• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
:eek: عجب وضعی درست کردن واسه ما واقعا. شماره های محله ما رو هم بدون خبر و اجازه و رضایت عوض کردند، اینم وضع سرویس دهی شون هست.

کسی بالاخره از این طرح های نوروزی مخابرات سالیانه ثبت نام نکرد ببینیم سرعت شبانه اش چطوریه؟
منم همین سوال دارم؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ما اومدیم تلاش کنیم ثبت نام کنیم، اما هیچ کدوم طرح ها توی پنل فعال نبود. زنگ زدیم، گفت باید بیاید درخواست بدید این پورتتون قطع بشه، بعد بیان تجهیزاتش رو توی مرکزتون نصب کنن تا بشه از این طرح ها گرفت. یعنی عملا بی خیالش شدیم.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
ما اومدیم تلاش کنیم ثبت نام کنیم، اما هیچ کدوم طرح ها توی پنل فعال نبود. زنگ زدیم، گفت باید بیاید درخواست بدید این پورتتون قطع بشه، بعد بیان تجهیزاتش رو توی مرکزتون نصب کنن تا بشه از این طرح ها گرفت. یعنی عملا بی خیالش شدیم.
مقصر خود پست- 2 سال پیش بدون هیچ مشکلی یه مقدار ترافیک حجم از 2500 تومان به 2700 تومان افزایش دادند و به جاش شبانه رایگان فعال کردند سرعت خوبی داشت
اما به چند ماه نامردا دوباره غیر فعالش کردند:hmm:
اگه دوباره فعالش می کردند عالی میشد

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
مختصر و مفید از دوستان کسی هست نت ناحمدود به من بده با سرعت دانلود حداقل ۷۰ و ماهیانه حداکثر ۳۰تومان؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
مختصر و مفید از دوستان کسی هست نت ناحمدود به من بده با سرعت دانلود حداقل ۷۰ و ماهیانه حداکثر ۳۰تومان؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

میتونید آسیاتک نامحدود برنزی 512 بگیرید سرعت دانلود هم 60 تا 70 هست ماهی 25 تومن
برای درخواست هم با نمایندگی های اصفهان که آدرسشون توی سایتش هست تماس بگیرید
آسیاتک » ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت ADSL در تهران و شهرستان ها
:: ADSL-Tools ::

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
الان شبانه رایگان با قیمت مناسب کجا پیشنهاد میشه؟!

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
:eek: عجب وضعی درست کردن واسه ما واقعا. شماره های محله ما رو هم بدون خبر و اجازه و رضایت عوض کردند، اینم وضع سرویس دهی شون هست.

کسی بالاخره از این طرح های نوروزی مخابرات سالیانه ثبت نام نکرد ببینیم سرعت شبانه اش چطوریه؟
سلام
3 سال پیش هم دقیقا همین بلا رو سر من آوردن
بعد حدود 1 سال بعدش شایدم بیشتر اومدن تو مرکز جدید تجهیزات گذاشتن!!!!!!!
اما اگه میخای باز از مخابرات بگیری حواست باشه سریع بری رزرو کنی یهو میبینی تجهیزات اومده و تموم پورت ها پرشده و 6 ماه دیگه باید صبر کنی:D

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سلام
3 سال پیش هم دقیقا همین بلا رو سر من آوردن
بعد حدود 1 سال بعدش شایدم بیشتر اومدن تو مرکز جدید تجهیزات گذاشتن!!!!!!!
اما اگه میخای باز از مخابرات بگیری حواست باشه سریع بری رزرو کنی یهو میبینی تجهیزات اومده و تموم پورت ها پرشده و 6 ماه دیگه باید صبر کنی:D

سلام.

الان طرح زرین!! مخابرات رو دارم. می خواستم مثلا طرح دیگه اش رو بگیرم. عمرا من برم دوندگی دنبال این کارها. وقتی عین بچه آدم آوردن گذاشتن توی پنل، شاید گرفتم. الان ماهی 2500 هم بیشتر نمی دم. انگار آدم مجبوره. با همین مبین نت خط در میون سر می کنم.

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
سلام.

الان طرح زرین!! مخابرات رو دارم. می خواستم مثلا طرح دیگه اش رو بگیرم. عمرا من برم دوندگی دنبال این کارها. وقتی عین بچه آدم آوردن گذاشتن توی پنل، شاید گرفتم. الان ماهی 2500 هم بیشتر نمی دم. انگار آدم مجبوره. با همین مبین نت خط در میون سر می کنم.

سلام
الان دقیقا با کجای طرح زرین مشکل داری؟:D
اگه رایگان شبانه رو فاکتور بگیری طرح خوبیه که!
میخای بری رو کدوم طرح ؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سلام
الان دقیقا با کجای طرح زرین مشکل داری؟:D
اگه رایگان شبانه رو فاکتور بگیری طرح خوبیه که!
میخای بری رو کدوم طرح ؟
مشکل من تو فاکتور گرفتن هست. :lol: کلش به دانلود شبانه مجانی هست. :p حالا کدومش مهم نیست، هیچ کدوم از اون طرح هایی که توی سایت توی جدول نوشته واسه من فعال نبود.

