• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بالوتلی 3 جلسه محروم شد
بالوتلی از بازی ناپولی و یووه و.. محروم!
اینو چند بار گفتم ما زورمون رو میتونیم تو زمین بزنیم بیرون زمین زوری نداریم!!
بازیکن یک تیم شورتشو در میاره خیلی راحت باهاش کاری ندارن فقط مونده بودش ازش تقدیرم کنن
انقد تو بازی فیورنتینا بالوتلی زدن و شعر نژاد پرستانه دادن رو اعصابش راه رفتن که میگن به داور حرف بد زده اونم این داور که معلومه پولاشو از کجا در میاره

به امید روزی برسه تیما تو زمین تلاششونو کنن نه بیرون از زمین:)

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
:eek:
توماسینی(ژورنالیست اسکای‌اسپورت): بالوتلی 3 بازی محروم شد برای اینکه به داور خط گفته بود احمق، اما من در تمام مدت آنجا ایستاده بودم او هرگز این کلمه را به زبان نیاورد، او فقط 3 بار گفت: لعنتی به چه نگاه میکنی؟، ویویانو نیز همچنین این مسئله را به وکیل میلان توضیح داد و تایید کرد، بالوتلی به کانتامسا(وکیل میلان) قسم خورد که هرگز چنین حرفی نزده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینا از هر موقعیتی استفاده میکنن که به میلان ضربه بزنن.

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
Allegri:
آینده من در پرده سوال قرار ندارد.

270089hp2.jpg

Massimiliano Allegri مربی میلان معتقد است که هیچ پرسشی درباره آینده کاری او ندارد و میگوید که به طور کامل متمرکز مسابقات مقدماتی جام قهر مانان هستش .

حالا باید منتظر فصل جدید فصل نقل و انتقالات و اخبار جدید باشگاه باشیم

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
قسمت اول کتاب:
من بعد از جام جهانی به پیشنهادم از اسپانیا فکر می کردم و اینکه دیگه بازیکن میلان نیستم و بازیکن رئالم

من با تمام وجود بازیکن رئالم با یک قرارداد 5 ساله.

میلان دچار کالچو پولی شده بود و صحبت از کسر امتیاز و سقوط به سری بی و یا حتی از دست دادن چند عنوان قهرمانی بود.

من آینده میلان رو نمی دونستم اما می دونستم که نمی خواهم در سری بی بازی کنم

من از میلان موقعی داشتم بیرون میومدم که دیگه کسی فکر نمی کرد که دارم خیانت می کنم و به من حق می دادن چو ن همه بازیکنها بهترین رو می خواهند و من نباید پاسخگوی اشتباه دیگران باشم

کاپلو من رو صدا زد و در کمتر از یک دقیقه من رو به انتقال به رئال متقاعد کرد (یک جمله که نفهمیدم چی می گه :دی)

من در رویای پیراهن رئال بودم که وکیلم به من خبر داد که گالیانی مخالفت کرده و سریع بیا میلان

من رفتم وکیلم گفت که من می خوان برم رئال و منم تایید کردم اما گالیانی گفت:" عزیزم تو جایی نمی ری"

بعد جلوم یه قرارداد 5 ساله گذاشت و گفت خودت مبلغش رو بنویس و من هم در آخر امضا کردم.

بعد از امضای قرارداد من باید به روزنامه ها دروغ می گفتم که با رئال قرارداد امضا نکردم و اینکه بگم:" در میلان احساس راحتی می کنم"

من در آخر این راه واقعا ناراحت بودم.... من رئال رو می خواستم.... رئال افسونهای بیشتری نسبت به میلان داره و آینده بهتری داره و در همه چیز بهترینه!

در آخر فصل و قهرمانی با میلان assane است. در غیر این صورت همه چیز می تونست خیلی بدتر و تلختر باشه.

