• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
مدیران محترم این تبلیغ جدید و خیلی بزرگ کارآزموده که وسط پست ها قرار دادید باعث میشه که کلید "پاسخ با نقل قول" پست بالای تبلیغ کار نکنه و عملا تبلیغ روی این کلید قرار داره و اگر روی گزینه "پاسخ با نقل قول" کلیک کنید وارد سایت کارآزموده میشه

مشاهده پیوست 268171

farzin2012

Registered User
لایک‌ها
43
مدیران محترم این تبلیغ جدید و خیلی بزرگ کارآزموده که وسط پست ها قرار دادید باعث میشه که کلید "پاسخ با نقل قول" پست بالای تبلیغ کار نکنه و عملا تبلیغ روی این کلید قرار داره و اگر روی گزینه "پاسخ با نقل قول" کلیک کنید وارد سایت کارآزموده میشه

مشاهده پیوست 268171
احتمالا مشکل از مرورگر شماست چون من که مشکلی ندارم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
احتمالا مشکل از مرورگر شماست چون من که مشکلی ندارم

نه رفیق از مرورگر نیست. هم گوگل , هم فایرفاکس . هر دو همین مورد رو دارند. فقط میشه از گزینه "پاسخ" استفاده کرده. گزینه "پاسخ با نقل قول" میره تو سایت کارآزموده

ghannadi44

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
سلام یه پیشنهادی داشتم
اینکه بخش خرید و فروش خودرو هم به بازارچه اضافه بشه
با تشکر

meisam3000

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
ببخشید اشتباهی شد...

farzin2012

Registered User
لایک‌ها
43
نه رفیق از مرورگر نیست. هم گوگل , هم فایرفاکس . هر دو همین مورد رو دارند. فقط میشه از گزینه "پاسخ" استفاده کرده. گزینه "پاسخ با نقل قول" میره تو سایت کارآزموده

بله درسته من هم همین مشکل رو دارم

تو این بخش کسی نیست ما رو راهنمایی کنه هم از گزینه تماس با ما هم ایمیل اقدام کردیم مشخصات فرستادیم هنوز هیچ تغییری در Registered User ما ایجاد نشده

Last edited:

farzin2012

Registered User
لایک‌ها
43
واقعا عالیه من 2 روزه پست بالا رو گذاشتم هیچ کس حتی نیومده یک جواب نا چیزی به ما بده مدیران عزیز یکی رسیدگی بکنن چرا اینجا اینجوری شده

Last edited:

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
با اینکه در تاپیک فروشنده معتبر نوشته یا شناسنامه یا گذرنامه ولی من با فرستادن گذرنامه بهم گفتن حتما شناسنامه باید باشه
منم الان شناسنامه اینام در دسترس نیست
مگه میشه پاسپورت اعتبار شناسنامه رو نداشته باشه؟
لطفا پیگیری کنید

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
طرح فروشنده سبز خیلی طرح خوبیه اما یه مشکلی که هست اینه که مشخصات کجا ثبت می کنید و نگه میدارید؟؟
و اینکه چجوری میتونیم مطمعن باشیم که کسی از این مشخصات سوءاستفاده یه وقت نکنه؟؟؟
یه چیز بد اینکه اگه اکانتت اینجا هک بشه (که خیلی هم راحته و حتی تاییدیه از ایمیلت هم نمیخواد برای عوض کردن پسورد) بعد یه راست متهم میشی!

farzin2012

Registered User
لایک‌ها
43
یه چیز بد اینکه اگه اکانتت اینجا هک بشه (که خیلی هم راحته و حتی تاییدیه از ایمیلت هم نمیخواد برای عوض کردن پسورد) بعد یه راست متهم میشی!

در حال حاضر بدتر از همه نداشتن مدیر پیگیر برای پاسخ دادن به سوالیه که من هفته پیش پرسیدم

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
مدیر پیگیر داره که فقط تاپیک پاک میکنه همین.

Amir_Mhi

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
امتیاز بازارچه چطوری بدست میاد؟

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
مدیر پیگیر داره که فقط تاپیک پاک میکنه همین.

در حال حاضر بدتر از همه نداشتن مدیر پیگیر برای پاسخ دادن به سوالیه که من هفته پیش پرسیدم

من همیشه این تاپیکو نیگاه می کنم منتها بنا نداشتم پاسخ بدم...

