بازگشت به چین و گارانتی و تعمیرات
در صورتی که قبول نکرد ، با شماره ای که پخ می کنم تماس بگیرید و تبلت رو بهشون نشون بدید (از کیفیت کارشون خبر ندارم ولی به هر حال ضرر نداره ...)

اگر اونها هم نتونستن کاری بکنن می تونیم براتون جدا تاچ رو سفارش بدیم ...

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
اقا پس قیمت lenovo a820 + یه گارد زله ای و محافظ صفحه رو برام پ خ کنید

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
سلام

اول از همه پیشنهاد می کنم با فروشنده ای که خریدید صحبت کنید برای بازگشت به چین و گارانتی و تعمیرات
در صورتی که قبول نکرد ، با شماره ای که پخ می کنم تماس بگیرید و تبلت رو بهشون نشون بدید (از کیفیت کارشون خبر ندارم ولی به هر حال ضرر نداره ...)

اگر اونها هم نتونستن کاری بکنن می تونیم براتون جدا تاچ رو سفارش بدیم ...[/QUOTE]
ممنون ميشم اگه اون شماره رو واسم پ خ كنيد تا دوشنبه ببرم ببينم دزست ميشه يا نه. ممنون از محبتي كه داري.يا علي

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
جناب من اونstar s5رو 15فروردین خریدم 800!چقد اختلاف قیمت داری!

ainol novo9 رو 900 بدون لوازم خریدم افر!سود زیاد میکشی رو جنسات داداش :)

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
اقا پس قیمت lenovo a820 + یه گارد زله ای و محافظ صفحه رو برام پ خ کنید
پخ شد
سلام

اگر اونها هم نتونستن کاری بکنن می تونیم براتون جدا تاچ رو سفارش بدیم ...
ممنون ميشم اگه اون شماره رو واسم پ خ كنيد تا دوشنبه ببرم ببينم دزست ميشه يا نه. ممنون از محبتي كه داري.يا علي[/QUOTE]
پخ شد
جناب من اونstar s5رو 15فروردین خریدم 800!چقد اختلاف قیمت داری!

ainol novo9 رو 900 بدون لوازم خریدم افر!سود زیاد میکشی رو جنسات داداش :)
800 واسه خودمونم نمی افته ، انتظار ندارید که مفتی کار کنیم :)
در مورد Novo9 هم خودتون می فرمایید آفر ، چند وقت پیش آفر گذاشته بودیم 879 !!

1134

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون جواب دادید این تبلت onda v812 برای گیم مناسب هست وکیفیت سی پی یو این تبلت خوبه برای این میپرسم که اسم شناخته شده ای نیست

nimasari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
هیوندای t7 من مشکل پیدا کرده
چند نقطه از صفحه قابل لمس نیست ( تاچ نداره )
الان میخام تاچشو عوض کنم پیدا نمیشه

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
ممنون جواب دادید این تبلت onda v812 برای گیم مناسب هست وکیفیت سی پی یو این تبلت خوبه برای این میپرسم که اسم شناخته شده ای نیست

خواهش می کنم ، بله ، تو یوتیو*ب می تونید ویدیو های زیادی ببینید ، سخت افزار قدرتمندی داره ، برند هوندا جزو برند های معتبر چینی هست ...
سلام
هیوندای t7 من مشکل پیدا کرده
چند نقطه از صفحه قابل لمس نیست ( تاچ نداره )
الان میخام تاچشو عوض کنم پیدا نمیشه
سلام
با فروشنده hی که خریدید صحبت کنید تبلت رو بفرستید برای تعمیر ، متاسفانه دسترسی به قطعات تبلت هویندای t7 نداریم ...

Bahmankara

Registered User
لایک‌ها
31
سلام جناب مهیاری این مدل گوشی zopo zp-800 Quad Core
خودتون موجود دارید یا سفارشیه اندرویدش چنده؟ میشه روتش کرد؟ اندرویدش قابل ارتقاست؟ گارانتی داره؟قیمت اخرش چند درمیاد؟

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
سلام داداش می می خوام یه لبتاپ بدم تبلت بگیرم می تونی
فقط زنگ بزن زود تا کسی نیومده ببرش
09370237342

riddickmybio

Registered User
لایک‌ها
28
سلام جناب محیاری لطفا از بین تبلتهای چینی یه تبلت معرفی کنید که کیفیت ساختش در حد آیپد باشه بدنه آلمینیومی ممنون

بالا