• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان من يه سالي بسيج فعال دارم . يه سال ديگه فوق ليسانسم تمومه. شنيدم فوق ليسانسا رو پذيرش **** نميدن!! راسته؟ پس كجا ميندازن؟ كاش فوق نخونده بودم. اي به خشكي شانس

من که نشنیدم، فکر کنم پذیرش کنن ولی تعداد پذیرش فوقشون خیلی پایین تره.
اگه **** نیوفتی خب مسلما یا ارتشی یا نیروی انتظامی دیگه!

technano

Registered User
لایک‌ها
316
آقا میگن جوون های متعهل رو معاف میکنن ؟
جدی ـه زن بگیریم :D

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان من يه سالي بسيج فعال دارم . يه سال ديگه فوق ليسانسم تمومه. شنيدم فوق ليسانسا رو پذيرش **** نميدن!! راسته؟ پس كجا ميندازن؟ كاش فوق نخونده بودم. اي به خشكي شانس

فوق لیسانس بری ارتش بهتر هست
**** برای دیپلمه خوب هست

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

دوست عزیز پذیرش دارن.ولی بیشتر مقطع لیسانس پذیرش دارن.
البته رشته هم تاثیر داره.اگه رشته ات مهندسی و .. باشه یا مثلا معارف ،الهیات میگرن نیاز دارن و میگیرن.
مطمئنا ارتش یا ****.اگه **** پذیرش نشدید دعا کنید که ارتش باشید.نیروانتظامی برای لیسانس و فوق زیاد خوب نیست.

آقا میگن جوون های متعهل رو معاف میکنن ؟
جدی ـه زن بگیریم :D

شکر خورده کسی این حرف رو زده.اگه اینطوره من با 10 ماه خدمت زن بگیرم.دیگه نرم خدمت.:lol:

technano

Registered User
لایک‌ها
316
شکر خورده کسی این حرف رو زده.اگه اینطوره من با 10 ماه خدمت زن بگیرم.دیگه نرم خدمت.
تو اخبارم گفت
فقط قطعی بگن که از الان بگریدم دنبال کیسی چیزی :D

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
مشمولان متاهل از سربازی معاف می‌شوند؟

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح تسهیلات در نظر گرفته شده برای مشمولان متاهل را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، سردار موسی کمالی در واکنش به اظهارنظر یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیرامون «معافیت مشمولان متاهل از انجام خدمت سربازی»، گفت: این موضوع جزو سیاست‌های مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است و این شورا سیاست‌هایی را در رابطه با تاهل و تسهیل ازدواج جوانان پیش‌بینی و ابلاغ کرده است.

وی با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته شده برای مشمولان متاهل در ستاد کل نیروهای مسلح، اظهارکرد: در حال حاضر حتی‌الامکان مشمولان متاهل در محل سکونت یا همسرشان به خدمت گرفته می‌شوند.

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح ادامه‌داد: در بحث حقوق سربازان نیز ۲۸ هزار تومان به عنوان حق همسر به آنان پرداخت می‌شود.

کمالی همچنین با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته شده پیرامون مرخصی سربازان متاهل نیز گفت: این افراد ۱۰ روز بیشتر از سایر سربازان در سال حق مرخصی دارند.

وی درباره امکان معافیت مشمولان متاهل از انجام خدمت سربازی نیز به ایسنا گفت: نسبت به این موضوع بی‌میل نیستیم، اما یکسری «اما و اگرهایی» برای آن وجود دارد و نگرانی ما از بابت این است که با این قانون ازدواج به سخره گرفته شود و شان آن کاهش یابد.

به گفته جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح، در حال حاضر برنامه‌ای برای معافیت یا کاهش خدمت سربازان متاهل وجود ندارد.

کمالی نسبت سربازان متاهل به سربازان مجرد در کشور را حدود ۱۵ درصد عنوان کرد.

