من واسه خرید غیر حضوری عرض کردم!مزیتش اینه که من که از یه نفر غیر حضوری خرید میکنم اگر یه زمانی مشکلی پیش اومد طرفم رو بشناسم و مطمئن باشم کسی که ازش خرید میکنم شماره حساب خودشو دادهدیگه چیزی دیگه نمیخواین این با معامله حضوری چه فرقی داره حالا؟
سلام دوستان من پیشنهاد میکنم برای برقراری ارتباط بهتر بین کاربرا لطف کنن و برای آواتارشون یک عکس از خودشون بزارن!
و از مدیرا میخوام که برای امنیت بیشتر کاربرهایی که قصد فروش جنس رو دارن همراه عکسه جنس از کارت ملی و عابر بانکشونم که به اسمه خودشونه عکس بزارن!
سلام
چرا نمیشه دو پست پشت سر هم ارسال کرد؟این اتفاق بعضی وقتا میفته که وقتی ادامه ی پست خودت میخوای یک پست دیگه بدی به جای پست جدید پست قبلی رو ویرایش میکنه مثلا من میخوام این تاپیک رو آپ کنم http://forum.persiantools.com/t348913.html ولی اصلا هیچ جوره آپ نمیشه همونطور که میبینید آپ ها میره تو پست قبلی و اونو ویرایش میکنه!!! مشکل چیه؟:blink:
سلام
چرا نمیشه دو پست پشت سر هم ارسال کرد؟این اتفاق بعضی وقتا میفته که وقتی ادامه ی پست خودت میخوای یک پست دیگه بدی به جای پست جدید پست قبلی رو ویرایش میکنه مثلا من میخوام این تاپیک رو آپ کنم http://forum.persiantools.com/t348913.html ولی اصلا هیچ جوره آپ نمیشه همونطور که میبینید آپ ها میره تو پست قبلی و اونو ویرایش میکنه!!! مشکل چیه؟:blink:
همراه عکسه جنس از کارت ملی
سلام
آقایون نمیخواید یه فکری به حال این تبلیغات کاذب بکنید؟
مثل:
فروش قول صوتی
فروش خفن ترین سیستم
فروش کمیاب ترین جنس تو بازار
بد وبیا ضرر نمیکنی.اتیش زدم به مالم
فروش دوربین حرفه ای عکاسی (جالبه یه دوربین در پیت برای فروش داره حرف از حرفه ای میزنه)
و هزاران مورد دیگه
من میسوزم وقتی میبینم کسی که اطلاعات نداره و یا برای زودتر فروش رفتن جنسش چنین کاری میکنه.حالا اگر واقعا" اون جنس خاص باشه حرفی نیست.ولی این هایی که من میبینم هیچ کدوم خاص و یا لایق توصیفاتی که ازشون میشه نیستند
لطفا" یه جوری رسیدگی کنید.البته خواهشا"
سلام من يه سوال دارم من 2 تا تاپيك درست كردم
يكي در مورد فروش مستند دست دوم
يكي هم فروش 1337 فيلم خارجي روي هارد
ولي هر دوي اينها پاك شده
نمي دونم چرا مي شه راهنماييم كنيد باتشكر
کسی نمیخواد جواب بده ؟سلام
جریان بسته شدن تاپیک عسل من چی هست ؟
این عسل 3 ساله داره اینجا عرضه میشه
اگر بنا به سلامت کاربر باشه خیلی محصولات هست با سلامت کاربر ها در ارتباط هست.
اگر باز شدن مجدد امکان ندارد دست کم تاپیک را به شکل قفل شده قرار بدهید
این سابقه با ارزش و قابل استفاده است
بابا دم همتون گرمسلام
جریان بسته شدن تاپیک عسل من چی هست ؟
این عسل 3 ساله داره اینجا عرضه میشه
اگر بنا به سلامت کاربر باشه خیلی محصولات هست با سلامت کاربر ها در ارتباط هست.
اگر باز شدن مجدد امکان ندارد دست کم تاپیک را به شکل قفل شده قرار بدهید
این سابقه با ارزش و قابل استفاده است
بابا دم همتون گرم
6 ساله عضو این انجمن هستم.
حقش بود وقتی یه پست میدم یکی بیاد دست کم بهم بگه حرف زیادی نزن!
اسمایلی متاسف!