• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

mahdiw710

Registered User
لایک‌ها
25
مبین جان، این t7 باطریش چقدر شارژ نگه میداره؟

mobin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
مبین جان، این t7 باطریش چقدر شارژ نگه میداره؟

با سلام به شما بنده بعد از شارژ کامل این تبلت تقریبا 2 ساعت کاملا بازی کردن شارژش کاملا خالی میشه

فعلا زیاد با هاش کار نمیکنم می خوام یه مودم اینترنت وای فای بگیرم بعد از اون بیبینم تو اینترنت چکارست

apdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید
تبلت ainol novo 9 که گذاشتید هنوز موجوده ؟
اگر تبلت را به همراه لوازم جانبی بخوام چقدر در میاد ؟ مثله Keyboard Case & 16GB Micro SD card & Car Charger & HDMI Cable & Screen Protector & Stylus Pen
من اهله اصفهانم چند روزه بدستم میرسه؟
پول را باید چطور به شما بدم ؟
ببخشید که این سوال را میپرسم ولی چه تضمینی میکنید که پول را من بدم بعد چیزی بدستم نرسه یا خراب بدستم برسه؟؟؟

ممنون

nimasari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
در مورد t7 (مشکل در cpu که بجای 4 هسته ای 2 هسته ای دادن )
ایمیل دادم و جواب زیر دادن :
-----------------------
Dear customer
Thanks for your patient.Could you please take screenshoot show the configuration,then send it to us.
We will help you to check it.
Sincerely
-----------------------
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
سلام
در مورد t7 (مشکل در cpu که بجای 4 هسته ای 2 هسته ای دادن )
ایمیل دادم و جواب زیر دادن :
-----------------------
Dear customer
Thanks for your patient.Could you please take screenshoot show the configuration,then send it to us.
We will help you to check it.
Sincerely
-----------------------
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

یه اسکرین شات از کانفینگش بگیر براشون بفرست.همین
بعد شما با چه نرم افزاری مشخصات رو چک کردی؟ با antutuچک کن.یه بنچ مارک هم با این نرم افزار بگیری از امتیازش معلوم میشه واقعا 4 هسته ای هست یا نه.

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام ، آقای محیاری من از شما به تبلت n70s گرفته بودم ، این قلم های تاچ رو این جواب میده؟ کیفیتش خوب هست بخرم؟

aidinfreedom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

دوستان توجه داشته باشند که پردازنده های A31 درسته که 4 هسته ای هستند ولی طبق سایت ARM از لحاظ قدرت از پردازنده دو هسته ای Cortex A-9 ضعیفتر عمل میکنند و مصرفشم کمتره..تنها نقطه قوت A31 اینه که گرافیکش از همه قویتره و این هم در نظر بگیرید که پردازنده ضعیف باعث کاهش قدرت رم هم میشه چون درسته که اینها CPU نیستند و SoC هستند ولی بازم از قانون ارتباط این دوتا پیروی می کنند که میتونید این مطلب رو در Benchmark های پردازنده های A31 ببینید..در حقیقت پردازندهای Cortex A-7 برای کار با پردازنده های Cortex A-15 برای صرفه جویی در مصرف باتری طراحی شدن که به پردازنده big.LITTLE معروفند که نمونشو تو گوشی Galaxy s4 میتونید ببینید (گوشی Galaxy S4 درسته که 8 هسته ای هست ولی به دلیلی که ذکر کردم در هر زمان فقط 4 هسته فعاله و یه جورایی مثل پردازنده های Tegra 3 عمل میکنه که 5 هسته ای هستند یعنی 4+1 هسته )..این رو به این دلیل عرض کردم خدمتتون که در انتخاب تبلت به تعداد هسته ها توجه نکنید و به معماری پردازنده بیشتر دقت کنید

vahiddigi

Registered User
لایک‌ها
52
سلام خسته نباشید تبلت ainol novo 9 موجود هست قیمت فعلیش با توجه به کاهش قیمت دلار چقدره؟
ممنون میشم جواب بدین.
درضمن از همکاری و تلاشتون هم خیلی خیلی ممنون.