حالا این دوستی که تاریخ ثبت نامش 2012 است ازش انتظار ندارم اما یوزرfarzin2012 شما واقعا متوجه نمی شوید که اینجا پیشنهاد و راهکار برای بازارچه است و نه کل فروم!!!
پست اول رو دوباره بخونید :
سلام به همه دوستان
هر پیشنهاد یا راهکار یا انتقادی که به نظرتون میرسه به روند کلی بازارچه کمک میکنه رو اینجا مطرح کنین.

چون چند بار نقض قانون کردید بهتون اخطار داده شد که از این به بعد یاد بگیرید هر جایی که دستتون اومد پست ندهید هر سوالی در بخش خودش!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
آقا وحید گل من تو بخش دیگه پیشنهاد دادم مثل اینکه با دیوار حرف می زدم و سریع پاک شد.
حتی هنوز به پیشنهادش پاسخی داده نشده. چندتا از کسایی که باهاشون کار داشتم الکی بن شدند حالا نمیتونم گیرشون بیارم.
اینجا هم برای فروشنده معتبر عرض کردم که خوبه ولی! اگه اکانت هک بشه که خیلی هم شده بعد تکلیف چیه؟
حالا کی بیاد ثابت کنه که طرف بوده یا نبوده؟ عزیز با این کارها با زندگی مردم دارید بازی می کنید.
یکی از بچه ها هم گفت که این اطلاعات کجا ثبت میشه که جواب ندادید.
من شده به طرف اطلاعات لازم رو میدم که اعتبارم اوکی بشه ولی اینجا نه!

سلام به همه دوستان
هر پیشنهاد یا راهکار یا انتقادی که به نظرتون میرسه به روند کلی بازارچه کمک میکنه رو اینجا مطرح کنین.

:wacko:

ecsi

Registered User
لایک‌ها
12
بسم.....

بازارچه = تعداد صفحات زياد و درهم(پر از upهاي بيهوده و صفحه پركن) و زمان بر ==> سردرگمي تازه واردان و حتي ....
بد نيست به موارد زير توجه و در صورت امكان به بخش بازارچه اضافه شود :

1- قابليت تفكيك تاپيك ها و نمايش آنها از لحاظ موقعيت شهر و استان فروشنده(=جلوگيري از كلاه‌برداري‌هاي احتمالي )

2- قابليت تفكيك نوع فروش يا( تعويض و خريد و ...)

3- به جاي UP كردن تاپيك‌ها با تايپ موارد بيهوده، امكاني براي UP كردن بدون نوشتن متن با محدوديت زماني مشخص براي فروشنده فراهم شود.

بقيه اش هم شما بفرماييد!!

farzin2012

Registered User
لایک‌ها
43
من همیشه این تاپیکو نیگاه می کنم منتها بنا نداشتم پاسخ بدم...

حالا این دوستی که تاریخ ثبت نامش 2012 است ازش انتظار ندارم اما یوزرfarzin2012 شما واقعا متوجه نمی شوید که اینجا پیشنهاد و راهکار برای بازارچه است و نه کل فروم!!!
پست اول رو دوباره بخونید :

چون چند بار نقض قانون کردید بهتون اخطار داده شد که از این به بعد یاد بگیرید هر جایی که دستتون اومد پست ندهید هر سوالی در بخش خودش!

