armin_mohtasham
Registered User
نه عزیز
منو فارسی نداره
آخه منو های آندروید چیز خاصی هم ندارند که نیاز به فارسی داشته باشند
منو فارسی نداره
نه عزیز
منو فارسی نداره
نصب کردم
Custom local
هم روی fa و ir گذاشتم
عربی اومد ولی فارسی نبود
کار این برنامه دقیقا چیه!؟
الان دوستان مشکلشون کجاست!؟!؟
این رامو من نصب کردم خیلی خوب و سبکه
Custom Firmware - Vondroid W718 v1.x | VonDroid
اگر مشکلی بود بگید تا اونجایی که بلدم کمک میکنم
عزیز من تست کردم، بی فایده بود.دادا برنامه morelocale 2 رو ميريزي روش تست كني ببيني فارسي تو منو مياد يا نه؟
تو نت هست
دمت
Sent By Moto RMAXX , Tapatalk Used
گارد سراغ ندارم ولی کیف آسانسوری به راحتی براش پیدا میشه.برای این گوشی.......گارد یا قاب ژله ای وجود داره؟
دوربینش واقعا 5 هستش؟ کیفیت عکسش مثل سونی هستش یا نه؟
دوربین جلو داره، کیفیتش جالب نیست اما کار راه بندازه. دوربین پشتش خوبه و اگه آشنا به تنظیمات باشی، میتونی عکس های خوبتری بگیری. کیفیت صفحه ش عالیه و رضایتبخش، حساسیت تاچش هم بسیار راضی کننده.سلام اونایی که این گوشی دارن کوتاهی نکن بگن دوربین جلو داره .کیفیت دوربینش.کیفیت صفحه.حساسیت تاچش؟
اول باید ثبت نام کنید تو سایت
اون بالا زده singup
وقتی ثبت نام کردید لینکش فعال میشه
نصبش کردم .. خیلی خوشگله .... حالا نمیدونم این بهتره یا اون که آقای امجدی معرفی کرد .... البته قسمت نشد اونو دانلود کنم فعلا اکانتش بسته
عزیز من توصیه نمیکنم این کارو انجام بدی. چون هم این گوشی و هم گوشی Xperia Go گواهینامه ی IP67 دارن، یعنی ضد آب و ضد گرد و غبارن. اما توی توضیحات Xperia Go نوشته شده: (IP67 certified - dust and water proof (up to 1m for 30 mins این یعنی نهایت تا عمق 1 متر و به مدت 30 دقیقه میتونه دووم بیاره. برای Xperia Z هم که گواهینامه IP57 داره، همینو نوشتن. پس شما هم احتیاط کنید.اگه منظورت همین هایره که دوستان تا 5200 هم با antutu ازش گرفتن
خودت یه مموری8 بندازی 300-400 تا میره بالا
همینکه ضده آبه خودش بهترین مزیته که واقعا به کار من یکی میاد
راستی
تا چند ساعت زیر آب دووم میاره به نظرتون؟
بندازم توی یه پارچ آب 2-3 ساعت بمونه ایراد پیدا میکنه؟
عرض سلام وادب خدمت دوستان گرامی
یه خبر بسیار مسرت بخش
بالاخره رامی پیداشدکه توی منوی هم از فارسی پیشتیبانی میکنه ومثل همه گوشی ها دیگه میتونید از منوی فارسی این گوشی هم لذت ببرید
ابتدا یه رام با قابلیت روت وریکاوری نصب میکنید وسپس مثل نصب سایر رامهای کاستوم این رام رو نصب میکنید.
