• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
پراید ۱۰۰٪
اگه برا تمرین و دم دستی هم میهای مدل های دور و بر ۸۸ بیگیر که رنگ هم داته باشه موقع فروشش هم ضرر نمیکنی

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

Nemsis

Registered User
لایک‌ها
14
بهترین گزینه بنظرم Pars هستش !

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
پارس یا 206 . هم فروشش راحته هم قطعاتش زیاد

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
LPG کلا
مجاز هم نیست چه برسه به اینکه جایگاه هم داشته باشه

در شاهرود و مشهد جایگاه مخصوص داره! برای آژانس و تاکسی مشکل سازه وگرنه واسه شخصی مورد نداره. از طرفی اگه اتفاقی بیفته بیمه واسه ال پی جی شامل نمیشه
206 رو 5 تا کپسول زدیم از گلستان تا خود یزد رفت!

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
تندر بگیرید.ولی ترجیحا تیپ2 فول نگیرید.ماشین فرانسوی هر چی لوازم برقیش کمتر باشن بهتره.
اگر هم سمند ef7میگیرید ترجیا دنبال کارکرده باشید که بتونید تستش کنید چون مثل تخم مرغ شانسین یک در میون خوب و بد میفتن:D
پارس معمولی هم توصیه نمیشه خیلی کنده.
ریو هم گزینه خوبی ولی فقط برای 4 نفر (اونم نه ادم هیکلی)
هیوندا ورنا هم اگه با قیافش مشکلی نداشته باشید گزینه فوق العاده هست خصوصا از نظر استهلاک فنی.
ولی اگه تونستید بودجه رو افزایش بدید دنبال خودروهای ژاپنی بگردید خیلی بهتره.مزدا323 یا کرولاهای اتاق قدیم( تولید سالهای 2004 واین حوالی) گزینه مناسبی هستن.
یادش بخیر یک زمانی تندر12 تومنی(e1)پراید8 تومنی-کرولا2011 37تومنی-مزدا3 35 تومنی-سمند ef7سفارشی 14 تومنی و.................خدا لعنت کنه باعث و بانیش;)

Last edited:

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
دوست خوبم با 25 تومن یک سوییچ Ninja ZX10 میتونید تهیه کنید و از حس پرواز و تعقیب و گریز لذت ببرید :) ببینید که زندگی براتون چقدر هیجان انگیز تر میشه

Sent from my HTC One X+ using tapatalk 2

ghatmail

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان
سمند lx ef7 بنزینی(تکسوز) چند روزی است که خریده ام. سوالاتی برایم پیش آمده.
- گاز ماشین حالتی است که ابدا ماشین از جا نمیکند. یعنی به اصطلاح تعمیرکاران سرگاز زود جواب نمیده ولی اگر دور موتور را در هر دنده خاص به حد معینی رساند آنوقت ماشین شتابی میگیرد. آیا این حالت طبیعیست؟ شخصی نیستم که بخواهم تیک آف کنم و کارهای جوانی با ماشین انجام بدم ولی نوعا ماشین تند و تیز به نظرم نمیاد. همینطوره یا به دلیل گاز برقی و سیستم مربوطه اینطوره؟
- زمانی که ماشین حرارتش از سردی بالا میاد و موتور گرم میشه، وقتی در جای ساکتی، با شیشه های بسته ماشین سولو کار میکنه، از پشت فرمون(غربیل) ماشین صدایی شبیه به عبور یک جریان گازی از داخل یک لوله(صدای فش فش ممتد) میاد و این صدا با حرکت دادن جزئی غربیل صدا لحظه ای قطع و مجددا شنیده میشود. نمیفهمم آیا ممکنه مربوط به سیستم هیدرولیک باشه؟ فرمان ماشین از لحاظ نرمی و هیدرولیک اشکالی درش نمیبینم و حس نمیکنم ولی این صدا در حالت گرمی موتور و ماشین متوقف و در جای ساکت کاملا شنیده میشود.
- مطلب آخر اینه که در استفاده ماشین تا 1000کیلومتر اول، تا چه حد مراعات فشار نیامدن به ماشین لازمه؟ یعنی تجربتا برای اینکه ماشین بعدا دچار صدماتی نشه و سالمتر و بهتر کار بکنه، تا 1000 کیلومتر دور موتور و سرعت ماشین را از عدد چند بالاتر نبرم بهتره؟

با تشکر فراوان

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
سلام بر دوستان
سمند lx ef7 بنزینی(تکسوز) چند روزی است که خریده ام. سوالاتی برایم پیش آمده.
- گاز ماشین حالتی است که ابدا ماشین از جا نمیکند. یعنی به اصطلاح تعمیرکاران سرگاز زود جواب نمیده ولی اگر دور موتور را در هر دنده خاص به حد معینی رساند آنوقت ماشین شتابی میگیرد. آیا این حالت طبیعیست؟ شخصی نیستم که بخواهم تیک آف کنم و کارهای جوانی با ماشین انجام بدم ولی نوعا ماشین تند و تیز به نظرم نمیاد. همینطوره یا به دلیل گاز برقی و سیستم مربوطه اینطوره؟
- زمانی که ماشین حرارتش از سردی بالا میاد و موتور گرم میشه، وقتی در جای ساکتی، با شیشه های بسته ماشین سولو کار میکنه، از پشت فرمون(غربیل) ماشین صدایی شبیه به عبور یک جریان گازی از داخل یک لوله(صدای فش فش ممتد) میاد و این صدا با حرکت دادن جزئی غربیل صدا لحظه ای قطع و مجددا شنیده میشود. نمیفهمم آیا ممکنه مربوط به سیستم هیدرولیک باشه؟ فرمان ماشین از لحاظ نرمی و هیدرولیک اشکالی درش نمیبینم و حس نمیکنم ولی این صدا در حالت گرمی موتور و ماشین متوقف و در جای ساکت کاملا شنیده میشود.
- مطلب آخر اینه که در استفاده ماشین تا 1000کیلومتر اول، تا چه حد مراعات فشار نیامدن به ماشین لازمه؟ یعنی تجربتا برای اینکه ماشین بعدا دچار صدماتی نشه و سالمتر و بهتر کار بکنه، تا 1000 کیلومتر دور موتور و سرعت ماشین را از عدد چند بالاتر نبرم بهتره؟

