• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

zhak

Registered User
لایک‌ها
5
حتی اگر اون کاربر نظم تاپیک شما رو برهم بزنه، شما حق دادن امتیاز منفی به ایشون رو نداری
شما فقط اجازه داری که از دکمه ریپورت استفاده کنی، همین
شما که مدیر نیستی سرخود قانون وضع میکنی!!
امتیاز بازارچه، فقط و فقط مال معامله های انجام گرفته در بازارچه هست و نه تنبیه کردن سایر کاربران!
بخاطر ندارم روی صحبتم با شما بوده باشه لطفا دخالت نکن در چیزی که هیچ ارتباطی به شما نداره. شما فقط یه کاربر هستی نه مدیر پس نمی تونی باید و نباید وضع کنی .

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بخاطر ندارم روی صحبتم با شما بوده باشه لطفا دخالت نکن در چیزی که هیچ ارتباطی به شما نداره. شما فقط یه کاربر هستی نه مدیر پس نمی تونی باید و نباید وضع کنی .

من باید و نباید وضع نکردم
بنده هم مثل شما کاربر هستم، فقط به شما قوانین رو گوشزد کردم
همین جور هم که میبینید امتیاز منفی شما پاک شده...
ضمن اینکه اینجا فرومه، این تاپیک هم "پیشنهادها و راهکارها" هست و حق اظهار نظر برای سایرین آزاد، تاپیک شخصی نیست
خوش باشید!

Last edited:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
دوستان گلم اینجا فقط بخش پیشنهادها و راهکارها هست بنده هم عرض کردم که باید امتیاز بازارچه فقط زمانی فعال بشه که پای معامله ای باز بشه.
بهتره حتما درج لینک تاپیک الزامی بشه و با تایید مدیر امتیاز داده بشه.
دقیقا مثل بخش تاپیک شکایات که بعد از تایید ثبت میشه. با سپاس فراوان از مدیر ارشد که زود بررسی کردند.

امتیاز منفی برای شما ثبت و گزارش شد.

<=8

Last edited:

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

nostalghia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
یه سوال در مورد ارسال بسته داشتم.
من می خوام یه تلویزیون 22 اینچ به یکی از کاربرا بفروشم ، امروز رفتم پُست میگه اگه وزنش حول و هوشه 4 یا 5 کیلو باشه ، هزینه پستش 60 تومنی میشه!
دوستان عزیز برای ارسال محصولات از چه راهی استفاده می کنند.آخه با این قیمتای پُست که اصلن نمی صرفه.می خوام جنس رو از استان خوزستان به فارس بفرستم...
ممنون میشم پاسخ بدید....

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
سلام دوستان.
من می خوام یه تلویزیون 22 اینچ به یکی از کاربرا بفروشم ، امروز رفتم پُست میگه اگه وزنش حول و هوشه 4 یا 5 کیلو باشه ، هزینه پستش 60 تومنی میشه!
دوستان عزیز برای ارسال محصولات از چه راهی استفاده می کنند.آخه با این قیمتای پُست که اصلن نمی صرفه.می خوام جنس رو از استان خوزستان به فارس بفرستم...
ممنون میشم پاسخ بدید....

باید با باربری بفرسته!

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
مدیران محترم , اساتید , بزرگواران پرشین تولز , اونهایی که دستی بر آتش دارید لطفا توجه کنید

شخصی به نام محمود خرسند چهارده افتاده به جون آی دی کاربران و با هک کردن آی دی کاربران داره کلاهبرداری میکنه . تا الان چند تاپیک شکایت از ایشون زده شده.

ضمنا این شخص در لیست سابقه دارها هم هست . وضعیت واقعا وخیم هست و بهتره دوستان بزرگوار در پرشین تولز دسترسی این کاربر رو هرچه سریعتر برای همیشه قطع کنند.

http://forum.persiantools.com/t360851.html

http://forum.persiantools.com/t365776.html

mohsen_star

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
چرا تا تاپیکی مبنی بر ارزونی قیمتهای موبایل و اختصاص ارز مبادله ای تو بخش خرید و فروش موبایل میزنند زود پاک میکنید؟
خیلی برام عجیبه احساس میکنم انگار شماها از اطلاع رسانی به دوستان ناراحت میشید که به تحفه العینی اون رو حذف میکنید

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185
سلام دوستان.
ممنون میشم پاسخ بدید....
سلام
دوست عزیز دقت کن سوالتو در جای مناسبی بپرسی
من بارها مانیتور خرید و فروش کردم
حداقل 10 و حداکثر 20 تومن پول پستیش شده (با پیشتاز)

دوستان فکر نمیکنین تعداد تاپیکهای خرید و فروش بازارچه خیلی افزایش یافته ؟
از مدیران خواش میکنم تاپیکها تفکیک بشند و برای هر کدوم حداقل 3 الی 5 زیر مجموعه اضافه بشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
قسمت امنیتی تنظیمات کاربران خیلی مبتدیانه هست. فقط یک ایمیل داره و اگر شخصی به هر دلیلی پسوردش رو از دست بده پسورد جدید به همون ایمیل ارسال میشه. حالا تصور کنید که اگر آی دی کسی هک بشه چی میشه ؟ هیچی , صاحب اصلی آی دی کلا آی دی رو از دست میده.

