• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
صعودمون فقط بستگى به بازى من يو و چلسى داره,اگه چلسى ببره صعود بى صعود

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2

یعنی نمیشه منچستر یونایتد و سیتی و چلسی و آرسنال با هم صعود کنن؟ ;)
من قبلا گفتم و الان هم میگم که بابت صعود مطمئنم!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
داداش معلوم نیست تاتنهامو نمیشه دست کم گرفت

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594

چرا داداش گلم.
اگه چلسى منچستر رو بزنه صعودش قطعى ميشه, و بازى بعد با تاتنهام رو اگر باخت بده على ميمونه و حوضش.!!!!!!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
خاک بر سر سانیا کنن بردو ازمون گرفت آخه اون موقعیت که گل نمیشد که این خطا کرد حیف شد و ممکنه سهمیه رو از دست بدیم
چلسی 100 درصد صعودمیکنه
80درصد آرسنال
20 درصد تاتنهام

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خاک بر سر سانیا کنن بردو ازمون گرفت آخه اون موقعیت که گل نمیشد که این خطا کرد حیف شد و ممکنه سهمیه رو از دست بدیم
چلسی 100 درصد صعودمیکنه
80درصد آرسنال
20 درصد تاتنهام

شما دیگه مثل رئالی ها نباشید. :)

گلتون که افساید بود اما نیمه اول خیلی خوب بازی کردید.

ولی نیمه دوم فرصتهای یونایتد کم نبود که اگه یکم دقت کرده بودند بازی رو برده بودند.

ولی صادقانه من دوست دارم این تساوی باعث بشه که ارسنال سهمیه سی ال رو بگیره و چلسی نگیره :)

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
دیلی استار:احتمال بازگشت سسک فابرگاس به آرسنال

این روزنامه انگلیسی در گزارشی به احتمال جدایی سسک از بارسا دربازار نقل و انتقالات تابستانی اشاره کرده است سایت گل- روزنامه دیلی استار در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سسک فابرگاس ستاره کاتالان باشگاه بارسلوناممکن است در تابستان پیش رو به آرسنال بازگردد.

دراین گزارش یادآوری شده که اوضاع سسک فابرگاس در بارسلونا اوضاع ایده آلی نیست و او بعد از نیمکت نشینی های مداوم وبه ویژه بعد ازنیمکت نشینی در بازی رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا به ستوه آمده و تصمیم به جدایی از بارسا گرفته.

دیلی استار به علاوه به این نکته اشاره کرده که سسک اخیرا خانه ای به ارزش 5.4 میلیون یورو درلندن خریداری کرده. این روزنامه انگلیسی که یکی از روزنامه های زرد بریتانیا محسوب می شود ،به انتشار نقل قولی از یکی از منابع نزدیک به باشگاه بارسلونا پرداخته و نوشته:«اگر پیشنهاد بزرگ ومهمی برسد، پرونده فروش سسک فابرگاس مورد بررسی قرار خواهد گرفت.»

البته بعید به نظر می رسد که سران بارسا به سادگی سسک را از دست بدهند و احتمالا پیشنهاداتی کمتر از 40 میلیون یورو را بررسی نخواهند کرد.

سسک فابرگاس پس از درخشش در آرسنال و درحالی که بازوبند کاپیتانی این تیم را دراختیار داشت، برای بازگشت به تیم کودکی اش،رختکن توپچی ها را ترک کرد ولی در بارسلونا و به ویژه در فصل جاری کمتر مورد استفاده قرار می گیرد واکثرا روی نیمکت ذخیره ها قرار دارد و همین موضوع ممکن است منجر به جدایی او از بارسا و بازگشت دوباره به ورزشگاه امیریتس شود.

پ.ن:به احتمال زیاد این خبر دروغ هست ولی من دوست دارم یه بار دیگه سسک رو تو آرسنال ببینم

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دیلی استار:احتمال بازگشت سسک فابرگاس به آرسنال

این روزنامه انگلیسی در گزارشی به احتمال جدایی سسک از بارسا دربازار نقل و انتقالات تابستانی اشاره کرده است سایت گل- روزنامه دیلی استار در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سسک فابرگاس ستاره کاتالان باشگاه بارسلوناممکن است در تابستان پیش رو به آرسنال بازگردد.