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام. جناب محیاری از بین تبلتای 9 تا 10 اینچی که توی پست اول معرفی کردین کدومو چیشنهاد می کنین البته 1- صفحه نمایش رتینا و 2- دو گیگ رم و 3- سی چی یوی چهار هسته ای قوی از مهمترین ملاکهای بنده برای انتخاب هست. ممنون از پاسختون.

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
سلام
با اجازه آقای محیاری
تبلت Hyundai T7 من رسید (خودم از سایت pandawill ) سفارش دادم
جالب اینه cpu دو هسته ای هستش و به دروغ چهار هسته ای مینویسن.
ولی کیفیت تصویرش عالیه
ولی قیمت 166 $ که زدن برای دو هسته ای زیاده
لطفاً اسکرین شات بذارید.

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
سال نو مبارک باشه
دوست عزیز یه تبلتی می خوام که از لحاظ سخت افزار چیز خوبی باشه و با دوام و کیفیت بالا
باهاش کتاب بخونم...فیلم ببینم...اینترنت...کارهامو مدیریت بتونم بکنم...آفیس داشته باشه که بتونم کارامو توش بنویسم
شارژ خوب نگه داره...برای بازی هم اگه خوب باشه و جواب بده که خوبه...
یه چیزی که تا حالا حالا ها از رده تبلت ها عقب نیفته...
ترجیح خودم 8 اینچ به بالا هستش...آخه به نظرم 7 اینچ کوچیک میاد...حالا باز راهنمایی بیشتر در این زمینه بکنین ممنون میشم...
قیمت هم نهایت تا حدود 800-850 برای یه چیز خوب...باز حالا اگ پیشنهادی هم داشته راهنماییم کنی خیلی خیلی ممنونت میشم
مرسی

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام
با اجازه آقای محیاری
ولی کیفیت تصویرش عالیه

با سلام به شما بنده بعد از شارژ کامل این تبلت تقریبا 2 ساعت کاملا بازی کردن شارژش کاملا خالی میشه

فعلا زیاد با هاش کار نمیکنم می خوام یه مودم اینترنت وای فای بگیرم بعد از اون بیبینم تو اینترنت چکارست

شما مطمئنی؟!؟!

nimasari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
2 هسته ای
باطری 1 ساعت
20% از صفحه نمایش لمس نمیشه ( با موس میشه )
اینم جواب ایمیل pandawill (از سایت مستقیم خریدم )
--------
[FONT=新宋体]Dear customer
Thanks for your patient.If you want to send back to repair,should pay the shipping cost.If you
agree ,we will give you a RMA code and tell you the shipping address. Looking forward to your
reply.[/FONT]
[FONT=新宋体]Sincerely
Eric [/FONT]
[FONT=新宋体]-----------------[/FONT]
[FONT=新宋体]هزینه پستی رفت و برگشت با ید بدم یا تعمییرش میکنن یا نو میدن.[/FONT]
[FONT=新宋体]روز اول همینطوری بود.[/FONT]
[FONT=新宋体]برای من چنین اتفاقی افتاد شاید بقیه بچه ها نظر دیگه داشته باشن[/FONT]

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
آقا من یه فلیم آینول دارم
از همه نظر راضی ام ازش
حرف نداره
ولی الان مشکل اینترنت دارم وقتی بیرون از خونه هستم
خیلی داره عذابم میده
میخوام بفروشم یه تبلت سیم کارت خور بگیرم
الان بهترین تبلت سیم کارت خور چیه توی بازار چین؟
لطف کنی سه تا از بهترین هاش + قیمت بهم معرفی کنی ممنون میشم
متاسفانه سیم کارت خور فعلا مورد خاصی برای سفارش نداریم ...
سلام
با اجازه آقای محیاری
ولی کیفیت تصویرش عالیه
سلام
به هر حال خرید از سایت ها مشکلاتی اینچینی زیاد داره ...
مشخصات تبلت رو با Antutu بزارید ببینیم داستان چیه

