• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
می شه یه نفر به من بگه این تاپیکای شکایت رو چه کسی باید تایید کنه؟ من 10 روزه تاپیک زدم هیچ خبری نشده.به جناب احسان هم پی ام دادم.

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

با سلام
من 2 سوال داشتم :

1. من میخواستم جهت فروشنده ی معتبر شدن اقدام کنم . اما ایمیلی که اون موقع با این نام کاربری ثبت نام کردم و فراموش کردم . میشه لطفن ایمیلمو بگید ؟

2. طرح فروشنده ی معتبر جدیدن سالی 20.000 تومان شده . خواستم بدونم این برای افرادی است که سال 92 اقدام کردند یا کسانی که آزمایشی و رایگان هم بودن باید پرداخت کنند ؟؟

ممنون

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104

با سلام
من 2 سوال داشتم :

1. من میخواستم جهت فروشنده ی معتبر شدن اقدام کنم . اما ایمیلی که اون موقع با این نام کاربری ثبت نام کردم و فراموش کردم . میشه لطفن ایمیلمو بگید ؟

2. طرح فروشنده ی معتبر جدیدن سالی 20.000 تومان شده . خواستم بدونم این برای افرادی است که سال 92 اقدام کردند یا کسانی که آزمایشی و رایگان هم بودن باید پرداخت کنند ؟؟

ممنون

درود

1- ایمیلتون رو میتونین از این قسمت ببینید یا ویرایش کنید : http://forum.persiantools.com/profile.php?do=editpassword

2 - برای کسانی هم که الان فروشنده معتبرن ( رایگان و آزمایشی ) در آینده یه انقضا در نظر گرفته میشه ( از طرف ادمین که هنوز اعلام نشده ) که پس از اون به اختیار میتونند با پرداخت هزینه تمدید کنند یا نکنند

abbas7

Registered User
لایک‌ها
151
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ i3a!30L ส็็็็็็็
2 - برای کسانی هم که الان فروشنده معتبرن ( رایگان و آزمایشی ) در آینده یه انقضا در نظر گرفته میشه ( از طرف ادمین که هنوز اعلام نشده ) که پس از اون به اختیار میتونند با پرداخت هزینه تمدید کنند یا نکنند[/QUOTE]

پس چرا از ما پول گرفته شد؟؟

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
2 - برای کسانی هم که الان فروشنده معتبرن ( رایگان و آزمایشی ) در آینده یه انقضا در نظر گرفته میشه ( از طرف ادمین که هنوز اعلام نشده ) که پس از اون به اختیار میتونند با پرداخت هزینه تمدید کنند یا نکنند

پس چرا از ما پول گرفته شد؟؟[/QUOTE]

چون دوره آزمایشی تموم شده و کسانی هم که رایگان عضو شدن تا یه مدت دیگه باطل میشه

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خواستم به مدیر کل بگم اما تصمیم گرفتم اثر محل عمومی بیشتر است ؛
مدیر عزیز ، ایجاد بخش sticky در بازارچه ، فروشنده معتبر از بهترین ایده های انجمن بود . اما در بخش sticky کردن تاپیک ها به قدری اغراق شده است که یاد اور روز هایی دوری هست که در وبسایت های مانیتور هایپ در جستجوی سایت بودم . اغراق این بخش ان قدر زیاد است که در برخی بخش های بازارچه چندین صفحه به این صورت شده است !
پرشین تولز اگر به این جایگاه رسید ، هم مدیون اندک مدیر های خوب خود است و هم مدیون همه آن168 هزار کاربر ! با این روندی که مدیریت در پیش گرفته است دوباره باید منتظر همان افت 4 سال پیش و از دست دادن مهم ترین سرمایه هر انجمن که کاربران اش است باشیم .