دراین گزارش یادآوری شده که اوضاع سسک فابرگاس در بارسلونا اوضاع ایده آلی نیست و او بعد از نیمکت نشینی های مداوم وبه ویژه بعد ازنیمکت نشینی در بازی رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا به ستوه آمده و تصمیم به جدایی از بارسا گرفته.

دیلی استار به علاوه به این نکته اشاره کرده که سسک اخیرا خانه ای به ارزش 5.4 میلیون یورو درلندن خریداری کرده. این روزنامه انگلیسی که یکی از روزنامه های زرد بریتانیا محسوب می شود ،به انتشار نقل قولی از یکی از منابع نزدیک به باشگاه بارسلونا پرداخته و نوشته:«اگر پیشنهاد بزرگ ومهمی برسد، پرونده فروش سسک فابرگاس مورد بررسی قرار خواهد گرفت.»

البته بعید به نظر می رسد که سران بارسا به سادگی سسک را از دست بدهند و احتمالا پیشنهاداتی کمتر از 40 میلیون یورو را بررسی نخواهند کرد.

سسک فابرگاس پس از درخشش در آرسنال و درحالی که بازوبند کاپیتانی این تیم را دراختیار داشت، برای بازگشت به تیم کودکی اش،رختکن توپچی ها را ترک کرد ولی در بارسلونا و به ویژه در فصل جاری کمتر مورد استفاده قرار می گیرد واکثرا روی نیمکت ذخیره ها قرار دارد و همین موضوع ممکن است منجر به جدایی او از بارسا و بازگشت دوباره به ورزشگاه امیریتس شود.

پ.ن:به احتمال زیاد این خبر دروغ هست ولی من دوست دارم یه بار دیگه سسک رو تو آرسنال ببینم
من اگه مفتیم بدن نمیخوام برگرده اگه آرسنالو دوست داشت برا بارسا مارو ول نمیکرد نیمکت نشینی اونجا رو به کاپیتانی اینجا ترجیح داد یعنی آرسنال پشم به نظر من با ون پرسی یکین

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به نظرم شایعه ای بیش نیست چرا که چند هفته پیش هم ونگر در صحبت هایی عنوان کرد که درهای باشگاه همیشه برای فابرگاس باز است و فابرگاس در جواب گفت که می خواد فوتبالش رو در بارسلونا تموم کنه! و ایشون همونی بود که با چشمانی گریان اینجا رو ترک کرد!!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
نميدونم که مياد يا نه ولى اينو ميدونم که يک بند براى بازگشت در قراردادش هست ( که تو قرارداد سانگ نيست ) براساس اين بند ارسنال درصورت تمايل به خريدش يه حق وتو!!! و ارجحيت نسبت به بقيه داره بصورتى که اگر تيمى خواستار خريد سسک باشه, پيشنهاد مالى اون تيم به ارسنال هم داده ميشود و اگر ارسنال بخوادش بارسا بايد اونو به ارسنال بده.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نميدونم که مياد يا نه ولى اينو ميدونم که يک بند براى بازگشت در قراردادش هست ( که تو قرارداد سانگ نيست ) براساس اين بند ارسنال درصورت تمايل به خريدش يه حق وتو!!! و ارجحيت نسبت به بقيه داره بصورتى که اگر تيمى خواستار خريد سسک باشه, پيشنهاد مالى اون تيم به ارسنال هم داده ميشود و اگر ارسنال بخوادش بارسا بايد اونو به ارسنال بده.

اولین باره این مطلب رو می خونم!! لینکی هم داری برای این قضیه؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
درباره قرار داد فابرگاس
بندش اینه فابرگاس به هر باشگاهی فروخته بشه 25 درصد از پولش گیر ارسنال میاد یعمی ما بخواهیم بخریم 25 درصد ارزونتر میتونیم بخریم!

اینم جالبه
28706624280612463353.jpg

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Fabregas: "I do not know what is being said and even what is written. I can only say that I alone know my own future."

کاملا رد نکرده !

