• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر از درامد سایت خودتان ناراضی هستید بیایید داخل.درامد بالای 300هزار تومان

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
امیر جان سایت مشکل پیدا کرده؟ یا فقط برای من باز نمیشه؟

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا کار خوبی کردی منتها شما گفتی پورسانت ما بیشتر از خود سیستم ها میشه در حالی که مثلاً نگاه کنید.

یک محصول در سیستم میزبان مارکت:

محصول : ليزر پوینتر سبز

قیمت فروش:380,000
پورسانت همکار به درصد:25
سهم همکار:95,000

فروش همون محصول در سایت شما بواسطه شما از طریق ما:

شماره محصول:475
محصول : ليزر پوینتر سبز mizban

پورسانت همکار به درصد:20
سهم همکار:76,000

خب اگر ما بخواهیم دستی وارد کنیم این چه کاریه دیگه از طریق میزبان مارکت همین کارو میکنیم در اینجا شخصی که از طریق شما محصول رو بفروشه 1900 تومن ضرر میکنه تا از طریق میزبان بفروشه.

شما 5درصد حق الزحمه بر میدارید خو مگه غیر یه ثبت نام ساده تو سیستم میزبان مارکت میشه؟

در کل اینکار شما بدرد فروشگاه جامعی میخوره که همه محصولات رو یه جا جمع کردید وگرنه به صورت دستی و تکی بخواد کسی وارد کنه به نظرم ضرر کرده

در کل یه چی مث راه اندازی فروشگاه محصولات کامل اینترنتی

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
آقا کار خوبی کردی منتها شما گفتی پورسانت ما بیشتر از خود سیستم ها میشه در حالی که مثلاً نگاه کنید.

یک محصول در سیستم میزبان مارکت:

محصول : ليزر پوینتر سبز

پورسانت همکار به درصد:25
سهم همکار:95,000

فروش همون محصول در سایت شما بواسطه شما از طریق ما:

شماره محصول:475
محصول : ليزر پوینتر سبز mizban

پورسانت همکار به درصد:20
سهم همکار:76,000

خب اگر ما بخواهیم دستی وارد کنیم این چه کاریه دیگه از طریق میزبان مارکت همین کارو میکنیم در اینجا شخصی که از طریق شما محصول رو بفروشه 1900 تومن ضرر میکنه تا از طریق میزبان بفروشه.

شما 5درصد حق الزحمه بر میدارید خو مگه غیر یه ثبت نام ساده تو سیستم میزبان مارکت میشه؟

در کل اینکار شما بدرد فروشگاه جامعی میخوره که همه محصولات رو یه جا جمع کردید وگرنه به صورت دستی و تکی بخواد کسی وارد کنه به نظرم ضرر کرده

در کل یه چی مث راه اندازی فروشگاه محصولات کامل اینترنتی

بعضی از محصولات ممکن است افزایش قیمت توسط سیستم باشد و اطلاع ندهند که در این صورت ممکن است تداخل صورت بگیرد.در هر صورت پس از خرید نهایی مشتری این تغییرات صورت میگیرد.
شما نیمه خالی را دیده اید. حالا من نمیه پر را به شما نشان میدهم.
مثلا محصول

شابلون طراحي ابرو paygan در پایگان 1500 تومان سوده بازایابه اما همان محصول را ما 3000 تومان پورسانت میدهیم!در ضمن ما تسویه حساب لحظه ای با شما میکنیم حتی اگر پایگان پول نده.
ما پرداخت لحظه ای درگاه آنلاین برای شما داریم یعنی اگر مشتری نقدی خرید کرد چند دقیقه بعد تو حساب شما است. آیا این خوب نیست؟در ضمن زیر مجموعه بگیرید 5 درصد از بازاریابا سود میگیرید اگر فروشت بیشتر باشه 10 درصد بیشتر میگیرید.بصورت خودکار پس از ثبت 100 یا 500 سفارش .امکان خرید مشتری با یک درگاه و یک سبد خرید . و ارسال با یک بسته پستی! خرید افلاین برا مشتری اگر سرور پست و یا سرور واسطه پستی و یا یکی از سرویس های ارائه دهنده قطع باشد
به هر حال خدمات داریم ارائه میدهیم حتی اگر 5 درصد هم برداریم والا بد نیست. :(

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
الان دیگه درست شده
من تا حالا 50 تا محصول گذاشتم
3 تا فروش هم داشتم

باید 200 تا محصول بذارم؟

خیلی خوب پیشرفت کردی افرین 400 محصول را اضافه کنی و بعضا 1000 محصول سرمایه دار میشی :دی

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
اگر محصولاتی را اختصاصی کار میکنید و فروشتان هم بالا است میتوانید درخواست بدهید تا پورسانت شما افزایش پیدا کند

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بعضی از محصولات ممکن است افزایش قیمت توسط سیستم باشد و اطلاع ندهند که در این صورت ممکن است تداخل صورت بگیرد.در هر صورت پس از خرید نهایی مشتری این تغییرات صورت میگیرد.
شما نیمه خالی را دیده اید. حالا من نمیه پر را به شما نشان میدهم.
مثلا محصول

شابلون طراحي ابرو paygan در پایگان 1500 تومان سوده بازایابه اما همان محصول را ما 3000 تومان پورسانت میدهیم!در ضمن ما تسویه حساب لحظه ای با شما میکنیم حتی اگر پایگان پول نده.
ما پرداخت لحظه ای درگاه آنلاین برای شما داریم یعنی اگر مشتری نقدی خرید کرد چند دقیقه بعد تو حساب شما است. آیا این خوب نیست؟در ضمن زیر مجموعه بگیرید 5 درصد از بازاریابا سود میگیرید اگر فروشت بیشتر باشه 10 درصد بیشتر میگیرید.بصورت خودکار پس از ثبت 100 یا 500 سفارش .امکان خرید مشتری با یک درگاه و یک سبد خرید . و ارسال با یک بسته پستی! خرید افلاین برا مشتری اگر سرور پست و یا سرور واسطه پستی و یا یکی از سرویس های ارائه دهنده قطع باشد
به هر حال خدمات داریم ارائه میدهیم حتی اگر 5 درصد هم برداریم والا بد نیست. :(

با 53 تا زیر مجموعه هنوز سود زده چرا یک درصد؟

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
خیلی خوب پیشرفت کردی افرین 400 محصول را اضافه کنی و بعضا 1000 محصول سرمایه دار میشی :دی

پس دارم سرمایه دار میشم دیگه :دی
امیر جان سایت کلا 382 محصول داره من چطوری 400 یا 1000 محصول وارد کنم؟!؟!
روزی 5 محصول هم بخوام بذارم که خیلی زمان میبره

iM.LeOnArDo

Registered User
لایک‌ها
81
اقا هنوزم میشه ثبت نام کرد با پر شده؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
پس دارم سرمایه دار میشم دیگه :دی
امیر جان سایت کلا 382 محصول داره من چطوری 400 یا 1000 محصول وارد کنم؟!؟!
روزی 5 محصول هم بخوام بذارم که خیلی زمان میبره

داداش نگفتید من چطوری 400 یا 1000 محصول وارد کنم؟
من تا حالا 9 تا محصول فروختم، ولی چرا اینقدر دیر مبلغ رو پرداخت شده میزنه؟
مثلا یکی الان 1 اردیبهشت سفارش داده ولی هنوز نزده پرداخت شده! در صورتیکه کسانیکه دیرتر سفارش دادن مبلغش هم واریز کردن

Last edited:
بالا