• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تی شرت لیونل مسی( اصل )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
تا تاریخ 26 ام هرکی بخره قیمت 55 تومن باهاش حساب میکنم

behnam_pr

Registered User
لایک‌ها
60
با تی‌شرت اصل توی امضام تعویض میکنی ؟

bigbang0

Registered User
لایک‌ها
12
اخلاق شما بسیار قابل احترام هست, شما نوشتین تی شرت اصل, اونوقت مارک نایکی نداره و مخصوص کلوپ هواداران هست, نوشتین خودم از اسپانیا خریدم اونوقت اندازتون نیست.
یکم به اخلاق خودتون بی اندیشین تا اینکه به دوستانی که حق دارن اطلاع رسانی کنن که این محصول اصل نیست توهین کنید.
ضمنا شما اگه ناراحت هستین از نظر دوستان, زیر استارت تاپیکتون بفرمایید نظر در مورد قیمت و جنس ندین !!

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
اخلاق شما بسیار قابل احترام هست, شما نوشتین تی شرت اصل, اونوقت مارک نایکی نداره و مخصوص کلوپ هواداران هست, نوشتین خودم از اسپانیا خریدم اونوقت اندازتون نیست.
یکم به اخلاق خودتون بی اندیشین تا اینکه به دوستانی که حق دارن اطلاع رسانی کنن که این محصول اصل نیست توهین کنید.
ضمنا شما اگه ناراحت هستین از نظر دوستان, زیر استارت تاپیکتون بفرمایید نظر در مورد قیمت و جنس ندین !!
دوست عزیز این تی شرت رو برام آوردن.مگه میشه برم خودم سایز بزرگ تر از خودم رو بخرم؟بعد تاریخ جواب ها رو نگاه کن واسه پارساله عزیزم.از تذکر شما هم ممنونیم تو تاپیک لحاظ کردم.فقط لطفا دیگه اسپم نباشه

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
تیشرت های بایرن بود می خریدم ..

آپ حساب کن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا