• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
عجب روز کابوس واری هنوز تو شوکم انگار یکی از نزدیکترین کسانمو از دست دادم اصلا حال درست و حسابی ندارم

فرگی چرا یهو اینکارو کردی؟ اخه چرا؟

ای کاش همه اینا یه خواب بد بود

take me away
Just for today
Cos I’m sad here on my own
I’d like to be
Under the sea
But I'd probaly need a phone
I could be you
If I wanted to
But I’ve never got the time
You could be me
And pretty soon you will be
But you’re gonna need a line

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
الان این خبر رو شنیدم. اصلا باورم نمیشه. همینجور هنگم و هی دارم به خودم میگم اینم یک شایعه هست که روزنامه ها ساختن. آخه چرا؟! همین چندروز پیش خوندم رییس گفته یک دهه دیگه سرمربی یونایتد میمونم و کلی با این خبر حال کردم اما حالا!! اصلا نمیتونم باور کنم.
فقط میتونم بگم: رییس به خاطر همه چیز ازت ممنونم

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
یک نکته راجع به اتفاق رفتن فرگوسن اینه که فقط یک Sir تو دنیا داشت مربی گری میکرد که بازنشست شد.

بهتره که مورینیو ( اگر رئال رو ترک کنه ) بیاد به منچستر, اگه مویس بیاد منچستر و مورینیو بره چلسی و رافا بنیتز هم تو انگلستان یه تیم دیگه بگیره کار بسی سخت میشه. حالا خدارو شکر گوآردیولا تیمش مشخص شده وگرنه بازار شایعه بیداد میکرد.
من اصلا با اومدن مورينيو به منچستر موافق نيستم تفكر اون به تيم ما نميخوره

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
تیری آنری:همه از رفتن فرگوسن ناراحت هستند - Goal.com

چه شایعاتی دیگه ای هم ساختن

درخواست رونی برای فروشش!

خداحافظی ریو !

دوستان بدجور کرم افتاده به وجودشون که یونایتد رو کله پا کنن!

این راسته؟

Wayne Rooney changed his twitter bio from Manchester United player to "NikeUk athlete".

(من از توییتر استفاده نمیکنم)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیری آنری:همه از رفتن فرگوسن ناراحت هستند - Goal.com

چه شایعاتی دیگه ای هم ساختن

درخواست رونی برای فروشش!

خداحافظی ریو !

دوستان بدجور کرم افتاده به وجودشون که یونایتد رو کله پا کنن!

این راسته؟

Wayne Rooney changed his twitter bio from Manchester United player to "NikeUk athlete".

(من از توییتر استفاده نمیکنم)

مگه کشکه. سر الکس از نیمکت خداحافظی کرده از تیم که خداحافظی نکرده. من فکر میکنم مطمئنا در مسائلی مثل نقل و انتفالات و حقوق بازیکن و این چیزها حرف اول رو کماکان خود سر الکس خواهد زد.

m-o-h-s-e-n

Registered User
لایک‌ها
1,723
همیشه مورد احترام مربی منچستر‌یونایتد بودم
هانری: کل جهان از بازنشستگی فرگوسن ناراحت است/ خدمات فرگی در کلام نمی‌گنجد
کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال فرانسه از این که مربی منچستریونایتد پس از ۲۷ سال موفقیت‌آمیز بازنشسته شد، ابراز تاسف کرد.

13910701000074_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس تیری هانری که در مدت 8 سال حضور در تیم آرسنال و 3 سال حضور در بارسلونا، رقابت تماشایی با شیاطین سرخ (منچستریونایتد) و سرآلکس فرگوسن داشت، وی روز گذشته وقتی مطلع شد «فرگی» در پایان فصل بازنشسته خواهد شد و هدایت تیم اولدترافوردی را به فرد دیگری خواهد سپرد، اظهار ناراحتی کرد.
هانری گفت: هر کسی که این خبر را در سراسر دنیا شنیده باشد، حتم دارم که ناراحت است. ناراحت از این که دنیای فوتبال یکی از مدیران و مربیان اسطوره‌ای‌اش را از دست می‌دهد.
بازیکن فرانسوی که اکنون عضو تیم آمریکایی رد‌بولز است، در نیویورک به جمعی از خبرنگاران افزود: من خودم حالا که این خبر را شنیدم، خیلی ناراحت شدم. آنقدر که قادر نیستم ناراحتی‌ام را در کلام بیان کنم.

13920219000311_PhotoL.jpg

وی ادامه داد: فقط همین را بگویم مقابل تیم‌ تحت امر او برای مدت زیادی بازی کردم و جنگیدم اما همیشه با احترام زیاد این مرد مواجه بودم. آنچه او در قبال یونایتد‌ها انجام داد، هرگز در کلام نمی‌گنجد.
فرگوسن از نوامبر سال 1986 مسئولیت سرخپوشان اولدترافوردی را برعهده گرفت و پرافتخارترین مربی تاریخ لیگ برتر انگلیس شد.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
این دیلی میل و گل و اینا همیشه با یونایتد مشکل داشتن لعنت بهشون

من بعید میدونم رونی همچین حرفی زده باشه ولی اگر 1% هم گفته باشه باید گفت تف تو روش!! نهایت نمک نشناسی هست بیشترین دستمزد رو بگیری همیشه حمایت بشی بعد موقعی که واقعا تیم بهت نیاز داره بگی میخوام برم!

شاید دوستان ارسنالی الان بیان بگن قضیه رابین سرتون اومد

اصلا نباید وضعیت ارسنال رو با یونایتد مقایسه کرد ارسنال هنوز ونگر رو داره

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Pele on twitter : "Sir Alex, you were my idol for a coach, and you are an example for all future generations,

"Sir Alex, you are a legend and your achievements are unlikely to ever be surpassed."

Ronaldo lined up for stunning Man United return after chief Gill flies to Spain to talk to Real Madrid star's super-agent
[Dailymail]

923250_591810370849531_1821510728_n.jpg

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
فالکائو:همگی بلند شوید و فرگوسن را تشویق کنید - Goal.com

گاسکوئین: رد کردن پیشنهاد فرگوسن و منچستریونایتد، بزرگترین حسرت زندگی من است - Goal.com

پل گاسکوئین، ستاره سابق تیم ملی انگلیس، تایید کرد که به خاطر رد کردن پیشنهاد سرالکس فرگوسن برای رفتن به منچستریونایتد، افسوس می خورد

این کاریکاتور رو هم گل گذاشته

یکی نیست بگه مگه رئیس مرده دیوانه ها؟!

ریو هم اون شایعه رو رد کرد

فایل های ضمیمه

• 278689.jpg
    278689.jpg
    466.2 KB · نمایش ها: 53

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
باشگاه اورتون بیانیه ای صادر کرده و اعلام کرده که دیوید مویس در پایان فصل از این تیم جدا میشه.(البته قراردادش تموم میشه و دیگه تمدید نمیشه.)

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
بالا