آقا من یه فلیم آینول دارم
از همه نظر راضی ام ازش
حرف نداره
ولی الان مشکل اینترنت دارم وقتی بیرون از خونه هستم
خیلی داره عذابم میده
میخوام بفروشم یه تبلت سیم کارت خور بگیرم
الان بهترین تبلت سیم کارت خور چیه توی بازار چین؟
لطف کنی سه تا از بهترین هاش + قیمت بهم معرفی کنی ممنون میشم
متاسفانه سیم کارت خور فعلا مورد خاصی برای سفارش نداریم ...
سلام
با اجازه آقای محیاری
تبلت Hyundai T7 من رسید (خودم از سایت pandawill ) سفارش دادم
جالب اینه cpu دو هسته ای هستش و به دروغ چهار هسته ای مینویسن.
ولی کیفیت تصویرش عالیه
ولی قیمت 166 $ که زدن برای دو هسته ای زیاده
سلام
به هر حال خرید از سایت ها مشکلاتی اینچینی زیاد داره ...
مشخصات تبلت رو با Antutu بزارید ببینیم داستان چیه
سلام خسته نباشید
تبلت ainol novo 9 که گذاشتید هنوز موجوده ؟
اگر تبلت را به همراه لوازم جانبی بخوام چقدر در میاد ؟ مثله Keyboard Case & 16GB Micro SD card & Car Charger & HDMI Cable & Screen Protector & Stylus Pen
من اهله اصفهانم چند روزه بدستم میرسه؟
پول را باید چطور به شما بدم ؟
ببخشید که این سوال را میپرسم ولی چه تضمینی میکنید که پول را من بدم بعد چیزی بدستم نرسه یا خراب بدستم برسه؟؟؟
ممنون
سلام
بله برای سفارش موجوده
14 تا 20 روز
مبلغ تبلت رو به حساب ما واریز میکنید
تبلت قبل از ارسال تست می شه ، در مورد نرسیدن و... در صورتی که با پست های غیر معتبر ارسال بشه حق با شما است ولی ما بسته ها رو با سنگاپور پست ارسال می کنیم بعد از بیشتر از 100 سفارش تا حالا مشکلی از این بابت نداشتیم...
سلام ، آقای محیاری من از شما به تبلت n70s گرفته بودم ، این قلم های تاچ رو این جواب میده؟ کیفیتش خوب هست بخرم؟
سلام
بله رو همه ی تبلت ها جواب می ده ساختشون جوریه که باید یه مقدار فشار بدید (یعنی با فقط تماس داشتن با صفحه کار نمی کنن)
با سلام
دوستان توجه داشته باشند که پردازنده های A31 درسته که 4 هسته ای هستند ولی طبق سایت ARM از لحاظ قدرت از پردازنده دو هسته ای Cortex A-9 ضعیفتر عمل میکنند و مصرفشم کمتره..تنها نقطه قوت A31 اینه که گرافیکش از همه قویتره و این هم در نظر بگیرید که پردازنده ضعیف باعث کاهش قدرت رم هم میشه چون درسته که اینها CPU نیستند و SoC هستند ولی بازم از قانون ارتباط این دوتا پیروی می کنند که میتونید این مطلب رو در Benchmark های پردازنده های A31 ببینید..در حقیقت پردازندهای Cortex A-7 برای کار با پردازنده های Cortex A-15 برای صرفه جویی در مصرف باتری طراحی شدن که به پردازنده big.LITTLE معروفند که نمونشو تو گوشی Galaxy s4 میتونید ببینید (گوشی Galaxy S4 درسته که 8 هسته ای هست ولی به دلیلی که ذکر کردم در هر زمان فقط 4 هسته فعاله و یه جورایی مثل پردازنده های Tegra 3 عمل میکنه که 5 هسته ای هستند یعنی 4+1 هسته )..این رو به این دلیل عرض کردم خدمتتون که در انتخاب تبلت به تعداد هسته ها توجه نکنید و به معماری پردازنده بیشتر دقت کنید
سلام
درسته ولی انصافا از GPU قدرتمند چیپست A31 نمی شه راحت گذشت ...
سلام خسته نباشید تبلت ainol novo 9 موجود هست قیمت فعلیش با توجه به کاهش قیمت دلار چقدره؟
ممنون میشم جواب بدین.
درضمن از همکاری و تلاشتون هم خیلی خیلی ممنون.
سلام
برای سفارش مستقیم بله قیمت های پست اول آپدیت هست ...
سلام. جناب محیاری از بین تبلتای 9 تا 10 اینچی که توی پست اول معرفی کردین کدومو چیشنهاد می کنین البته 1- صفحه نمایش رتینا و 2- دو گیگ رم و 3- سی چی یوی چهار هسته ای قوی از مهمترین ملاکهای بنده برای انتخاب هست. ممنون از پاسختون.
سلام
تبلت Ainol Novo9 انتخاب خیلی خوبیه ...
سال نو مبارک باشه
دوست عزیز یه تبلتی می خوام که از لحاظ سخت افزار چیز خوبی باشه و با دوام و کیفیت بالا
باهاش کتاب بخونم...فیلم ببینم...اینترنت...کارهامو مدیریت بتونم بکنم...آفیس داشته باشه که بتونم کارامو توش بنویسم
شارژ خوب نگه داره...برای بازی هم اگه خوب باشه و جواب بده که خوبه...
یه چیزی که تا حالا حالا ها از رده تبلت ها عقب نیفته...
ترجیح خودم 8 اینچ به بالا هستش...آخه به نظرم 7 اینچ کوچیک میاد...حالا باز راهنمایی بیشتر در این زمینه بکنین ممنون میشم...
قیمت هم نهایت تا حدود 800-850 برای یه چیز خوب...باز حالا اگ پیشنهادی هم داشته راهنماییم کنی خیلی خیلی ممنونت میشم
مرسی
سلام
Window N80RK انتخاب خوبیه ، 8 اینچ هم هست ، سخت افزار بروز و قدرتمندی هم داره ...