• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
چند پیشنهاد برای سالم شدن معامله
اجناس فروشگاه گارانتی دار و بدون گارانتی

1- فروشنده باید از کارت گارانتی و برچسب گارانتی عکس بگذارد
2- از فاکتور خرید عکس بگذارد
3- هزینه ارسال پست نصف به نصف پرداخت شود

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
مدیران عزیز من خواهش میکنم این محرومیت های موقت رو بردارید ! برای کسانی که حکمشون مشخصه ! من برای ه کاربر به اشتباه آپ دادم و محدود شد دسترسیم و با دل و جون قبول کردم . به آقا وحید گفتم ( قبول میکنم چون قانونه ) اما کاربری هست به من رکیک ترین فحش هارو داد ، حتی به مادر خدا بیامرزم . اما بعد از گزارش من ایشون فقط 1 هفته محروم بود !!! بعد از محرومیت هم باز هرچی لایق خودشو خانوادش بود بارم کرد ! اما وقتی گزارش دادم هیچی به هیچی !!!! :eek:

آیا جرم من و ایشون در یک سطح هست ؟ یه کاربر نوخاله و بی فرهنگ سایت رو خراب میکنه یا کسی که یه آپ میده و تاپیک جابجا میزنه و کارای معمولی دیگه !؟

تورو خدا یکم عادلانه تر قضاوت کنید . سایت به این خوبی چرا باید هر از گاهی شاهد اتفاقات تلخ از چنتا کاربر تازه وارد باشیم !!!؟ خواهشم اینه که حالا که دارید زحمت میکشید . یکم محکم تر کار کنید ;)

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
مدیران عزیز من خواهش میکنم این محرومیت های موقت رو بردارید ! برای کسانی که حکمشون مشخصه ! من برای ه کاربر به اشتباه آپ دادم و محدود شد دسترسیم و با دل و جون قبول کردم . به آقا وحید گفتم ( قبول میکنم چون قانونه ) اما کاربری هست به من رکیک ترین فحش هارو داد ، حتی به مادر خدا بیامرزم . اما بعد از گزارش من ایشون فقط 1 هفته محروم بود !!! بعد از محرومیت هم باز هرچی لایق خودشو خانوادش بود بارم کرد ! اما وقتی گزارش دادم هیچی به هیچی !!!! :eek:

آیا جرم من و ایشون در یک سطح هست ؟ یه کاربر نوخاله و بی فرهنگ سایت رو خراب میکنه یا کسی که یه آپ میده و تاپیک جابجا میزنه و کارای معمولی دیگه !؟

تورو خدا یکم عادلانه تر قضاوت کنید . سایت به این خوبی چرا باید هر از گاهی شاهد اتفاقات تلخ از چنتا کاربر تازه وارد باشیم !!!؟ خواهشم اینه که حالا که دارید زحمت میکشید . یکم محکم تر کار کنید ;)

دوست عزیز مورد شما ربطی به این تاپیک نداره

موردی اگر دارین به من گزارش بدین تا برخورد کنم

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
3تا مورد را میخواستم بیان کنم!

1)چرا بخش بازارچه اصلا قسمتی بنام انتقاد نداره!؟!؟؟!-فقط پیشنهاد و راهکار!؟

2)دیگران را نمیدونم-ولی من هر موقع به مدیران نامه دادم در 85% اوقات پاسخی نگرفته ام

3)این هم یکی از مواردی که مطرح کردم و قطعا مدیران در بخش تخلف ها دیده اند ولی ترتیب اثری نداده اند:
من به اشتباه به یکی از کاربران امتیاز منفی داده ام!
و ایشون هم چون دیده بنده بی دلیل این کار را کرده ام،ایشون هم به بنده امتیاز منفی داده
این نکته را ذکر کنم که بنده اصلا با ایشون معامله نداشتم!-و یک اشتباه تایپی شد.

حالا میخواستم این امتیاز منفی از پروفایل هر2 ما حذف شود!-میتونید از ایشون هم جویا شوید!

