• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام :

من معامله ای کردم با شخصی که به مشکل خوردیم و من چون پولو پس نمیداد امتیاز منفی دادم اونم اومد زد امتیاز منفی الکی و به من امتیاز منفی داد

بعد قبول کرد اشتباه کرده و تو تاپیک شکایتی که ازش کرده بودم مشکل برطرف شد

میخوام که امتیاز منفی که بهم داده شده برداشته بشه

majid4466

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام به همگی

بک نکته کوچیک در مورد «فروشنده معتبر» به نظرم رسید میخواستم مطرح کنم.

در حال حاضر متن این اتیکت این شکلیه: فروشنده معتبر [؟]

به نظرم علامت سوال داخل کروشه یک کم کار رو خراب میکنه. یعنی بجای اطمینان دادن اینطور القا میکنه که اعتبار طرف مورد تردید هست. البته این علامت لینک به توضیح در مورد طرح جدید هست و چنین لینکی لازمه. اما به جای استفاده از علامت سوال اگر خود متن فروشنده معتبر لینک بشه به نظرم بهتره.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام به همگی

بک نکته کوچیک در مورد «فروشنده معتبر» به نظرم رسید میخواستم مطرح کنم.

در حال حاضر متن این اتیکت این شکلیه: فروشنده معتبر [؟]

به نظرم علامت سوال داخل کروشه یک کم کار رو خراب میکنه. یعنی بجای اطمینان دادن اینطور القا میکنه که اعتبار طرف مورد تردید هست. البته این علامت لینک به توضیح در مورد طرح جدید هست و چنین لینکی لازمه. اما به جای استفاده از علامت سوال اگر خود متن فروشنده معتبر لینک بشه به نظرم بهتره.

تا I love u جواب نداده من پاسخ این سوالت رو بدم..

اول اینکه این تاپیک جای مناسبی برای مطرح کردن سوالت نیست :دی 2 اینکه : علامت سوال که خوبه مدیران باید صراحتا اعلام کنند که " فروشنده ی معتبر " بودن دلیل بر " معتبر " بودن فرد نیست.. :)

پ.ن: هر چند در همان تاپیک نقل قولی از احسان مدیر سایت شده که:

کاربر معتبر الزاما کاربر درستکاری نیست!

پس حواستون باشه.

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
سلام خسته نباشید
بنده یک امتیاز اشتباهی به یه نفر دادام چون ایشون رو با کاربری که باهاشون معامله داشتم اشتباه گرفتم
دو سه روز قبل هم تو تاپیک درخواست های فروشندگان اعلام کردم
چطوری میشه هم امتیاز بنده و هم امتیاز ایشون رو حذف کنید؟؟؟
بنده با کاربر namakdooon معامله کردم و سه بار بهشون گوشی فروختم ولی چندروز پیش کاربر nadidamet بهم امتیاز داده بودندرحالیکه من چیزی بهشون نفروختم منم اسمشون رو با آقای حامی دلالت با نام کاربری namakdooon اشتباه گرفتم
از مدیرا درخواست دارم که هم امتیاز بنده و هم امتیاز ایشون رو پاک کنید
با تشکر

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام :

من معامله ای کردم با شخصی که به مشکل خوردیم و من چون پولو پس نمیداد امتیاز منفی دادم اونم اومد زد امتیاز منفی الکی و به من امتیاز منفی داد

بعد قبول کرد اشتباه کرده و تو تاپیک شکایتی که ازش کرده بودم مشکل برطرف شد

میخوام که امتیاز منفی که بهم داده شده برداشته بشه

آیا مدیری بیدار است آیا ؟ آیا الان 4 روزه پی ام دادم به اخسان آیا نکاه کرده است آیا ؟ آیا به فروم منیجر 4 روز پیش پی ام دادم به خودش زحمت داده است که نگاهی کند آیا ؟ آیا زمین گرد است آیا ؟ آیا اینجا صاحاب دارد آیا ؟

I Love You

Registered User
لایک‌ها
2,032
تا I love u جواب نداده من پاسخ این سوالت رو بدم..
:)
سَلام داداشـــ ,
منـو شمــا نداریـــم ..
-----

آیا مدیری بیدار است آیا ؟ آیا الان 4 روزه پی ام دادم به اخسان آیا نکاه کرده است آیا ؟ آیا به فروم منیجر 4 روز پیش پی ام دادم به خودش زحمت داده است که نگاهی کند آیا ؟ آیا زمین گرد است آیا ؟ آیا اینجا صاحاب دارد آیا ؟
سَلام دوســت عزیز ,
درخواست هـای حذف بیشتر بشه مطمئـن باشـ مدیر میاد رسیدگی میکنه ..
درخواست منـو صفحه قبـل ببینید چند رو گذشـته ازشـ ؟
با PM مدیرانــ انجـام نمیـدن این مسائلـ ها رو چون براشــ تایپک زدنــ .