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
تجربه نداشتی ، یکبار بیشتر لازم نیست پول کمیسیون رو بریزی :D
من پیر این راه شدم :D
5 سری رفتم

5 بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا بیا منو بخور :| من از این میسوزم که میگن معافی، میای خونه جشن میگیری، به همه میگی، کون دوستاتو میسوزونی :D بعد فرداش میری مدارک بدی، میگن تورو سرهنگ تشخیص داده دوباره بری معافنه، نظر کمیسیون رو نقض کرده، حالا اون موقع سرنگ کدوم گوری بود اینا معاف کردن، خدا میدونه

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خب گویا بی خیال من شدن 2ماه رو پیچوندیم :Dولی تعهد گرفتن که هر وقت گفتن برای 2ماه با سر برم . پیش به سوی دوره تکمیلی بسیج تا پرونده این 2ماه بکل مسدود بشه

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
خب گویا بی خیال من شدن 2ماه رو پیچوندیم :Dولی تعهد گرفتن که هر وقت گفتن برای 2ماه با سر برم . پیش به سوی دوره تکمیلی بسیج تا پرونده این 2ماه بکل مسدود بشه

خدا روشکر.
در مورد دوره تکمیلی بهترین کار ممکن رو میکنی.صدرصد برو....

راستی یه قسمت جالب از مصاحبه سردار کمالی با خبر آنلاین....

یک سوال؛ فرض بگیریم که سربازان متاهل معاف شوند، این قانون آسیب ندارد؟

این معافیت دو نکته اساسی دارد: تالی فاسدی دارد، معافیت می شود اصل و افراد برای اینکه معاف شوند، ازدواج می کنند، همین باعث می شود ازدواج و اساس تحکیم خانواده زیر سوال برود. یک مشکل هم برای خانواده دختران بوحود می آید؛ وقتی پسری برای خواستگاری می آید، یکی از کارهایشان این می شود که ببینند که طرف واقعا می خواهد ازدواج کند یا برای فرار از سربازی سراغ دخترشان آمده است.

مشابه همان اتفاقی که برای معافیت یک پسر فرزند فاقد شوهر افتاد.

دقیقا. همان موقع دیدیم طلاق صوری اتفاق می افتد و البته آسیب های بیشتری هم داشت؛ مادری آمده می گفت به خاطر پسرش طلاق صوری گرفته است، همه حق و حقوقش را بخشیده، شوهرش او را رها کرده و رفته است. به همین دلیل ممکن است با این قانون شونات ازدواج زیر سوال برود. زمانی که بحث فروش سربازی بود، جوانان برای تخفیف فروش بگیرند، بعضا با خانم هایی که دو تا سه برابر خودشان سن داشتند ازدواج می کردند. جوان 20 ساله ای داشتیم که با خانم 62 ساله ازدواج کرده بود. رسما کلاه سر همه می گذاشتند.

خب اگر برای معافیت مشمولان متاهل زمان بگذارید چطور؟ مثلا دو سال از زمان عقد گذشته باشد. مثل قانونی که اکنون برای مادر فاقد همسر وجود دارد.

این قانون اکنون هم معضلاتی دارد؛ مادری هست که پس از طلاق، یک مورد مناسب برای ازدواج دارد، باید 30 ماه منتظر بماند برای اینکه پسرش معاف شود. ان مورد خوب ممکن است از دست برود.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
5 بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا بیا منو بخور :| من از این میسوزم که میگن معافی، میای خونه جشن میگیری، به همه میگی، کون دوستاتو میسوزونی :D بعد فرداش میری مدارک بدی، میگن تورو سرهنگ تشخیص داده دوباره بری معافنه، نظر کمیسیون رو نقض کرده، حالا اون موقع سرنگ کدوم گوری بود اینا معاف کردن، خدا میدونه

من هم بهم گفتن معافی بعد برام معاف از رزم زدن
چون بیماری خاصی بود که حاد شده بود ، اون بیماری معاف از رزم داره ولی برای من شدت داره
عقده ایی تر از **** وظیفه جماعت من ندیدم

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
من هم بهم گفتن معافی بعد برام معاف از رزم زدن
چون بیماری خاصی بود که حاد شده بود ، اون بیماری معاف از رزم داره ولی برای من شدت داره
عقده ایی تر از **** وظیفه جماعت من ندیدم

