• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

ghandeasal69

Registered User
لایک‌ها
133

ortegoli

Registered User
لایک‌ها
226
سلام
آقا یک امتیاز منفی سر نفروختن یک مانیتور گرفتم اونم الکی
خواهشمندم امتیاز منفی منو پاک کنید الکی داده طرف

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
با سلام خدمت مدیریت محترم پرشین تولز
این کاربر *POUYA* در این تایپک یک عدد گوشی به من فروختن که غیر قابل تعمیر بود و ایشون حتی باوجود توافق قبلی از پس گرفتن گوشی امتنا کردن و حالا دو امتیاز منفی به من که شاکی از معامله هستم داده اند. لطفا بررسی و امتیاز منفی مرا حذف کنید.(این سومین بار است که اعلام میکنم)

ghandeasal69

Registered User
لایک‌ها
133
آقا این امتیاز منفی ما پاک نمیشه؟
این بنده خدا که اومد اعلام کرد که اشتباه امتیاز داده. درستش کنید دیگه.

hrd360

Registered User
لایک‌ها
14
سلام.من بیش تر از 70 تا شده پستام ولی نمیتونم هنوز امتیاز بدم؟چرا?

ویرایش:درست شد :)

Last edited:

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
سلام
آقا یک امتیاز منفی سر نفروختن یک مانیتور گرفتم اونم الکی
خواهشمندم امتیاز منفی منو پاک کنید الکی داده طرف

حذف کردم

با سلام خدمت مدیریت محترم پرشین تولز
این کاربر *POUYA* در این تایپک یک عدد گوشی به من فروختن که غیر قابل تعمیر بود و ایشون حتی باوجود توافق قبلی از پس گرفتن گوشی امتنا کردن و حالا دو امتیاز منفی به من که شاکی از معامله هستم داده اند. لطفا بررسی و امتیاز منفی مرا حذف کنید.(این سومین بار است که اعلام میکنم)

حذف کردم

سلام.من بیش تر از 70 تا شده پستام ولی نمیتونم هنوز امتیاز بدم؟چرا؟

هر موقع پست ها رسید به 70 تا یک بار از نام کاربریتون لاگ اوت کنید و دوباره لاگین کنین، درست میشه.

لطفا به اینم رسیدگی بشه

حذف کردم

m@@n

Registered User
لایک‌ها
20
مدیر ارشد سایت یک کاربر که از شکایت شده کلاهبردار بوده به من امتیاز منفی داد اگه میشه پاکش کنین

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام بدلیل نظر دادن در تاپیک یه کاربر که الان تاپیکشون پاک شده استار به من یک امتیاز مثبت داده ....با توجه به اینکه هیچ معامله ای انجام نشده از اونجایی که نمیخوام برای معاملات آینده من مشکلی پیش بیاد خواهشا این امتیاز رو حدف کنید .

edit_off.gif
Trade spalisp2010(10) April 24th, 2013
icon_positive.png
همینجوری

homa2142

Registered User
لایک‌ها
106
لطفا امتیاز منفی کاربر زیر رو که خودم دادم پاک کنین تو تاپیک من اسپم داده بود که اومد برام توضیح داد و معلوم شد قصدی نداشته و نوشته خودش تو تاپیک من رو ویرایش کرد با تشکر Aventador J

new24

Registered User
لایک‌ها
300
دوستان من یک تبلت فروختم به نمایش مشخصات: MafiaGame - PersianTools Forums حالا ایشون میگه که شما باید باطریشو بفروشی تا بهت امتیازتو بدم!!

تمامی موارد اشکال دار هم درhttp://forum.persiantools.com/t368397.html نوشته شده بوده و درست بوده

تازه توی تاپیک نوشته بودم که پست با خریداره ولی بعد ارسال میگن باید نصف پول ارسال رو هم بدی!!!(که قبول نکردم،پولو ریخته بودن میتونستم برگشت بدم بسته رو تا بسوزن!)

درخواست گرفتنن امتیازمو دارم

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
سلام .

من پنجشنبه قصد کردم از فوروم دیگه یی یک Ssd تهیه کنم از ایشون :

نمایش مشخصات: kdo - PersianTools Forums

تاپیک ایشون :

http://forum.persiantools.com/t386927.html

همون روز ایشون گفتن پول واریز کنم براشون من گفتم بیرون هستم, روز 5 شنبه , ( حقیقتا اعتماد هم نداشتم حداقل تا شنبه که پست باز می شد صبر می کردن ولی ... )

روز جمعه هم ساعت 3 pm بیدار شدم از خواب ایشون اس ام اس داده بودن که من رو سر کار گزاشتی و ... طی مکالمات زیاد توی pm کلا منصرف شدم بعد ایشون تهدید کرد به امتیاز منفی و ... ! کلا من یک پست هم توی تاپیک ایشون ندادم که گفته باشم خریدارم یا هر چیزی.

