• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
ایران پا در جای پای مالدیو

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
یــــــــــــــــــــــــــــــــــا پیغمبر !
من نمیدونستم بازی امروز هست ! زیرنویس احبار نتیجه رو دیدم :eek:
ما داریم به کدوم سمت میرم ؟!!!!!
3 تا از عمان خوردیم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!! اصلا عمان کجای نقشه جهان هست ؟! جمعیتش کل کشورش اندازه تهران هم فکر نکنم باشه ! بعد یعنی اونا میتونن یه تیم داشته باشن که بتونه 3 تا به ما بزنه ؟؟؟؟؟!!!! فکر کنم توی این سالها جهش ژنتیکی داشتن !!!
جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت نبود ؟ هنوز توی اون دوران سیر میکنیم که 20 به مالدیو بدبخت زدیم
آقایون بیدار شین ، عمان تیم درجه 3 آسیا تونست امروز به ما 3 تا گل بزنه و ما رو با خاک یکسان کنه !

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
حالا زیاد هم جوگیر نشید ... همین عمان حال استرالیا رو هم گرفته چند بار ...

به جمعیت نیست که به کیفیتِ !

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کی دروازه بان بود؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
رحمان احمدی دروازه بان بود
کاش حداقل شهاب گردان رو میزاشتن
چه گلهایی این رحمان خورد
یکی از یکی قشنگتر
واقعآ افتضاح بود
کیروش باید به جای رحمان احمدی علیرضا حقیقی دعوت می کرد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
چه گلهایی این رحمان خورد
یکی از یکی قشنگتر
واقعآ افتضاح بود
کیروش باید به جای رحمان احمدی علیرضا حقیقی دعوت می کرد

همون دانیال داوری رو بیارن خوبه! بقیه نخودی هستن!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بازیکن ابزاره... تفکر حاکم بر تیم باید تعویض بشه... تمام این بازیها، با همه مهره ها هم، نه فکری ÷شت سر تیم بود، نه انگیزه ای و نه اراده ای برای بردن. به قول افشین قطبی، برای بردن باید گرسنه بود (حریص واژه درست تریه). این تیم اما اینطور نیست. سرمنشاء تیم هم این رو القا نمیکنه. درد از دروازه بان و دفاع نیست. درد از اینه که کسی بهشون نمیگه یا ازشون نمیخواد که چطور دفاع کنن... این بازیکنها ایرانی هستن نه تربیت شده لاماسیا. باید ازشون بخواید که دقیقا چه بکنن، 90 دقیقه هم با فریاد و تهدید و تطمیع بهشون یادآوری کنی... کیروش اما... روح این تیم باید عوض بشه تا مغز به عضلات فرمان درست بده... روح و فکر و اراده تیم بیماره...

nimpars

Registered User
لایک‌ها
126
اگه اینجوری پیش بره چند سال دیگه از افغانستان و پاکستان و ... هم میخوریم

مشکل سرمربی بازیکن نیست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه اینجوری پیش بره چند سال دیگه از افغانستان و پاکستان و ... هم میخوریم

مشکل سرمربی بازیکن نیست

مشکل نگرش حاکم بر مردم و کشور هست. کلا روحیه مردم اومده پایین. دیگه اون شور و نشاط رو نمیبینم. اکثر مردم به جای اینکه با شور و شوق دنبال کار و زندگی و پیشرفت باشن دنبال اینن که یه شبه راه صد ساله برن. البته حق هم باید داد. در شرایط عادی رسیدن به حداقل هایی مثل مسکن و ماشین اینقدر رویایی شده که همه دنبال اینن که یه جوری با کله کردن بقیه بتونن بهش برسن.
الان تقریبا تو خیلی از مسائل ملموس پسرفت داشتیم. شاید هم پیشرفت داشتیم اما به نسبت به پیشرفت بقیه کشورها واقعا عددی تبودیم. نمونه اش خودرو..

البته نمیخوام نق بزنم. پیشرفتهای خیلی خوبی هم داشتیم اما شاید اثراتش در زندگی مردم به اون شکل ملموس نبوده. اگه یه مملکت اونقدر پیشرفت کنه که سرانه درامد هر ایرانی از 1500 2000 دلار فعلی برسه به یه ژاپنی که 100000 دلاره اونقوته که مردم این رو تو زندگیشون حس میکنن.

