• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
سمند برای بیرون شهر خوبه راحتی استحکام و ایمنیش خوبه
405 برا تو شهر خوبه شتاب و سرعتش همچنین دید راننده بهتره

کلا حیف پول بدی ماشین ساخت وطن بگیری

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
از همه دوستان ممنونم نظراتتون خیلی به دردم خورد پس سمند کلا مزایاش ایمنی - تیپ - آپشن - نرم و راحتی معایبش زود میافته و باید هرسال هزینه ای بابت جلوبندی بدیم و زود به صدا میافته شتابش هم پایینه
\\\\\\\\ ۴۰۵ مزایاش شتاب - سبک بودن - جمع و جور بودن - استهلاک کم نسبت به سمند معایبش خشک بودن - راحتی پایین نسبت به سمند نبود آپشن کامل سبت به سمند

-------------------------
پس با این حساب ۴۰۵ تا اینجا الویت اول شد البته تی یو ۵ - اس ال ایکس بابت همه چی ممنونم از همه دوستان ممنونم

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
از اینا که به فندکی میخورن میگی? ما یدونه داریم بی هویته ! چینی مینیه انگار ولی خیلی به دادم رسیده,لاستیکم یک ماه باد کم میکنه و هی با این پر میکنم ,من راضیم خواستی عکس بگیرم ازش

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

یه عکس بذار ببینیمش !

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
من تاپ تول گرفتم خیلی خوبه

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
هرچی میگیری حواست باشه بوش درجه 2 نندازن بهت!! من برای مصرف شخصیم گرفتم یه ماهه ترکید:eek:

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
بهترين انتخاب پارس اس ال ايكسه البته مدل ٨٤ تا ٨٥. به خاطر كيفيتشوت. تو آپارات تست شتابش رو با سوناتا ٢٠١١ نگاه كن

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
من 323 دارم ایناییم که دوستان در موردش گفتن تایید میکنم هر سوالیم داشتی بپرس بت میگم الان یکی از بچه ها رونیز داش دنبال 323بود یکی دیگه پارس داش دنبال 323 بود والا من هر جا هم میرم ازم میپرسن میفروشی.نمیدونم اون دوستمون رو چه حساب گف بازار فروشش خوب نیس. واقعا ماشین فوق الاده ایه تو این قیمت خرجشم بسیار پایینه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

s.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
728

farzin632

Registered User
لایک‌ها
14
دنبال این اسباب بازیا البته به اصطلاح ماشینای (همون تخم مرغ شانسی) تولید یا مونتاژ داخل (تولید داخل منظور واردات موتور از آلمان و تقویت موتور پراید و...) نرو به هیچ وجه الان شاید مخالفت کنی ولی وقتی با همین پول بری یه bmw e46 یا e36 بگیری اون سواری ای که bmw بهت میده به هیچ وجه قابل مقایسه نیست با اینا و حتی از لحاظ فنی و امنیت هم همینطور اگر ساکن تهران یا کرجی این قول رو بهت میدم تا دلت بخواد از تعمیکارای اینا پیدا میشه و همچنین قطعاتش تا دلت بخواد تو بازار هست البته نه تو مغازه های یدکی معمولی و کلا قطعات موتوریش ارزونه تا حدودی مثل پرشیا میمونه چه از لحاظ تعداد قطعات و چه از لحاظ قیمت ولی قطعات تزئینی یه کم گزونه و بازام عوض قطعه آلمانی میبندی رو ماشینت اگر هم ساکن شهرستانی یه بار تو تهران یا کرج بده تعمیرکار خوب ماشینتو سرویس کنه مطمئن باش تا یه سال نیازی به تعمیر نداری و تو راه نمیذارتت و مخصوصا با بودجه شما مدل های انژکتوریه که بهتر از کاربراتوریه و کمتر نیاز به تعمیر داره
وقتی بشینی پشتش و تو اتوبان از هر ماشین دیگه ای بزنی جلو اونوقت میفهمی حرفمو.....
یه حصن دیگشم اینه که bmw زیر پات باشه هر ببینه میگه 100م ماشین دستشه و کلا کلاسش بالائه :) :D

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
میخواید صبر کنید تا بعد انتخابات ببینیم اونموقع قیمتا چی میشه. الان که هم قیمتا شخمیه هم کیفیت خیلی شخمیه.
اگرم واجبه هرچی میگیری صفر یا مدل 91 نگیر.

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
باید توجه کنی که نوع مصرف و انتظاراتت از ماشین چیه،پرشیا ماشین خوبیه ولی به قول دوستان کند و کم جون،زانتیا های مدل 85 یا86تمیز هم خوبه،206 یا ال نود هم هست که قطعاتشون گرون ولی خب کیفیت خوبی دارن،تویوتا کرولا قدیم هم ماشین خوبیه کم مصرف و قدرتمند،ب نظر من زانتیا بگیر از همه لحاظ خوبه

Sent from my tablet using Tapatalk

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
میخواید صبر کنید تا بعد انتخابات ببینیم اونموقع قیمتا چی میشه. الان که هم قیمتا شخمیه هم کیفیت خیلی شخمیه.
اگرم واجبه هرچی میگیری صفر یا مدل 91 نگیر.

