• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کمی دیکتاتور شده!
تو جام حذفی و اتحادیه عالی بود و گل های قشنگی هم زد! بعد تو کنفرانس خودش گقت که او لیاقت بودن تو ترکیب اصلی رو داره اما از اون به بعد به سختی رو نیمکت راه پیدا می کرد!!!
بعد از سوتی که مقابل منچستر داد و باعث گل پیروزی منچستر در امارات شد دیگه رئیس قیدش رو زد! به نظرم حرفه ای برخورد نکرد باهاش!
به هر حال همه ما دوستش داریم! آرشاوین رو میگم :دی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
کمی دیکتاتور شده!
تو جام حذفی و اتحادیه عالی بود و گل های قشنگی هم زد! بعد تو کنفرانس خودش گقت که او لیاقت بودن تو ترکیب اصلی رو داره اما از اون به بعد به سختی رو نیمکت راه پیدا می کرد!!!
بعد از سوتی که مقابل منچستر داد و باعث گل پیروزی منچستر در امارات شد دیگه رئیس قیدش رو زد! به نظرم حرفه ای برخورد نکرد باهاش!
به هر حال همه ما دوستش داریم! آرشاوین رو میگم :دی
يعني ونگر رو دوست ندارى؟

قرارداد ارشاوين امسال تموم ميشه ايا؟

اگه تموم ميشه پارسال يا نيمفصل واسه چي نفروختنش
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
يعني ونگر رو دوست ندارى؟

قرارداد ارشاوين امسال تموم ميشه ايا؟

اگه تموم ميشه پارسال يا نيمفصل واسه چي نفروختنش
با یکسری کارهاش مثل همین مورد شدیدا مشکل دارم! اون ور فرگوسن هم یه سری کارهایی می کنه که هواداراش شاکی میشن! این خاصیت همه چیز و همه کس رو در اختیار یه نفر گذاشتن هست! دیکتاتوری!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
با یکسری کارهاش مثل همین مورد شدیدا مشکل دارم! اون ور فرگوسن هم یه سری کارهایی می کنه که هواداراش شاکی میشن! این خاصیت همه چیز و همه کس رو در اختیار یه نفر گذاشتن هست! دیکتاتوری!

سوال بعديمو نجوابيدى

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
قرار داد ارشا تمومه

بازی رو با تعویض طلایی ونگر که اومدن چمبو بود در عرض 10 دقیقه از 1-0 به 3-1 تغییر دادیم

ارتتا -پنالتی روی ژیرو
ژیرو
پودولسکی

اومدیم سوم
با تاتی که بازیهامون مساویه
ولی از چلسی یه بازی بیشتر داریم چلسی ببره بازی عقب افتادشو بازم 4 هستیم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دهن ژروینیو رو من $%#$%#$ !!!!
امیدوارم که این جونور آخر فصل بره زیر قیمت و مهاجم هم نخریدیم به جهنم از تیم جوانان یکی رو میاریم می ذاریم جاش!!! خرفت احمق!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
10 دقیقه آخرو دیدم...و مثه اینکه هیچی رو از دست ندادم...
تو این 10ده دقیقه عالی بودیم !

مخصوصا چمبو ... ژیرو... پولدی

ولی همچنان بردهامون فقط کل کلی هست با تاتنهامی که اصلا در حد و اندازه های این حرفا نیست و زیاد خوشحالی نداره... مثلا همین پیروزی رو برا قهرمانی در نظر بگیرید چه هاااااا میکردیم امشب ....

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خدارو شکر این فصل دیگه بازیکنی رو شاخ نکردیم که بزاره بره
حتی دیدید که جک چند هفته نبود تیم راحت میبرد
یکدستگی خوبی تو تیم درست شده

ژیرو بهترین بازیکن زمین شد

7dot06zzenqyhs73gcs.jpg

8 بازی اخر تو لیگ 7تاش رو بردیم
حیف که این هماهنگی اول فصل نبود

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
روسیچکی برای بازی فردا آماده است و فابیانسکی کمی مصدوم هست و معلوم نیست که برسه!
/

اما گویا رفتن سانیا قطعی هست و دفاع راست سوشو جانشین اوست! خبرهای زیادی هم پیرامون مهاجم سنت اتین، اوبامیانگ 23 ساله هست که معروف به نیمار آفریقا است و آرسنال و تاتنهام و اینتر و چند تیم بزرگ دیگه به دنبالش هستن! به نظر هدف خوبیه! اما از اون ور هم شنیده میشه که من سیتی و آرسنال برای خرید گوتزه اماده اند و قیمت 30 میلیون پوندی که در قرارداد او هست ونگر حاضر شده بپردازه!! اما خودش گفته که به خروج فکر نمی کنه! به نظرم باید دنبال ایسکو بود! این اواخر هم دوباره شایعه خرید عادل رمی مدافع فرانسوی والنسیا به گوش می رسه که 10 میلیون پوند قیمت داره و یونایتد هم خواهانش هست گویا!
دیوید دین مدیر اجرایی سابق باشگاه و از دوستان صمیمی ونگر گفته مطمئن هست که رئیس در تابستان پول زیادی خرج خواهد کرد و یان رایت هم تایید کرده!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
روسیچکی برای بازی فردا آماده است و فابیانسکی کمی مصدوم هست و معلوم نیست که برسه!
/

