• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
سلام
باتوجه به اینکه خودم هم فروشنده هستم ، درخواست دارم :
پست یوزر هایی که از فروشنده ها خرید می کنن ، چه راضی و چه ناراضی از تاپیک حذف نشه.
جدیدا پست یوزر هایی که ناراضی هستن خیلی زود حذف میشه ،
که این ذهنیت رو بوجود میاره که احتمالا رابطه ای بین فروشنده
با یکی از همکاران آزمایشی بازارچه است.

مرسی.

با سلام

شما پست هایی رو که میبینید حذف میشن به درخواست استارتر تاپیک و یا ریپورت هایی که به عنوان نقض قوانین به ما می‌رسانند انجام میگیرد.

با تشکر

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

alex_pk

Registered User
لایک‌ها
109
با سلام

شما پست هایی رو که میبینید حذف میشن به درخواست استارتر تاپیک و یا ریپورت هایی که به عنوان نقض قوانین به ما می‌رسانند انجام میگیرد.

با تشکر

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

سلام
من قوانین فروم به خصوص بازارچه رو چندین بار مرور کردم ،
یقینا مواردی که بنده عرض کردم ، ناقض قوانین نبودن ، در کل راضی نبودن از خرید و عنوان کردنش در تاپیک نقض قوانین به حساب نمیاد.
درخواست استارتر هم در اینطور موارد نباید در نظر گرفته بشه، ممکنه پای منافع خودش در میون باشه

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
درود..
خواهشا میشه یه قانونی بذاریدکه فروشنده ها عکس جنسشون رو ب صورت بند انگشتی بذارن که صفحه نترکه ..این جوری بره سایتم هم خوبه نمیترکه

devill

Registered User
لایک‌ها
981
باسلام به خدمت مدیران محترم و سخت کوش سایت.
یه پیشنهاد دارم و ازتون درخواست دارم که بهش جامه عمل بپوشونید.
پیشنهادم درمورد سیستم امتیاز دهی هستش. میخام پیشهاد کنم که امتیاز دهی مثل سابق بشه. یعنی برای هر امتیاز باید یک آدرس url معتبر وارد بشه تا دیگه اینقدر امتیازهای الکی ویک سری کلاه برداری ها انجام نشه.
الان یکی میاد توی سایت چند تا نیو یوزر میسازه و هفتاد تا پست میده بعد با نیو یوزر ها به خودش امتیاز میده.
عاجزانه تقاضا دارم که این پیشنهاد عملی بشه.
ممنون.

J.Cena

Registered User
لایک‌ها
55
باسلام به خدمت مدیران محترم و سخت کوش سایت.
یه پیشنهاد دارم و ازتون درخواست دارم که بهش جامه عمل بپوشونید.
پیشنهادم درمورد سیستم امتیاز دهی هستش. میخام پیشهاد کنم که امتیاز دهی مثل سابق بشه. یعنی برای هر امتیاز باید یک آدرس url معتبر وارد بشه تا دیگه اینقدر امتیازهای الکی ویک سری کلاه برداری ها انجام نشه.
الان یکی میاد توی سایت چند تا نیو یوزر میسازه و هفتاد تا پست میده بعد با نیو یوزر ها به خودش امتیاز میده.
عاجزانه تقاضا دارم که این پیشنهاد عملی بشه.
ممنون.

تایید میشه

یه درخواست هم من داشتم

من و خیلی فروشندهای دیگه چندتا کالای خودمون رو وقتی میفروشیم خریدار میره و پشت سرش رو هم نگاه نمیکنه و امتیازش رو نمیده و فروشنده مجبور میشه توی امضاش سابقه اش رو بنویسه

اگه میشد مثل ایسام امتیاز اتوماتیک داده میشد خیلی بهتره

اصلا چرا خود پرشین تولز اقدام نمیکنه و سود فروش رو بگیره؟؟؟؟این ایسام کلی سهم توی هر فروش میگره که بسته به کالا بعضی سوداش 50-60 هزار تومنه!!!