خبرها حاکی از این است که قیمت خودرو های وارداتی میخواد بپره :دی

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
ممنون از نظر همه دوستان مزدا فکر کنم بودجم واسه ماشین نرسه که تمیزشو بگیرم بین پارس - 405 اس ال ایکس - سمند ال ایکس - موندم به خدا

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
ممنون از نظر همه دوستان مزدا فکر کنم بودجم واسه ماشین نرسه که تمیزشو بگیرم بین پارس - 405 اس ال ایکس - سمند ال ایکس - موندم به خدا

من خودم باشم اول مزدا 323 رو انتخاب می کنم که شما فرمودید بودجه نمی رسه
در این موقعیت به Peugeot 405 SLX TU5 فکر میکنم چون ماشین نسبتا خوبیه و من اونو به سمند و پارس 8 سوپاپه تر ترجیح می دم.
یکی از دوستان در فروم فک کنم آیدیشون این باشه:mehdi bieber یه در حد صفر رو می فروشن.( 12000 کارکرد).

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
323 با این بودجه یه مقدار خستس
ساله 90 گزینه هات بین آوانته و کرولا در حده نو و مزدا 3 نسل قدیمی وزانتیاو ماکسیما دنده ای مدل 83 اینا بود الان با این پول پرشیا صفرم نمی دن:blink:
یه جن تو سالم هم شاید بدن

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
دنبال این اسباب بازیا البته به اصطلاح ماشینای (همون تخم مرغ شانسی) تولید یا مونتاژ داخل (تولید داخل منظور واردات موتور از آلمان و تقویت موتور پراید و...) نرو به هیچ وجه الان شاید مخالفت کنی ولی وقتی با همین پول بری یه bmw e46 یا e36 بگیری اون سواری ای که bmw بهت میده به هیچ وجه قابل مقایسه نیست با اینا و حتی از لحاظ فنی و امنیت هم همینطور اگر ساکن تهران یا کرجی این قول رو بهت میدم تا دلت بخواد از تعمیکارای اینا پیدا میشه و همچنین قطعاتش تا دلت بخواد تو بازار هست البته نه تو مغازه های یدکی معمولی و کلا قطعات موتوریش ارزونه تا حدودی مثل پرشیا میمونه چه از لحاظ تعداد قطعات و چه از لحاظ قیمت ولی قطعات تزئینی یه کم گزونه و بازام عوض قطعه آلمانی میبندی رو ماشینت اگر هم ساکن شهرستانی یه بار تو تهران یا کرج بده تعمیرکار خوب ماشینتو سرویس کنه مطمئن باش تا یه سال نیازی به تعمیر نداری و تو راه نمیذارتت و مخصوصا با بودجه شما مدل های انژکتوریه که بهتر از کاربراتوریه و کمتر نیاز به تعمیر داره
وقتی بشینی پشتش و تو اتوبان از هر ماشین دیگه ای بزنی جلو اونوقت میفهمی حرفمو.....
یه حصن دیگشم اینه که bmw زیر پات باشه هر ببینه میگه 100م ماشین دستشه و کلا کلاسش بالائه :) :D

با 25 تومن مگه ای46 میدن؟
شاید بتونه بره دنباله ای30

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
این bmw e36 رو ببین میده 29
تیونینگ تاک - تالارهاي خودرو • مشاهده مبحث - فروش e36 مشکی مدل 91

دیروز یه مزدا 323 تیپ معمولی مدل 80 آلبالویی تمیز یکی آورده بود سوار شدیم میگفت تازه تسمه تایم و صفحه کلاچ و چیزای دیگشو عوض کرده ماشین تمیزی به نظر میرسید لرزش اینا هیچی نداشت شتاب هم تست کردیم خوب بود میگفت 25 نمیدونم ارزش داره؟

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
پس با این حساب پژو 405 اس ال ایکس رو انتخاب کنم ؟ چون مدلهایی که دوستان فرمودند یکم عمرشون زیادند میترسم به خرج بیافته که بدجور دلمو بزنه درضمن یکی از دوستان پژو پارس 91 رو 29 تومن میداد به نظرتون ارزش داره ؟

ali.kajdom

Registered User
لایک‌ها
20
پس با این حساب پژو 405 اس ال ایکس رو انتخاب کنم ؟ چون مدلهایی که دوستان فرمودند یکم عمرشون زیادند میترسم به خرج بیافته که بدجور دلمو بزنه درضمن یکی از دوستان پژو پارس 91 رو 29 تومن میداد به نظرتون ارزش داره ؟
خوبه اگر مشکلی نداشته باشه
ولی یادت باشه پژو پارس مدل های قدیمیشون رو نگیری چون زود لش میشن و یه حال خسته ای دارن انگار ماشین به گل فرو رفته

بالا