سلام
این دفعه سوم هستش که من دارم تاپیک میزنم که مدیران امتیاز این فرد بی شعور رو پاک کنن

( دو دفعه قبلی پاک کردید ولی دوباره امتیاز منفی میده )
کاربر
b3datarin بدون هیچ دلیل و بدون هیچ معامله ای به بنده امتیاز منفی میده و این کار رو در روز چد بار انجام میده . دفعات قبل اینجا مطرح کردم و بررسی و امتیاز پاک شد ولی این دفعه قصدم از دادن پست این نیست. این دفعه تقاضا بن این فرد رو دارم بنده دیگه خسته شدم بیام اینجا پست بدم 10 بار بگم چرا بررسی نمیشه تا شما امتیاز منفی رو پاک کنید و تو ای مدت کلس از معمله های بخش بازارچه ام بخاطر این امتیاز منفی از دست بره. این کاربر باید بن بشه باید رسیدگی کنید بنده تا کی باید بخاطر نفهمی ایشون ضرر کنم؟ اگر افرادی شعور استفاده از فروم رو ندارن چرا باید ازش استفاده کنن که برای دیگران هم مشکل ایجاد کنن؟
تمام پست های قبلی که داده بودم که اون دو امتیاز قبلی رو پاک کنید در صفحات قبل موجود هستش
ایا به نظر شما این که این فرد 3 بار امتیاز منفی بدون دلیل داده و بنده کلی متضرر شدم و به مشکل برخوردم ولی باز میاد قوانین استفاده از فروم رو زیر پا میزاره و این کار رو دوباره انجام میده برای اخراج این کاربر کافی نیست؟ من چند بار دیگه باید امتیاز منفی بگیرم و بیام اینجا مطرح کنم تا میدارن 1فکر اساسی کنن؟
لطفا در اسرع وقت رسیدگی کنید