یا اگه شرایط رفاه جامعه بره بالا. البته ما در صنایع پزشکی و نظامی پیشرفتهای خوبی داشتیم و قطعا این پیشرفتها در اینده کشور ما خیلی تاثیر گذاره اما خوب در مقایسه با مورد بالایی تاثیر گذاریش روی روان و روح جامعه کمتره. (البته به نظر من)

همین اتفاقات باعث شده که امید و روحیه پیروزی طلبی و جسارت مردم بیاد پایین. تو فوتبالمون هم همینه. تیمهامون ترسو شدن. مردم هم دیگه زیاد مسائل ملی مثل 20 سال پیش براشون مهم نیست. من یادمه 20 سال پیش بازی ملی که میشد همه دنبال مسائل ملی بودند. یا زمان جنگ کسی نبود که فکر و ذکرش این مساله نباشه (به جز یه عده معدود ادم سود جو و از خدا بیخبر که البته واقعا معدود بودند )

الان بازی تیم ملی رو من خودمم دیگه حس و حال نگاه کردن بهش ندارم. چون بازی نمیکنن.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
همون دانیال داوری رو بیارن خوبه! بقیه نخودی هستن!
تو برنامه 90 گل هایی که می خورد مگه ندیدی
نیمی از گل هایی که این فصل خورد مثل مجسمه تو دروازه بود و خیلی راحت گل می خورد

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
تو برنامه 90 گل هایی که می خورد مگه ندیدی
نیمی از گل هایی که این فصل خورد مثل مجسمه تو دروازه بود و خیلی راحت گل می خورد

کیروش اینو ترجیح داده به همه ی دروازبان های دیگه

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
در مورد کی روش عقیده من توهم توطئه نیست.

این که ما موجودی ضعیفی هم در سال های اخیر متاسفانه پیدا کرده ایم حقیقتی است تلخ که باید آن را پذیرفت. اما از طرفی دیشب دیدیم که استقلال در مقابل الشباب در تهران یک بازی خوب و شناور انجام داد و در حفظ توپ و سبک بازی موفق بود و فقط بدشانس بود که به گل نرسید؛ در واقع پتانسیل واقعی ما هم اینی نیست که در یک سال اخیر در تیم ملی می بینیم.

کی روش در سال اولی که آمده بود ایران کاملا پرشور هیجان بود و یکی از نشانه هایش برد 6 بر صفر بحرین در تهران بود، در نتیجه او با عزمی جزم قصد داشت تیم ملی مقتدری از ایران بسازد که نه تنها به جام جهانی صعود کند، که آنجا زنگ نفریح نباشد و یقه تیم های بزرگ جهان را بگیرد. حالا چه شده که او قول صعود که هیچ فقط وعده پلی اف را می دهد؟!

به نظر می رسد در این مدت یک اتفاقاتی افتاده که باعث شده کی روش آن کی روش واقعی و حقیقی که سال اول دیدیم نباشد. چیزی که در اثنای روزها و هفته ها کار در ایران او را متوجه این نکته کرد که از تو فقط نتیجه می خواهند و بس، کسی متوجه این قضیه نیست که پیشرفت فوتبال یک فرایند است که در اثر برنامه منسجم و زنجیره های بهم پیوسته اتفاق می افتد و امکانات متعدد و هماهنگی های زیاد و تلاش شبانه روزی همه جانبه لازم دارد، اما وعده های فدراسیون نشنینان در عمل برای او محقق نشد و از بازی تدارکاتی گرفته مهم تا سایر امور پشتیبانی امورات در حد قابل قبول از نظر او نبود، در نتیجه به تدریج او روز به روز حساسیتش را نسبت به تیم ایران از دست داد و نهایتا امروز می بینیم که خیلی بی تفاوت تر از قبل روی نیمکت می نشیند و به نظر می رسد چندان هم برایش فرقی نمی کند که چه بلایی سر تیم ملی ایران می آید.

