• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
دلم میخواد یه باز دیگه میرفتم آموزشی... روزای آموزشی... تیر 90 .... چه روزای خوبی بود.. چه حس و حال قشنگی داشتم... هعیییی.... اونایی که میرید ، قدر حالتونو بدونید....قدر روایی که دارید رو بدونید که دیگه هیچ وقت برنمیگرده...

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
من دفترچه گرفتم و این هفته باید ثبتش کنم

یه پارتی خوب تو **** وظیفه پیدا کردم
به نظر شما کی و چحوری ازش استفاده کنم؟ بگم کدوم پادگان برای اموزشی و یگان منو بندازه؟ لطفا کمکم کنید

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
دلم میخواد یه باز دیگه میرفتم آموزشی... روزای آموزشی... تیر 90 .... چه روزای خوبی بود.. چه حس و حال قشنگی داشتم... هعیییی.... اونایی که میرید ، قدر حالتونو بدونید....قدر روایی که دارید رو بدونید که دیگه هیچ وقت برنمیگرده...

پس خوش به حال من 4/1 میرم :D

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
شماره چشم شما 100 درصد معاف هست
فقط عقده ایی هستند که می خوان اذیتت کنند
کارت رو گرفتی یه بروکی... بهشون بگو

چه میدونم والا، این هفته دوباره میرم بیمارستان، باز قطره :| سه روز کورم

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان رفتم از مدرسه گواهی فراغت از تحصیل گرفتم . تاریخ فراغت رو زده پایان خرداد ماه 1391 .
رفتم پلیس 10 گفت تا قبل خرداد بیا دفترچتو ثبت کن . اما خودم میخوام 10 خرداد بفرستم که تیر اعزام نشم . از یه طرف میترسم غیبت بخورم دانشگاه ثبت نام نکنند ؟
به نظرتون چه کنم ؟

mostafi

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان رفتم از مدرسه گواهی فراغت از تحصیل گرفتم . تاریخ فراغت رو زده پایان خرداد ماه 1391 .
رفتم پلیس 10 گفت تا قبل خرداد بیا دفترچتو ثبت کن . اما خودم میخوام 10 خرداد بفرستم که تیر اعزام نشم . از یه طرف میترسم غیبت بخورم دانشگاه ثبت نام نکنند ؟
به نظرتون چه کنم ؟

خب از تاریخ فراغت شما یک سال وقت داری تکلیف خدمتی خودت رو روشن کنی :) و تا اونجایی که من میدونم شما 31 اردیبهشت باید برگه سفید (مشخص شدن محل آموزش) در درستت باشه ! که اون هم تقریبا 1 هفته ای تطول میکشه! پس امروز یا فردا سریعا ثبت کن که اون برگه برات بیاد! وگرنه خدایی نکرده برات دردسر میشه...

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
خب از تاریخ فراغت شما یک سال وقت داری تکلیف خدمتی خودت رو روشن کنی :) و تا اونجایی که من میدونم شما 31 اردیبهشت باید برگه سفید (مشخص شدن محل آموزش) در درستت باشه ! که اون هم تقریبا 1 هفته ای تطول میکشه! پس امروز یا فردا سریعا ثبت کن که اون برگه برات بیاد! وگرنه خدایی نکرده برات دردسر میشه...

عجب . من قانونا تا پایان خرداد 92 فرصت دارم ؟ مگه این طور نیست ؟

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
این **** وظیفه خراب شده جایی نداره زنگ بزنیم واسه مشاوره ؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
به نظرتون چه کنم ؟

شنا همون 31 خرداد بفرست اگه نمیخوای زود بری ولی 31 خرداد نشه 1 تیر

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

من اصن دوست ندارم به اون دوران برگردم،معلومه حالتونو نگرفتن که اینجور داری میگی:D
به نظرتون چه کنم ؟

کاری که من کردم رو بکن،بزار مثلا 20 خرداد پست کن،به احتمال زیاد تیر نمیفته اعزامت

mostafi

Registered User
لایک‌ها
19
والا من تو همینش موندم . اینکه تا 1 خرداد وقت دارم یا تا 31 خرداد وقت دارم .؟

سوال اصلی همینجاست !

تا اونجا که من میدونم 1 سال از زمان فراغت حساب میشه ! وگرنه اگر تا 31 خرداد بود که میگفتن 13 ماه ! چون تاریخ فراغت از تحصیل برای هر کسی ممکنه متفاوت باشه گفتن یکسال :-؟

به هر جهت بهترین کار اینه که فردا صبح علی الطلوع با **** وظیفه تماس بگیرید :)
یا جوابل ندادند دیگه اگر تهرانید تا میدان **** زحمت مسیر رو بشید مسلما به جلوگیری از عواقبش می ارزه :)

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان رفتم پلیس 10 گفت تا اخر خرداد 92 وقت داری ولی تا 15 خرداد بیا ثبتش کن .
من 10 خرداد میبرم ثبت میکنم . به نظرتون چقدر احتمال داره تیر اعزام نکنند ؟

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دوستان رفتم پلیس 10 گفت تا اخر خرداد 92 وقت داری ولی تا 15 خرداد بیا ثبتش کن .
من 10 خرداد میبرم ثبت میکنم . به نظرتون چقدر احتمال داره تیر اعزام نکنند ؟

معمولا با یک دوره تمدید موافقت میشه. شما مدارک رو بفرست بفرض برگ سبز با اعزام تیر برات بیاد. اون وقت برو پلیس+10 تقاضای تمدید کن.

Ar3f

Registered User
لایک‌ها
568
دوستان شورای عالی معاف از رزم نکنه مارو بدبخت شیم:eek:

بالا