• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عکس از حیوانات خانگی مان

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
از وقتی جوجه بودن پیش شما بودن؟

سلام
قضیه اینطور بوده که من اینا رو از یک بچه قاتل پرنده ها گرفتم که اینا رو هم نکشه.
تو خونه آزاد بودن و فقط هم پیش من و مامانم میومدن. حتی پیش بابام هم نمیرفتن.
اگر منظورتون اینه که توی طبیعت آسیب میبینن باید بگم خیر. چون طوری تربیتشون نکردم که برای غذا خوردن محتاج انسان باشند.
کلا غذا خوردن، حمام کردن و لونه ساختن رو بلدن! و به خوبی بلدن از انسان و سایر حیوانات دوری کنند.
مخصوصا از دوچرخه من!
ولی خودم هم همیشه بفکرشونم. گاهی می گم نکنه بلایی سرشون بیاد. کی بهشون میگو میده؟ کی بهشون پفک میده؟! چقدر عاشق پفک بودن.

new24

Registered User
لایک‌ها
300
دوتاشونو آزاد کردم رفتن!
دلم براشون تنگمیشه!
کوچولوه بیچاره دو دل بود!

دادا اینا اسمشون چیه؟
صداشونو و خودشونو دیدم و شنیدم ولی اسمشون یادم نمیاد
اینا گناه دارن چون بیرون خیلی راحت شکار میشن(دستی شدن و از چیزی نمیترسن)
زود میمیرن
اگه برگشتن نگهشون دار،حداقل بزار تو خونه چرخ بزنن(البته بعد تخلیه روده هاشون چون اینجوری فرشا..)
منم دوتا از بچه های موسی کو تقی همیشگیمون رو که از وقتی خونه ساخته شده()موقع ازدواج پدر و مادرم جد اندر جد میان رو پیدا کردم که مونده بود
همه میگفتن این دیگه زنده نمیمونه ولی من از سر بچگی(و خنگیم)دهنشونو به زور باز میکردم و غذا میریختم توش

بزرگ شدن و ازادشون کردیم ،بعضی اوقات از پاسیو که توش نگهشون میداشتیم در میرفتن و روی کمد و و جاهای دیگه میرفتن،تنها مشکلی که این پرواز کردناشون داشت کثیف کردن فرش بود!

این گربه هم خیلی قشنگ و ملوسه ولی شاید مادرش بیاد دنبالش
مادرگربه ها اونجور که من دیدم میزارشون یک جای امن و میره غذا بیاره و تا مدت ها این کوچولو ها نمیتونن از دیوار برن بالا
شما مواظب باش اگه مادش اومد اروم و با احتیاط بچشو بزاری جلوش و بزنی به چاک چون خونت پای خودته!

fmirdamadi

Registered User
لایک‌ها
281
rezu4a7y.jpg

یادش بخیر

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
دادا اینا اسمشون چیه؟
صداشونو و خودشونو دیدم و شنیدم ولی اسمشون یادم نمیاد
اینا گناه دارن چون بیرون خیلی راحت شکار میشن(دستی شدن و از چیزی نمیترسن)
زود میمیرن
اگه برگشتن نگهشون دار،حداقل بزار تو خونه چرخ بزنن(البته بعد تخلیه روده هاشون چون اینجوری فرشا..)
منم دوتا از بچه های موسی کو تقی همیشگیمون رو که از وقتی خونه ساخته شده()موقع ازدواج پدر و مادرم جد اندر جد میان رو پیدا کردم که مونده بود
همه میگفتن این دیگه زنده نمیمونه ولی من از سر بچگی(و خنگیم)دهنشونو به زور باز میکردم و غذا میریختم توش

بزرگ شدن و ازادشون کردیم ،بعضی اوقات از پاسیو که توش نگهشون میداشتیم در میرفتن و روی کمد و و جاهای دیگه میرفتن،تنها مشکلی که این پرواز کردناشون داشت کثیف کردن فرش بود!
اینا بلبل خرما هستند.
فکر کنم بتونن از خودشون مراقبت کنند.
اینها راست روده هستند و معده ندارن! بخاطر همین خوردند بعدش...!
مشکلی از این بابت نداشتیم و باهاشون کنار اومده بودیم چون جاهای خاصی کارشونو میکردند یه تیکه سفره یبار مصرف مینداختیم.
اما اینا هی به شیشه میچسبیدن و برای بلبلای بیرونی مانور میدادن
دیگه عاشق شده بودن. خلاصه رفتن...!

new24

Registered User
لایک‌ها
300

چرا یادش بخیر؟
کشتیش خوردیش؟!!:دی

اینا بلبل خرما هستند.
فکر کنم بتونن از خودشون مراقبت کنند.
اینها راست روده هستند و معده ندارن! بخاطر همین خوردند بعدش...!
مشکلی از این بابت نداشتیم و باهاشون کنار اومده بودیم چون جاهای خاصی کارشونو میکردند یه تیکه سفره یبار مصرف مینداختیم.
اما اینا هی به شیشه میچسبیدن و برای بلبلای بیرونی مانور میدادن
دیگه عاشق شده بودن. خلاصه رفتن...!

نامشونو نشنیده بودم
ولی این mot mot نمیدونم چرا توی حافظه ام ثبت شده!!
یک سوال هم داشتم در مورد اینکه چجوری یاد دادین جای خاصی کارشونو بکنن؟(واسه دفعات بعدی اگه پرنده ای به تورم خورد)
بازم به نظرم نباید ولشون میکردی،اینا دستی شدن و از مردم و چیزای دیگه نمیترسن،یک موقع...