ایشون به جای فروشنده! اومده امتیاز منفی Seller داره به من! حالا از روی کم سن و سال بودن یا فشار مالی یا هر چیز!

من خواهش می کنم یه کنترولی بشه روی این امتیازا.

http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=152098

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
سلام

چرا تاپیک شکایت بنده ایجاد نیشه؟7 بار تاپیک ایجاد کردم ولی اصلا ایجاد نمیشه

کاربر
b3datarin بدون هیچ دلیلی به بنده امتیاز منفی داده. چرا هیچ کس نیست رسیدگی کنه؟

بنده از این کاربر شکایت دارم هم امتیاز منفی داده هم توی توضیحات امتیازش به من توهین کرده ( نوشته : حرومخور عوضی ). من تا نتیجه شکایتم معلوم نشه پای شکایتم هستم و با هر کسی هم لازم باشه در این باره حرف میزنم

تقاضای اخراج این کاربر رو از فروم دارم. چرا افرادی که فرهنگ استفاده از فروم رو ندارن باید راست راست بگردن و هر غلطی که میخواهند بکنن؟؟

در اسرع وقت باید تکلیف بنده با این فرد روشن بشه

رسیدگی کنید

----------------------------------------------------------------------------------------

این فرد بی فرهنگ دوباره به بنده امتیاز منفی داده. مگه اینجا بی قانون هستش که یکی میاد دوبار بدون دلیل به بنده امتیاز منفی میده؟

تقاضای بن دائم کاربر b3datarin رو دارم. برای بن کاربر چه کسی مسئول هست؟با چه کسی باید این جریان رو مطرح کرد؟ لطفا جواب بدین

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
مدیر ارشد سایت یک کاربر که از شکایت شده کلاهبردار بوده به من امتیاز منفی داد اگه میشه پاکش کنین

حذف کردم

سلام بدلیل نظر دادن در تاپیک یه کاربر که الان تاپیکشون پاک شده استار به من یک امتیاز مثبت داده ....با توجه به اینکه هیچ معامله ای انجام نشده از اونجایی که نمیخوام برای معاملات آینده من مشکلی پیش بیاد خواهشا این امتیاز رو حدف کنید .

edit_off.gif
Trade spalisp2010(10) April 24th, 2013
icon_positive.png
همینجوری

حذف کردم

کاربر http://forum.persiantools.com/u36887.html بی دلیل به من امتیاز منفی داده.
ایشون داخل تاپیک http://forum.persiantools.com/t375473.html برای یکی از دامین ها پیشنهاد دادن. من بهشون پی ام دادم ، اما گفتن که به جای پول نقد شارژ می دم. منم گفتم نخیر نمیشه و شماره کارتم رو براشون فرستادم.
امتیاز منفی هم به دلیل بید الکی دادن براشون لحاظ شد.
اما الان دیدم که ایشون یه امتیاز منفی به من دادن.
لطفا پاکش کنید.

حذف کردم

لطفا امتیاز منفی کاربر زیر رو که خودم دادم پاک کنین تو تاپیک من اسپم داده بود که اومد برام توضیح داد و معلوم شد قصدی نداشته و نوشته خودش تو تاپیک من رو ویرایش کرد با تشکر Aventador J

لینک پروفایل ؟

دوستان من یک تبلت فروختم به نمایش مشخصات: MafiaGame - PersianTools Forums حالا ایشون میگه که شما باید باطریشو بفروشی تا بهت امتیازتو بدم!!

تمامی موارد اشکال دار هم درhttp://forum.persiantools.com/t368397.html نوشته شده بوده و درست بوده

تازه توی تاپیک نوشته بودم که پست با خریداره ولی بعد ارسال میگن باید نصف پول ارسال رو هم بدی!!!(که قبول نکردم،پولو ریخته بودن میتونستم برگشت بدم بسته رو تا بسوزن!)

درخواست گرفتنن امتیازمو دارم

حذف کردم

سلام .

من پنجشنبه قصد کردم از فوروم دیگه یی یک Ssd تهیه کنم از ایشون :

نمایش مشخصات: kdo - PersianTools Forums

تاپیک ایشون :

http://forum.persiantools.com/t386927.html

همون روز ایشون گفتن پول واریز کنم براشون من گفتم بیرون هستم, روز 5 شنبه , ( حقیقتا اعتماد هم نداشتم حداقل تا شنبه که پست باز می شد صبر می کردن ولی ... )

روز جمعه هم ساعت 3 pm بیدار شدم از خواب ایشون اس ام اس داده بودن که من رو سر کار گزاشتی و ... طی مکالمات زیاد توی pm کلا منصرف شدم بعد ایشون تهدید کرد به امتیاز منفی و ... ! کلا من یک پست هم توی تاپیک ایشون ندادم که گفته باشم خریدارم یا هر چیزی.

ایشون به جای فروشنده! اومده امتیاز منفی Seller داره به من! حالا از روی کم سن و سال بودن یا فشار مالی یا هر چیز!