بله اینا صحبت های شماره 21 قبلی میلانه حتی نمیتونم اسمشو ببرم
نمیدونم چی بگم فقط واسه خودم متاسفم عاشق این گرگ بودم عاشق کسی که پشت قیافه ساکتش چهره شیطانی داره
تو واقعا یک اینتری واقعا و بین تو کاسانو هیچ فرقی نیست!
ودر اخر فورتزا میلان

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
قسمت اول کتاب:
من بعد از جام جهانی به پیشنهادم از اسپانیا فکر می کردم و اینکه دیگه بازیکن میلان نیستم و بازیکن رئالم

من با تمام وجود بازیکن رئالم با یک قرارداد 5 ساله.

میلان دچار کالچو پولی شده بود و صحبت از کسر امتیاز و سقوط به سری بی و یا حتی از دست دادن چند عنوان قهرمانی بود.

من آینده میلان رو نمی دونستم اما می دونستم که نمی خواهم در سری بی بازی کنم

من از میلان موقعی داشتم بیرون میومدم که دیگه کسی فکر نمی کرد که دارم خیانت می کنم و به من حق می دادن چو ن همه بازیکنها بهترین رو می خواهند و من نباید پاسخگوی اشتباه دیگران باشم

کاپلو من رو صدا زد و در کمتر از یک دقیقه من رو به انتقال به رئال متقاعد کرد (یک جمله که نفهمیدم چی می گه :دی)

من در رویای پیراهن رئال بودم که وکیلم به من خبر داد که گالیانی مخالفت کرده و سریع بیا میلان

من رفتم وکیلم گفت که من می خوان برم رئال و منم تایید کردم اما گالیانی گفت:" عزیزم تو جایی نمی ری"

بعد جلوم یه قرارداد 5 ساله گذاشت و گفت خودت مبلغش رو بنویس و من هم در آخر امضا کردم.

بعد از امضای قرارداد من باید به روزنامه ها دروغ می گفتم که با رئال قرارداد امضا نکردم و اینکه بگم:" در میلان احساس راحتی می کنم"

من در آخر این راه واقعا ناراحت بودم.... من رئال رو می خواستم.... رئال افسونهای بیشتری نسبت به میلان داره و آینده بهتری داره و در همه چیز بهترینه!

در آخر فصل و قهرمانی با میلان assane است. در غیر این صورت همه چیز می تونست خیلی بدتر و تلختر باشه.

بله اینا صحبت های شماره 21 قبلی میلانه حتی نمیتونم اسمشو ببرم
نمیدونم چی بگم فقط واسه خودم متاسفم عاشق این گرگ بودم عاشق کسی که پشت قیافه ساکتش چهره شیطانی داره
تو واقعا یک اینتری واقعا و بین تو کاسانو هیچ فرقی نیست!
ودر اخر فورتزا میلان

الساندرو نستا: هنوز کتاب پیرلو را نخوانده‌ام، و فقط چیزهایی که از آن کتاب بر روی اینترنت منتشر شده را دیده‌ام. در هر صورت، اگر پیرلو واقعاً آن حرف‌ها را زده باشد حرفی برای گفتن نخواهم داشت. با این حرف‌های پیرلو، به هیچ عنوان آسیب و صدمه‌ای به شهرت باشگاه میلان وارد نخواهد شد. پیش از او نیز بسیاری باشگاه را به نقد گرفته‌اند اما میلان همچنان هنوز میلان است. تنها امیدوارم که پیرلو پیش از نوشتن آن سخنان نامناسب این را به یاد بیاورد که چه جام‌ها و افتخاراتی با میلان کسب کرده است.

نستا 10 سال در میلان حضور داشت و پیرلو نیز 10 سال، نستا به بزرگانی چون مالدینی و بارزی نزدیک و نزدیک‌تر می‌شود و پیرلو به انسان‌های کوچکی چون کاسانو

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
ا

نستا 10 سال در میلان حضور داشت و پیرلو نیز 10 سال، نستا به بزرگانی چون مالدینی و بارزی نزدیک و نزدیک‌تر می‌شود و پیرلو به انسان‌های کوچکی چون کاسانو

نوید جان در مورد صحت این صحبت ها تونستی منبع موثقی پیدا کنی ؟

هنوز هم شوکه ام و باورم نمیشه ..... :(

این همه شادی و دوست داشتنی ها با میلان رو با چی میخواست عوض کنه !!!!!!!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بی تی وی: پویول به میلان خواهد رفت - Goal.com