چون کسی که آی دی رو هک کرده اولین کاری که میکنه میره ایمیل رو تغییر میده . اینجوری دیگه صاحب اصلی آی دی نمیتونه پسورد رو بازیابی کنه. فکر کنم این سیستم مال قرون چکش بوده والان سیستم ها خیلی پیشرفته هستند.

پیشنهاد میشه ایمیل دوم و سوال امنیتی هم به این قسمت اضافه کنید. تا اگر کسی آی دی هک شد بتونه از طریق سوال امنیتی آی دی رو پس بگیره. الان همه سایتها سوال امنیتی دارن و این خیلی مبتدیانه هست که پرشین تولز نداره !

برای اطلاع رسانی هم که کاری نداره , به عنوان پیغام ادمین میذارید و هرکسی لاگین کرد بطور اجباری این پیغام رو میخونه و ایمیل دوم و سوال امنیتی رو وارد میکنه.

به عنوان مثال شخصی جدیدا داره آی دی کاربران رو هک میکنه و از طریق اونها داره اقدام به کلاهبرداری میکنه و چند تاپیک شکایت هم داره. دلیلش هم اینه که صاحبان اصلی آی دی بخاطر همین ضعف سیستم امنیتی نتونستند پسورد رو بازیابی کنند

در پست اول تاپیک زیر آی دی های هک شده آورده شده

http://forum.persiantools.com/t360851.html

Alex-x

Registered User
لایک‌ها
10

سلام
دوتا ایده دارم
به احتمال زیاد قبلاً مطرح شده.

ایده اول:
اینکه کاربرانی که ازشون شکایت میشه و یا شکایت می کنن رنگ ایدیشون تا مشخص شدن مقصر اصلی قرمز بشه.
اینجوری دیگران یکم با احتیاط بیشتری معامله می کنن.بعد از مشخص شدن مقصر همه چیز به حالت عادی برگرده و در قسمت پروفایل هر کاربر قسمتی برای این موضوع ایجاد بشه.یعنی مشخص بشه که از این کاربر تا به حال شکایت شده یا خیر....
این موضوع به نظرم خیلی اهمیت داره....

ایده دوم:
خود سایت پرشین تولز واسطه بشه که این باز خودش مشکلاتی داره و یهو خریدار آدمه دروغگویی از آب درمیاد و یه جنسی رو میخره و داغون می کنه و بعد میگه فروشنده مقصر بوده و از سایت درخواست پولشو میکنه،پس اینجور فایده نداره.به نظرم سایت باید تو هر شهر کاربرانی را برای واسطه انتخاب کند.
شرایط این کاربران:
کاربر واسطه باید مدارک معتبری از جمله چک کارمندی و یا سفته در اختیار سایت قرار دهد و به عنوان کاربر واسط شناخته میشود.

وظایف این کاربر:
البته میشه وظایف دیگه هم اظافه کرد با توجه به نظر دوستان
کاربر واسط مثلاً در تهران:ایشون تمام وسایلی که به تهران پست میشه رو تحویل میگیرن.و به خریدار تحویل میدن و مبلغ رو از خریدار میگیرن و برای فروشنده ارسال می کنند.تستهایی همچون ضربه خوردگی و ....رو هم خریدار باید جلوی کاربر واسط انجام دهد.تستهایی هم که نیاز به زمان بیشتری دارد که باید مهلت تست به خریدار داده شود

در امد این کاربر و سایت:
خریدهایی که از طریق واسط انجام میشه یه سود ناچیزی بهش تعلق می گیره.که این سود مقداریش به سایت پی تی و مقداریش به کاربر واسط میرسه...بیشتر به کاربر واسط میرسه،چون اعملاً داره برای این کار وقت میزاره

=====================
اگر با این طرح ها موافقت شد شرایط کاملشو میشه نوشت.
فعلاً این فقط یه ایده بود.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

چک کارمندی و یا سفته

رفیق شما میای سفته بدی !! اونوقت رقم این سفته چقدر باید باشه ؟ تو پی تی از 1000 تومن معامله میشه تا خدا تومن.

تازه من بیام سفته بدم به پی تی که دو نفر دیگه میخوان معامله کنند!!