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
پیشنهاد:

پیشنهاد میدم برای اینکه کلاهبرداری کمتر بشه خریدار زا فروشده تقاضای یک اسکن از کارت ملی فروشنده را بکنه همراه با شماره تلفن ثابت
که دارنده حساب با کارت ملی اون یکی باشه

devill

Registered User
لایک‌ها
981
پیشنهاد:

پیشنهاد میدم برای اینکه کلاهبرداری کمتر بشه خریدار زا فروشده تقاضای یک اسکن از کارت ملی فروشنده را بکنه همراه با شماره تلفن ثابت

بااجازه مدیران محترم که جای بزرگترای بنده هستن.
واقعن خیلی پیشنهاد جالبی دادید.
قسمت شکایات رو اگر برید بخونید متوجه میشید که یکی از کاربرا با همین اسکن مدارک توی یه سایت دیگه بزرگترین کلاه برداریه تاریخ پرشین تولز رو انجام داده.
دوستان پیشنهاد های سازنده به مدیران عزیز بدن نه پیشنهاد های مخرب.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
بااجازه مدیران محترم که جای بزرگترای بنده هستن.
واقعن خیلی پیشنهاد جالبی دادید.
قسمت شکایات رو اگر برید بخونید متوجه میشید که یکی از کاربرا با همین اسکن مدارک توی یه سایت دیگه بزرگترین کلاه برداریه تاریخ پرشین تولز رو انجام داده.
دوستان پیشنهاد های سازنده به مدیران عزیز بدن نه پیشنهاد های مخرب.

خوب قضیه فرق میکنه

مثلث شماره حساب و صاحب حساب و شماره تماس تلفن ثابت باعث میشه طرف دیگه دبه در نیاره

devill

Registered User
لایک‌ها
981
خوب قضیه فرق میکنه

مثلث شماره حساب و صاحب حساب و شماره تماس تلفن ثابت باعث میشه طرف دیگه دبه در نیاره

بازم معذرت میخام از مدیر محترم.
اگر وقت کنم حتما لینک تاپیکی رو که این طور کلاه برداری شده براتون پ خ میکنم. اون وقت متوجه میشید که همه این مدارک هم نمیتونه جلوی کلاه برداری رو بگیره.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
نظرم اینکه یک بانک در بازارچه درست بشه
پول به حساب نفر سومی که اینجا تعیین میشه واریز بشه + کارمزد
اینجوری وقتی جنس دست خریدار رسید و خریدار صحت و سلامت جنس را تایید کرد پول به حساب فروشنده واریز بشه

alex_pk

Registered User
لایک‌ها
109

پیشنهادتون خیلی ساده است

اگر دقت کنید تمامی فروشنده های معتبر این مدارک رو برای سایت ارسال کردن + آدرس + شماره ثابت + شماره موبایل و..
ضمن اینکه خرید و فروش درنهایت در PM انجام میشه و نظارتی روش نیست لذا نمیشه قوانین براش وضع کرد.
یکی نبودن نام صاحب حساب و نام صاحب "کارت ملی" به هیچ وجه دلیل قاتع کننده ای برای کلاه بردار بودن نیست.
و در آخر ، شما یه مقدار تو بخش بازارچه گشت بزنی متوجه میشی که این مواردی که فرمودی هیچکدوم باعث جلوگیری از کلاهبرداری نمیشه.
فردی به نام مجید شامی رو به شما معرفی می کنم که اتفاقا فروشنده بود تو بازی سنتر ، مغازه داشت تو پشت شهرداری ، کلی هم اعتبار داشت ، میلیونی بالا کشید رو رفت!

قبل از اینکه پی تی به حالت فعلی هم در بیاد و بخش فروشش فقط یک زیر انجمن بود کلاه برداری هایی میشد که کلاهبرداری های فعلی توش گمه.
احتمالا شما بخش اشتراک (خرید بصورت جمعی) رو یادتون نمیاد.

یه توضیح هم بدم ،
90 درصد کلاه برداری ها به علت اطمینان به فروشنده انجام میشه ،
به این معنی که ، افرادی که ازشون کلاه برداری شده غالبا زود اطمینان کردن...
لذا راه اصلی جلوگیری از این نوع کلاهبرداری فقط و فقط اینه که آگاهی خریدار بالا برده و با چشم باز خرید کنه
پس تا زمانی که خریدار به این شکل وجود داشته باشه ، کلاه بردار هم به همین شکل وجود خواهد داشت
حالا هر چقدر هم قوانین وضع بشه!