با تشکر فراوان

-از بس که ماشین سبک و موتور پر قدرته.
اغلب ماشین های تولید داخل همین طوری هستن به خاطر ضعیف بودن موتور
تا یک دور موتوری اصلا شتاب ندارن

-پارس و سمند پمپ بنزینیشون بیرونه باک هست.شاید مال اوون باشه و وقتی فرمون رو تکون میدین چون هیدرولیکه موتور کمی گار میخوره و فشار بنزین کم میشه وصدا قطع میشه.

برا اب بندی اولیه اوونی دفترچه راهنمای ماشین نوشته باید انجام بدین
اگر اشتباه نکنم زیر دور 3500 دور بر دقیقه است
کولر هم نباید بگیرید تو این مدت

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
در شاهرود و مشهد جایگاه مخصوص داره! برای آژانس و تاکسی مشکل سازه وگرنه واسه شخصی مورد نداره. از طرفی اگه اتفاقی بیفته بیمه واسه ال پی جی شامل نمیشه
206 رو 5 تا کپسول زدیم از گلستان تا خود یزد رفت!

حالا خطرش چطوره؟تعداد انفجار ها از cngبیشتره؟کمتره چطوره؟

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
انفجار اگه رخ بده به مراتب مخرب تر است. ولی چون مجورین خودتون با شخص معمولی سوخت گیری کنه براتون خطرسازه. اما فکر میکنم انفجارش کمتر باشه. حداقل موقع پرکردن انفجار کمتر خواهد بود. چون فشار تقلیل شده س.در مورد کیفیت کپسول ها چیزی نمیدونم. از طرفی برای موتور از سی ان جی خیلی بهتره. در مجموع اگه بوی گاز اذیتت نمیکنه یا میتونی یه جوری بپوشونیش که بوی گاز نیاد داخل کابین چیز بدی نیست. مخصوصا تو این وانفسای بنزین!

MAP351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بکس چند تیکه بوده؟
جنسش چی بود مشکی یا کروم؟

freedom_soul95

Registered User
لایک‌ها
34
اول ازهمه 1پمپ باد جمعوجور بگیری با 1ست بکس بادی خیال خودتو راحت کن آچارکشی با دست اصلا فایده نداره بکس بادیو پمپ باد لازمه کاره

meysam63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان عزيز
من تازه به جمع تون پيوستم
چند روز پيش يك سمند ef7 مولتي پلكس مدل 90 با 20 هزار كاتركرد خريدم، سه تا مشكل دارم لطفا منو راهنمايي كنيد، ممنون مي شم
1- نمي دونم كه آيا زمان فراخوان واشر سرسيلندر خودرو تعويض شده توسط مالك قبلي يا خير و بهش دسترسي ندارم، اگه تعويض نشده باشه آيا نمايندگي پاسخگو هست؟
2- آمپر آب ماشين مدام ميره بالا و مياد پايين، يعني تا يه خط مونده به وسط مياد و سريعا بعد از روشن شدن فن دوباره مياد پايين
3- درب هاي عقب ماشين صدا ميده، به نظرتون صداگيري اين خودرو ها رو چه كسايي بهتر مي تونن انجام بدن
در كل مي خوام بدونم چه جور ماشيني خريدم
با تشكر از همه دوستان

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
انفجار اگه رخ بده به مراتب مخرب تر است. ولی چون مجورین خودتون با شخص معمولی سوخت گیری کنه براتون خطرسازه. اما فکر میکنم انفجارش کمتر باشه. حداقل موقع پرکردن انفجار کمتر خواهد بود. چون فشار تقلیل شده س.در مورد کیفیت کپسول ها چیزی نمیدونم. از طرفی برای موتور از سی ان جی خیلی بهتره. در مجموع اگه بوی گاز اذیتت نمیکنه یا میتونی یه جوری بپوشونیش که بوی گاز نیاد داخل کابین چیز بدی نیست. مخصوصا تو این وانفسای بنزین!

به صرفه تر هم هست.با 1 کپسول که یکی از دوستان زد تونست 350 تا تو جاده برونه.قیمت کپیول هم 3700 تومن شد.درحالی که من با یه مخزن پر CNG که 4000 تومن شد به زور 200 تا روندم.همین دوستم منو وسوسه میکنه دیگه.میبینم ماشینش از بنزین هم بهتر میره.

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
دوستان اهل فن راهنماییم کنند سمند بخرم بهتره پژو ۴۰۵ ؟

خواهشا با منطق و دلیل

mak.k

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
214
واسه جاده سمند عالیه
داخل شهر سمند افتضاحه
405 به نظر من از سمند بهتره
405 سال بگیر
اگه پرشیا بتونی بگیری که عالیه
من کلا مخالف سمندم حالم بهم میخوره