در پست اول گفتن هر نوع پیشنهاد راهکار و انتقاد

در اول من یک سوال پرسیدم از استارتر pilot عزیز
در مرحله بعد انتقاد کردم که چرا کسی پاسخگو نیست
و الان انتقاد میکنم از فعالیت شما چطوره که میاید تاپیک رو میبینید و بنا نمیکنید جواب بدید و وقتی هم بنا میکنید کارت قرمز میدین
چه طوره که مدیران رده بالاتر از شما که من روی صحبتم با اونا بود به من کارت قرمز نمیدن و شما دادین
آیا شما مدیر این بخش هستید یا فقط بازارچه ؟
چرا واسه سوالی که من پرسیدم در پیام خصوصی به من گفتید ممکنه اگر بیام اینجا چیزی بگم سیستم من رو به طور خودکار بن میکنه آیا شما مشکل شخصی با من داری آخه من خودم الان جایی مدیر ارشد و پلیس سایت هستم و تا کسی رو نخوام بن کنم بن نمیشه
سعی میکنم همیشه قبل از اینکه سوالی به انتقاد تبدیل بشه بهش پاسخ بدم هیچ وقت نمیگم بنا نبود پاسخ بدم الانم که بنا هست کارت قرمز بگیر
اون دوستمون تاریخ عضویتش 2012 هست انتقاد کرده و دقیقا من هم نظرش ایشون رو دارم اینجا در پست اول نگفتن انتقاد نکن
من با pilot صحبت کردم و همیشه به سوالاتم پاسخ داده و اگر لازم بود کارت قرمز بگیرم یا بن بشم خودشون هستن بازم میگم روی صحبت من اینجا با مدیران رده بالاتر از شما بود واسه کاری که از دسترسی شما خارجه و به حوزه فعالیت شما مربوط نمیشه و در نهایت مجبور شدم اینجا بگم چون از طریق پیام خصوصی و تماس با ما پیگیری کردم بعد از 2 هفته جواب ندادن فقط pilote , احسان جواب دادن که با قسمت تماس با ما مطرح کن که البته مطرح کردم و جواب نگرفتم و دیروز pilot گفت با فروم منیجر در میان بزارم که ایشون هم جواب دادن و مشکل تا حدی حل شد الانم اگر شما نمیخواید مشکلی جدید درست کنید یا بن کنید با اندکی صبر و بردباری سعی کنید مدیری صبور و خوش برخورد باشید تا از وجود شما استفاده کنیم برای داشتن سایتی آرام و خالی از هر جنگ و جدل
موفق باشید

Last edited:

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
در پست اول گفتن هر نوع پیشنهاد راهکار و انتقاد

در اول من یک سوال پرسیدم از استارتر pilot عزیز
در مرحله بعد انتقاد کردم که چرا کسی پاسخگو نیست
و الان انتقاد میکنم از فعالیت شما چطوره که میاید تاپیک رو میبینید و بنا نمیکنید جواب بدید و وقتی هم بنا میکنید کارت قرمز میدین
چه طوره که مدیران رده بالاتر از شما که من روی صحبتم با اونا بود به من کارت قرمز نمیدن و شما دادین
آیا شما مدیر این بخش هستید یا فقط بازارچه ؟
چرا واسه سوالی که من پرسیدم در پیام خصوصی به من گفتید ممکنه اگر بیام اینجا چیزی بگم سیستم من رو به طور خودکار بن میکنه آیا شما مشکل شخصی با من داری آخه من خودم الان جایی مدیر ارشد و پلیس سایت هستم و تا کسی رو نخوام بن کنم بن نمیشه
سعی میکنم همیشه قبل از اینکه سوالی به انتقاد تبدیل بشه بهش پاسخ بدم هیچ وقت نمیگم بنا نبود پاسخ بدم الانم که بنا هست کارت قرمز بگیر
اون دوستمون تاریخ عضویتش 2012 هست انتقاد کرده و دقیقا من هم نظرش ایشون رو دارم اینجا در پست اول نگفتن انتقاد نکن
من با pilot صحبت کردم و همیشه به سوالاتم پاسخ داده و اگر لازم بود کارت قرمز بگیرم یا بن بشم خودشون هستن بازم میگم روی صحبت من اینجا با مدیران رده بالاتر از شما بود واسه کاری که از دسترسی شما خارجه و به حوزه فعالیت شما مربوط نمیشه و در نهایت مجبور شدم اینجا بگم چون از طریق پیام خصوصی و تماس با ما پیگیری کردم بعد از 2 هفته جواب ندادن فقط pilote , احسان جواب دادن که با قسمت تماس با ما مطرح کن که البته مطرح کردم و جواب نگرفتم و دیروز pilot گفت با فروم منیجر در میان بزارم که ایشون هم جواب دادن و مشکل تا حدی حل شد الانم اگر شما نمیخواید مشکلی جدید درست کنید یا بن کنید با اندکی صبر و بردباری سعی کنید مدیری صبور و خوش برخورد باشید تا از وجود شما استفاده کنیم برای داشتن سایتی آرام و خالی از هر جنگ و جدل
موفق باشید

برای کسی که ادعای مدیریت داشته خیلی خنده داره که اصول ساده رو نمی دونه و رعایت نمی کنه!

اولا جناب پایلوت استارت این تاپیکو زدن قراره نشده که ایشون اینجا رو پیگیر باشند و مدیران بازارچه بررسی می کنند فکر می کنم اینو کسی که تازه هم عضو شده به راحتی متوجه می شود جناب پلیس فروم همسایه!

