• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
این فابیانسکی و ژسنی هم مشکوک می زننا! هم وطن که هستن، تو یه تیم و یه پست هم که بازی می کنن، دروزابانان اول و دوم لهستان هم که هستن، تو یه روز هم تولد شدن لامصبا! :دی

/

Arsenal XI: How the Gunners could line-up for the 2013/14 season

کجاشون مشکوکه حالا؟!!

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ایرانه مگه؟!

1. Arsenal - debt is 29% of club value (£846m)

2. Marseille - debt is 27% of club value (€224m)

3. (Joint) Borussia Dortmund - debt is 18% of club value (€359m)

3. (Joint) Manchester United - debt is 18% of club value (£2,018m)

5. Liverpool - debt is 17% of club value (£415m) - click the arrow for more

Magazine: Forbes debt list? Five clubs with the highest debt as a percentage of club value | Radio talkSPORT
منظورت اینه که حساب کتاب داره؟ همه باشگاهها داره به جز آرسنال آره داداشم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
الان منچستر که 363 میلیون پوند بدهی داره کاراشون حساب و کتاب داره و مال ما نداره؟! منچستری که فک کنم رونالدو رو 70 میلیون پوند فروخت! ستاره ای نخریده و خرجی نداشته مگر دو نوبت افزایش ظرفیت ورزشگاه! حالا باز ما یه ورزشگاه بزرگ و مجهر ساختیم! با این حال 70 میلیون پوند بودجه خرید تابستون هست!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
منظورت اینه که حساب کتاب داره؟ همه باشگاهها داره به جز آرسنال آره داداشم

از لحاظ حساب و کتاب مالى هيچ باشگاهى اندازه ارسنال نيست,همين تمديدنکردن هاهم سر سختگيرى هاي ماليه.
هيچ باشگاهى الان نميتونه خودش يه ورزشگاه مدرن بسازه.
اونم باشگاهى مثل ارسنال که از لحاظ مالى بهيچ وجه جزو قدرتها نيست.
فحواي کلامم اينه که الان ما تو يه حالت گذاريم.

درمورد رئيس هم,درسته شايد گاهى وقتا تصميمايي بگيره که از نظر من و تو غلط باشه ولى اينم بايد گفت که ونگر وقتي فهميد ارسنال چندسال بيپولى رو بايد تحمل کنه ميتونست بپيچونه بره به تيمى که از اين جور دردسرا نزاشته باشه.مثلن همون رئالى که هميشه ونگر جزو گزينه هاشه.

مثلن خود من هميشه فکر ميکردم کدوم ادم عاقلى مياد رکورد خريد باشگاه رو بشکونه واسه يه نفر بعد يه سال جزو 18تا بزور باشه ولى يه مدت پيش از يکى از بچه ها شنيدم اين دائم الخمره و هميشه يا مسته يا روي کاره!!!!! بايد حق داد برئيس که بهمچين جونورى بازى نده.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
الان منچستر که 363 میلیون پوند بدهی داره کاراشون حساب و کتاب داره و مال ما نداره؟! منچستری که فک کنم رونالدو رو 70 میلیون پوند فروخت! ستاره ای نخریده و خرجی نداشته مگر دو نوبت افزایش ظرفیت ورزشگاه! حالا باز ما یه ورزشگاه بزرگ و مجهر ساختیم! با این حال 70 میلیون پوند بودجه خرید تابستون هست!

از لحاظ حساب و کتاب مالى هيچ باشگاهى اندازه ارسنال نيست,همين تمديدنکردن هاهم سر سختگيرى هاي ماليه.
هيچ باشگاهى الان نميتونه خودش يه ورزشگاه مدرن بسازه.
اونم باشگاهى مثل ارسنال که از لحاظ مالى بهيچ وجه جزو قدرتها نيست.
فحواي کلامم اينه که الان ما تو يه حالت گذاريم.

درمورد رئيس هم,درسته شايد گاهى وقتا تصميمايي بگيره که از نظر من و تو غلط باشه ولى اينم بايد گفت که ونگر وقتي فهميد ارسنال چندسال بيپولى رو بايد تحمل کنه ميتونست بپيچونه بره به تيمى که از اين جور دردسرا نزاشته باشه.مثلن همون رئالى که هميشه ونگر جزو گزينه هاشه.