ما در انتخاب سر مربی برای تیم ملی سراغ بتز مدل بالا را رفته ایم در حالی که قبلا حداکثر سروکله مان با پیکان و پراید بود و این یکی زیادی بزرگ است! احتمال دارد دوستان اینجا علیه من بتازند که کی روش هیج کجا مربی موفق نبوده و اینجا هم همه جور امکانات در اختیارش گذاشته اند و به سازش رقصیده اند ولی من این طور فکر نمی کنم. درست یادم هست که در یکی از مصاحبه های کی روش (فکر کنم بعد از بازی برگشت با ازبکستان بود) گفت: "آمده بودم اینجا تغییر ایجاد کنم اما خودم تغییر کردم!" و این تغییر یعنی همرنگ جماعت شدن، یعنی بی خیالی، یعنی این که آن واژه های پر سر و صدای معمار فوتبال همه رنگ باخته و از او یک مربی بی تفاوت ساخته که به یک سری حداقل ها راضی شده ...

من باور ندارم که کی روش مربی ضعیف یا ترسو یا ناکارآمدی باشد، بلکه هم فوتبال ما بسیار ضعیف شده (نمونه های این ضعف را هم در لیگ برتر می بینیم و هم در جام باشگاه های آسیا و تا حدی استقلال بهتر کار کرده) و هم این که از نظر امکانات سخت افزاری و ایجاد شرایط لازم برای پیشرفت ضعیف و ناتوان بوده ایم. این که فقط یک مربی اسم و رسم دار بیاوری و بروی خانه ات بخوابی و کاری به کار بقیه مسایلش نداشته باشی، یعنی راحت طلبی و خودخواهی، عملا پشت یک اسم سنگر گرفته شده تا در صورت کسب هر نتیجه ای بگویند دیدید که ما مربی خارجی خوب هم آوردیم و پول هم خرج کردیم و دیگر از دست ما کاری ساخته نیست! این دقیقا یعنی توهین به شعور مخاطب که شما نمی فهمید و ما می فهمیم! مشکلات ما نداشتن مدیر لایق و عدم تجمیع امکانات و زیر ساخت هاست، حالا هر کس هر چی دلش خواست بگوید، این تغییری در اصل و واقعیت نمی دهد، ما در آسیا ضعیف شده ایم و اکنون اردن و عمان و بحرین و قطر هم به صف کسانی که جرات پیدا کرده اند ما را به گوشه رینگ ببرند پیوسته اند، کره و ژاپن که جای خود دارند ...

چند وقت پیش علی پروین در همین برنامه نود یک حرف جالب زد، گفت بعد از قهرمانی در مسابقات 1990 پکن به رئیس فدراسیون گفتم ما شانس آوردیک که بردیم الان کره و ژاپن سوار بنز شده اند و ما با موتور گازی داریم پشت سرشون حرکت می کنیم، معلومه که بهشون نمی رسیم!! حالا می بینیم که این اتفاقی است که افتاده و ما مدتی در باد بازی های خوب اواسط دهه هفتاد و اوایل هشتاد خوابیدیم و فکر کردیم دیگر از آسیا جدا شده ایم و قدرتی شده ایم برای خودمان در حالی که دقیقا این توهم بوده نه چیز دیگری ...

به نظر من اگر قرار است یک مربی بزرگ بیاوریم باید طرز کار کردن با چنین فردی را هم بدانیم، در غیر این صورت هم پول از دست داده ایم هم اعتماد مخاطبان مان را. اگر دنبال نتایج زودگذر هستیم، مربی درجه دو خارجی یا حتی داخلی خودمان بهتر نتیجه می دهد، ولی دراین صورت بهتر است دیگر حرفی از پیشرفت نزنیم!

پ.ن: متاسفانه شانس تیم ملی برای صعور به جام جهانی با شرایطی که امروز می بینیم زیر 10% است، مگر آن که از آن معجزه های عجیب در فوتبال اتفاق بیفتد و دری به تخته بخورد و حادثه ای نجات مان دهد ...

azada

Registered User
لایک‌ها
279
نه معجزه ای اتفاق میفته
نه هیچ چیز دیگه
تیر خلاصی رو توی همین بازی با قطر خواهیم خورد

بالا