• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عکس از حیوانات خانگی مان

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
برده بودمشون تفریح :happy:

08ptgo2rg9pxuybkfi.jpg

tax4gx0n65m232l4s9u3.jpg

new24

Registered User
لایک‌ها
300
اینم pet های من :D دیروز از چارراه مشیر (شیراز) خریدم دونه ای سه تومن. خعلی باحالن شنا هم میکنن :happy:

30431084159950041827.jpg

چه جالب شنا هم میکنن؟
این اپشنا چیه روی این پت های جدید نصب کردن؟زمان ما فقط کواک کواک میکردن و خرابکاری.
تنها مشکل اردک خرابکاری بشدّت کثیف و زیادشونه وگرنه به نظر من از همستر هم میتونه باحال تر باشه و هیچی سخت جونیه همستر رو نداره!!!(طبق تجربه)حالا حوصله ندارم بگم که با همسترای مدرسه چیکار میکردیم و چیکارا میکردن ولی بدونین از زندان اوین هم بدتر شکنجه شون میدادن دوستان گرامی(!) اونا هم سر من خالی میکردن(گاز گرفتگی!!)

new24

Registered User
لایک‌ها
300
سگتون که خیلی نازه...ولی من بیشتر عاشق خونتون شدم..خونه ویلایی..که هیچ کس نمیتونه به آدم کا ری داشته باشه...نه مدیر داره نه مشکل ی داری..راحت زندگی میکنی...نه همسایه داری که بهت گیر بده....الان اگر این سگ تو حیاط ما بود مدیر ساختمونمون پرتش میکرد تو کوچه

جدا از اون مویمد در خونمون 2 تا گنده هم بارم میکرد.....خلاصه خونتون رو از دست ندید..اگر درست حدس زدم و خونتون ویلاییه به هیچ عنوان نفروشید و یا مشارکتی نسازیدش خواستید بسازیدش خودتون بسازید .... خلاصه خیلی خوشحا لشدم این عکس رو دیدم روحیم عوض شد...

یاد پارسال افتادم که خودمون هم خونه ویلایی داشتیم تو حسایط کللی حیوون داشتم...اما فروختیمش و آپارتمان خریدیدم..و الان حتی توی تراس خونه گل نگه میداریم همسایه پاینی الکی میگه اب میچکه و میاد د رخونه و گله و شکایت میکنه......

خلاصه خونتون رو سفت بچسبید اگر اپارتمانی نیست...یعنی همسایه ها منتظر نشستن که گیر بدن به آدم!! همسایه پایینی میگه آقا شب ساعت 12 به بعد حموم نرید! صدای آّ ب میاد! ببین چه بدبختی داره آپراتمان نشینی....به جان مادرم قسم واحد ناری میگه لولاهای درارو روغن بزنید صداش میاد....یه روز میگه دستشویی میرید 12 شب به بعد سیفون نکشید....هر روز یه داستان پیاده میکنند...دیگه دارم دیوونه میشم...صدای کامپیوتر یه زره زیاد بشه....تق تق تق...آقا صدای ظبط رو کم کن ....به جان خواهرم که میخوام دنیا نباشه ول یاون باشه...همسایه پایینی اومده میگه

آقا زیاد راه نرید تو خونه!!!!!!! صدای پاتون میاد....بشینید رو زمین!! دیوانه کردن مارو! خونه خریدیم یا رفتیم سربازی؟!:f34r:
worriedsmiley.gif

دادا واقعا اینطوریه؟
واللا ما 3 سال پیش اومدیم اپارتمان ولی هیچکس کاری نداره باهامون!!!

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
چه جالب شنا هم میکنن؟
این اپشنا چیه روی این پت های جدید نصب کردن؟زمان ما فقط کواک کواک میکردن و خرابکاری.
تنها مشکل اردک خرابکاری بشدّت کثیف و زیادشونه وگرنه به نظر من از همستر هم میتونه باحال تر باشه و ...
شنا میکردن. دیگه نمیکنن
monkey.gif

یه روز اون سیاهه رفته بود تو آب سرد که شنا کنه، به منم هیچی نگفته بود :eek: یهو دچار اسپاسم عضلانی و ضعف ماهیچه ها شده و دیگه نتونسته بیاد بیرون و چن دیقه تو همون آب سرد مونده بود.
نیم ساعت جلو بخاری بود حالش خوب شد ولی از اون روز به بعد دیگه هیچکدومشون نمیرن تو آب. میترسن بازم همونجوری بشن

خرابکاریشون که گفتی بصورت لیزریه
crazy.gif
هدف گیری میکنن، میزنن تو دیوار یا هر چیزی پشت سرشون باشه :دی (Copyright © 2013, Mahdi-MA)