مشکل من معاف دائم داره، فقط دو نفر با همین نمره چشم کارتشونم گرفتن، شانس من بود دوباره فرستادنم بیمارستان :( میدونم اینقدر لفط میدن میدن که قانون عوض بشه مارو سرباز کنن :|

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مشکل من معاف دائم داره، فقط دو نفر با همین نمره چشم کارتشونم گرفتن، شانس من بود دوباره فرستادنم بیمارستان :( میدونم اینقدر لفط میدن میدن که قانون عوض بشه مارو سرباز کنن :|

شماره چشم شما 100 درصد معاف هست
فقط عقده ایی هستند که می خوان اذیتت کنند
کارت رو گرفتی یه بروکی... بهشون بگو

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
یه سوال اگر از دانشگاه انصراف بدیم تا یک سال مهلت داریم برای خدمت درسته?
اگر مشکل ستوت مهره داشته باشم و نتونم صاف روی کمر بخوابم می تونم معافی بگیرم ? توب تکواندو کمرم اسیب دیده و الان مشکل دارم ?

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه سوال اگر از دانشگاه انصراف بدیم تا یک سال مهلت داریم برای خدمت درسته?
اگر مشکل ستوت مهره داشته باشم و نتونم صاف روی کمر بخوابم می تونم معافی بگیرم ? توب تکواندو کمرم اسیب دیده و الان مشکل دارم ?

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

بله 1 سال فرصت دارید.
این جور بیماری ها نسبی هست و نمیشه نظر قطعی داد، باید برید پیش دکتر معاینه کنه و نظر بده اگه مشکل حاد باشه بهت نامه میده اقدام کنی برای معافیت.

Ar3f

Registered User
لایک‌ها
568
دوستان اگه کسی چنتا بیماری متفاوت داشته باشه.یدونشو حساب میکنن دیگه
اخه این چه مملکتیه؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان اگه کسی چنتا بیماری متفاوت داشته باشه.یدونشو حساب میکنن دیگه
اخه این چه مملکتیه؟

خوب وقتی شما با همون یه دونه بیماری معاف میشی.
میخوای بقیه رو هم حساب کنن.
مثلا خوبه چند تا معافی بدن . :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
بله 1 سال فرصت دارید.
این جور بیماری ها نسبی هست و نمیشه نظر قطعی داد، باید برید پیش دکتر معاینه کنه و نظر بده اگه مشکل حاد باشه بهت نامه میده اقدام کنی برای معافیت.
سلام
دکتر های **** پزشکی یا فرقی نداره پیش کی بریم؟
ممنون

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بله 1 سال فرصت دارید.

عزیز این دکتری که گفتی هر دکتری میشه ؟ ما تو شهرمون یه دکتر داریم که از قضا رئیس بیمارستان هم هست و اکثر معافیت ها رو به ایشون ارجاع میدن . همین شخص دکتر پسر عمو ــم هم هست

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
ممنون

عزیز این دکتری که گفتی هر دکتری میشه ؟ ما تو شهرمون یه دکتر داریم که از قضا رئیس بیمارستان هم هست و اکثر معافیت ها رو به ایشون ارجاع میدن . همین شخص دکتر پسر عمو ــم هم هست

تا اونجایی که میدونم **** وظیفه دکتر خاص خودشون رو دارن و اونجوری نیست پیش هرکسی برید ، خودشون معرفی میکنن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
ممنون

سلام
اولش که زیاد مهم نیست اون که فقط برای اینه که بگه اصلا مشکلتون جوری هست که بتونید اقدام کنید یا نه ولی این نامه ای که این دکتر میده فقط برای اقدام هست بعد که اقدام کردید باید برید توی بیمارستان ناجا اونجا دکتر معاینه کنه و نظر میده و تاریخ کمیسیون میزنن و اونجا تصمیم نهایی گرفته میشه.
رئیس بیمارستان مورد تایید ناجا هست؟ (در واقع بیمارستان نظامی هست؟) اگه باشه که شانستون واسه گرفتن معافی بیشتره، ممکنه دکترها رو بشناسه و بتونه کاری انجام بده.

بالا