ممنون میشم پاسختون را بدونم
و خسته نباشید میگم به همه مدیران و همکاران عزیز

saasn

Registered User
لایک‌ها
216
دوست عزیز مورد شما ربطی به این تاپیک نداره

موردی اگر دارین به من گزارش بدین تا برخورد کنم

از مدیر محترم و دوست داشتی و خوش اخلاق پرشین تولز خواهش دارم برای تنوع هم که شده آواتار خودشونو عوض کنن.

با تشکر از زحمت های شبانه روزی شما مدیر دوست داشتی و عزیز :happy:

n550

Registered User
لایک‌ها
523
به امید و یاری خدا داریم یه حرکتی میزنیم که اگر مدیران موافقت کردن و کاربران هم اکی دادن دیگه شاهد هیچ گونه نگرانی در امر خرید و فروش بین کاربرا نباشیم....

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
ماشالله همه قوانین فروم به درد لای جرز دیوار میخوره !
تو تاپیک شکایت یه بنده خدایی طرف اومده فحش خواهر مادر داده فقط پستش پاک شده ! ( پستش رو هم امروز خودم ریپورت دادم چون از این کثافت کاری ها به شدت بدم میاد ) طرف بن هم نشده بعد به خاطر یه آپ 3 روز بن میکنید ! این یعنی جرم یه آپ معمولی بیشتر از فحش خواهر مادره ! تازه یادمون نرفته به خاطر آپ یه زمانی محروم از فعالیت تجاری هم میکردید ! :lol:

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
سلام خدمت مدیران فروم پرشین تولز

آقا من یه تاپیک شکایت زدم ولی متاسفانه تایید نشد ، دقیقاً هم بر اساس قوانین فروم بوده ، من پیشنهاد میکنم واسه کاربراتون احترام قایل بشین و لااقل دلیل تایید نشدن شکایت هارو که بگین . به تمام مدیران هم پ خ دادم که اگه اشتباه نکنم بهروز خان گفتن باید صبر کنم ، دیگه 1 ماه صبر کنم ؟ طرفم بهم امتیاز منفی داده ، دست کم پیگیری بشه تا شاید باهم کنار اومدیم امتیاز منفی رو پاک کنن . کلاً از ضرری که کردم گذشتم ولی امتیاز منفی واقعاً اذیتم میکنه .

ممنون میشم جوابم رو بدین و شرمنده بابت اینکه رک حرفم رو زدم ، آخه واقعاً وقتی یاد خریدم میوفتم ناراحت میشم

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
سلام نیمای عزیز....

آره ببین وقتی می گیم که عکس از جنس بگذارید ( نه شما بلکه همه) برای اینه که کاربرا مطمئن بشوند که آره جنس

وجود داره ...گو این که این مورد کلا از کلاه برداری جلوگیری نمی کنه منتها وجود جنس و عکس از تمام زوایا جلوی

خیلی از شکایات و کلاه برداری ها رو می گیره...

اما این که شما می گی من فروشنده قدیمی اینجام حرفت درست ... اما ببین نیمای عزیز شما می گی من کاسب

قدیمی اینجام فردا یکی دیگه می گه من که تا حالا 10 تا گوشی اینجا فروختم نیاز نمی بینم عکس بگیره یکی دیگه

می گه.... همین طور بگیر تا آخر و واقعا هم این قضیه وجود داره بعدش یه کاربری که مثلا یک گوشی فروخته و

میخواد یکی دیگه بفروشه منم حق داره عکس نزارم چرا فلانی که تایپیک گذاشته عکس نمی زاره مگه اون ....تره

و همین طور بگیر درگیری ما با کاربرا ... وقتی یه چیزی قانون هستش و همه اجرا کنندش باشند حتی شما که به

قولی قدیمی هستی و رعایت می کنی بقیه و تازه وارد ها می گند نیگا این آقا که قدیمیه عکس می گذاره پس ما هم

حواسمون باشه اینو رعایت کنیم ....

هدف از این قانون داشتن یه بخش مرتب و درست و درمون با کمترین شکایت و کلاه برداری هستش تا منو شمایی که

میخواهیم خرید کنیم با خیال راحت این کارو انجام بدیم وگرنه بنده و Oracle_Eldorado عزیزم که پول نمی گیریم یا

سرمون درد نمی کنه که خودمون با بچه ها درگیر کنیم ....

