• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت تازه طراحی شده با اینده و درامد خوب

javadr4

Registered User
لایک‌ها
0
من منظورم بانک مرکزی نبود :) خواستی چند تا فریم و ... ک از وب هایی ک استفاده شده رو میگم :)
هر چیزی قیمت خودش و داره دوست عزیز فرمایش شما هم صحیح هست اما هر چیزی ارزش خاص خودشو داره شاید این سایت رو طوری میزدیم تا 2 میلیون جای فروش داشت اما چه فایده مشتری نداشته باشی...باید طوری بزنی عام و خاص مشتریت باشن

7irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قیمت اخر رو پ.خ کن

7irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اقا من 120 خریدارم ؟

shayan-71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز،نمیخوام خرده بگیرم ولی این سیستم طوری که من چک کردم اکث جاهاش فریم هستش،حتی آدرس عکس های نمودار هارم چک کنید میبینید که از کجاست!(این بعضی موقع ها خوب نیست،مثل همین الان که مثلا یک قسمت از وب که سرور قسمت فریم شده پریده،اینم پریده (اکسسش قطع شده)؛ ضمن اینکه خود وب شرکت هم نمونه کارهارو چک کردم اکثرا جوملا و کامپوننت هستش تا کد زنی اختصاصی(البته این ایراد نیست زیاد)،قسمت وی اچ ام سی هم یه قسمتش باگ داره؛نمیگم من یا بقیه بی ایرادیم،ولی جائی که میگه سایت مقام معظم *****(مدظله) و آقای قالیاف(هواداران) جزء نمونه کاراشه(اولیشو البته تو سایت ندیدم) باید ب نظرم بهتر از اینها عمل کنه؛حالا هرچند که تحت شرکت یا هر مجموعه ای ک کار صورت بگیره.( من خودم هیچ ادعای بزرگی ندارم و هرچیزی هم که بگم در حد و توان خودم میگم و مشتری هم مختاره که قبول کنه یا نه).
امیدوارم به حساب خرده گیری یا ایجاد تنش نزارین این صحبت هارو؛ولی خب چیزی بود که از نظر من ب عنوان ی عضو کوچیک باید گفته میشد.
همگی موفق و سلامت باشید.

سلام دوست عزیز
از انتقاد شما بسیار بسیار ممنونم .
اما همانطور که همکارم خدمتتون گفتند ما این کار را برای عموم طراحی کردیم . ملاکمان هزینه کم - پشتیبانی کم - بازدهی بالا بوده است.
تمامی موارد گفته شده توسط شما صحیح می باشد . کسانی که موارد تخصصی تر نیاز دارند با اعلام موارد به صورت اختصاصی براشون طراحی میشه-
پاینده و پیروز باشید
عرفانیان

javadr4

Registered User
لایک‌ها
0
uppppp

be ruz resani

Last edited:

javadr4

Registered User
لایک‌ها