مثلن خود من هميشه فکر ميکردم کدوم ادم عاقلى مياد رکورد خريد باشگاه رو بشکونه واسه يه نفر بعد يه سال جزو 18تا بزور باشه ولى يه مدت پيش از يکى از بچه ها شنيدم اين دائم الخمره و هميشه يا مسته يا روي کاره!!!!! بايد حق داد برئيس که بهمچين جونورى بازى نده.

من میگم اگه باشگاهی باشه که بدهی نداشته باشه اون باید آرسنال باشه همتونم دلیلشو میدونید حالا چه جوری اینقدر بدهی داریم بیشتر از همه باشگاهها؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
من میگم اگه باشگاهی باشه که بدهی نداشته باشه اون باید آرسنال باشه همتونم دلیلشو میدونید حالا چه جوری اینقدر بدهی داریم بیشتر از همه باشگاهها؟

عزيز من الان شما يه خونه صدمترى بخواى درست کنى حساب کن چقدرخرج داره.!!!!
حالا حساب کن يه ورزشگاه مدرن درست کنى چقدر خرج داره .
بابام يه خونه 4سال پيش درست کرد هنوز غر ميزنه که قسطاشو چجورى بدم.
حالا شما فکرکن تو اون مقياس چقدر بايد وام بگيرى و تا کى بايد قسط بدى.
واسه همينم هست که بليطهارو گرون کردن و بازيکنا رو فروختن و......

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

شما به من بگو منچستر با این همه قهرمانی که هر فصل میاره بدون ولخرجی هایی که بعضی تیم ها نظیر رئال و سیتی انجام میدن چرا باید این همه بدهی داشته باشه؟!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
شما به من بگو منچستر با این همه قهرمانی که هر فصل میاره بدون ولخرجی هایی که بعضی تیم ها نظیر رئال و سیتی انجام میدن چرا باید این همه بدهی داشته باشه؟!
رئال و سیتی سالی حداقل صدمیلیون ضرر میدن اونا مالکشون ثروتمنده بحثش جداست
اما منچستر باید بگم همچین کم خرج نیست و جزو باشگاههاییه که بیشترین پول برا خرید بازیکن میده و دستمزدهاشم خیلی بالاست ون پرسی هفته ای 235 هزار پوند البته اونم نباید بدهی داشته باشه من نمیدونم این همه پولوچیکار میکنند؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

با اجازتون که توی تاپیکتون نظر میدم: در رابطه با بدهیهای یونایتد خواستم توضیح بدم. یونایتد پس از خرید قسمت عمده سهام باشگاه توسط خانواده گلیزر دچار اینهمه بدهی شد. تا قبل از اومدن گلیزرها این باشگاه هیچ بدهی نداشت و چون گلیزرها این باشگاه رو با وام بانکی خریدن و بازپرداختش رو بر عهده باشگاه گذاشتن اینهمه بدهی برای باشگاه بوجود آوردن و به خاطر همین موضوع که این خانواده تنها به منافع شخصیشون فکر میکنن ، در بین هواداران یونایتد محبوبیتی ندارن.
البته من این موضوع رو در چندین پیج و سایت خوندم و اگه دلیل دیگه ای هم داشته باشه خوشحال میشم به من هم بگید که اطلاعاتم زیاد بشه.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
با اجازتون که توی تاپیکتون نظر میدم: در رابطه با بدهیهای یونایتد خواستم توضیح بدم. یونایتد پس از خرید قسمت عمده سهام باشگاه توسط خانواده گلیزر دچار اینهمه بدهی شد. تا قبل از اومدن گلیزرها این باشگاه هیچ بدهی نداشت و چون گلیزرها این باشگاه رو با وام بانکی خریدن و بازپرداختش رو بر عهده باشگاه گذاشتن اینهمه بدهی برای باشگاه بوجود آوردن و به خاطر همین موضوع که این خانواده تنها به منافع شخصیشون فکر میکنن ، در بین هواداران یونایتد محبوبیتی ندارن.
البته من این موضوع رو در چندین پیج و سایت خوندم و اگه دلیل دیگه ای هم داشته باشه خوشحال میشم به من هم بگید که اطلاعاتم زیاد بشه.