سلام خسته نباشید
تبلت ainol novo 9 که گذاشتید هنوز موجوده ؟
اگر تبلت را به همراه لوازم جانبی بخوام چقدر در میاد ؟ مثله Keyboard Case & 16GB Micro SD card & Car Charger & HDMI Cable & Screen Protector & Stylus Pen
من اهله اصفهانم چند روزه بدستم میرسه؟
پول را باید چطور به شما بدم ؟
ببخشید که این سوال را میپرسم ولی چه تضمینی میکنید که پول را من بدم بعد چیزی بدستم نرسه یا خراب بدستم برسه؟؟؟

ممنون
سلام
بله برای سفارش موجوده
14 تا 20 روز
مبلغ تبلت رو به حساب ما واریز میکنید
تبلت قبل از ارسال تست می شه ، در مورد نرسیدن و... در صورتی که با پست های غیر معتبر ارسال بشه حق با شما است ولی ما بسته ها رو با سنگاپور پست ارسال می کنیم بعد از بیشتر از 100 سفارش تا حالا مشکلی از این بابت نداشتیم...
سلام ، آقای محیاری من از شما به تبلت n70s گرفته بودم ، این قلم های تاچ رو این جواب میده؟ کیفیتش خوب هست بخرم؟
سلام
بله رو همه ی تبلت ها جواب می ده ساختشون جوریه که باید یه مقدار فشار بدید (یعنی با فقط تماس داشتن با صفحه کار نمی کنن)
با سلام

دوستان توجه داشته باشند که پردازنده های A31 درسته که 4 هسته ای هستند ولی طبق سایت ARM از لحاظ قدرت از پردازنده دو هسته ای Cortex A-9 ضعیفتر عمل میکنند و مصرفشم کمتره..تنها نقطه قوت A31 اینه که گرافیکش از همه قویتره و این هم در نظر بگیرید که پردازنده ضعیف باعث کاهش قدرت رم هم میشه چون درسته که اینها CPU نیستند و SoC هستند ولی بازم از قانون ارتباط این دوتا پیروی می کنند که میتونید این مطلب رو در Benchmark های پردازنده های A31 ببینید..در حقیقت پردازندهای Cortex A-7 برای کار با پردازنده های Cortex A-15 برای صرفه جویی در مصرف باتری طراحی شدن که به پردازنده big.LITTLE معروفند که نمونشو تو گوشی Galaxy s4 میتونید ببینید (گوشی Galaxy S4 درسته که 8 هسته ای هست ولی به دلیلی که ذکر کردم در هر زمان فقط 4 هسته فعاله و یه جورایی مثل پردازنده های Tegra 3 عمل میکنه که 5 هسته ای هستند یعنی 4+1 هسته )..این رو به این دلیل عرض کردم خدمتتون که در انتخاب تبلت به تعداد هسته ها توجه نکنید و به معماری پردازنده بیشتر دقت کنید
سلام
درسته ولی انصافا از GPU قدرتمند چیپست A31 نمی شه راحت گذشت ...
سلام خسته نباشید تبلت ainol novo 9 موجود هست قیمت فعلیش با توجه به کاهش قیمت دلار چقدره؟
ممنون میشم جواب بدین.
درضمن از همکاری و تلاشتون هم خیلی خیلی ممنون.
سلام
برای سفارش مستقیم بله قیمت های پست اول آپدیت هست ...
سلام. جناب محیاری از بین تبلتای 9 تا 10 اینچی که توی پست اول معرفی کردین کدومو چیشنهاد می کنین البته 1- صفحه نمایش رتینا و 2- دو گیگ رم و 3- سی چی یوی چهار هسته ای قوی از مهمترین ملاکهای بنده برای انتخاب هست. ممنون از پاسختون.
سلام
تبلت Ainol Novo9 انتخاب خیلی خوبیه ...
سال نو مبارک باشه
دوست عزیز یه تبلتی می خوام که از لحاظ سخت افزار چیز خوبی باشه و با دوام و کیفیت بالا
باهاش کتاب بخونم...فیلم ببینم...اینترنت...کارهامو مدیریت بتونم بکنم...آفیس داشته باشه که بتونم کارامو توش بنویسم
شارژ خوب نگه داره...برای بازی هم اگه خوب باشه و جواب بده که خوبه...
یه چیزی که تا حالا حالا ها از رده تبلت ها عقب نیفته...
ترجیح خودم 8 اینچ به بالا هستش...آخه به نظرم 7 اینچ کوچیک میاد...حالا باز راهنمایی بیشتر در این زمینه بکنین ممنون میشم...
قیمت هم نهایت تا حدود 800-850 برای یه چیز خوب...باز حالا اگ پیشنهادی هم داشته راهنماییم کنی خیلی خیلی ممنونت میشم
مرسی
سلام
Window N80RK انتخاب خوبیه ، 8 اینچ هم هست ، سخت افزار بروز و قدرتمندی هم داره ...