پ.ن: مرد مومن شما که با توجه به این بیت که " آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است "

و جنس رو موجود داری چرا داری اعتراض می کنی برا کلا 2 دقیقه عکس گرفتن و گذاشتن...

اعتراض رو کسانی باید بکنند که ریگ به کفششون هست دادا...شما که باید ثانیه اول عکسو گذاشته باشی :D
درود....
اقا به نظرمن بايد عكس با نام كاربري گذاشته بشه تا مردم ببينن چه كالايي ميخوان بخرن و اين ربطي به سابقه و اينا نداره شايد طرف نتونه بره از نزديك ببينه ولي با عكس تا حدودي ميتونه ببينه كه كالاش چه شكلي

سلام
با تشكر از مديران اين فروم
يه نظري داشتم در مورد نحوه ي خريد و فروش كه تا حدودي ميتونه جلوي كلاه برداري رو بگيره واونم اينه كه در سايت يه قسمت بانك ايجاد كنيد كه مردم كالايي كه ميخرن پولشو به حساب شما واريز كنن نه به فروشنده بعد از اينكه كالا رو از فروشنده دريافت كردن شما پولو به حساب فروشنده واريز كنيد اين در مورد خريد غير حضوري هستش ولي افراد كه ميتونن حضورا همديگرو ببينن نيازي به اين كار نيست اينجوري هم خيال خريدار راحته و هم فروشنده ميدونم يكم سخته ولي شدنيه كافي يكي دو نفر ادم مطمئن تو اين بخش قرار بدين به اين طريق خريد كاملا زير نظر شما ميشه هم خيال ماها از خريد راحته شما ميتونيد بابت اين كار هم از فروشنده و هم از خريدار مقداري پول دريافت كنيد تا هزينه ي اين بخشو تامين كنيد.

drjack

Registered User
لایک‌ها
12
من پیشنهاد میکنم برای اینکه آمار کلاهبرداری کمتر بشه

در یک تاپیک جدا و تکی بصورت اطلاعیه مهم استیکی کنید

با توجه به امتیاز بازارچه طرف مقابل باهاش معامله کنند و از انجام معاملات میلیونی

با کاربران کم سابقه بشدت خودداری کنند فکر کنم از آمار جرم جنایت انجمن مقداری کم بشه:happy:

چون شاهد هستیم گاهی اوقات دوستان با کاربری که دو روزه عضو شده و هنوز تعداد پستاشون دورقمی نشده

هیچکی آماری ازش نداره معالات کلان مییلیونی انجام دادن و درنتیجه این بی احتیاطی متضرر شدن

و یا در اینگونه موارد توصیه کنید اینکه طرف فروشنده اول جنس رو ارسال کنه

و یک قانون مهم که حتما نیاز وضع بشه بنظرم اینه که برای معاملات بالای 500 هزارتومن حتما باید

قبلش یک امتیاز فروش بازارچه داشته باشه و حداقل دو ماه عضو انجمن شده باشه یا تعداد پستاش به

100 عدد رسیده باشه در غیر اینصورت فروشنده باید اول ارسال کنه

و بعد از دریافت پول توسط کاربر باسابقه بالا واریز بشه و یا فرد باسابقه توصیه ش کنه

(یا قانونی شبیه این)

تا با این کار خیلی از کلاهبرداری های مبالغ میلیونی توسط افراد فرصت طلب جلوگیری بشه

موق باشید

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
میشه قسمت تبلت را از لپتاپ جدا کنید؟ به نظر من هیچ همخوانی ای با همدیگه نداره و گیج کننده هست. چه بسا اگه تبلت زیر مجموعه موبایل بود بسیار بهتر بود.

