• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
اعمال تغييرات در تعرفه طرح زرين
چکیده:

تغيير در تعرفه هاي طرح زرين مخابرات
متن خبر:
با سلام و احترام
با توجه به مصوبه جديد هيات مديره محترم شرکت مخابرات استان اصفهان نسبت به اعمال 30 درصد تخفيف شبانه از ساعت 02:00 بامداد لغايت06:00 صبح و همچنين افزايش قيمت هرگيگا بايت از مبلغ 2500 تومان به 3500 تومان اقدام گرديد

دوستانی که دارن لطف کنند تو اکانت اینترنتشون برن به قسمت زیر و اعتراض خودشون رو اعلام کنند.
پیام ها>پیامهای دریافتی>رو یک پیام کلیک کنید را در سمت چپ باز بشه>پاسخ به پیام

بعد از این کار زنگ بزنید تلفنی هم اعتراض کنید.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دوستانی که دارن لطف کنند تو اکانت اینترنتشون برن به قسمت زیر و اعتراض خودشون رو اعلام کنند.

کارمندانی که تلفن مشتریان جواب میدن به گفته خودشون اصلآ با مسئولین مخابرات در ارتباط نیستن
وضعیت خیلی خرابه

i369

Registered User
لایک‌ها
87
دوستانی که اینترنت ندارند و دنبال شرکت خوب می گردند
به صورت محدود می تؤنم بهشون ۲ماه اینترنت رایگان با ۲ گیگا بایت حجم دانلود ارائه بدم از شرکت ندا گستر و یا همون صبانت خودمون
فقط برای یوزر های جدید این امکان
---------
دوستانی هم که جدید هستند می تونم بهشون اینترنت تا ۴ مگ بدهم
موفق باشی
سوالی بود در خدمتم

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
دوستانی که اینترنت ندارند و دنبال شرکت خوب می گردند
به صورت محدود می تؤنم بهشون ۲ماه اینترنت رایگان با ۲ گیگا بایت حجم دانلود ارائه بدم از شرکت ندا گستر و یا همون صبانت خودمون
فقط برای یوزر های جدید این امکان
---------
دوستانی هم که جدید هستند می تونم بهشون اینترنت تا ۴ مگ بدهم
موفق باشی
سوالی بود در خدمتم

من دنبال اینترنت میگردم
شرایط رو پخ کنید
ممنون

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

این سیستم شارژ خودکار ماهانه خیلی مسخره هست
دیروز حدود 250 مگا حجم ترافیک باقیمانده داشتم خود به خود 1 گیگ اضافه کردند
بیخود 3700 تومان هزینه رفت تو قبض تلفن!!!

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
این سیستم شارژ خودکار ماهانه خیلی مسخره هست
دیروز حدود 250 مگا حجم ترافیک باقیمانده داشتم خود به خود 1 گیگ اضافه کردند
بیخود 3700 تومان هزینه رفت تو قبض تلفن!!!

عزیزم حرص نخور

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

saeedhidden10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اين اينترنت مخابرات با اين افزايش قيمت ديگه بدرد نميخوره(از اولش هم به درد نخور بود:(...) حالا به نظر شما دوستان از كجا اينترنت بگيرم كه هزينش مناسب باشه و شبانه رايگان داشته باشه.ترافيك روزانه خيلي مهم نيست .و يه سوال اينكه من قطع موقت سرويس رو تو سايت 2030 پيدا كردم اما ميخام به صورت كلي از شر اين اينترنت مسخره خلاص شم برم از يه شركت ديگه اينترنت بگيرم .چطوري بايد كلا قطع كرد اين سرويسي كه منو سرويس كرده؟؟:wacko: مرسي

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
اين اينترنت مخابرات با اين افزايش قيمت ديگه بدرد نميخوره(از اولش هم به درد نخور بود:(...) حالا به نظر شما دوستان از كجا اينترنت بگيرم كه هزينش مناسب باشه و شبانه رايگان داشته باشه.ترافيك روزانه خيلي مهم نيست .و يه سوال اينكه من قطع موقت سرويس رو تو سايت 2030 پيدا كردم اما ميخام به صورت كلي از شر اين اينترنت مسخره خلاص شم برم از يه شركت ديگه اينترنت بگيرم .چطوري بايد كلا قطع كرد اين سرويسي كه منو سرويس كرده؟؟:wacko: مرسي

از شاتل بگیر شبا 60-70دان میده
از ساعت 1تا7 صبحم هست

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
عزیزم حرص نخور

اگه این خطوط فیبر نوری نداشتم فوری رانژه ام با مخابرات قطع می کردم
سرویسی می خوام شبانه رایگان داشته باشه بتونم آرشیوم به روز کنم(اما این خطوط فیبر نوری دستم بسته:( )

