Mehran Mahmoodi
Registered User
آفرین این همون عینک خوشبینیس :دی
حرفای شما کاملا درسته منم موافقم من فقط گفتم امید چیز خوبیه,نیست؟
عزیز دل امید خیلی وقته از ایران رفته.....
آفرین این همون عینک خوشبینیس :دی
حرفای شما کاملا درسته منم موافقم من فقط گفتم امید چیز خوبیه,نیست؟
خواننده رو میگی؟:دیعزیز دل امید خیلی وقته از ایران رفته.....
بره عاموقیصر شوما کلا دادی دستمون ماشین بخر نیستی....![]()
تو چقدر با نمکینه نیست سئوال بعدی.....
چیپس؟ بُره؟ بَره؟ گوساله منظورته....
تو چقدر با نمکی
پراید شده 13 میلیون ؟
خیر..
ارزان ترین مدل پراید..111SL...ک فاقید ABS میباشد و الان 16تومن هست تو بازار...اون مدلی هم که ABSداره 131 SL هست که 18تومن قیمت کارخونه ش هست....تفاوت ABSدارو رو ببین با ABSندار......معلوم میشه ABSرو با دلار 4تومنی وارد میکنن
...
چقدر پر روئن ABS میذارن رو ماشین بعد پول ش از مردم میگیرن!!!!!!...این ماشین از اساس آخه ABSخور نیست...
ببین یارو دگ داری اسکی میکنیاولا نیاز نیست مفاصل انتهایی رو جر بدی اینقدر گنده بنویسی....یدونه تو میدونی و سایت با ما!.وچهار تا سایت دیگه.... برو بخر ببین 15تومن برات تموم میشه یا نه ن بعد بیا گOZگOZ کن.....قیمت 4تا سایت رو دیدن و اینجا گفتن ک شرط نی..تو سایت میگن روغن مایه 20تومن میری میخری 27تومن..ماشین هم دقیقا عین روغن هست تو اینجا......
ایناییم ک تو سایت باما گذاشتن معلومه دلال ن زنگ بزنم بهشون میگن اگه یه چیز تو مایه های عمده بره نمایشگاه ت میخوای این قیمت میدم. حتی یه عکس از ماشین رو هم نذاشتن.....از این دلال ها زیاده از تو خوده همین سایت باما کاپریس تخم مرغی گذاشتن 45تومن..یکی خرید منم هفته بعد همون کاپریس رو با همون پلاک تو نمایشگاه دیدم گذاشته بود 60تومن.....
دوما اینایی هم ک گذاشتی 14تومن مدل 91 هستن حالا خدا میدونه کیه 91.حتی اگه 29 اسفند هم باشه بازم 91 حساب میشه و میخوره تو سرش..سوما خودت هم میبینی ک تو همونجاهم تا 15.700 هم گذاشتن همین sl رو..
باما، خرید و فروش خودرو صفر و دست دوم | bama.ir
92ش رو بیار ببینم کسی زیره 15.700 میده.....تازه دو گانه سوز هاش تا 17. هم میره...
من همچنان معتقدم شما خیلی با نمکی!کوچیک تر هم بتایپی میفهمیم صابونی.....
کی گفته بازار کمتره؟؟>!!!؟ معمولا بازار قیمت ش از کارخونه و نمایندگی و....هم گرون تره...
بله شایدم 16تموم بشه شایدم 17.....بسته گی ب فروشنده داره و قیمت ارز و تورم....فردا صفرش بشه 15تومن اینم میگه شده 15تومن زیره 15نمیتونم بدم شرمنده چون که کشیده بالا....برو دم نمایندگی اگه بهت قیمت دادن...میگن اگه واقعا قصد خرید داری و همین الان میخوای بخری قیمت بدم.....
سوراخات کجسات نمکدون....عمدا نوشتم مایه ک الان روغن مایه هم مایه حیات شده...
بله چون الان 92ـــــــه اون بره 91ــــــــه جتی اگه 1کیلومتر هم کارنکرده باشه تو کارت خرده 91.....شاید فک کنی غیر منطقی ـــــه و...اگه تو بازار باشی و از چندتا ماشین باز بپرسی این سئوال رو نمیپرسی....
نوشته هات شد 107 تا!.....باز من تو بازارم یه چی میدونم مثل شما fart -fartنمیکنم...
باوو بذار خوش باشم استفاده کنم ازش...
داووش 2دیقه دیر گفتی(با توجه ب زمان ارسال مون..)
باو هر کی باشه بذار آگاه شده از این تاپیک بره