• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
قیصر شوما کلا دادی دستمون ماشین بخر نیستی
biggrinsmiley.gif
....
بره عامو

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
ماشالا سوناتا پاشو گذاشته رو گاز هر روز میره بالا:(
160,000,000 :(:(
الان میان میگن چرا شانتاژ میکنی سوناتا 140ئه!

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
خلایق هر...................لایق
و دیگر هیچ...................

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آره دیگه پس چی فکر کردین ، نه ایمنی و کیفیت داره نه فنی و موتوری، دزدم که توی سه سوت میبردش از بس که ضدسرقت پیشرفته ای داره ،
قیمتشم که خدا رو شکر تا ما مردم همیشه در صحنه هستیم مهم نیست زیاد شه مهم اینه که کارخونه خدای ناکرده سود کمی نکنه
ارزون پیشکش

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
پراید شده 13 میلیون ؟
خیر..

ارزان ترین مدل پراید..111SL...ک فاقید ABS میباشد و الان 16تومن هست تو بازار...اون مدلی هم که ABSداره 131 SL هست که 18تومن قیمت کارخونه ش هست....تفاوت ABSدارو رو ببین با ABSندار:D......معلوم میشه ABSرو با دلار 4تومنی وارد میکنن:D...

چقدر پر روئن ABS میذارن رو ماشین بعد پول ش از مردم میگیرن!!!!!!...این ماشین از اساس آخه ABSخور نیست...

بازم طرف ک هیچی نمیدونه اومده اینجا تراوش کرده:blink::eek:
اقا پراید 131 sl الان تو بازار زیر 14 تومن ه ولی اینکه چقدر زیر 14 بستگی ب خودت داره

تو نتم ک همه قیمت چرند میدن و فضایی میگن همه 14 گذاشتن
باما، خرید خودرو پراید 131 نقره ای 14,000,000 فروشی | bama.ir
باما، خرید خودرو پراید 131 نوک مدادی 14,100,000 فروشی | bama.ir
باما، خرید خودرو پراید 131 نقره ای 14,000,000 فروشی | bama.ir

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
اولا نیاز نیست مفاصل انتهایی رو جر بدی اینقدر گنده بنویسی....یدونه تو میدونی و سایت با ما!.وچهار تا سایت دیگه.... برو بخر ببین 15تومن برات تموم میشه یا نه ن بعد بیا گOZگOZ کن.....قیمت 4تا سایت رو دیدن و اینجا گفتن ک شرط نی..تو سایت میگن روغن مایه 20تومن میری میخری 27تومن..ماشین هم دقیقا عین روغن هست تو اینجا......

ایناییم ک تو سایت باما گذاشتن معلومه دلال ن زنگ بزنم بهشون میگن اگه یه چیز تو مایه های عمده بره نمایشگاه ت میخوای این قیمت میدم. حتی یه عکس از ماشین رو هم نذاشتن.....از این دلال ها زیاده از تو خوده همین سایت باما کاپریس تخم مرغی گذاشتن 45تومن..یکی خرید منم هفته بعد همون کاپریس رو با همون پلاک تو نمایشگاه دیدم گذاشته بود 60تومن.....

دوما اینایی هم ک گذاشتی 14تومن مدل 91 هستن حالا خدا میدونه کیه 91.حتی اگه 29 اسفند هم باشه بازم 91 حساب میشه و میخوره تو سرش..سوما خودت هم میبینی ک تو همونجاهم تا 15.700 هم گذاشتن همین sl رو..

باما، خرید و فروش خودرو صفر و دست دوم | bama.ir

92ش رو بیار ببینم کسی زیره 15.700 میده.....تازه دو گانه سوز هاش تا 17. هم میره...
ببین یارو دگ داری اسکی میکنی

اگه رفتم از سایت لینک گذاشتم واسه این بود ک تو بفهمی وگرنه گفتم اولشم بازار کمتره ولی بازم چی ه نفمیدی!!!!!!

