• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
جانشین سر الکس مشخص شد

دیوید مویس رسما با قراردادی 6 ساله سرمربی منچستر یونایتد شد

7177D2BA632D401D985E0580B5299E1B.ashx

منچستر یونایتد سرمربی جدید خود را انتخاب کرد

هیئت مدیره باشگاه با اتفاق ارا گزینه پیشنهاد شده سر الکس فرگوسن را انتخاب کرد
دیوید مویس از 1 جولای 2013 رسما سرمربی یونایتد خواهد بود
وی با قراردادی 6 ساله به یونایتد پیوسته است

مویس 50 ساله از سال 2002 مربی اورتون بوده است .

سر الکس فرگوسن میگوید :" وقتیکه ما گزینه هایی که فکر میکردیم شرایط مناسبی برای این شغل را دارند را بررسی میکردیم با اتفاق ارا روی مویس به توافق رسیدیم . دیوید مردی درست و با امانت به همراه اخلاق کاری قوی است . من کار او را برای مدت طولانی تحسین میکردم و در سال 1998 به دنبال او برای پست دستیاری ام بودم . ان زمان وی مرد جوانی بود و در ابتدای کارش قرار داشت اما بعد به اورتون پیوست و از ان زمان تا حال کار فوق العاده ای انجام داده است . بدون هیچ گونه سوالی او تمام کیفیت های لازم برای هدایت این باشگاه را دارد . "

سر بابی چارلتون میگوید :" من همیشه گفتم که مربی بعدی باید مرد واقعی منچستر یونایتد باشد . در دیوید مویس ما مردی را داریم که میفهمد چه چیزهایی این باشگاه را خاص ساخته است . ما مردی را بخدمت گرفتیم که به پروزه بلند مدت تعهد دارد و در عین حالی که تیم های موفقی در زمان حال میسازد به اینده هم توجه میکند . ثبات موفقیت به همراه می اورد .
دیوید کاراکتر قوی دارد و اهمیت توجه کردن به جوانان و بهتر کردن ان ها و تبدیل کردن ان ها به بازیکنان درجه یک را میداند . در یونایتد من فکر میکنم که او میتواند به خوبی خودش را نشان بدهد . من خوحشالم که او پیشنهاد ما را پذیرفته و من مشتاق همکاری با او هستم . "

اد وودوارد ( مدیر اجرایی جدید یونایتد از تابستان )

" در دیوید مویس ما مربی فوق العاده که تمام توانایی های لازم که یک میراث شگفت انگیز را از خودش بجا بگذارد پیدا کردیم . من شکی ندارم که او انرژی و تعهد برای کسب موفقیت که بخشی از این باشگاه است را به همراه خود دارد . از ان نظر وی با مربیان بزرگ قبلی یونایتد شباهت دارد .
من بشدت از صفات فردی و مربیگری مویس تحت تاثیر قرار گرفتم . من شکی ندارم که بزودی او به بخشی از میراث و فرهنگ منحصر بفرد یونایتد میپیوندد . "

جوئل گلیزر

من بسیار خوشحالم که دیوید پیشنهاد ما را پذیرفته است . تلاش فراوان و اراده مصمم شاخصه هایی هستند که ما در یونایتد بهای زیادی میدهیم . او به عنوان مربی افراد زیادی را تحت تاثیر قرار داده و ما شدیدا باور داریم که او کار سر الکس که ارائه فوتبال جذاب با بازیکنان درجه یک و هیجان انگیز است را ادامه میدهد . "

اوی گلیزر

" جستجوی ما برای مربی جدید بسیار کوتاه بود . سر الکس از پیشنهادش که دیوید بود بسیار مطمئن بود و ما هم از پیوستن مویس خوشحال هستیم . دیوید با کارنامه قوی و شخصیت بالایش وارد اینجا میشود . من میدانم که او مشتاق شروع کردن کارش است و به همراه اد ( مدیر اجرایی ) به محض تمام شدن فصل مشغول برنامه ریزی برای تابستان و اینده خواهند شد . "

دیوید گیل ( مدیر اجرایی فعلی یونایتد )

" من خوشحالم که دیوید پیشنهاد ما را قبول کرده است . او کار فوق العاده ای در اورتون انجام داد و تمام کیفیت های لازم که ما برای جانشینی سر الکس بدنبالش بودیم را دارد . "

دیوید مویس

" اینکه مربی بعدی منچستر یونایتد خواهم بود افتخار بزرگی است . من خوشحالم که من را فرد مناسبی برای این شغب دید تا من را به هیئت مدیره پیشنهاد بدهد . من احترام بزرگی برای تمام کارهایی که او برای این باشگاه انجام داده است قائل هستم .