کاربر واسط مثلاً در تهران:ایشون تمام وسایلی که به تهران پست میشه رو تحویل میگیرن.و به خریدار تحویل میدن

:blink: یعنی کلا واسطه کار و زندگی رو تعطیل کنه دیگه ! رفیق در روز شونصدتا بسته به تهران ارسال میشه , یکی مال جنوب تهرانه , یکی دیگه مال شمال تهران

Alex-x

Registered User
لایک‌ها
10
رفیق شما میای سفته بدی !! اونوقت رقم این سفته چقدر باید باشه ؟ تو پی تی از 1000 تومن معامله میشه تا خدا تومن.

تازه من بیام سفته بدم به پی تی که دو نفر دیگه میخوان معامله کنند!!

:blink: یعنی کلا واسطه کار و زندگی رو تعطیل کنه دیگه ! رفیق در روز شونصدتا بسته به تهران ارسال میشه , یکی مال جنوب تهرانه , یکی دیگه مال شمال تهران

بله-
گفتم که در صورت موافق بودن میشه قوانینش رو نوشت.
یکی از قوانینش اینه که مبالغ تا مثلاً 5 ملیون از طریق واسط انجام بشه و بیشتر اگه شد طرفین حضوری معامله کنند....
داداش سفته می دی بعدم حقوق می گیری دیگه.
ادم بیکار زیاد هست
من جمله خودم
دانشجوام و اداره پستم دمه خونمونه.:D

اون که دیگه ماله جنوب تهرانه یا مال شماله تهرانه کاری به واسط نداره.
واسط اینه اقا میشینه تو خونش و خریدار میاد بستشو میگیره و تست می کنه و میره......
بعدم مثلاً 3 روز در هفته واسط کار می کنه و ....

در کل قوانینی میشه واسش ترتیب داد که به درد بخور باشه....
اگه با اصل قضیه موافقت بشه میشه یه کارایی از پیش برد.
بعدم همه که نمیخوان با واسط معامله کنند.
بعضی ها مشکلی ندارن و به راحتی معامله می کنن.
اون درصدی که شک دارن می تونن با واسط پیش برن...

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بله-
گفتم که در صورت موافق بودن میشه قوانینش رو نوشت.
یکی از قوانینش اینه که مبالغ تا مثلاً 5 ملیون از طریق واسط انجام بشه و بیشتر اگه شد طرفین حضوری معامله کنند....
داداش سفته می دی بعدم حقوق می گیری دیگه.
ادم بیکار زیاد هست
من جمله خودم
دانشجوام و اداره پستم دمه خونمونه.:D

اون که دیگه ماله جنوب تهرانه یا مال شماله تهرانه کاری به واسط نداره.
واسط اینه اقا میشینه تو خونش و خریدار میاد بستشو میگیره و تست می کنه و میره......
بعدم مثلاً 3 روز در هفته واسط کار می کنه و ....

در کل قوانینی میشه واسش ترتیب داد که به درد بخور باشه....
اگه با اصل قضیه موافقت بشه میشه یه کارایی از پیش برد.
بعدم همه که نمیخوان با واسط معامله کنند.
بعضی ها مشکلی ندارن و به راحتی معامله می کنن.
اون درصدی که شک دارن می تونن با واسط پیش برن...

رفیق کل پیشنهادت مشکل داره

اول , اینکه دو نفر دیگه معامله میکنند , من بیام سفته بدم که چی بشه ؟ هیچ عقل سلیمی همچین کاری میکنه ؟ من 5 میلیون سفته بدم که دو نفر دیگه میخوان یه جنس 10 هزار تومنی رو معامله کنند !

دوم , توی شهرهای کوچیک شاید بشه ولی تو تهران نمیشه , رفیق از جنوب تهران تا شمال تهران کلی کرایه هست. خریدار مگه مریضه هم هزینه ارسال بده , هم پاشه 20 تومن کرایه ماشین بده بر تا خونه واسطه !

سوم , خریدار داره هزینه ارسال میده که بسته رو دم در خونه تحویل بگیره , نه اینکه نصف شهر رو کز کنه دنبال جنسی که خریده

چهارم , یعنی چی واسطه سه روز کار میکنه !! بسته رو فروشنده فرستاده , من منتظر بمونم چون امروز که بسته رسیده واسطه روز کاریش نیست !!