از توضيحتون متشکرم.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
رئال و سیتی سالی حداقل صدمیلیون ضرر میدن اونا مالکشون ثروتمنده بحثش جداست
اما منچستر باید بگم همچین کم خرج نیست و جزو باشگاههاییه که بیشترین پول برا خرید بازیکن میده و دستمزدهاشم خیلی بالاست ون پرسی هفته ای 235 هزار پوند البته اونم نباید بدهی داشته باشه من نمیدونم این همه پولوچیکار میکنند؟

رئال پردرآمدترین باشگاه جهانه با چه حسابی میگید سالانه حداقل صد میلیون ضرر میده؟!!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
رئال پردرآمدترین باشگاه جهانه با چه حسابی میگید سالانه حداقل صد میلیون ضرر میده؟!!
وپرخرج ترین باشگاه دنیا هم هست چندین برابر خیلی تیما خرج میکنه
اینجور به نظر میاد من آمار دقیقی ندارم ولی با توجه به بدهی های من سیتی و اینکه اون تیم از رئال هم کمترخرج میکنه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب بازی رو بردیم و به نظرم خیلی نتیجه گرا عمل کردیم و حتی مقابل تیم 10 نفره هم حمله ای نکردیم! اخراج ژیرو هم کمی سخت گیرانه بود؛ به نظرم نمی خواست پای حریف رو بزنه ولی بی احتیاطی کرد و نمیشه خیلی اعتراض کرد روی اون صحنه هر چند 100% اخراج نبود! به هر حال بازی مقابل منچستر رو از دست داد تا به احتمال فراوان پودولسکی( :thumbsup: ) مهاجم نوک باشه هفته آینده!
منتظر بازی فردای تاتنهام و چاسی خواهیم موند!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
وپرخرج ترین باشگاه دنیا هم هست چندین برابر خیلی تیما خرج میکنه
اینجور به نظر میاد من آمار دقیقی ندارم ولی با توجه به بدهی های من سیتی و اینکه اون تیم از رئال هم کمترخرج میکنه
دارن که خرج می کنن! کدوم بدهی؟!
من از همین جا از هواداران رئال مادرید عذرخواهی می کنم! :دی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
خب بازی رو بردیم و به نظرم خیلی نتیجه گرا عمل کردیم و حتی مقابل تیم 10 نفره هم حمله ای نکردیم! اخراج ژیرو هم کمی سخت گیرانه بود؛ به نظرم نمی خواست پای حریف رو بزنه ولی بی احتیاطی کرد و نمیشه خیلی اعتراض کرد روی اون صحنه هر چند 100% اخراج نبود! به هر حال بازی مقابل منچستر رو از دست داد تا به احتمال فراوان پودولسکی( :thumbsup: ) مهاجم نوک باشه هفته آینده!
منتظر بازی فردای تاتنهام و چاسی خواهیم موند!

داداش اين ارسن ونگري که من ميشناسم اگه بکشنش هم پودولسکى رو فيکس نوک نميذاره.:eek:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جک ویلشر در پایان فصل احتمالا یه عمل جراحی کوچک در زانوی پایش خواهد داشت و دو بازی دوستانه تیم ملی رو از دست میده! یعنی واقعا خاک بر سر تیم پزشکی! :hmm:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دو بازی آخری که از تیم دیدم جزو ضعیف ترین بازیهایی بوده که تا جالا از تیم دیدم ...

خط حمله اصلا زهر نداره ...

انقدر توپ رو میچرخونیم آخرش هم موقعیت خلق نمیشه ...

امیدوارم این 4 بازی آینده رو هم سربلند بیرون بیاییم که بتونیم فصل آینده تو چمپیونز لیگ باشیم

و توی تابستون آقایون طبق قول هایی که همه ساله میدن ایندفه واقعا دست به جیب بشن!

بالا