من میدانم که ادامه دادن کار بهترین مربی تاریخ سخت است اما موقعیت مربیگری یونایتد چیزی نیست که هر روز به سراغتان بیاید . من بشدت مشتاق شروع کردن کارم هستم .

من شغل فوق العاده ای در اورتون داشتم و در انجا یک مدیر ، هیئت مدیره و بازیکنان بینظیری داشتم . از الان تا پایان فصل من با تمام توانم تلاش میکنم که ما در بالاترین مکان ممکن در جدول قرار بگیریم .

هواداران فوق العاده اورتون نقش بزرگی در لذت بخش کردن سال های حضورم در گودیسون پارک داشتن و من میخواهم که از صمیم قلب بخاطر حمایت هایشان از من و شاگردانم تشکر کنم . اورتون برای بقیه مدت زمان زندگیم به من نزدیک خواهد ماند . "

دیوید مویس در زمانی که بعدا اعلام میشود به طور رسمی طی کنفرانسی مطبوعاتی به دنیا معرفی خواهد شد .

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
رئيس ... به انتخابت احترام ميزاريم ! با وجود تمام دردي كه از ديروز دارم تحمل ميكنم ...

Sir Alex Ferguson said: ما با اتفاق آراء در مورد جانشینی دیوید مویس توافق کردیم. دیوید یک مرد کاملاً بزرگ با اخلاق کاری قویست. من کار او را برای مدت زمان طولانی تحسین کرده ام...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب تبریک برای انتخاب سرمربی.

امیدوارم که مویس هم مثل سرالکس موفق باشه. و همچنین امیدوارم که سر الکس رو همیشه در کنار بابی چارلتون در بازیهای یونایتد ببینیم :)

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
فالکائو:همگی بلند شوید و فرگوسن را تشویق کنید - Goal.com

گاسکوئین: رد کردن پیشنهاد فرگوسن و منچستریونایتد، بزرگترین حسرت زندگی من است - Goal.com

پل گاسکوئین، ستاره سابق تیم ملی انگلیس، تایید کرد که به خاطر رد کردن پیشنهاد سرالکس فرگوسن برای رفتن به منچستریونایتد، افسوس می خورد

این کاریکاتور رو هم گل گذاشته

یکی نیست بگه مگه رئیس مرده دیوانه ها؟!

ریو هم اون شایعه رو رد کرد

اتفاقاً کاریکاتور جالبیه این نشون نمیده که مرده نشون میده مویس مثل یک انسان معمولی داره کلید اولترافورد رو از یک آدم فضایی میگیره....!!!!!به واقع فرگی فوق بشر بود

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
انتخاب سرمربی جدید رو تبریک میگم.

امیدوارم بتونه مثل رئیس لحظات خوبی رو برای ما رقم بزنه. من همیشه از مویس خوشم میومده. همیشه مقابل اورتون بازی های سختی داشتیم. با وجود اینکه بودجه کمی در اختیار داشته ولی همیشه تیم خوبی رو ساخته.

