arash_abedini
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 35
- لایکها
- 22
درسته ، ژرمن شپهرد ( موبلند)
سمت راستیه بیش از اندازه لاغر نیست ؟اینم حیوونایه من البته بهترین دوستامن
اینم pet های مندیروز از چارراه مشیر (شیراز) خریدم دونه ای سه تومن. خعلی باحالن شنا هم میکنن :happy:
![]()
سگتون که خیلی نازه...ولی من بیشتر عاشق خونتون شدم..خونه ویلایی..که هیچ کس نمیتونه به آدم کا ری داشته باشه...نه مدیر داره نه مشکل ی داری..راحت زندگی میکنی...نه همسایه داری که بهت گیر بده....الان اگر این سگ تو حیاط ما بود مدیر ساختمونمون پرتش میکرد تو کوچه
جدا از اون مویمد در خونمون 2 تا گنده هم بارم میکرد.....خلاصه خونتون رو از دست ندید..اگر درست حدس زدم و خونتون ویلاییه به هیچ عنوان نفروشید و یا مشارکتی نسازیدش خواستید بسازیدش خودتون بسازید .... خلاصه خیلی خوشحا لشدم این عکس رو دیدم روحیم عوض شد...
یاد پارسال افتادم که خودمون هم خونه ویلایی داشتیم تو حسایط کللی حیوون داشتم...اما فروختیمش و آپارتمان خریدیدم..و الان حتی توی تراس خونه گل نگه میداریم همسایه پاینی الکی میگه اب میچکه و میاد د رخونه و گله و شکایت میکنه......
خلاصه خونتون رو سفت بچسبید اگر اپارتمانی نیست...یعنی همسایه ها منتظر نشستن که گیر بدن به آدم!! همسایه پایینی میگه آقا شب ساعت 12 به بعد حموم نرید! صدای آّ ب میاد! ببین چه بدبختی داره آپراتمان نشینی....به جان مادرم قسم واحد ناری میگه لولاهای درارو روغن بزنید صداش میاد....یه روز میگه دستشویی میرید 12 شب به بعد سیفون نکشید....هر روز یه داستان پیاده میکنند...دیگه دارم دیوونه میشم...صدای کامپیوتر یه زره زیاد بشه....تق تق تق...آقا صدای ظبط رو کم کن ....به جان خواهرم که میخوام دنیا نباشه ول یاون باشه...همسایه پایینی اومده میگه
آقا زیاد راه نرید تو خونه!!!!!!! صدای پاتون میاد....بشینید رو زمین!! دیوانه کردن مارو! خونه خریدیم یا رفتیم سربازی؟!:f34r:![]()
شنا میکردن. دیگه نمیکننچه جالب شنا هم میکنن؟
این اپشنا چیه روی این پت های جدید نصب کردن؟زمان ما فقط کواک کواک میکردن و خرابکاری.
تنها مشکل اردک خرابکاری بشدّت کثیف و زیادشونه وگرنه به نظر من از همستر هم میتونه باحال تر باشه و ...
کپی رایت این ماله من بودا!!شنا میکردن. دیگه نمیکنن![]()
یه روز اون سیاهه رفته بود تو آب سرد که شنا کنه، به منم هیچی نگفته بودیهو دچار اسپاسم عضلانی و ضعف ماهیچه ها شده و دیگه نتونسته بیاد بیرون و چن دیقه تو همون آب سرد مونده بود.
نیم ساعت جلو بخاری بود حالش خوب شد ولی از اون روز به بعد دیگه هیچکدومشون نمیرن تو آب. میترسن بازم همونجوری بشن
خرابکاریشون که گفتی بصورت لیزریههدف گیری میکنن، میزنن تو دیوار یا هر چیزی پشت سرشون باشه :دی![]()
پ ن : زمان شما کواک کواک میکردن؟ چه جالب. منم دوز دارم کواک کواک کنن ولی فقط جیک جیک میکنن![]()
اين سه نفر جديدا به خونوادمون اضافه شدن البته بهتره بگم سه كله پوك:lol: خدايي خيلي خنگن نه به اون ملنگوم نه به اينا ولي خيلي دوست داشتنين:happy:
مشاهده پیوست 345179
45 تومن بابت سه تاشون دادمایکاش قیمتاشونم ذکر کنید
صاحبشون قابل داره!45 تومن بابت سه تاشون دادمدادا چيز قابل داري نيست
![]()
مشاهده پیوست 345899 فروشی هم هست اگه خواستین در خدمتم. با عروس هلندی هم معاوضه میکنم.
دوتاشونو آزاد کردم رفتن!اینم عکساشون:
اولی بزرگه، دختره (البته اینطور فکر می کنم) و اسمش چیزی هست که تقریبا صداشه: Mot Mot
مشاهده پیوست 198545مشاهده پیوست 198546
یکی ترسو هست! اگه تونستم از حموم کردنش هم عکس می گیرم! الان نشسته بالای کابینت. هر کاری کردم نیومد پایین! سیره دیگه!
اما این فسقلی:
پسر هست و تازه دمش ریخته تا دم اصلیش در بیاد.
رو لپ تاپم نشسته:
مشاهده پیوست 198547مشاهده پیوست 198548
خیلی بهمون عادت داره و همیشه دوست داره بهت بچسبه و بخوابه! خصوصا رو شونه هام خودشو میچسبونه به گردنم و می خوابه!
یا دستام رو مثل تونل می کنم میشینه تو دستم و می خوابه!
الان بچه است و هر ساعت باید بهش غذا و آب بدی و حمومش کنی! ولی اون یکی همه کاراشو می کنه!
هر دوتاشونم عاشق میگو هستند!
از وقتی جوجه بودن پیش شما بودن؟دوتاشونو آزاد کردم رفتن!
دلم براشون تنگمیشه!
کوچولوه بیچاره دو دل بود!
دلم قیلی ویلی شدامروز از بیرون میومدم،دیدم تو پارکینگ صدا میو میو ریز میاد !
هیچی آقا،رفتم دیدم این تو پارکینگمونه،خیلی ملوسه،بغل مبخواد اینجا :دی
آوردمش بالا فعلا دارم با شیر ازش پذیرایی میکنم
مشاهده پیوست 349728