بله-
گفتم که در صورت موافق بودن میشه قوانینش رو نوشت.
یکی از قوانینش اینه که مبالغ تا مثلاً 5 ملیون از طریق واسط انجام بشه و بیشتر اگه شد طرفین حضوری معامله کنند....
داداش سفته می دی بعدم حقوق می گیری دیگه.
ادم بیکار زیاد هست
من جمله خودم
دانشجوام و اداره پستم دمه خونمونه.
اون که دیگه ماله جنوب تهرانه یا مال شماله تهرانه کاری به واسط نداره.
واسط اینه اقا میشینه تو خونش و خریدار میاد بستشو میگیره و تست می کنه و میره......
بعدم مثلاً 3 روز در هفته واسط کار می کنه و ....
در کل قوانینی میشه واسش ترتیب داد که به درد بخور باشه....
اگه با اصل قضیه موافقت بشه میشه یه کارایی از پیش برد.
بعدم همه که نمیخوان با واسط معامله کنند.
بعضی ها مشکلی ندارن و به راحتی معامله می کنن.
اون درصدی که شک دارن می تونن با واسط پیش برن...
رفیق کل پیشنهادت مشکل داره
اول , اینکه دو نفر دیگه معامله میکنند , من بیام سفته بدم که چی بشه ؟ هیچ عقل سلیمی همچین کاری میکنه ؟ من 5 میلیون سفته بدم که دو نفر دیگه میخوان یه جنس 10 هزار تومنی رو معامله کنند !
دوم , توی شهرهای کوچیک شاید بشه ولی تو تهران نمیشه , رفیق از جنوب تهران تا شمال تهران کلی کرایه هست. خریدار مگه مریضه هم هزینه ارسال بده , هم پاشه 20 تومن کرایه ماشین بده بر تا خونه واسطه !
سوم , خریدار داره هزینه ارسال میده که بسته رو دم در خونه تحویل بگیره , نه اینکه نصف شهر رو کز کنه دنبال جنسی که خریده
چهارم , یعنی چی واسطه سه روز کار میکنه !! بسته رو فروشنده فرستاده , من منتظر بمونم چون امروز که بسته رسیده واسطه روز کاریش نیست !!
پنجم , منظور شما از حقوق چقدره ؟ یه معامله میشه 20 هزار تومن , 5% به واسط میرسه میشه هزار تومن . شما واسه هزار تومن سفته 5 میلیونی میدی ؟
و در اخر این پیشنهاد واسطه در هر شهری قبلا داده شده
پ.ن : از روزی که عضو شدم تا الان که نزدیک 1 سال میشه , کلی پیشنهاد اینجا داده شده ولی من هیچ تغییری در بازارچه ندیدم . یعنی توی 1 سال حتی 1 پیشنهاد خوب نبوده که اعمال بشه ؟ به نظرم اینها پیشنهاد نیستند , فقط چندخط نوشته در یک تاپیک 50 صفحه ای هستند