شاید تنها نقطه ضعفش تجربه کمش تو بازی های اروپایی باشه.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
حالا که از شوک دیشب بیرون اومدم میبینم که خیلی هم بد نشد نه اصلاً خوب شد که رییس رفت!!!! این اتفاق بالاخره باید میفتاد پس باید این امر مدیریت میشد از این رو که اگر رییس آنقدر می موند که خدایی نکرده فوت میکرد و یا توانایی بدنیش رو بطور کامل از دست میداد فرد جدید کاملاً بدون پشتوانه باقی میموند در واقع فرگی عزیز ما مثل همیشه تصمیم منطقی و درستی گرفت اون میتونه به عنوان یک چیزی شبیه به مدیر فنی خودمون یا همون دایرکتور که الان پستش این شده در کنار تیم باشه به واقع اون از تیم نرفته فقط قرار نیست که روی نیمکت بشینه و میونه این وسط میانه داری بکنه.....
با وجود اینکه تصمیم سختی بود و شک بسیار بزرگی خوشحالم فرگی زمانی رفت که هنوز سرپاست و میتونه به تیم کمک بکنه در واقع رییس مویس رو با سیاست های خودش و باشگاه آشنا خواهد کرد و مویس هم نشون داده که این قابلیت رو داره که در سنت ما رشد پیدا کنه فرگی هنوز مثل یک پدر در کنار ماست تنها فرقش اینه که اون داره در زمان حیاتش یک مربی رو هم پرورش میده و اطمینان داشته باشید که اون یکی از تصمیم گیرنده های اصلی خواهد بود. امیدوارم که مویس موفق باشه و رییس هم زنده باشه و سایه اش بالاسر تیم...درسته مویس تجربه اروپایی نداره ولی فرگی رو کنار خودش مثل یک بزرگتر میبینه و میتونه شاگردی کنه تا وقتی که بزرگی کنه....این همان سنت یونایتده رییس هم اینچنین کنار سر بابی چارلتون و سر مت بازبی رشد کرد و بزرگان باشگاه اون رو یاری کردند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حالا که از شوک دیشب بیرون اومدم میبینم که خیلی هم بد نشد نه اصلاً خوب شد که رییس رفت!!!! این اتفاق بالاخره باید میفتاد پس باید این امر مدیریت میشد از این رو که اگر رییس آنقدر می موند که خدایی نکرده فوت میکرد و یا توانایی بدنیش رو بطور کامل از دست میداد فرد جدید کاملاً بدون پشتوانه باقی میموند در واقع فرگی عزیز ما مثل همیشه تصمیم منطقی و درستی گرفت اون میتونه به عنوان یک چیزی شبیه به مدیر فنی خودمون یا همون دایرکتور که الان پستش این شده در کنار تیم باشه به واقع اون از تیم نرفته فقط قرار نیست که روی نیمکت بشینه و میونه این وسط میانه داری بکنه.....
با وجود اینکه تصمیم سختی بود و شک بسیار بزرگی خوشحالم فرگی زمانی رفت که هنوز سرپاست و میتونه به تیم کمک بکنه در واقع رییس مویس رو با سیاست های خودش و باشگاه آشنا خواهد کرد و مویس هم نشون داده که این قابلیت رو داره که در سنت ما رشد پیدا کنه فرگی هنوز مثل یک پدر در کنار ماست تنها فرقش اینه که اون داره در زمان حیاتش یک مربی رو هم پرورش میده و اطمینان داشته باشید که اون یکی از تصمیم گیرنده های اصلی خواهد بود. امیدوارم که مویس موفق باشه و رییس هم زنده باشه و سایه اش بالاسر تیم...درسته مویس تجربه اروپایی نداره ولی فرگی رو کنار خودش مثل یک بزرگتر میبینه و میتونه شاگردی کنه تا وقتی که بزرگی کنه....این همان سنت یونایتده رییس هم اینچنین کنار سر بابی چارلتون و سر مت بازبی رشد کرد و بزرگان باشگاه اون رو یاری کردند.

این شد یه نگاه منطقی باتو باتو جان.

بالاخره رئیس هم ادمه و سنی ازش گذشته. استرس بازیها فوق العاده بالاست. ببین من و شمای بیننده پشت تلویزیون 100 دفعه قلبمون میاد تو دهنمون. اونوقت چه فشاری روی خود رئیس هست.

من خیلی امیدوارم که ما هر بازی رئیس رو کنار بابی چارلتون ببینیم. 2 اسطوره بزرگ باشگاه :) 2 ســِـــر

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
به نظر میاد مهمترین هدفی که فرگوسن در این تیم داشته و 27 سال موندگارش کرده شکستن رکورد لیورپول بوده.شاید اگر این رکورد 5 سال پیش بدست میومد همون موقع خداحافظی می کرد.و یا اگر پارسال در بازی اخر قهرمانی رو از دست نمیدادن همون جا با تیم وداع می کرد.به هر حال دو قهرمانی بیشتر هم نسبت به لیورپول بدست اورد و با یه حاشیه امنیت بیشتر خداحافظی کرد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
علی الحساب یه قرارداد 6 ساله... خب، امیدواریم به اینکه نمایشهای رویایی در تئاتر رویاها استمرار داشته باشه... امیدوارم مویس لیتون بینز رو با خودش به اولدترافورد بیاره. اورا به آخر خط رسیده و همچنان منتظر ورود گرت بیل هستم... جوان و حریص برای موفقیت...

