مرسی از راهنماییت
شهر ما اصلا ارتش نداره منم نمیخام ناجا بیفتم. بعد از اموزشیم دوس دارم تهران باشم. اگه اموزشیم اینجا بودم که چه بهتر
ایا اشنا پیدا کنم که مثلا تو ارتش باشه میتونه منو بندازه ارتش که دیگه خیالم راحت باشه ناجا نیفتم؟؟
یعنی شما میگی اصلا این نکته که از کدوم شهر دفترچه فرستاده باشی تاثیری نداره؟
و اینکه امورشی تو هر یگانی بیفتی( ناجا یا ارتش) بعدشم همونجا میفتی؟ و معمولا تو هر کدوم از اینا ایا میشه هم اموزشی و هم یگان تو یه شهر باشه؟ کلا چجوریه؟
خواهش میکنم. امیدوارم به خاطر تصور اشتباه خدمت برات سخت نشه
من نگفتم از فلان شهر بفرستی تاثیر نداره
بحث من این بود که هیچکس تضمین نداده کسی که دفترچه از تهران پست کنه، حتما پادگانهای آموزشی ارتش و **** تهران میفته یا اصلا خدمتش تهرانه.... تضمین داده کسی به شما؟؟؟
بله شما روی آشنا و پارتی سرمایه گذاری کنی خیلی بهتر به نتیجه می رسی تا به این امید که بیای تهران و از اینجا بری پلیس +10 و مدارکتو بدی....
ببین اگر آموزشی بیفتی هر نیرو، یگان خدمتی هم که باید 19 ماه خدمت کنی، همونجا هستی. اما یگان می تونه شهری غیر از شهر محل آموزشی باشه
ناجا هم جای خوب داره
ارتش و **** هم جای بد دارن
من با توجه به مشاهداتم از سربازای دیگه، به شما توصیه می کنم اولویت خودتو عوض کنی..... حتی اگر آشنا و پارتی پیدا کردی
اول اولویتت رو بزار نزدیک بودن به محل سکونت خودت و دوستان و فامیل
دوم هم بزار راحت بودن خدمتت
من بچه تهرانم و تهران خدمت میکنم. خیلی از سربازای شهرهای دیگه رو هر روز می بینم. باور کن بعضی هاشون حاضرن 10 ماه اضافه تر خدمت کنن ولی شهر و استان خودشون باشن
شاید در ظاهر به روی خودشون نیارن ولی دوری از خانواده و دوستان چیزی نیست که هر کسی تحمل کنه
متاسفانه برخی با زمان دانشجویی مقایسه میکنن ولی باید بگم خیلی فرقا داره که خواستید بیشتر باز میکنم