سلام نیمای عزیز....
آره ببین وقتی می گیم که عکس از جنس بگذارید ( نه شما بلکه همه) برای اینه که کاربرا مطمئن بشوند که آره جنس
وجود داره ...گو این که این مورد کلا از کلاه برداری جلوگیری نمی کنه منتها وجود جنس و عکس از تمام زوایا جلوی
خیلی از شکایات و کلاه برداری ها رو می گیره...
اما این که شما می گی من فروشنده قدیمی اینجام حرفت درست ... اما ببین نیمای عزیز شما می گی من کاسب
قدیمی اینجام فردا یکی دیگه می گه من که تا حالا 10 تا گوشی اینجا فروختم نیاز نمی بینم عکس بگیره یکی دیگه
می گه.... همین طور بگیر تا آخر و واقعا هم این قضیه وجود داره بعدش یه کاربری که مثلا یک گوشی فروخته و
میخواد یکی دیگه بفروشه منم حق داره عکس نزارم چرا فلانی که تایپیک گذاشته عکس نمی زاره مگه اون ....تره
و همین طور بگیر درگیری ما با کاربرا ... وقتی یه چیزی قانون هستش و همه اجرا کنندش باشند حتی شما که به
قولی قدیمی هستی و رعایت می کنی بقیه و تازه وارد ها می گند نیگا این آقا که قدیمیه عکس می گذاره پس ما هم
حواسمون باشه اینو رعایت کنیم ....
هدف از این قانون داشتن یه بخش مرتب و درست و درمون با کمترین شکایت و کلاه برداری هستش تا منو شمایی که
میخواهیم خرید کنیم با خیال راحت این کارو انجام بدیم وگرنه بنده و Oracle_Eldorado عزیزم که پول نمی گیریم یا
سرمون درد نمی کنه که خودمون با بچه ها درگیر کنیم ....
پ.ن: مرد مومن شما که با توجه به این بیت که " آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است "
و جنس رو موجود داری چرا داری اعتراض می کنی برا کلا 2 دقیقه عکس گرفتن و گذاشتن...
اعتراض رو کسانی باید بکنند که ریگ به کفششون هست دادا...شما که باید ثانیه اول عکسو گذاشته باشی
درود....