دوم فارسی نوشته دوست عزیز در پست اول "هر پیشنهاد یا راهکار یا انتقادی که به نظرتون میرسه به روند کلی بازارچه کمک میکنه رو اینجا مطرح کنین." به غیر این هر نوشته ای در حکم اسپم هستش! این که می گویید مجبور

شده ام که اینجا پست بزنم توجیه بی قانونی است برای کسی که ادعای مدیریت و پلیس سایت و... می کند نمی داند هر سوالی جای مخصوص به خودش داره یا....

در نهایت اگر سوالی در رابطه موضوع روند این تاپیک دارید بفرمائید حتما خوانده شده و جواب داده می شود و خیلی هم ازتون تشکر می کنم اما اگر باز اصرار به اسپم و.. دارید یا به قول خودتون می خواهید از مدیران بالاتر از

بنده سوالی داشته باشید کاملا غیر مرتبط با روند این تاپیک شرمنده اینجا و این فروم جای این کارا نیست! در مورد کارت قرمز دیگه بله اگر اسپم تلقی شود کارت قرمز دوم = بن شدن خودکار توسط سیستم

از کاربران بابت بحث غیر تاپیک عذر خواهی می کنم زین پس هم فقط اعمال قانون می شود و پاسخی به این بحث ها داده نمی شود!

farzin2012

Registered User
لایک‌ها
43
برای کسی که ادعای مدیریت داشته خیلی خنده داره که اصول ساده رو نمی دونه و رعایت نمی کنه!

اولا جناب پایلوت استارت این تاپیکو زدن قراره نشده که ایشون اینجا رو پیگیر باشند و مدیران بازارچه بررسی می کنند فکر می کنم اینو کسی که تازه هم عضو شده به راحتی متوجه می شود جناب پلیس فروم همسایه!

دوم فارسی نوشته دوست عزیز در پست اول "هر پیشنهاد یا راهکار یا انتقادی که به نظرتون میرسه به روند کلی بازارچه کمک میکنه رو اینجا مطرح کنین." به غیر این هر نوشته ای در حکم اسپم هستش! این که می گویید مجبور

شده ام که اینجا پست بزنم توجیه بی قانونی است برای کسی که ادعای مدیریت و پلیس سایت و... می کند نمی داند هر سوالی جای مخصوص به خودش داره یا....

در نهایت اگر سوالی در رابطه موضوع روند این تاپیک دارید بفرمائید حتما خوانده شده و جواب داده می شود و خیلی هم ازتون تشکر می کنم اما اگر باز اصرار به اسپم و.. دارید یا به قول خودتون می خواهید از مدیران بالاتر از

بنده سوالی داشته باشید کاملا غیر مرتبط با روند این تاپیک شرمنده اینجا و این فروم جای این کارا نیست! در مورد کارت قرمز دیگه بله اگر اسپم تلقی شود کارت قرمز دوم = بن شدن خودکار توسط سیستم

از کاربران بابت بحث غیر تاپیک عذر خواهی می کنم زین پس هم فقط اعمال قانون می شود و پاسخی به این بحث ها داده نمی شود!

شما متوجه عرض بنده نشدی گفتم پاسخگو نبودن مدیران و پیگیری نکردن درستش نیست اینکه شما میای میگی بنا نبود جواب بدم و از طرفی میگی پیگیری این بخش با مدیران بازارچه هست جور در نمیاد شما روز اول که بنا نبود جواب میدادی یا پست من رو به بخش مربوطه انتقال میدادی لازم نبود من پست دوم رو بزنم که آقا چرا پیگیری نمیشه و در نهایت کارت قرمزی هم نمیگرفتم اما اینکه جواب نمیدین و میزارین شخص از ندادن جواب سوالش انتقاد کنه بعد کارت قرمز بدین یک مقدار درست نیست
حقیقتش میدونم بحث در مورد اینکه بخوام مدیریت شما رو ببرم زیر سوال یا اینکه شما بخوای مدیریت من رو ببری زیر سوال و من رو شخصی مبتدی خطاب کنی به جایی نمیرسه بیخود فقط روند تاپیک به بیراهه میره
شما فرض کن من مدیر یا همون پلیس تازه کار و هیچی از امور یک سایت نمیدونم در حال حاضر من اینجا مشکل دارم و شما که میتونی پیگیری کنی و کارت رو همیشه خوب انجام میدی به مسائل ما رسیدگی کن و هیچ وقت نگو بنا نشد جواب بدم
اون کارت قرمز رو هم من برای هیچ گرفتم اما ایراد نداره گرفتن یک کارت قرمز تو این دنیا و تو این سایت زیاد مهم نیست واسه من اصلش شخصیت انسانهاست

