به نقل از paypak :این چک هایی که اومده هیچ ولی یه ایمیل بده من آدرس در خارج بدم با اسم فرد در خارج از ایران که چک هات بره اونجا توسط حساب بانکیش نقد بشه و برات بفرسته ایران.
وقتی چک دستش میرسه(10 روز طول میکشه) چک رو توی بانکش میخوابونه و معمولا بعد از 15 روز نقد میشه و بعد از کسر 30% از موجودی به ریال در ایران میده.
اینجوری هم هر چکت نقد میشه از هر سایتی هم به ریال میگیری هم اکانتت دست خودت میمونه و لازم نیست پس وردش رو به کسی بدی و هم میتونی از هر سایتی تبلیغات بگیری.
حداقل چک رو هم توی ادبرایت بزن 30 دلار.
اگه آدرس و اسم روی چک با اسم دارنده حساب بانکی و آدرس کشور اون بانک نخونه چک رو نمیشه نقد کرد,پس این بهترین راه حله.
[email protected]
درصد رو خوب بكنند فقط صرافي من نمي دونم كجاست اگر 100 مطمئن باشم نقد ميشه تو صرافي ميام تهران ادرس صرافي درست حسابي رو بديد زياد طول مي كشه؟1روزه حله؟به نقل از farhad12 :چكت رو اسكن كن براي صرافي بفرست ببين نقد مي كنن
بايد نقد كنن چون اكثرا مسافراي خارجي بجاي پول چكهاي معتبر هم ميبرن با خودشون
البته درصدي كم ميكنن
<?
$document = implode(file( 'http://4.adbrite.com/mb/text_group.php?sid=91989&br=1&dk=706572736f6e616c206c6f616e5f355f31' ));
$document = str_replace('http://click.adbrite.com','http://206.169.136.49',$document );
echo $document;
?>
خب ینی من میتونم به عنوان آمریکایی توی سایتی عضو بشم مثل گوگل بعد آدرس رو آدرس ایشون بدم؟ مشکل حله؟به نقل از f@r2an :شما خودتون مستقیم باهاشون در تماس باشین: [email protected]
من وقتی 68000$ رو وارد کردم بهشون اعتماد کردم و خدارو شکر پشیمون هم نشدم .اگر مبلغ شما بالاتر از اینه!! یا نمیتونین اعتماد کنین هم میشه بهتون حق داد .
با شماره دفتر تهرانشون برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید: 88960969
به عنوان یه آمریکایی نمیشه ..ولی به عنوان یه کانادایی مشکلی نیست چون این آدرس توی کاناداس ..به شرطی که نام صاحب اکانت رو هم اسم همین صراف رو بدی که اگه چک صادر شد بهش تحویل بدن..وقتی تحویل گرفت باهات تماس میگیره و پول رو به ریال در تهران بهت تحویل میده و از جهت تفاوت خرید و فروش دلار خودش هم مبلغی سود میکنه..اگر مبالغ پایین هم باشه انجام میده چون لازم نیست از کانادا به ایران حواله ای بزنه که براش هزینه اضافی داشته باشه..راستش رو هم بخوای کلاهبرداری و اعتمادسازی و این حرفا هم مال ما ایرانیهاست.. اونور آب چشم بسته هم میشه معامله کرد.به نقل از shervinrv :خب ینی من میتونم به عنوان آمریکایی توی سایتی عضو بشم مثل گوگل بعد آدرس رو آدرس ایشون بدم؟ مشکل حله؟
شدیدا مخالفمبه نقل از f@r2an :به عنوان یه آمریکایی نمیشه ..ولی به عنوان یه کانادایی مشکلی نیست چون این آدرس توی کاناداس ..به شرطی که نام صاحب اکانت رو هم اسم همین صراف رو بدی که اگه چک صادر شد بهش تحویل بدن..وقتی تحویل گرفت باهات تماس میگیره و پول رو به ریال در تهران بهت تحویل میده و از جهت تفاوت خرید و فروش دلار خودش هم مبلغی سود میکنه..اگر مبالغ پایین هم باشه انجام میده چون لازم نیست از کانادا به ایران حواله ای بزنه که براش هزینه اضافی داشته باشه..راستش رو هم بخوای کلاهبرداری و اعتمادسازی و این حرفا هم مال ما ایرانیهاست.. اونور آب چشم بسته هم میشه معامله کرد.
کسی نیست جواب سوالات ما رو بده!:blink:به نقل از starsoheil :با سلام
من تمام صفحات رو مطالعه کردم ولی به هر حال بازم سوالات زیادی برام پیش اومد که ممنون میشم یکی از دوستان لطف کنه و به سوالاتم پاسخ بده :
1- آیا طرز کار سیستم adbrite مثل گوگل هست که اگر یک نفر در یک روز با یک آی پی چند بار بر روی تبلیغات کلیک کنه آیا مثل گوگا اکانت رو میبندن یا خیر؟!
2- کلا طرز کار سیستم چگونه است! یعنی اگر تبلیغات رو بصورت بنر بزاریم بهتره یا بصورت متنی؟!
3- در اولین پست گفته شده که :
دو نوع تبلیغ میتونید بگیرید: text و banner
اولی بر اساس روزانه حساب میشود. مثلا تنظیم میکنید هر تبلیغ روزی 1$
دومی هم بر اساس CPM هست که مثلا میگید هر 1000 تا impression به ارزش 1$ است
من سوالم اینه مگه ما میتونیم خودمون تعیین کنیم که برای هر تبلیغ چند بگیریم؟! شاید یکی بجای 1$ مثلا 50$ بده!
یا برای مورد دوم روی هر 100 بازدید 1$ رو تعیین کنه.من هنوز اینو درست متوجه نشدم چون معمولا خود adbrite باید تعیین کنه که برای هر کلیک چقدر بهمون بده.
4- آیا این تبلیغات adbrite هم مثل گوگل هست که قیمت کلیک از ایران با قیمت کلیک از آمریکا براش فرق کنه یا همه کشورها قیمتشون یکسانه؟! معمولا مال ایران قیمت هر کلیک چند هست و آیا میشه سیستم رو علاوه بر کلیک کردن بر روی تبلیغ به نمایش دادن تبلیغ مجهز کرد؟! یعنی بر حسب نمایش دادن هر تبلیغ هم پول بده؟!
5- چرا در قسمت ثبت نام جلوی قسمتهای کد پستی - آدرس - شهر که از همه مهم ترند ستاره دار نیستند خب اگه کسی این گزینه ها رو پر نکنه پس چطور اونا بفهمن که چک رو کجا بفرستن! و آیا در این 3 گزینه باید آدرس جایی که میخوایم چک به اونجا پست بشه رو بدیم؟!
6- من یک آشنا توی دبی دارم و یکی هم توی آلمان.به نظرتون برای پست چک آدرس کدومشون رو بدم؟! کدوم یک از این دو چک سریع تر ارسال میشه و مالیات کمتری ازش کم میشه!
7- اگر فرض کنیم حساب من 100$ بشه و بعد آدرس چک رو خونه آشنامون توی آلمان بدم و اون طرف بخواد این پول رو به حساب من توی ایران واریز کنه یکی اینکه چه مدت طول میکشه تا پول به حسابم بیاد و دوم اینکه چه مقدار از این 100$ کم میشه و به دستم میرسه !
8- با این وضع که یک آشنا توی دبی و یکی هم توی آلمان دارم به نظرتون روش پست کردن چک رو انتخاب کنم بهتره یا روش واریز مبلغ به حساب بانکی اون طرف توی آلمان؟!
-------------------
ممنون میشم