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
درباره قرار داد فابرگاس
بندش اینه فابرگاس به هر باشگاهی فروخته بشه 25 درصد از پولش گیر ارسنال میاد یعمی ما بخواهیم بخریم 25 درصد ارزونتر میتونیم بخریم!

اینم جالبه
28706624280612463353.jpg

منظورم اين نيست حاجى

بطور کلى قراردادهاى ارسنال يه سرى بندهاى خاص داره.
يکى ار اين بندها که در قرارداد فابرگاس هم هست اينه که اگر براى مثال ميلان 20 ميليون واسش پيشنهاد بده.
اين پيشنهاد به ارسنال هم داده ميشه که اگه 20ميليون ميتونين بدين, بديمش به شما وگرنه بره ميلان.

همون اوايل که رفت بارسا خوندم.
ولى خودم مطمئنم درسته

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
هفته مهمیست!

تاتنهام و چلسی هر دوشون این هفته دو بازی دارن:
تانهام - ساوتهمپتون
منچستر یونایتد - چلسی
چلسی - تاتنهام

ما هم که ساعت 21 به وقت تهران میهمان QPR خواهیم بود که برای بقا می جنگه و می تونه بازی سختی باشه! گویا کانال فری یان بازی رو پوشش نمیده مگر RTS که باید چک بشه!

نقل و انتقالات:
خبر می رسه که سانیا با یه چرخش 180 درجه قید رفتن به PSG رو زده و می خواد تمدید کنه! ونگر هم قبلا گفته بود که قصد ما تمدید قرارداد با او است؛ اما آرسنال گویا می خواد یکساله تمدید کنه و سانیا 2 ساله می خواد!
علی رغم همه شایعات پیرامون فروش پولدی در آخر فصل ونگر دیروز از او به عنوان زهردارترین مهاجمش یاد کرد! هم پولدی و هم ونگر از عملکرد لوکاس راضی بوده اند و به نظر خودم او فصل بعد چیزهای بیشتری از خودش بروز خواهد داد! به نظرم فشار لیگ برتر کمی روی او تاثیر گذاشته بود مثل مرتساکر که با فصل قبل خیلی توفیق داره!
شایعه فروش روسیچکی هم هست اما یادمون نره که ونگر هم در مورد او گفته بود که امیدوار است روسیچکی فوتبالش رو در اینجا به پایان ببره!

لیست خرید ونگر هم اینگونه تشریح شده:
Arsenal have got Fiorentina striker Stevan Jovetic, Lyon's Max Gonalons, Swansea defender Ashley Williams and Hamburg keeper Rene Adler among their summer targets.

Check out all the latest News, Sport & Celeb gossip at Mirror.co.uk Arsenal transfers: Bacary Sagna ready to snub PSG and stay at Emirates - Mirror Online
Follow us: @DailyMirror on Twitter | DailyMirror on Facebook
البته امیدوارم هافبک بزرگتری از گونالوس خریداری بشه!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
هفته مهمیست!

تاتنهام و چلسی هر دوشون این هفته دو بازی دارن:
تانهام - ساوتهمپتون
منچستر یونایتد - چلسی
چلسی - تاتنهام

ما هم که ساعت 21 به وقت تهران میهمان QPR خواهیم بود که برای بقا می جنگه و می تونه بازی سختی باشه! گویا کانال فری یان بازی رو پوشش نمیده مگر RTS که باید چک بشه!

!

الان ادعات میشه لیگ برتری هستی؟:دی برادر من QPR که هفته پیش به لیگ برتر بای بای گفت!:دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
جدا؟ :دی
میگم چرا رئیس باشگاهشون دیروز گریه می کرد! :دی

!:دی اینا همونایی هستن که پارسال با سیتی جشن گرفتن حالا گریه میکنن ! تازه این فصل بازیکن های خوبی رو هم بخدمت گرفته بودن !

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
!:دی اینا همونایی هستن که پارسال با سیتی جشن گرفتن حالا گریه میکنن ! تازه این فصل بازیکن های خوبی رو هم بخدمت گرفته بودن !

به اميد روزى که قطري ها بر قله ى فوتبال انگليس و اروپا با اسب بتازند.

Last edited:
بالا