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
پیشنهاد می کنم خود پرشین تولز یک سیستمی راه اندازی کنه تا محصول و خدمات را از کاربر فروشنده بگیره و با امنیت بیشتر به خریدار برسونه و در این میان % رو به عنوان حق همکاری برداره

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
طرح فروشنده ی معتبر خیلی خوبه . اما اگه میشه اون علامت سوال رو بردارید ! هر کی ندونه فکر میکنه ما کلاه برداریم :D

lrezal

Registered User
لایک‌ها
27
من پیشنهاد میکنم قسمت فروش برا هر استان جدا بزارید تا راحت تر و مطمئن تر بتونیم با همشهریامون معامله کنیم اگرم مقدور نیست میتونین کلان شهر ها رو بزارید
تهران-اصفهان-مشهد- شیراز
همین 4 تا کافیه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
من هم با نظر دوستان موافقم طرح فروشنده معتبر طرح خوبیه ...اما به نظر من لازم نیست که هم نوشته سبز بشه هم زیر نوشته بشه فروشنده معتبر ، هم علامت سوال کنار گذاشته بشه..
مثال یکی مثل خودم اگه که قرار شماره تلفن و موبایل بدم صرفا به خاطر این نیست که من فروشنده هستم و عبارت فروشنده معتبر؟ جالب نیست فقط برای اعتماد سازی برای مصرف خودم هست
همون نام کاربری سبز کفایت میکنه و مابقی اضافه هست

Last edited:

actros 1843

Registered User
لایک‌ها
136
فروشنده معتبر خوبه ولی راه در رو داره!
من مشخصات رو فرستادم!به موبایل خودم زنگ زدن چک کردن!
یعنی من فردا از اون خونه اسباب کشی کنم برم دستشون به جایی بنده؟
فقط یه شناسنامه هستش.از اون طریق میشه پیگیری کرد؟

saeed65

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
493
سلام به خریداران و فروشندگان عزیز بنده به عنوان یه عضو قدیمی این فروم فکر کنم تا امروز میلیونها تومان توسط کلاهبرداران عضو نما از اعضا انجمن کلاهبرداری شده
اگه موافق باشین یه سایت مثل ایسام و بدون تعرفه گرفتن راه اندازی کنم و اونجا معاملات انجام بشه
زیر نظر سایت پرشین تولز و اعضای با سابقه درخشان
دوستان اگه استقبال خواهند کرد امکاناتش رو دارم من شروع کنم

Last edited:

Durkness

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام خدمت مدیریت محترم
الان داشتم این تایپیک رو مطالعه میکردم
http://forum.persiantools.com/t285652.html
نظری به ذهنم رسید که اگه قابل بدونید واقعا عالی هست
برای تایپیک زیر:
http://forum.persiantools.com/t176968.html
لیست فروشنده گان با سابقه منفی و کلاه بردارا و همه رو در لیست های مختلف گرد آوری کنید و یک کلید جستجوی نام کاربری در بالای آن قرار دهید
واین تایپیک رو برای همه ی تایپیک های اصلی(موبایل،کنسول،لوازم جانبی و ..)ضمیمه کنید
به این صورت که که کاربر وقتی نام کاربری را وارد میکند سابقه - اگر در انجمن دارد مشخص شود
امیدوارم پیشنهادم مورد قبول واقع بشه
همین رو براتون پ.خ میکنم
موفق باشید

طرح فروشنده ی معتبر خیلی خوبه . اما اگه میشه اون علامت سوال رو بردارید ! هر کی ندونه فکر میکنه ما کلاه برداریم :D
حرف ایشون هم دقیقا درسته
بنده تا وقتی کلیک نکرده بودم فکر میکردم ایشون سابقه منفی در انجمن داشتن که رفع شده و الان دارن فعالیت میکنم
این رنگ سبز و اون نوشته اصلا مفهوم رو نمیرسونه
موفق باشید

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
میشه قسمت تبلت را از لپتاپ جدا کنید؟ به نظر من هیچ همخوانی ای با همدیگه نداره و گیج کننده هست. چه بسا اگه تبلت زیر مجموعه موبایل بود بسیار بهتر بود.

یعنی زیرمجموعه موبایل بشه؟

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
طرح فروشنده سبز خیلی طرح خوبیه اما یه مشکلی که هست اینه که مشخصات کجا ثبت می کنید و نگه میدارید؟؟
و اینکه چجوری میتونیم مطمعن باشیم که کسی از این مشخصات سوءاستفاده یه وقت نکنه؟؟؟

بالا