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
من یه انتقاد همین الان برام پیش اومد. فرض طرف کلی سابقه پیدا کنه و با یه کارت قرمز دیگه بن دائم بشه؟؟
فیدبک بهترین و تنها راه اعتبار واقعی هست نه اینکه اسم فروشنده معتبر باشه با رنگ مختلف همین باعث تبلیغ الکی میشه.
در ضمن افراد کمی دنبال فروش محصولات بی کیفیت و یا دلالی هستند که بعضا کلاهبردارم بودند و نظر دادن باعث بن شدن میشه.
بله اینجا ایرانه به مقام بالا انتقاد بشه اعدام اینجا هم کارت قرمز. خب اگه انتقاد نمیکردیم بهتر نبود؟ چون کسی که گوش نمیده.
تو ebay هم هرکی انتقاد کنه بن میشه و اعتبارش به باد میره؟ نه! پس اینجاست که هیچ امنیتی برای فروشنده وجود نداره.
کسی پسورد داشته باشه راحت میتونه عوض کنه حتی ایمیلو با اینکه عوض کردن پسورد حتما باید با تاییدیه ای باشه که به ایمیل میفرسته.
و... اگه انتقادپذیر بودیم... فقط سعی میشه طرف مقابل رو متهم کرد. تو خیابون کلی تاحالا ناسزا گفتند ولی به فال نیک ازش گذشتم.

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
من یه انتقاد همین الان برام پیش اومد. فرض طرف کلی سابقه پیدا کنه و با یه کارت قرمز دیگه بن دائم بشه؟؟
فیدبک بهترین و تنها راه اعتبار واقعی هست نه اینکه اسم فروشنده معتبر باشه با رنگ مختلف همین باعث تبلیغ الکی میشه.
در ضمن افراد کمی دنبال فروش محصولات بی کیفیت و یا دلالی هستند که بعضا کلاهبردارم بودند و نظر دادن باعث بن شدن میشه.
بله اینجا ایرانه به مقام بالا انتقاد بشه اعدام اینجا هم کارت قرمز. خب اگه انتقاد نمیکردیم بهتر نبود؟ چون کسی که گوش نمیده.
تو ebay هم هرکی انتقاد کنه بن میشه و اعتبارش به باد میره؟ نه! پس اینجاست که هیچ امنیتی برای فروشنده وجود نداره.
کسی پسورد داشته باشه راحت میتونه عوض کنه حتی ایمیلو با اینکه عوض کردن پسورد حتما باید با تاییدیه ای باشه که به ایمیل میفرسته.
و... اگه انتقادپذیر بودیم... فقط سعی میشه طرف مقابل رو متهم کرد. تو خیابون کلی تاحالا ناسزا گفتند ولی به فال نیک ازش گذشتم.

کسی با کارت قرمز بن دائم نمیشه! فرض اشتباه نتیجه ی اشتباه داره!

قرار نیست با طرح فروشنده ی معتبر سیستم فیدبک حذف بشود...فروشنده معتبر خوبی که داره اینه که تمام اطلاعات فرد گرفته شده و در صورت کلاه برداری و شکایت یوزر پلیس فتا درخواست مشخصات می کنه و ادمین خیلی راحت این مشخصات

رو در اختیارشون علاوه بر آی پی و.... قرار میده...

له اینجا ایرانه به مقام بالا انتقاد بشه اعدام اینجا هم کارت قرمز. خب اگه انتقاد نمیکردیم بهتر نبود؟ چون کسی که گوش نمیده.

اول که گفتم فرض اشتباه نتیجه ی اشتباه داره

در ثانی اینجا یه سری قوانین داره اگر رعایت کردین کسی با شما کاری نداره مثل خیلی های دیگه اما اگه قبول ندارین قوانینو ؛ اجباری بر ماندن شما نیست!

در ضمن برای آخرین بار درخواست می کنم مباحث خارج از تاپیک مطرح نشود چون شرمنده دوستان خواهم شد!

بالا