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
از ظهر که خبر بازنشستگی فرگوسن رو شنیدم گلبم درد گرفته :(

دقیقا چند سال سرمربی شیاتین سرخ بود ؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من امروز درس بزرگی از رییس گرفتم درسی که شاید تا وقتی زندم اون رو به یاد داشته باشم.
رییس به واقعیت چشم دوخت و موقعیت خودش رو درک کرد و فوتبال رو کنار گذاشت این کار فقط از فرگی بر میاد و افرادی بزرگ مثل اون. فرگی وقتی فهمید که شاید مثل قبل روی نیمکت مفید نباشه و یا به سلامتی شخصیش آسیب بزنه سرش رو بالا گرفت و مثل یک مرد تمام قدرت و اسم و رسمش رو به ارث گذاشت و کنار رفت اون مثل یک فاتح تاریخ رو با دوش خودش حمل میکنه ولی واقعیت زندگی رو چنان هوشیارانه قبول کرد که من از این امر و این همه بزرگی دچار شک شدم
اون در خفا تصمیم گرفت و اجراییش کرد و خودش رو با این مسئله آنچنان روبرو کرد که گویا این واقعیت رو کامل پذیرفته....ما ایرانی ها مردمان رمانتیکی هستیم و معمولاً با واقعیت میانه خوشی نداریم و نداشتیم
ستاره هایی که با واقعیت کنار نیامدند و یا سرنوشت ملتی رو به خاطر لج بازی و کهولت تغییر دادند کم نداریم..
اما فرگی قصه ما یک مرد بود سرش را بالا گرفت و گفت منم فرگی حاکم تکرار نشدنی نیمکت ها و امروز وقتن رفتن است تصمیمی که حتی برای ما با هزاران کیلومتر فاصله شنیدنش سخت بود چه رسد به گفنش به هواریون.........
به راستی که فرگی یک مرد تکرار نشدنیست برای درسهایی که به ما دادی و لحظات تلخ و شیرین و.......... بی لهجه بگویمت بخاطر زندگی که با ما کردی ممنویم رییس شاد باشی و سبز.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کامنت بکی از بینندگان سایت گل

درسته هيشكي واسه منچستر فرگوسن نميشه اما ديويد مويس بهترين جانشينه،تبريك به منچستري ها بابت اين انتخاب عالي... جوان،خوشتيپ،كسي كه اورتون رو با بودجه كم تا ٦تيم برتر ليگ بالا آورد،تو اورتون ثبات داشت،يازده سال!جوانگرايي رو خوب بلده،چند بار به عنوان بهترين مربي انتخاب شده،آرسن ونگر،فرگوسن،كني دالگليش اونو نابغه ميدونن،الحق كه انتخاب،انتخاب فرگوسنه

manutd2009

Registered User
لایک‌ها
69
خیلی از دهه 60 ها کل زندگیشون رو با مربیگری سر آلکس برای منچستر گذروندند چه لحظاتی یادتونه بازی با بایرمونیخ .... یادش بخیر

من همیشه طرفدار منچستر بودم هستم چه اشک ها که واسه این تیم نریختم

پس از هر شکستی باز امیدوار بودم چون می دونستم کسی سکان دار این تیمه که مثل یک قلب تپندست واسه پیکر منچستر و هیچ وقت منچستر رو رها نمی کنه

ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا باور اینکه کسی روی نیمکت بجای سرآلکس باشه سخته اون ظاهر معمولا آروم با آدامس خوردن های معروفش

چه بازکنهایی که بدنیا معرفی نکرد فقط فقط سر آلکس می تونه از یک تیمی که شاید 3 تا 4 بازیکن معروف در بعضی سالها بیشتر نداشت قهرمانی بدست بیاره

کاش لوگویی از سر آلکس روی پیراهن منچستر اضافه می شد که همیشه نماد سرآلکس زنده باشه ما حضور اونو احساس کنیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیلی از دهه 60 ها کل زندگیشون رو با مربیگری سر آلکس برای منچستر گذروندند چه لحظاتی یادتونه بازی با بایرمونیخ .... یادش بخیر

من همیشه طرفدار منچستر بودم هستم چه اشک ها که واسه این تیم نریختم

پس از هر شکستی باز امیدوار بودم چون می دونستم کسی سکان دار این تیمه که مثل یک قلب تپندست واسه پیکر منچستر و هیچ وقت منچستر رو رها نمی کنه

ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا باور اینکه کسی روی نیمکت بجای سرآلکس باشه سخته اون ظاهر معمولا آروم با آدامس خوردن های معروفش

چه بازکنهایی که بدنیا معرفی نکرد فقط فقط سر آلکس می تونه از یک تیمی که شاید 3 تا 4 بازیکن معروف در بعضی سالها بیشتر نداشت قهرمانی بدست بیاره

کاش لوگویی از سر آلکس روی پیراهن منچستر اضافه می شد که همیشه نماد سرآلکس زنده باشه ما حضور اونو احساس کنیم