ولی پرنده های جالب و خوشگلی هستن
اینم از ویکیپدیا:http://fa.wikipedia.org/wiki/بلبل_خرما
نوشته شده که زود دست اموز میشن و میتونن توی خونه هم لونه بسازن و تخم گذاری کنن!!!!
شما بهشون خرما میدادین یا خودشون میرفتن میخردن؟(یعنی بیرون میرفتن و برمیگشتن؟)
تبیان:http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=105753
یکی نظر داده که میتونه اسم صاحبشو صدا بزنه!!

Last edited:

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
نامشونو نشنیده بودم
ولی این mot mot نمیدونم چرا توی حافظه ام ثبت شده!!
یک سوال هم داشتم در مورد اینکه چجوری یاد دادین جای خاصی کارشونو بکنن؟(واسه دفعات بعدی اگه پرنده ای به تورم خورد)
بازم به نظرم نباید ولشون میکردی،اینا دستی شدن و از مردم و چیزای دیگه نمیترسن،یک موقع...

ولی پرنده های جالب و خوشگلی هستن
اینم از ویکیپدیا:بلبل خرما - ویکی‌پدیا
نوشته شده که زود دست اموز میشن و میتونن توی خونه هم لونه بسازن و تخم گذاری کنن!!!!
شما بهشون خرما میدادین یا خودشون میرفتن میخردن؟(یعنی بیرون میرفتن و برمیگشتن؟)
تبیان:بلبل خرما
یکی نظر داده که میتونه اسم صاحبشو صدا بزنه!!

والله اینا کلا خودشون مسئولیت پذیر بودن. چون جاهای بلند دوست دارن رو سر کابینت و کولرمون کار خرابی می کردن
البته کوچیکه چندین بار روی لب تابم، روی سرم، توی دستم، توی بشقاب غذام، توی ماشین، روی پیرهنم و... کارشو انجام داده! خوشبختانه نجس نیستند.
خرما؟؟؟! کلا همه چیز می خورن! عشق پفک! یعنی میمیری از خنده وقتی پفک خوردنشونو ببینی! کافیه پلاستیک پفک رو بدیدن. باکلاس هم بودن. چون کرم و... نداشتم بهشون میگو می دادم
از توی بشقاب بنده هم تناول می کردند.
با این همه نظافت شخصیشون عالی بود! روزی یبار حموم! با تو سینک ظرف شویی پیش مامانم! یا تو کاسه آبی که به عنوان استخرشون بود. البته هر روز باید عوض بشه آبش.
پرنده های بسیار با محبتی هستند و فقط تنها مشکلشون راست روده بودنشونه!
من دلم نمیاد حیوانی رو اسیر کنم! از اسارت بدم میاد.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771

new24

Registered User
لایک‌ها
300
نه عزیز
همین جا فروختمش
منظورم این بود که خیلی خوردنی و قشنگه!!!!(مفهوم گیری رو حال کردی؟)

والله اینا کلا خودشون مسئولیت پذیر بودن. چون جاهای بلند دوست دارن رو سر کابینت و کولرمون کار خرابی می کردن
البته کوچیکه چندین بار روی لب تابم، روی سرم، توی دستم، توی بشقاب غذام، توی ماشین، روی پیرهنم و... کارشو انجام داده! خوشبختانه نجس نیستند.
خرما؟؟؟! کلا همه چیز می خورن! عشق پفک! یعنی میمیری از خنده وقتی پفک خوردنشونو ببینی! کافیه پلاستیک پفک رو بدیدن. باکلاس هم بودن. چون کرم و... نداشتم بهشون میگو می دادم
از توی بشقاب بنده هم تناول می کردند.
با این همه نظافت شخصیشون عالی بود! روزی یبار حموم! با تو سینک ظرف شویی پیش مامانم! یا تو کاسه آبی که به عنوان استخرشون بود. البته هر روز باید عوض بشه آبش.
پرنده های بسیار با محبتی هستند و فقط تنها مشکلشون راست روده بودنشونه!
من دلم نمیاد حیوانی رو اسیر کنم! از اسارت بدم میاد.

حیف اون سمتا نیستم وگرنه از یکی از اینا رو نگه میداشتم
اون کوچیکه هم دیگه کجا خراب کاری نکرده بوده!!
در ضمن :جان من بهشون میگو میدادی؟میخوردنش؟مگه اونورا میگو چنده؟(پول دارینا!)
واقعا هم قشنگن،

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
جونم آلبینو
زرده چرا خماره ؟

انگار رفته تو لک طفلکی..

دوربین دیده خمار کرده

موقع عکس گرفتن باد بود چشاشو بسته بود اون سفیده هم زل زده بود به لنز دوربین
تو لک نیستند خیلی هم شنگولن

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
سلام چند خریدیش؟

می خوام یه خرگوش باحال برا بچه خواهرم بخرم
اینا چند سال عمر می کنن؟
اگه مردن باید چیکارشون کنیم ؟

تا حالا به جز قناری چیزی نداشتم :)

شرمنده امروز دیدم این پست رو. از یکی از دوست هام 15 تومن گرفتم. مطمئن نیستم اما شنیدم عمر خرگوشی 6-7 ساله ولی اکثرا حیوانات مثل خرگوشی که خیلی به گردش و ورجه وورجه برای سلامتی نیاز دارن توو اسارت 2 سال بیشتر عمر نمی کنن ! اگر مردن بدین گربه محل بخورتش :D !!! دعاتون می کنه. من خودم دلم نیومد گفتم شاید زود بمیره اهدا کردم به یکی از دوست هام که حیاط بزرگ داشت.چشم هاش بر خلاف اکثر خرگوشی ها که دیدم قرمز نبود و سیاه بود. اینه که به نظرم از همه خوشگلتر بود ! حیف جای درست و حسابی برای شاد بودنش نداشتم

بالا