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
یکی از دوستان بهم onda v813 رو پیشنهاد کردش ... آیا خوبه؟ چجوریه؟

پشتیبانی و آپدیت های کدوم بهتره؟
window یا ainol یا onda ؟
اگه که window هم پشتیبانیش خوبه و فریم ورک و نسخه آندرویدش زود به زود آپدیت بشه گزینه ی خوبیه

الان موجود به جز hold x و pipo که نوشتین چی دارین؟

Last edited:

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
یکی از دوستان بهم onda v813 رو پیشنهاد کردش ... آیا خوبه؟ چجوریه؟

پشتیبانی و آپدیت های کدوم بهتره؟
window یا ainol یا onda ؟
اگه که window هم پشتیبانیش خوبه و فریم ورک و نسخه آندرویدش زود به زود آپدیت بشه گزینه ی خوبیه

الان موجود به جز hold x و pipo که نوشتین چی دارین؟
v813 تبلت خوبیه ولی در صورتی که بودجه ی N80RK رو دارید ویدو گزینه ی بهتریه و سخت افزار قوی تری داره ...

تقریبا در یک سطح هستن ولی از نظر من Window بهتره ...

موارد موجود داخل پست اول آپدیت شد ...
با سلام
کدام مدل سیم میخورد و نت بدون مشکل کار میکند
سلام

متاسفانه هیچ کدام سیم نمی خورن ...

rouh1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
آیا امکان سفارش تبلت Ainol Novo 10 Hero II هست؟ اگه هستش قیمت تمام شده تا به دستم برسه چقدر میشه؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
قیمت تبلت ها و موارد جدید به پست اول اضافی شدن ...

1- pipo s3 + محافظ صفحه + ارسال رایگان با پست پیشتاز 585 ت

2- Hyundai Holdx 8GB + محافظ صفحه + ارسال رایگان با پست پیشتاز 595 ت

3- Ainol Novo10 Hero + کیف اورجینال قهوه ای (کیفیت بسیار عالی) + مموری میکرو اس دی 8 گیگ + محافظ صفحه + قلم + رم ریدر + استند + ارسال رایگان با پست پیشتاز 940 ت

4- Window N90 Dual Core 16GB + کیف اورجینال + قلم + ارسال رایگان 650 ت (دست دوم )

سلام
آیا امکان سفارش تبلت Ainol Novo 10 Hero II هست؟ اگه هستش قیمت تمام شده تا به دستم برسه چقدر میشه؟

سلام
بله ، 850 ت می شه ... (کیف مخصوص + کابل HDMI + کابل OTG + رم ریدر + قلم + محافظ صفحه هم اشانتیون ارسال می شه براتون )

rouh1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برای سفارش باید چیکار کنم؟ کی و چجوری بدستم میرسه؟

بالا