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
من موندم یه تاپیک شکایت زدم الان چند روزه کسی نیست تائید کنه این یوزر فروم منجر اومدیم مرد کسی نباید جواب بده ؟!
فقط بلدن طرح ارائه بدن شمایی که هر روز میایی ایده میده و طرح های جدید میزاری 2 تا پشتیبان هم اگه زحمت نیست براتون بزارید !

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
من موندم یه تاپیک شکایت زدم الان چند روزه کسی نیست تائید کنه این یوزر فروم منجر اومدیم مرد کسی نباید جواب بده ؟!
فقط بلدن طرح ارائه بدن شمایی که هر روز میایی ایده میده و طرح های جدید میزاری 2 تا پشتیبان هم اگه زحمت نیست براتون بزارید !

متاسفانه ما مدیران و همکاران دسترسی نداریم به اونجا

اون قسمت نیازمند تایید ادمین و مدیران ارشد میاشد

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
متاسفانه ما مدیران و همکاران دسترسی نداریم به اونجا

اون قسمت نیازمند تایید ادمین و مدیران ارشد میاشد

منم دارم همینو میگم دیگه دوست عزیز حداقل کسی رو هم میزارن مسئول یه قسمتی یه نفر رو بزارن 1 بار در روز بیاد جواب کاربرا رو بده ...

یه سوال :
یکی از این کاربران معتبر 1 میلیون تومن از من دزدی کرده طبق بند زیر که مدیر سایت نوشتن بنده باید اول برم شکایت کنم پلیس فتا بعد دادگاه مورد نظر درخواست کتبی رو به این سایت بزنه حالا سوال من اینه چه جوری درخواست کتبی بزنه ؟ ادرس و تلفن و ... ؟

حل اختلاف:
کاربر معتبر الزاما کاربر درستکاری نیست! ولی در صورت بروز مشکلات و احیانا شکایت های احتمالی، کاربران در هنگام شکایت از یک کاربر معتبر در مراجع قضایی، مدارک معتبرتری از ip و email در اختیار خواهند داشت تا زودتر به نتیجه برسند. البته این مدارک و مشخصات فقط در صورت درخواست کتبی آن مرجع قضایی ارایه می شود و در اختیار کاربران شاکی قرار نمی گیرد.

Last edited:

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
با سلام خدمت مدیران واعضای بازارچه تقاضا مندیم در راستای بهتر شدن فعالیت اگر امکان تفکیک وجود دارد رسیدگی شود..!!
عرض بنده اینه که اگه امکانش هست به تفکیک بازارچه پرداخته شه تا اینکه بتونیم بازارچه ای مشخص تر و مرتب تر داشته باشیم

مثلا الان ما توی بخش سخت افزار هم خرید داریم هم فروش درصورتی که اگه این 2 از هم جدا باشه خیلی بهتر میشه
ممنون میشم رسیدگی کنید

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
خواستم به مدیر کل بگم اما تصمیم گرفتم اثر محل عمومی بیشتر است ؛
مدیر عزیز ، ایجاد بخش sticky در بازارچه ، فروشنده معتبر از بهترین ایده های انجمن بود . اما در بخش sticky کردن تاپیک ها به قدری اغراق شده است که یاد اور روز هایی دوری هست که در وبسایت های مانیتور هایپ در جستجوی سایت بودم . اغراق این بخش ان قدر زیاد است که در برخی بخش های بازارچه چندین صفحه به این صورت شده است !
پرشین تولز اگر به این جایگاه رسید ، هم مدیون اندک مدیر های خوب خود است و هم مدیون همه آن168 هزار کاربر ! با این روندی که مدیریت در پیش گرفته است دوباره باید منتظر همان افت 4 سال پیش و از دست دادن مهم ترین سرمایه هر انجمن که کاربران اش است باشیم .
من در هیچ کدام از بخشهای بازارچه چند صفحه استیکی نمی بینم!
در ضمن تاپیکهای استیکی هیچ ربطی به تاپیکهای معمولی ندارند و هر تعدادتاپیک استیکی هم داشته باشیم باز هم در هر صفحه 25 تاپیک معمولی خواهیم داشت.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
با سلام خدمت مدیران واعضای بازارچه تقاضا مندیم در راستای بهتر شدن فعالیت اگر امکان تفکیک وجود دارد رسیدگی شود..!!
عرض بنده اینه که اگه امکانش هست به تفکیک بازارچه پرداخته شه تا اینکه بتونیم بازارچه ای مشخص تر و مرتب تر داشته باشیم