پنجم , منظور شما از حقوق چقدره ؟ یه معامله میشه 20 هزار تومن , 5% به واسط میرسه میشه هزار تومن . شما واسه هزار تومن سفته 5 میلیونی میدی ؟

و در اخر این پیشنهاد واسطه در هر شهری قبلا داده شده

پ.ن : از روزی که عضو شدم تا الان که نزدیک 1 سال میشه , کلی پیشنهاد اینجا داده شده ولی من هیچ تغییری در بازارچه ندیدم . یعنی توی 1 سال حتی 1 پیشنهاد خوب نبوده که اعمال بشه ؟ به نظرم اینها پیشنهاد نیستند , فقط چندخط نوشته در یک تاپیک 50 صفحه ای هستند

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
پ.ن : از روزی که عضو شدم تا الان که نزدیک 1 سال میشه , کلی پیشنهاد اینجا داده شده ولی من هیچ تغییری در بازارچه ندیدم . یعنی توی 1 سال حتی 1 پیشنهاد خوب نبوده که اعمال بشه ؟ به نظرم اینها پیشنهاد نیستند , فقط چندخط نوشته در یک تاپیک 50 صفحه ای هستند

درود،

بنده و شما، سر کار هستیم. خودتون رو اذیت نکنید. پشیزی صحبتهای اینجانب و شما و دیگران، ارزشی نداره. صبح جمعه سعی کنید برید پارک و تفریح. من دارم میرم. نتیجه ای نداره پست در این تایپکهایی ک مخاطب، آقا احسان و آقا بهمن هستن.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2

DVDBegir

Registered User
لایک‌ها
62
سلام

کاش تو قوانین بازارچه اینو ذکر میکردین هرکی، هرجنسی میزاره، حتما یک قیمت پایه اونم تو تاپیک اعلام کنه ( نه پیام خصوصی)
اینجوری خیلی بهتر میشد
الان هرکی یه جنسی خونه داره میزاره واسه فروش ، قیمتم میزنه : پیشنهادی :wacko:

daryoosh2

Registered User
لایک‌ها
2
پیشنهاد ایجاد دسته خرید و فروش حیوانات خانگی در بازارچه عمومی

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
درود،

بنده و شما، سر کار هستیم. خودتون رو اذیت نکنید. پشیزی صحبتهای اینجانب و شما و دیگران، ارزشی نداره. صبح جمعه سعی کنید برید پارک و تفریح. من دارم میرم. نتیجه ای نداره پست در این تایپکهایی ک مخاطب، آقا احسان و آقا بهمن هستن.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2

دقیقا موافقم

marmarjoon

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من فکر میکنم اگه ذره ای عدالت اینجا وجود داشته باشه همه چی حله!!
نه اینکه مدیران هرکی رو عشقشون بکشه بن کنن هرکی رو هم که نخوان حتی اگه طرف تو تایپکا فحش هم بده بن نشه.
بله...اینا همش شعاره و ما ایرانی ها تا کسب و کارمون میگیره از خود بیخود میشیم.
لطق کنید و حداقل حداقل یکم بر فعالیت های این افراد ذره ای نظارت کنید حداقل چون شما مسئولید.
من پسرخاله alirezakiani19 هستم که دیشب ایشون بن شدن بی دلیل.
حتی اگه اسپم گسترده ای هم باشه تو بازارچه چرا فقط ایشون باید بن شن؟؟؟
همین الان تو بازارچه یه سر بزنید و ببینید چندتا اسپم وآپ مستقیم هست!!چرا هیچکی بن نمیشه؟و بعد ایشون بن میشن
به دلیل نبود عدالت و قانون دل بخواهی...
امیدوارم به دید انتقاد به صحبتام نگاه کنید تا دعوا و...
و اینکه دم عیدی حداقل ایشون
از بن بودن بیرون بیان به لطف شما.
یا حق

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
سلام
من فکر میکنم اگه ذره ای عدالت اینجا وجود داشته باشه همه چی حله!!
نه اینکه مدیران هرکی رو عشقشون بکشه بن کنن هرکی رو هم که نخوان حتی اگه طرف تو تایپکا فحش هم بده بن نشه.
بله...اینا همش شعاره و ما ایرانی ها تا کسب و کارمون میگیره از خود بیخود میشیم.
لطق کنید و حداقل حداقل یکم بر فعالیت های این افراد ذره ای نظارت کنید حداقل چون شما مسئولید.
من پسرخاله alirezakiani19 هستم که دیشب ایشون بن شدن بی دلیل.
حتی اگه اسپم گسترده ای هم باشه تو بازارچه چرا فقط ایشون باید بن شن؟؟؟
همین الان تو بازارچه یه سر بزنید و ببینید چندتا اسپم وآپ مستقیم هست!!چرا هیچکی بن نمیشه؟و بعد ایشون بن میشن
به دلیل نبود عدالت و قانون دل بخواهی...
امیدوارم به دید انتقاد به صحبتام نگاه کنید تا دعوا و...
و اینکه دم عیدی حداقل ایشون
از بن بودن بیرون بیان به لطف شما.
یا حق

با سلام

شما این قبیل پست ها رو ریپورت کنید مطمین باشید برخورد میشه

یا حق

بالا