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
مشکل من تو فاکتور گرفتن هست. :lol: کلش به دانلود شبانه مجانی هست. :p حالا کدومش مهم نیست، هیچ کدوم از اون طرح هایی که توی سایت توی جدول نوشته واسه من فعال نبود.
واسه استفاده از شبانه رایگان باید طرح 6 ماهه یا یک ساله رو فعال کنی
شما یه کاری کن
با همون خطی که میخای طرحو روش فعال کنی با 2020 تماس بگیر و اون طرح رو ثبت نام کن ببین چی میشه! تعویض میشه یا نه!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
واسه استفاده از شبانه رایگان باید طرح 6 ماهه یا یک ساله رو فعال کنی
شما یه کاری کن
با همون خطی که میخای طرحو روش فعال کنی با 2020 تماس بگیر و اون طرح رو ثبت نام کن ببین چی میشه! تعویض میشه یا نه!

یعنی شما فکر می کنی من همه این کارها رو نکردم و همین 2020 به من نگفت که باید شخصا بری بگی این پورتت رو قطع کنن تا بعد ما بیایم تجهیزات طرح های دیگه رو نصب کنیم؟ حالا خواستم اطلاع رسانی کرده باشم، اگر نه که من دست شستم ازش. :p

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
یعنی شما فکر می کنی من همه این کارها رو نکردم و همین 2020 به من نگفت که باید شخصا بری بگی این پورتت رو قطع کنن تا بعد ما بیایم تجهیزات طرح های دیگه رو نصب کنیم؟ حالا خواستم اطلاع رسانی کرده باشم، اگر نه که من دست شستم ازش. :p

آخه 2020 که ثبت نامش سیستم گویا داره و کسی نیست که جواب شما رو بده:دی
یعنی از سیستم گویا ثبت نام کردی بعد زنگ زدن اینا رو بهت گفتن؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
آخه 2020 که ثبت نامش سیستم گویا داره و کسی نیست که جواب شما رو بده:دی
یعنی از سیستم گویا ثبت نام کردی بعد زنگ زدن اینا رو بهت گفتن؟

نه، راستش برادرم زنگ زد. یعنی به 2030 زنگ زده؟ چون پرسید چرا پنلش برای ما فعال نیست، اونم اینو بهش گفت.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
میتونید آسیاتک نامحدود برنزی 512 بگیرید سرعت دانلود هم 60 تا 70 هست ماهی 25 تومن
برای درخواست هم با نمایندگی های اصفهان که آدرسشون توی سایتش هست تماس بگیرید
آسیاتک » ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت ADSL در تهران و شهرستان ها
:: ADSL-Tools ::
شما این سرویس دارید؟
بین چه ساعت هایی سرعت 60 الی 70 یکسان؟
پایینتر از 50 یا بالاتر از 70 هم میاد؟
ممنون

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
نه، راستش برادرم زنگ زد. یعنی به 2030 زنگ زده؟ چون پرسید چرا پنلش برای ما فعال نیست، اونم اینو بهش گفت.

2030 که کلا Discontinued شد:D
الان به 2030 زنگ بزنی میگه با 2020 تماس بگیر
برادرتون با کارشناس پشتیبانی صحبت کرده
شما از همون خطی که میخای طرحو روش فعال کنی زنگ بزن 2020 میگه بمثلا برای ثبت نام طرح زرین فلان شماره و برای ثبت نام طرح کمپین نوروزی فلان شماره رو بزن
بعد که ثبت نام کردی کد پیگیری بهت میده
ببین اینجوری میتونی جایگزین کنی یا نه!!!

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
شما این سرویس دارید؟
بین چه ساعت هایی سرعت 60 الی 70 یکسان؟
پایینتر از 50 یا بالاتر از 70 هم میاد؟
ممنون

بله دارم همین سرویس
تمام ساعات شبانه روز سرعت همین هست
بین 55 تا 70 ...

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
2030 که کلا Discontinued شد:D
الان به 2030 زنگ بزنی میگه با 2020 تماس بگیر
برادرتون با کارشناس پشتیبانی صحبت کرده
شما از همون خطی که میخای طرحو روش فعال کنی زنگ بزن 2020 میگه بمثلا برای ثبت نام طرح زرین فلان شماره و برای ثبت نام طرح کمپین نوروزی فلان شماره رو بزن
بعد که ثبت نام کردی کد پیگیری بهت میده
ببین اینجوری میتونی جایگزین کنی یا نه!!!
در هر حال مرسی از راهنمایی، اما من حتی حوصله این رو ندارم، چون ممکنه فقط بزنن این پورتم رو قطع کنن، بعدم مرکز ما ماشالا اصلا قاطی باقالی ها نیست که بیان تجهیزات جدید نصب کنن، فقط باعث دردسر و دوندگی می شه احتمالا.

بالا