من خواهش می کنم یه کنترولی بشه روی این امتیازا.

http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=152098

حذف کردم

سلام

چرا تاپیک شکایت بنده ایجاد نیشه؟7 بار تاپیک ایجاد کردم ولی اصلا ایجاد نمیشه

کاربر
b3datarin بدون هیچ دلیلی به بنده امتیاز منفی داده. چرا هیچ کس نیست رسیدگی کنه؟

بنده از این کاربر شکایت دارم هم امتیاز منفی داده هم توی توضیحات امتیازش به من توهین کرده ( نوشته : حرومخور عوضی ). من تا نتیجه شکایتم معلوم نشه پای شکایتم هستم و با هر کسی هم لازم باشه در این باره حرف میزنم

تقاضای اخراج این کاربر رو از فروم دارم. چرا افرادی که فرهنگ استفاده از فروم رو ندارن باید راست راست بگردن و هر غلطی که میخواهند بکنن؟؟

در اسرع وقت باید تکلیف بنده با این فرد روشن بشه

رسیدگی کنید

----------------------------------------------------------------------------------------

این فرد بی فرهنگ دوباره به بنده امتیاز منفی داده. مگه اینجا بی قانون هستش که یکی میاد دوبار بدون دلیل به بنده امتیاز منفی میده؟

تقاضای بن دائم کاربر b3datarin رو دارم. برای بن کاربر چه کسی مسئول هست؟با چه کسی باید این جریان رو مطرح کرد؟ لطفا جواب بدین

امتیاز منفی رو حذف کردم.
در ضمن صرفا برای دریافت امتیاز منفی هم تاپیک شکایت نمیزنن. تاپیک شکایت برای وقتی هست که کلاهبرداری اتفاق افتاده باشه. تو تاپیکتون هیچ سند و مدرکی مبنی بر پرداخت پول به ایشون وجود نداشت.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
آقا دهن ما سرویس شد سر این موضوع
توی انتقادات گفتیم به آقا سینا هم پ.خ زدم بازم جواب درستی نگرفتم
کاربر آسپرین یا همون سامان براری کلاهبردار معروف مخصوصا تو انجمن آشیانه، بخاطر بحثی که داشتیم اومدن بهم امتیاز منفی دادن منم شدیدا روش حساسم ممنون میشم حذفش کنید
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=200864
من هیچگونه معامله ای با ایشون نداشتم

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
امتیاز منفی رو حذف کردم.
در ضمن صرفا برای دریافت امتیاز منفی هم تاپیک شکایت نمیزنن. تاپیک شکایت برای وقتی هست که کلاهبرداری اتفاق افتاده باشه. تو تاپیکتون هیچ سند و مدرکی مبنی بر پرداخت پول به ایشون وجود نداشت.

سلام

شما امروز صبح امتیاز منفی که کاربر b3datarin به بنده داده بود رو حذف کردین. الان این فرد بی فرهنگ دوباره به بنده امتیاز منفی داده. بنده باید چکار کنم؟چرا اجازه میدین این افراد که فرهنگ استفاده از فروم رو ندارن ازاد بچرخن و هر کار دلشون میخواد بکنن؟ این کاربر هر روز چند بار امتیاز منفی میده و توهین میکنه

باید بن دائم بشه . در این رایطه باید با چه کسی صحبت کنم؟این که نشد کار بنده هی وقت بزارم بیام اینجا مطرح کنم و بعد از مدتی شما زحمت بکشین امتیاز منفی رو پاک کنید باز این اقا بیاد امتیاز منفی بده و مزاحم خرید و فروش های بنده بشه

این کاربر باید بن دائم بشه و ای پی شون هم بسته بشه

لطفا رسیعا رسیدگی کنید!!!!!:mad:

منتظرم

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
سلام
به نظرم ممنوعیت فروش دیتا برای اونایی که کاربر سبز نیستن کار درستی نیست ، خرید کردن توی این بازارچه اختیاریه ، خریدار مختاره که از کاربر سبز خرید کنه یا کاربر معمولی !

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
تشکر بابت رسیدگی سریع.:eek::blush:

tradew

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
31
سلام اقا از قبل نوروز که امتیاز منفیم رو پاک کردید این اقا دوباره منفی داده که در خواست دادم هنوز پیگیری نکردید(هیچ معامله باهاشون صورت نگرفته که اومدن منفی دادن - نام کاربری :
Buyer
hosein_b
(
38
) March 5th, 2013
icon_negative.png
مارو سرکار گذاشته و امتیاز منفی هم میده!!! جالبه واقعا

لطفا امتیاز بنده به کاربر armin_ رو حذف نکنید ایشون ضمن اهانت به بنده 20 تومن حق ساخت بنر رو ندادن

و**امتیاز مثبتی که به ایشون دادم رو پاک کنید.

Last edited:
بالا