این حرف شما عین نژاد پرستی هست! لطفا اصلاح کنید وگرنه Bad Report میدم!هرچى عربه بايد سقوط کنه,به اميد روزى که اثرى از منچستر شيتى نباشه.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
این حرف شما عین نژاد پرستی هست! لطفا اصلاح کنید وگرنه Bad Report میدم!هرچى عربه بايد سقوط کنه,به اميد روزى که اثرى از منچستر شيتى نباشه.
این حرف شما عین نژاد پرستی هست! لطفا اصلاح کنید وگرنه Bad Report میدم!
اینجا هیچکس حال نمی کنه که تیمی با پول هیا خارج از باشگاه بزرگ بشه! اما این دلیل نمیشه فحش و.. بدیم!به اميد روزى که قطري ها بر قله ى فوتبال انگليس و اروپا با اسب بتازند.
اینجا هیچکس حال نمی کنه که تیمی با پول هیا خارج از باشگاه بزرگ بشه! اما این دلیل نمیشه فحش و.. بدیم!
من از شما می خوام که تمرکزت رو بیشتر بذار رو باشگاهی که دوسش داری!
ما خوبیم بقیه ***!![]()
قراردادی 5 ساله که سالیانه 30 میلیون پوند برای آرسنال درآمد داره و گرانقیمت ترین قرارداد لباس در جزیره هست! قبلا پوما با سالیانه 25 میلیون پوند با لیورپول قرارداد بسته بود! با این قرارداد که از دو فصل بعد شروع میشه به حضور 20 ساله نایک بر روی پیراهن آرسنال پایان میده!قرارداد 170 ميلي پوندى ارسنال با پوما.
170ميليون پوند!!!!فکرشو بکن!!!!
مدافع کگه صحبت از اشلی ویلیامز کاپیتان سوانسی هست که فک نمی کنم خیلی بهتر از مدافعان خودمون باشن! عادل رمی مدافع والنسیا هم هست که باز اون هم سطحش بالا نیست! کلا علاقه و انتظاری به خرید مدافع ندارم! لاماسیا هم فک کنم بلرین رو میگی که گویا فصل بعد به تیم اصلی میاد!امیدوارم که یه مدافع خیلی خوب هم بگیره، دوتا از محصولات لاماسیا رو امسال و پارسا خرید، ببینیم فصل اینده ازشون استفاده میکنه یا نه
فقط خدا کنه این فصل ویلشر مصدوم نشه
منظورم جان تورال و هکتور بلرین هستش
هردو مدافع هستن