ای گفتی

فینال ۹۹

عجب شبی بود

هنوز جلو چشممه

اون ۲ گل جادویی

بهت الیور کان بزرگ

اشکهای ساموئل کوفور

غم و اندوه لوتار ماتیوس

واقعا اون بازی یه فینال استثنائی در تاریخ لیگ قهرمانان بود

و قبل اون

بازی جلو یووه در دل الپی

یووه کارلتو

ضربه سر روی کین روی کرنر

گل یورک

و گل استثنایی اندی کول

برد ۳ ۲ تو خونه حریف. اونم یووه

دلم گرفت

سر الکس، چقدر ما هوادارا با منچستری که تو ساختی خاطره داریم

ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
تک تک این خاطرات که گفتی مهرداد جان الان تو ذهنم مرور شد
یادش بخیر. بازی با یووه یادمه جلو تی وی خوابم برده بود. پاشدم دیدم2-0 عقبیم. اما بعد گل ها رو زدیم.و گل آخر که رو حرکت یورک توسط کول زده شد. اندی کول و یورک جز زوج های بی نظیری بودند که رییس ساخت.
هنوزم فکر می‌کنم مویس یا هر مربی دیگه اون ابهت رییسو رو نیمکت نداره.
خدا حافظ رییس

Sent from my MK16i using Tapatalk 2

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
امروز از ساعت 5 صبح که یهو از خواب بیدار شدم تا الان درگیر مویس هستم. نمیدونم چرا اینقدر نگرانم! سایتها و خبرگزاریها هم که دیگه شورشو درآوردن. هر روز یک شایعه. کاش رییس یکسال سرمربی میموند و مویس مربی و بعد تیمو بدستش میداد. تو FB خوندم که مویس توی زمان حضورش در اورتون در برابر Big4 جزیره در بازیهای خارج از خانه هیچ بردی کسب نکرده! داشتم به یورگن کلوپ فکر میکردم. خدایی دورتموند هم بازیکن جوون و گمنام کم نداشته ولی تحت نظر کلوپ خیلی پیشرفت کردن و دورتموند با اورتون قابل قیاس نیستن. همین کاگاوا رو 250 هزار پوند خریدن و به یک بازیکن درجه یک تبدیلش کردن.بقیه بازیکنهای دورتموند هم خریدهای گرون قیمتی نبودن ولی واقعا تحت نظر کلوپ خیلی پیشرفت کردن. مویس توی اورتون بد کار نکرده ولی واقعا از کلوپ یک سر و گردن پایینتره و البته مویس در برابر کلوپ در تجربه های اروپایی حرفی واسه گفتن نداره. از طرفی توی لیگ آلمان هم کلوپ در چندسال اخیر خیلی خوب نتیجه گرفته. البته تنها تفاوت این دو مربی که به سیاستهای باشگاه مربوطه و بنفع مویس هست اینه که مویس الان بیش از 10 ساله تو اورتونه ولی کلوپ بتازگی توی مصاحبش گفت که من سر آلکس دورتموند نیستم و دوست دارم چالشهای جدید رو تجربه کنم و این با سیاستهای باشگاه یونایتد که مربی رو واسه طولانی مدت میخوان همخوانی نداره. نمیدونم چی پیش میاد! فقط امیدوارم سرآلکس امسال رو که سال اول مویس هست شدید حمایتش کنه و با مدیریتش اجازه نده تیم وارد حاشیه بشه.
از طرفی مثل اینکه بحث فروش رونی داره جدی میشه!! تنها رییس هست که میتونه رونی رو منصرف کنه. این قضیه هم داره شدیدا رو اعصابم راه میره! نکته مهمش هم اینه که رونی تا این لحظه سکوت کرده و این خبر رو تکذیب نکرده و به درست بودن این خبر بیشتر دامن زده.
از طرفی مویس گفته که فلینی و بینز رو با خودش به اولترافورد میاره. مثل اینکه مبلغ جدایی فلینی از اورتون در قراردادش 23 میلیون پوند ذکر شده و بینز رو هم با 17 میلیون پوند میخواد به خدمت بگیره. من که عاشق فلینی هستم و مطمءنم شدیدا میتونه توی یونایتد تاثیرگذار باشه و تنها خبری که یکم تو این چندروز خوشحالم کرد همین خبر بود. خیلی حرف زدم معذرت ولی یجورایی نگران آینده هستم. البته البته به انتخاب رییس هم اطمینان دارم و هم احترام میذارم و این موضوع باعث میشه نگرانیم کم بشه.
WE ARE UNITED

Last edited:
بالا