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
این دفعه سوم هستش که من دارم تاپیک میزنم که مدیران امتیاز این فرد بی شعور رو پاک کنن :mad:( دو دفعه قبلی پاک کردید ولی دوباره امتیاز منفی میده )

کاربر b3datarin بدون هیچ دلیل و بدون هیچ معامله ای به بنده امتیاز منفی میده و این کار رو در روز چد بار انجام میده . دفعات قبل اینجا مطرح کردم و بررسی و امتیاز پاک شد ولی این دفعه قصدم از دادن پست این نیست. این دفعه تقاضا بن این فرد رو دارم بنده دیگه خسته شدم بیام اینجا پست بدم 10 بار بگم چرا بررسی نمیشه تا شما امتیاز منفی رو پاک کنید و تو ای مدت کلس از معمله های بخش بازارچه ام بخاطر این امتیاز منفی از دست بره. این کاربر باید بن بشه باید رسیدگی کنید بنده تا کی باید بخاطر نفهمی ایشون ضرر کنم؟ اگر افرادی شعور استفاده از فروم رو ندارن چرا باید ازش استفاده کنن که برای دیگران هم مشکل ایجاد کنن؟

تمام پست های قبلی که داده بودم که اون دو امتیاز قبلی رو پاک کنید در صفحات قبل موجود هستش

ایا به نظر شما این که این فرد 3 بار امتیاز منفی بدون دلیل داده و بنده کلی متضرر شدم و به مشکل برخوردم ولی باز میاد قوانین استفاده از فروم رو زیر پا میزاره و این کار رو دوباره انجام میده برای اخراج این کاربر کافی نیست؟ من چند بار دیگه باید امتیاز منفی بگیرم و بیام اینجا مطرح کنم تا میدارن 1فکر اساسی کنن؟

لطفا در اسرع وقت رسیدگی کنید

I Love You

Registered User
لایک‌ها
2,032
سلام
این دفعه سوم هستش که من دارم تاپیک میزنم که مدیران امتیاز این فرد بی شعور رو پاک کنن :mad:( دو دفعه قبلی پاک کردید ولی دوباره امتیاز منفی میده )

کاربر b3datarin بدون هیچ دلیل و بدون هیچ معامله ای به بنده امتیاز منفی میده و این کار رو در روز چد بار انجام میده . دفعات قبل اینجا مطرح کردم و بررسی و امتیاز پاک شد ولی این دفعه قصدم از دادن پست این نیست. این دفعه تقاضا بن این فرد رو دارم بنده دیگه خسته شدم بیام اینجا پست بدم 10 بار بگم چرا بررسی نمیشه تا شما امتیاز منفی رو پاک کنید و تو ای مدت کلس از معمله های بخش بازارچه ام بخاطر این امتیاز منفی از دست بره. این کاربر باید بن بشه باید رسیدگی کنید بنده تا کی باید بخاطر نفهمی ایشون ضرر کنم؟ اگر افرادی شعور استفاده از فروم رو ندارن چرا باید ازش استفاده کنن که برای دیگران هم مشکل ایجاد کنن؟

تمام پست های قبلی که داده بودم که اون دو امتیاز قبلی رو پاک کنید در صفحات قبل موجود هستش

ایا به نظر شما این که این فرد 3 بار امتیاز منفی بدون دلیل داده و بنده کلی متضرر شدم و به مشکل برخوردم ولی باز میاد قوانین استفاده از فروم رو زیر پا میزاره و این کار رو دوباره انجام میده برای اخراج این کاربر کافی نیست؟ من چند بار دیگه باید امتیاز منفی بگیرم و بیام اینجا مطرح کنم تا میدارن 1فکر اساسی کنن؟

لطفا در اسرع وقت رسیدگی کنید

دوســـت عزیز برای اینکه اعصـابتـون راحـت بشه درخواست بدیـن که امتیاز منفـی که دادیـن به این شخصـ حذف بشـه .
چون اینجور که من میبینـم این دوستمون ولــِ کن نیسـت امتیاز منفی رو همیشه بهتون میـده .
مدیرا هم فکر نکنـم این کاربر رو بـَن کنن چون امتیاز های منفی براساس خرید و فروش بهم داریـن میدیـن .
این کاربر هم براساس امتیاز منفی شمـا اینکارو میکنـه .

753159

Registered User
لایک‌ها
0

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
درخواست ها رو تا اینجا رسیدگی کردم.

اگه موردی جا مونده، اعلام کنه که انجام بدم .

master0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهتون پیام دادم مدیر عزیز

لطفا رسیدگی بفرمایید و ما رو از این بدبختی نجات بدید .