اما گویا رفتن سانیا قطعی هست و دفاع راست سوشو جانشین اوست! خبرهای زیادی هم پیرامون مهاجم سنت اتین، اوبامیانگ 23 ساله هست که معروف به نیمار آفریقا است و آرسنال و تاتنهام و اینتر و چند تیم بزرگ دیگه به دنبالش هستن! به نظر هدف خوبیه! اما از اون ور هم شنیده میشه که من سیتی و آرسنال برای خرید گوتزه اماده اند و قیمت 30 میلیون پوندی که در قرارداد او هست ونگر حاضر شده بپردازه!! اما خودش گفته که به خروج فکر نمی کنه! به نظرم باید دنبال ایسکو بود! این اواخر هم دوباره شایعه خرید عادل رمی مدافع فرانسوی والنسیا به گوش می رسه که 10 میلیون پوند قیمت داره و یونایتد هم خواهانش هست گویا!
دیوید دین مدیر اجرایی سابق باشگاه و از دوستان صمیمی ونگر گفته مطمئن هست که رئیس در تابستان پول زیادی خرج خواهد کرد و یان رایت هم تایید کرده!

GK,CF,CB

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
/

تمام خرید ها رو میشه تحمل کرد غیر ار خرید عادل رمی !!!

من هروقت بازیشو دیدم گفتم درود به شرف کوشیلنی ! سوتی میده زیاد ! مطمئن هم نیست ! میشه خرید بهتری انجام داد !

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
Étienne Capoue از تولوز هم جز گزینه های ونگر با 10 میلیون پوند هستش.
از طرفی مثل اینکه درب های خروج بر روی پودولسکی و آرشاوین باز هستش، تا به الان توی بیشترین شایعات نقل و انتقال بین تیم های برتر اروپا متعلق به آرسناله. فقط باید منتظر موند و دید آخرش چه بازیکن هایی جذب میشن :)

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
Étienne Capoue از تولوز هم جز گزینه های ونگر با 10 میلیون پوند هستش.
از طرفی مثل اینکه درب های خروج بر روی پودولسکی و آرشاوین باز هستش، تا به الان توی بیشترین شایعات نقل و انتقال بین تیم های برتر اروپا متعلق به آرسناله. فقط باید منتظر موند و دید آخرش چه بازیکن هایی جذب میشن :)

داداش ميترسم باز مثل هرسال بشه.
اخه نيمفصلم ميگفتن ميخواد 35 ميل پوند خرج کنه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
رئیس گفته پولدی باید بره ؟!

واقعا که ...

حتمن بدشم ميخواد با ژىرو و ژروينيو 5ساله امضا کنه.

ونگره ديگه داداش. هيچ کاريش نميشه کرد

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
آقا رای بدید فکر کنم هنوزم وقت داشته باشه:20000345
فقط 2 بارننویسیدآرسنال شاید قبول نکنن
یا رئالو بنویسید یا بارسا چون این دو تا همه بازیاشون پخش میشه و رای ما براشون تاثیر نداره
حماسه ای در راه است
منم تافردا بن شدم همون توپچیه دو آتیشه differentboy1994

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
آقا رای بدید فکر کنم هنوزم وقت داشته باشه:20000345
فقط 2 بارننویسیدآرسنال شاید قبول نکنن
یا رئالو بنویسید یا بارسا چون این دو تا همه بازیاشون پخش میشه و رای ما براشون تاثیر نداره
حماسه ای در راه است
منم تافردا بن شدم همون توپچیه دو آتیشه differentboy1994
البته معلوم نيست حيليم تحصير داشطه باشه چون شبکه صه که بارثا طى وى شده.ورذش شايد هرازگاهى نشون بده.

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نمی دونم این اخبار پیرامون پولدی از کجا آب می خوره! خودش که از شرایط این فصلش ابراز رضایت کرده و رئیس هم بعد از بازی شنبه گفته از او به عنوان مهاجم نوک استفاده خواهد کرد و ازش تمجید کرده!

لوکاس پودولسکی از زمان پیوستن به آرسنال بیشتر در سمت چپ زمین مورد استفاده قرار گرفت اما آرسن ونگر می گوید او می تواند در نوک حمله نیز پیشرفت کند.

" وقتی مقابل بایرن مونیخ بازی کردیم و پیروز شدیم، پودولسکی مصدوم بود. بعد از ان ما در خانه سوانسی و دیگر دیدارها پیروز شدیم، گاهی دوره هایی این چنینی دارید و معتقدم که او می تواند به عنوان مهاجم مرکزی نیز بازی کند.

در این لحظه کارهای زیادب به عناون یک مهاجم نوک با او انجام می دهم. او بازیکن با کیفیتی است و وقتی به زمین می آید بلافاصله می توانید این مساله را ببینید. امکان ندارد تنها با خوش شانسی 100 بازی ملی در کارنامه داشته باشید.

صادقانه باید گفت او نگرش فوق العاده ای دارد. هرگز شکایت نمی کند، هرگز وجهه بدی از خود نشان نمی دهد، او همواره فرد مثبتی است."

نمی تونم باور کنم که تابستون اینجا رو ترک کنه!
///

به نظرم تابستون جذابی پیش رو هست؛ نه فقط برای ما که کلا اخبار جالبی پیرامون بعضی بزرگان مثل فالکائو، رونی، کاوانی، لواندوفسکی، گوتزه و... هست!

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
البته معلوم نيست حيليم تحصير داشطه باشه چون شبکه صه که بارثا طى وى شده.ورذش شايد هرازگاهى نشون بده.

حداقلش میفهمن آرسنال چه پرطرفداره بعد از بارسا-رئال-منچستر ما پرطرفدارترین تیم ایرانیم

بالا