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
مخابرات 2 سال پیش خوب بود شبانه با سرعت 230 الی 250 دانلود می کردم
الان پینگم افتضاح شده 350 الی 450 متغیر
اصلآ بدرد بازی آنلاین نمی خوره

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
مخابرات 2 سال پیش خوب بود شبانه با سرعت 230 الی 250 دانلود می کردم
الان پینگم افتضاح شده 350 الی 450 متغیر
اصلآ بدرد بازی آنلاین نمی خوره
من همین الان هم با مخابرات 200 دانلود دارم پینگ هم روی سرورهای ایران بین 20 تا 30 هست ( اونایی که شلوغه )
اما با افزایش قیمتی که داشت به درد نمیخوره دیگه . تنها برتری که مخابرات داشت همین قیمتش بود . فعلا هم تنها جایی که داره همون حدود قیمت میده آریافون و پیشگامان هستن انگار .
آریافون که سرویس های dlc شون از همون مخابراته اصلش .
پیشگامان رو نمیدونم .

شبکیه هم روی رانژه های مخابرات میتونه سرویس بده .

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
من همین الان هم با مخابرات 200 دانلود دارم پینگ هم روی سرورهای ایران بین 20 تا 30 هست ( اونایی که شلوغه )
اما با افزایش قیمتی که داشت به درد نمیخوره دیگه . تنها برتری که مخابرات داشت همین قیمتش بود . فعلا هم تنها جایی که داره همون حدود قیمت میده آریافون و پیشگامان هستن انگار .
آریافون که سرویس های dlc شون از همون مخابراته اصلش .
پیشگامان رو نمیدونم .

شبکیه هم روی رانژه های مخابرات میتونه سرویس بده .
جناب سرویس من 128 بوده که 230 سرعت دانلود شبانه رایگان میداده,مطمئنم از شما بالای 512 هست
شبکیه و آریا فون شبانه رایگان دارند؟ روی خطوط فیبر نوری سرویس میدن؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
جناب سرویس من 128 بوده که 230 سرعت دانلود شبانه رایگان میداده,مطمئنم از شما بالای 512 هست
شبکیه و آریا فون شبانه رایگان دارند؟ روی خطوط فیبر نوری سرویس میدن؟
منم سرویس خونگی دارم . 128 و اینا نداره که . همین طرح زرین که الان گرونش کردن !

شبکیه داره ولی آریافون نداره . جفتشون هم روی فیبر سرویس میدن چون اصلا اینا پیمانکار مخابراتن .

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
دوستان این طرح زرین شبانه رایگان نداره؟

hossein2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام به همگی.یک نکته مهم و یک در خواست از شما که امیدوارم هرچه زودتر جواب منو بدین.

من الآن طرح زرین رو دارم و اینم از سرعت دانلود و آپلود و پینگ(که نمیدونم چیه؟!!)

مشاهده پیوست 349095

نکته اول:من نمیدونم سرعت تو دانلود منیجر ملاک این سرعتایی که شما میگین هست یا نه اما من با 128 زرین سرعتم تو دانلود منیجر رو 130 میچرخه یا نه؟سرعت من طبق ملاک شما چنده؟

نکته دوم: نمیدونم شما از تورنت استفاه میکنین یا نه؟من با تورنت سرعتم 180 هم میرسه.آیا سرعت تورنت با سرعت دانلود منیجر یکیه یا هر کدوم متفاوته و اصلا چنین چیزی با این سرعت من امکان پذیره؟

نکته سوم: من قصد دارم با یکی از شرکت های ارائه دهنده اینترنت قرار داد ببندم که سرعت 128 باشه با مبلغ زیر 15 به پایین و شبانه رایگان(با یه سرعت متوسط).کدوم طرح رو شرکت بنظرتون برای من بهتره با این شرایطم؟آیا میشه با 128 یکی از این شرکت ها شبانه چیزی حدود 1 گیگ دان کرد؟!

نکته چهارم: نظرتون در مورد طرح کمپین نوروزی چیه؟منظورم رو نامحدود نیست چون کلا همه جا داغونه هر جایی پرسیدم شنیدم داغونه.اما در مورد 128 و 256 اگه چیزی شنیدین و نظری دارین بگین.آیا میصرفه بچای زرین کمپین بگیرم؟
یه چیز دیگه هم بگم: اگه سرعت 128 کمپین مثل 128 زرین باشه پیشنهاد میکنم بگیرین چون 128 زرین با این اوضاع پکیده سرعت های ایران زمین خیلی خوبه.

ممنون میشم اگه میتونین کمکم کنین زودتر جوابم رو بدین چون کمپین فقط تا 6 اردیبهشت وقت داره.

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
مخابرات افتضاح ترین شرکتی بوده که تا بحال ازش سرویس گرفتم
خیلی از سایت ها رو باز نمیکنه

حالم دیگه ازش داره بهم میخوره

بالا