نظرم اینکه یک بانک در بازارچه درست بشه
پول به حساب نفر سومی که اینجا تعیین میشه واریز بشه + کارمزد
اینجوری وقتی جنس دست خریدار رسید و خریدار صحت و سلامت جنس را تایید کرد پول به حساب فروشنده واریز بشه

پیشنهاد می کنم پست های قبلی رو مرور کنید ، از این دست پیشنهاد ها زیاد داده شده ، در نتیجه هیچکدوم مورد قبول واقع نشده ، مشکلات زیادی داره که چای بحث داره.
این پیشنهاد شما هم دقیقا مثل ایسام میمونه.، میتونه فقط در حد یک توصیه باشه نه در حد اضافه شدن به قوانین

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
اشتباه میکنی به نفع خرید و فروشنده هست
ایسام فرق داره

یکی باشه که از شب تا صبح با حساب بانکداری اینترنتی بانک ملت سرکار داشته باشند و تمامی حساب ها تا 2000 گردش ثبت میشه

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
پیشنهادتون خیلی ساده است

اگر دقت کنید تمامی فروشنده های معتبر این مدارک رو برای سایت ارسال کردن + آدرس + شماره ثابت + شماره موبایل و..
ضمن اینکه خرید و فروش درنهایت در PM انجام میشه و نظارتی روش نیست لذا نمیشه قوانین براش وضع کرد.
یکی نبودن نام صاحب حساب و نام صاحب "کارت ملی" به هیچ وجه دلیل قاتع کننده ای برای کلاه بردار بودن نیست.
و در آخر ، شما یه مقدار تو بخش بازارچه گشت بزنی متوجه میشی که این مواردی که فرمودی هیچکدوم باعث جلوگیری از کلاهبرداری نمیشه.
فردی به نام مجید شامی رو به شما معرفی می کنم که اتفاقا فروشنده بود تو بازی سنتر ، مغازه داشت تو پشت شهرداری ، کلی هم اعتبار داشت ، میلیونی بالا کشید رو رفت!

قبل از اینکه پی تی به حالت فعلی هم در بیاد و بخش فروشش فقط یک زیر انجمن بود کلاه برداری هایی میشد که کلاهبرداری های فعلی توش گمه.
احتمالا شما بخش اشتراک (خرید بصورت جمعی) رو یادتون نمیاد.

یه توضیح هم بدم ،
90 درصد کلاه برداری ها به علت اطمینان به فروشنده انجام میشه ،
به این معنی که ، افرادی که ازشون کلاه برداری شده غالبا زود اطمینان کردن...
لذا راه اصلی جلوگیری از این نوع کلاهبرداری فقط و فقط اینه که آگاهی خریدار بالا برده و با چشم باز خرید کنه
پس تا زمانی که خریدار به این شکل وجود داشته باشه ، کلاه بردار هم به همین شکل وجود خواهد داشت
حالا هر چقدر هم قوانین وضع بشه!

پیشنهاد می کنم پست های قبلی رو مرور کنید ، از این دست پیشنهاد ها زیاد داده شده ، در نتیجه هیچکدوم مورد قبول واقع نشده ، مشکلات زیادی داره که چای بحث داره.
این پیشنهاد شما هم دقیقا مثل ایسام میمونه.، میتونه فقط در حد یک توصیه باشه نه در حد اضافه شدن به قوانین

حرفای میثم رو کاملا تایید می کنم!
راه اصلی جلوگیری از این نوع کلاهبرداری فقط و فقط اینه که آگاهی خریدار بالا برده و با چشم باز خرید کنه

abbas7

Registered User
لایک‌ها
151
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ i3a!30L ส็็็็็็็
سلام. میخواستم یه پیشنهاد بدم. خیلی خوب میشه اگه خود سایت پرشین تولز واسطه بشه
یعنی خریدار پول رو به حساب سایت بریزه و فروشنده کالا رو پست کنه بعد که کالا به دست خریدار رسید پول بره به حساب فروشنده. اگه اینجوری بشه خیلی عالی میشه.

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
با سلام
بنده امکانات ویژه بازارچه رو فعال کردم ولی فقط بسته و باز شدن تاپیک فعاله بقیه موارد فعال نیست ! ؟

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
این یوزر
Forum Manager تشریف نمیارن جواب پ خ هارو بدن !
موقع پول گرفتن که میشه هر ثانیه ان لاینن

MRMReady

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیزان پی تی من پیشنهادی برای انجام معامله ایمن دارم که میتوانید در
http://forum.persiantools.com/t382885.html
ملاحظه کنید بنظر کسانی که از این روش استفاده کنند احتمال مشکلات بسیار کمتر خواهد بود.

بالا