پ ن : زمان شما کواک کواک میکردن؟ چه جالب. منم دوز دارم کواک کواک کنن ولی فقط جیک جیک میکنن
312jtp0.gif

Last edited:

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
شنا میکردن. دیگه نمیکنن
monkey.gif

یه روز اون سیاهه رفته بود تو آب سرد که شنا کنه، به منم هیچی نگفته بود :eek: یهو دچار اسپاسم عضلانی و ضعف ماهیچه ها شده و دیگه نتونسته بیاد بیرون و چن دیقه تو همون آب سرد مونده بود.
نیم ساعت جلو بخاری بود حالش خوب شد ولی از اون روز به بعد دیگه هیچکدومشون نمیرن تو آب. میترسن بازم همونجوری بشن

خرابکاریشون که گفتی بصورت لیزریه
crazy.gif
هدف گیری میکنن، میزنن تو دیوار یا هر چیزی پشت سرشون باشه :دی

پ ن : زمان شما کواک کواک میکردن؟ چه جالب. منم دوز دارم کواک کواک کنن ولی فقط جیک جیک میکنن
312jtp0.gif
کپی رایت این ماله من بودا!!

new24

Registered User
لایک‌ها
300
دادا ما مجبور بودیم هر روز یکبار حیاطو اب بکشیم ،خیلی کثیف میکردنش
یادش بخیر،یک نوک طلا داشتم خیلی باحال بود،شجاع در حد تیم ملی
یک سیاه هم بود همراه نوک طلا دنبالش میدویدم همیشه(کوچولو بودم)لنگ شده بود کلّی غصّه خوردم تا خوب شد
یکدفعه سیاهه چون دیوانه بود(و لنگ)توی دام گربه میوفته و نوک طلا نجاتش میده.

کلا خیلی ازدک داشتم ولی فقط واسه این 2 تا اسم گذاشته بودم
هر تابستون 2 تا میگرفتیم(1زرد و 1سیاه)،اخر تابستون هم میبردیمشون پارک ملّت ولشون میکردیم توی استخرش
تا سال بعد هروقت میرفتم اونجا تا صدا میزدم نوک طلا میومد!!!

الانم ماهیم مونده اگه کسی میره پارک ملت بیاد ازم تحویلش بگیره و رهاش کنه،ماهی عاقلیه!!!!!

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
اين سه نفر جديدا به خونوادمون اضافه شدن البته بهتره بگم سه كله پوك:lol: خدايي خيلي خنگن نه به اون ملنگوم نه به اينا ولي خيلي دوست داشتنين:happy:

DSC05708.JPG

new24

Registered User
لایک‌ها
300

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
اینم عکساشون:
اولی بزرگه، دختره (البته اینطور فکر می کنم) و اسمش چیزی هست که تقریبا صداشه: Mot Mot
مشاهده پیوست 198545مشاهده پیوست 198546
یکی ترسو هست! اگه تونستم از حموم کردنش هم عکس می گیرم! الان نشسته بالای کابینت. هر کاری کردم نیومد پایین! سیره دیگه!

اما این فسقلی:
پسر هست و تازه دمش ریخته تا دم اصلیش در بیاد.
رو لپ تاپم نشسته:

مشاهده پیوست 198547مشاهده پیوست 198548

خیلی بهمون عادت داره و همیشه دوست داره بهت بچسبه و بخوابه! خصوصا رو شونه هام خودشو میچسبونه به گردنم و می خوابه!
یا دستام رو مثل تونل می کنم میشینه تو دستم و می خوابه!
الان بچه است و هر ساعت باید بهش غذا و آب بدی و حمومش کنی! ولی اون یکی همه کاراشو می کنه!
هر دوتاشونم عاشق میگو هستند!
دوتاشونو آزاد کردم رفتن!
دلم براشون تنگمیشه!
کوچولوه بیچاره دو دل بود!

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
امروز از بیرون میومدم،دیدم تو پارکینگ صدا میو میو ریز میاد !
هیچی آقا،رفتم دیدم این تو پارکینگمونه،خیلی ملوسه،بغل مبخواد اینجا :دی
آوردمش بالا فعلا دارم با شیر ازش پذیرایی میکنم

مشاهده پیوست 349728

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
امروز از بیرون میومدم،دیدم تو پارکینگ صدا میو میو ریز میاد !
هیچی آقا،رفتم دیدم این تو پارکینگمونه،خیلی ملوسه،بغل مبخواد اینجا :دی
آوردمش بالا فعلا دارم با شیر ازش پذیرایی میکنم

مشاهده پیوست 349728
دلم قیلی ویلی شد
3925.gif

مث عروسکه :دی

بالا