همیشه در مورد میلان با علاقه صحبت میکرده. روابط خوبی هم بین دو باشگاه برقراره، از مایکل رایزیگر، وینستون بوگارد، پاتریک کلویرت، فرانچسکو کوکو، ریوالدو، رونالدینیو گرفته تا شاید کارلس پویول

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نوید جان در مورد صحت این صحبت ها تونستی منبع موثقی پیدا کنی ؟

هنوز هم شوکه ام و باورم نمیشه ..... :(

این همه شادی و دوست داشتنی ها با میلان رو با چی میخواست عوض کنه !!!!!!!!

منبع موثق ک نه
منم شوکه شدم چیزی نمیشه گفت فقط میشه فرق اینو با گتوزو دید;)
بی تی وی: پویول به میلان خواهد رفت - Goal.com

همیشه در مورد میلان با علاقه صحبت میکرده. روابط خوبی هم بین دو باشگاه برقراره، از مایکل رایزیگر، وینستون بوگارد، پاتریک کلویرت، فرانچسکو کوکو، ریوالدو، رونالدینیو گرفته تا شاید کارلس پویول

در خوب بودن پویول و علاقش به میلان تردیدی نیس ولی سیاست میلان فک نکنم باعث خریدش بشه
در کل هم دوست ندارم یکی از اسطوره های باشگاه از تیمتون بره حتی به میلان:)

Omid_Boy

Registered User
لایک‌ها
541
دیدم چند وقتی هست که کسی اینجا پست نمیده گفتم بگم

فقط میلان

تا بقیه فکر نکنن خبریه و اث میلان رفته تو باقالی ................

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خدافظ کاپیتان دوست داشتی
شاید بعضی وقتا اونقدر که باید دیده میشدی دیده نشدی ولی یه تار موی تو رو با خائنی مثل شماره 21 عوض نمیکنم:heart:

998324_10151426335315474_44516730_n.jpg

salasa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
دوباره یه تیم فرانسوی دیگه پولدار شدش افتاده به جون تیم ما!
ایندفعه نوبت بواتنگ و الشراس:hmm:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دوباره یه تیم فرانسوی دیگه پولدار شدش افتاده به جون تیم ما!
ایندفعه نوبت بواتنگ و الشراس:hmm:

الشراوی رو نباید به هیچ عنوان بفروشن،استعداد اینکه به یه پاتو دیگه تبدیل بشه رو داره،این د ی و ث چرا پول خرج نمیکنه و خرید نمیکنه پس؟فقط بلده بره با حوریان ناز پس.... نشست و برخاست کنه؟:hmm:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
الشراوی رو نباید به هیچ عنوان بفروشن،استعداد اینکه به یه پاتو دیگه تبدیل بشه رو داره،این د ی و ث چرا پول خرج نمیکنه و خرید نمیکنه پس؟فقط بلده بره با حوریان ناز پس.... نشست و برخاست کنه؟:hmm:

:D چقد داغی عباث:دی
دیگه تیمای ایتالیایی نمیتونن مث قبل خرید کنن

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
آخه میلان رو با کله زد زمین،هر چی بازیکن خوب ساخته بود تیم فرخت و به جاش به جوونای بی تجربه میدون داد،نمیگم بد کاری کرد برای میدون دادن به جوونا،اما اونایی که ساخته بود رو هم باید نگه میداشت

تیاگو رو ببین الان چی کار داره میکنه تو پی اس جی

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
آخه میلان رو با کله زد زمین،هر چی بازیکن خوب ساخته بود تیم فرخت و به جاش به جوونای بی تجربه میدون داد،نمیگم بد کاری کرد برای میدون دادن به جوونا،اما اونایی که ساخته بود رو هم باید نگه میداشت

تیاگو رو ببین الان چی کار داره میکنه تو پی اس جی

منم باهات کاملا موافقم
فروش تیاگو خیلی بد بود
نباید به هیچ قیمتی الشرا رو از دست بدن

بالا