با تشکر.

masouddaniali

Registered User
لایک‌ها
5
masouddaniali

این آقا بی خودی به بنده امتیاز منفی دادن من که معامله با ایشون نکردم؟؟؟؟؟

http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=222877

مدیران عزیز ایشون همون کاربر A.M.B هستن که چند تا نام کاربری دارن کافیه به فیدبک هاشون توجه کنید که با هم مشترکه یا IP هاشون = آیا این کار غیر قانونی نیست!
قبل از این که با هم به مشکل بر بخوریم و از من کلاهبرداری کنه بهم می گفت از این نام کاربری هم استفاده می کنم
حالا که نام کاربری قبلیش بن شده داره از این استفاده میکنه
اسم کوچک ایشون امین هست که تو تایپیک هایی که برا فروش زدن , خریداران با همین اسم و دوست بندری خطاب شون می کنن

صرفا جهت اطلاع گفتم اگه اشتباه کردم بگین تا ادیت کنم(تو این دو هفته خیلی منو اذیت کرد ازشون هم شکایت کردم و امیدوارم سریعتر تو فروم ثبت بشه و به اندازه کافی مدرک دارم تا محکومشون کنم)

Last edited:

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
سلام.
در صفحه iTrader من یک امتیاز از جانب آقای sepehr5768 هست که مربوط به خرید گوشی از من در تاپیک
http://forum.persiantools.com/t391306.html
هست. این امتیاز رو ایشون به اشتباه به عنوان Seller به بنده دادن و امتیازی که من به ایشون دادم به عنوان Buyer در نظر گرفته شده؛ در حالی که من فروشنده و ایشون خریدار بودند. اگر ممکنه اصلاح بشه و جای خریدار و فروشنده عوض بشه ممنون میشم.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سلام.
در صفحه iTrader من یک امتیاز از جانب آقای sepehr5768 هست که مربوط به خرید گوشی از من در تاپیک
http://forum.persiantools.com/t391306.html
هست. این امتیاز رو ایشون به اشتباه به عنوان Seller به بنده دادن و امتیازی که من به ایشون دادم به عنوان Buyer در نظر گرفته شده؛ در حالی که من فروشنده و ایشون خریدار بودند. اگر ممکنه اصلاح بشه و جای خریدار و فروشنده عوض بشه ممنون میشم.

دوست عزیز این ها مهم نیست که جای خریدار وفروشنده عوض بشه.... افرادی که سابقون چک میکنند به این چیز ها توجه نمیکنند

مهم سابقه خوب وسالم هست که اگه ثبت شده باشه تمام مدارک اعم از تاپیک وغیر پشت سرشم هست کسی که بخواد در موردتون تحقیق کنه همه رو نگاه میکنه ومتوجه میشه

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
....

ممنون از رسیدی مدیران

سلام

مدیارن محترم دیروز امتیاز منفی کاربر
b3datarin رو پاک کردن ولی این ادم بی فرهنگ دوباره امروز امتیاز منفی داده. شما بگین تکلیف من چی هستش؟این که هر روز بیام اینجا تا امتیاز منفی که داده رو پاک کنید؟ چرا کسی کاری نمیکنه؟ من که مسخره نیستم این اقا هر روز میاد توی 1 دقیقه امتیاز منفی میده هر چرت و پرت و توهینی که میخواد میکنه فحاشی میکنه بعدش ما باید 2 روز اینجا منتظر باشیم که مدیران امتیاز این اقا رو پاک کنن. برای این کاربر بی فرهنگ چه فرقی داره باز فردا توی 1 دقیقه امتیاز میده. بنده دیگه نمیتونم صبر کنم 3بار گفتم مدیران امتیاز رو پاک کردند ولی دیگه بسه بنده که مسخره نیستم هر روز اینجا پست بدم. باید این کاربر رو بن موقت یا دائمی کنید

اگر از توانایی مدیران اینجا خارج هستش بگن با چه مدیری باید صحبت کنم. بنده منتظر هستم تا فردا باید تکلیف بنده با این کاربر مشخص بشه:grrr:​

لطفا سریعا جواب بدین

Last edited:

I Love You

Registered User
لایک‌ها
2,032

سلام

مدیارن محترم دیروز امتیاز منفی کاربر
b3datarin رو پاک کردن ولی این ادم بی شعور دوباره امروز امتیاز منفی داده. شما بگین تکلیف من چی هستش؟این که هر روز بیام اینجا تا امتیاز منفی که داده رو پاک کنید؟ چرا کسی کاری نمیکنه؟ من که مسخره نیستم این اقا هر روز میاد توی 1 دقیقه امتیاز منفی میده هر چرت و پرت و توهینی که میخواد میکنه فحاشی میکنه بعدش ما باید 2 روز اینجا منتظر باشیم که مدیران امتیاز این اقا رو پاک کنن. برای این کاربر بی فرهنگ چه فرقی داره باز فردا توی 1 دقیقه امتیاز میده. بنده دیگه نمیتونم صبر کنم 3بار گفتم مدیران امتیاز رو پاک کردند ولی دیگه بسه بنده که مسخره نیستم هر روز اینجا پست بدم. باید این کاربر رو بن موقت یا دائمی کنید

اگر از توانایی مدیران اینجا خارج هستش بگن با چه مدیری باید صحبت کنم. بنده منتظر هستم تا فردا باید تکلیف بنده با این کاربر مشخص بشه:grrr:​

لطفا سریعا جواب بدین

سَلام دوست عزیز ,
پست صفحه قبل منـو خوندی ..
http://forum.persiantools.com/t214016-page77.html#post7155973
تا سال های سال هم اگه شما باشید ایشون هم باشه بهتون امتیاز منفی میده .
بهترین راه همونه که یا دوتایی امتیاز منفی داشته باشین , یا دوتایی امتیاز منفی نداشته باشین .

بالا