یعنی تو میگی ماشینی ک اینجا اگهی کرده 14 میری میخری 15 تموم میشه؟!!!!!!!!!:blink:

1 تومن واسه چی باید بدی اخه؟ خو وقتی نمیدونی حرف نزن من نوشته بهت میدم ک نمیگن لالی

روغن مایه نیست و روغن مایع ه:D اونه اب ه ک مایه حیات ه:lol:

اهان ببینید تو چقدر چیز مغزی ک فکر میکنی پراید رو هم باید عمده خرید تا ارزون بیفت ه!!!!!!!!! الهی العفو!!!!!!!!!

یارو تو دو شخصیتی چیزی هستی؟

اولش ک گفتی اصلا با 14 نمیدن بعدش اومدی گفتی میدن ولی دلالن(ک اگه دلال باشن باید بالاتر بدن نه پایینتر ی چیزی شنیدی فقط) اخرش اومدی گفتی ک اونایی م 14 ه مدل 91 ه!!!!!

خو مدل 91 باشه وقتی صفر ه صفر ه دگ

وقتی ک ملت پراید از کارخونه نمیخرن چجوری 92 بیاد تو بازار بسیار کم ه چون طرف میاد از بازار میخره ارزونتر تموم میشه براش

الان طبق حرف تو صفر 92 ش 15.7 و صفر 91 ش ک من بیش از 20 اگهی دیدم 14 اخه این تفاوت قیمت عاقلانس؟!

1.7 تفاوت ماشین دست دو 50 تا کارکردس نه دو تا ماشین صفر با سال تولید مختلف

در کل ندونسته حرفیم نزدی نزدی کسی از تو توقعی نداره
:rolleyes:

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
واستون متاسفم :)blink:باریس تو دیگه چرا)
سودش رو یه بی پدر و....دیگه میخوره یه خارمادر.....به ریش ملت میخنده اونوقت جر وبحث و دعواش رو شما میکنین:eek:
بابا بیخیال به جای روبروی هم بودن کنارهم باشید:p

jimmbo

Registered User
لایک‌ها
59
واقعا که پراید مزخرفه .حالا میخوان کیسه هوا بزارن .اخه وقتی اتاقش این قدر ضعیفه حالا بیان 100 کیسه هوا بزارین اصلا بالن توش بزارین .چه فایده:(

jimmbo

Registered User
لایک‌ها
59
مبارکت باشه من که خیلی از سییلو خوشم میاد مدل چنده چند گرفتی؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
شادمغز جان بیخیال ایشون شو فکر کنم از همون 7 تومنی ها باشه که جدیدا زدن تو خط خودرو

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
کوچیک تر هم بتایپی میفهمیم صابونی.....

کی گفته بازار کمتره؟؟>!!!؟ معمولا بازار قیمت ش از کارخونه و نمایندگی و....هم گرون تره...

بله شایدم 16تموم بشه شایدم 17.....بسته گی ب فروشنده داره و قیمت ارز و تورم....فردا صفرش بشه 15تومن اینم میگه شده 15تومن زیره 15نمیتونم بدم شرمنده چون که کشیده بالا....برو دم نمایندگی اگه بهت قیمت دادن...میگن اگه واقعا قصد خرید داری و همین الان میخوای بخری قیمت بدم.....

سوراخات کجسات نمکدون....عمدا نوشتم مایه ک الان روغن مایه هم مایه حیات شده...

بله چون الان 92ـــــــه اون بره 91ــــــــه جتی اگه 1کیلومتر هم کارنکرده باشه تو کارت خرده 91.....شاید فک کنی غیر منطقی ـــــه و...اگه تو بازار باشی و از چندتا ماشین باز بپرسی این سئوال رو نمیپرسی....

نوشته هات شد 107 تا!.....باز من تو بازارم یه چی میدونم مثل شما fart -fartنمیکنم...

باوو بذار خوش باشم استفاده کنم ازش:D...

داووش 2دیقه دیر گفتی(با توجه ب زمان ارسال مون:D..)
باو هر کی باشه بذار آگاه شده از این تاپیک بره
من همچنان معتقدم شما خیلی با نمکی!
خودرو یا دقیق تر بگم پراید! الان داستانی داره برا خودش,شهر به شهر فرق داره,دوست بنده توی شهرستان مدل 90 ای ایکس گرفته 12 تومن بدون رنگ و کامل از نظر لوازم.کلا به این سایت ها توجهی نکنید بازار خیلی فرق داره با اینا و توی هر شهری قیمت ها متفاوته

بالا