مثلا الان ما توی بخش سخت افزار هم خرید داریم هم فروش درصورتی که اگه این 2 از هم جدا باشه خیلی بهتر میشه
ممنون میشم رسیدگی کنید

این کار امکان پذیرنیست؟!!!!!!!!!!!!!!!

farjam1990

Registered User
لایک‌ها
328
سلام و عرض ادب
مدتی هستش که یوزرهایی با سابقه عضویت طولانی(مثلا 2007 و 2008) متتها بدون هیچ ارسالی اقدام به دخالت و اظهار نظرهای بر هم زننده نظم خرید و فروش ها در تاپیکها میشن
ظاهرا" برخی کاربران قدیمی که دوراندیش بودن در همون زمان تعداد زیادی یوزر ساختن تا هر وقت بخوان به مزاحمت ایجاد کنن یه یوزر تر و تمیز اما قدیمی داشته باشن
امکانی برای حذف این یوزرها نیست؟

مثل پست 27 و 30 که گزارش دادم!
http://forum.persiantools.com/t388936-page2.html

بار اول دوم سوم و چهارم و حتی 5 ام هم نیست که این انتفاقات میوفته! تعداد زیادی یوزر اینطوری وجود داره
خواهشمندم به بررسی این یوزرها فکر بشه

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
لطفا یه قانونی در رابطه با فروش کالاهایی که مالکیتش برای خود فروشنده نیست (مثلا می گه مال دوستمه داده براش بفروشم) بزارین
بعضی وقت ها به فروشنده می گی عکس از فلان قسمتش بزار میگه جند پیش خودم نیست، دیر میفرستش برات می گه تا از دوستم گرفتم طول کشید یا اصلا از فروش منصرف می شن میگن دوستم گفت پشیمون شدم که در این شرایط امتیاز منفی دادن به نظر جالب نمیاد چون آدم به خودش می گه فروشنده اصلی یکی دیگه بوده و ایشون می خواسته یه کار خیر انجام بده

مثلا اگه قانونی بزارین که فروش کالاهایی که مالکیتش در اختیار خود کاربر نیست ممنوعه. یا کالایی که کاربر برای فروش میزاره از نظر پرشین تولیز در مالکیت خودِ کاربره و تمام مسولیتش بر عهده خودشه

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
به نظر من نام های کاربری دوستان به اسم و فامیل خودشون تغییر نام پیدا کنه تا زمانی که شخصی میخواد پولی به حساب کسی واریز کنه قطعا به نام خود طرف باشه و حساب اشخاص دیگه ای رو نده .

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
به نظر من نام های کاربری دوستان به اسم و فامیل خودشون تغییر نام پیدا کنه تا زمانی که شخصی میخواد پولی به حساب کسی واریز کنه قطعا به نام خود طرف باشه و حساب اشخاص دیگه ای رو نده .
اینترنت عمومی هست و هویت افراد خصوصی پس کسی این کار احمقانه رو نمیکنه
کاری هم نداره که از اسم و فامیل کسی دیگه استفاده کرد تازه بعضی کلاهبردارها رو اسمشونو میدونیم ولی هیچ فایده ای نداره
این موضوعی که میگید یه بار اتفاق افتاده بهترین راه خرید و فروش حضوری هست یا با واسطه

Saeid Hosseini

Registered User
لایک‌ها
1,161
سلام یه زحمتی بکشین جایه منو مدیر کل رو عوض کنین. با تشکر فراوان از زحمات شما دوستان عزیز.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
بالا