البته ابتدا منوی گوشی چینیه که با استفاده از نمادها میتونید زبان گوشی رو به فارسی تبدیل کنید. اگه کسی خواست آموزش تصویری هم میذارم
فقط احتیاجه که یه کیبورد هم نصب کنید
اینم لینک رام: CFW 4.0.4 With Samsung Desktop (ydds_W718_20130305) | VonDroid
راستی رام به ورژن 4.0.4 ارتقاء پیدا کرده
خیلی امکانات دیگه هم به رام اضافه شده مثل رابط کاربری اس 3 که میتونید توی توضیحات بخونید
این سرعتش بهتره
من اول اونو نصب کردم بعد اینی که شما نصب کردی
هم سرعتش بهتره هم مصرف باطریش
برو go locker و wp clock 2 رو نصب کن خیلی زیبا میشه
عرض سلام وادب خدمت دوستان گرامی
یه خبر بسیار مسرت بخش
بالاخره رامی پیداشدکه توی منوی هم از فارسی پیشتیبانی میکنه ومثل همه گوشی ها دیگه میتونید از منوی فارسی این گوشی هم لذت ببرید
ابتدا یه رام با قابلیت روت وریکاوری نصب میکنید وسپس مثل نصب سایر رامهای کاستوم این رام رو نصب میکنید.
البته ابتدا منوی گوشی چینیه که با استفاده از نمادها میتونید زبان گوشی رو به فارسی تبدیل کنید. اگه کسی خواست آموزش تصویری هم میذارم
فقط احتیاجه که یه کیبورد هم نصب کنید
اینم لینک رام: CFW 4.0.4 With Samsung Desktop (ydds_W718_20130305) | VonDroid
راستی رام به ورژن 4.0.4 ارتقاء پیدا کرده
خیلی امکانات دیگه هم به رام اضافه شده مثل رابط کاربری اس 3 که میتونید توی توضیحات بخونید
ممنون این go lochekr کجا بید ؟؟؟ ولی هرچی کار میکنم با این آندرویید آخرش به این نتیجه میرسم که ios چیز دیگست :دی
از فارسیش بگذریم یعنی بهتر از اینه Custom Firmware - Vondroid W718 v1.x | VonDroid
like...*9999999
سلام به همه دوستان من یه مقدار مشغله شغلیم زیاده به همین علت وقت تو سایت امدنم کمه و نمیرسم جواب تمام سئوالات دوستان را بدم البته هستن دوستانی که راهنمایی و کمکشون شامل حال ما میشه و سئوالات را جواب میدن که همینجا ازشون ممنونم محل کارم هم جوریه که گوشی را نمیتونم از انتظامات اونورتر ببرم دوستان تا ساعت 17 بهتره اس بدن ولی بعدش میتونم صحبت کنم ایشالا فردا که ایدی اصلی باز بشه چندتا گوشی دیگه قرار میدم که قیمتهای خیلی مناسبی هم دارن البته سرور همشون همین هایر هستش راستی فعلا موجودی صفره تا ایشالا فردا واسم بیاد
دوست عزیز گوشی احتیاج به هیچ فارسی ساز یا رامی نداره خودش فارسی را کاملا ساپورت میکنه هم تو مسیج هم تو مرورگر فقط منوها فارسی نمیشه که فکر نمیکنم کسی که با گوشی اندرویدی کار میکنه احتیاج به منوی فارسی داشته باشه
بهتریش رو باید کابر تشخیص بده ولی خب به نظر من که خیلی خوبه
نصب کنید یه چندوقت روی گوشی باشه ضرری که نداره نخواستین عوض کنید
شما امکاناتش رو از توی اون لینکی که دادم خوندی؟
اگه خوندی تعجب میکنم که این رام رو با اون مقایسه میکنی
قربون شما
حالا خوندم خیلی خارجیه
نرم افزارایی که به همراهش داره چینیه یا انگلیسی ؟؟؟
یه سریهاش که اصلا به کارتون نمی یاد چینیه مثل فایل منیجر، تقویم، برنامه ی کیبورد چینی باقیش هم انگلیسه. البته خیلی رامه سبکیه وهیچ برنامه ی اضافه نداره.
یه توضیحی بدم خدمتتون: ابتدای نصب رام گوشی فقط یه کیبورد چینی داره که میتونید راحت یه کیبورد نصب کنید وحالش ببرید من این رو نصب کردم: Jelly Bean Keyboard PRO
وبا این برنامه هم اون برنامه های چینی به دردنخورش رو پاک کردم: SystemApp_Remover
حالا نصب کنید حالش وببرید خیلی سبکه وروونه