hadiiiiiiiii
Registered User
سلام آقا جواد
قیمت اس3 رنگ های مختلفش رو برام بفرست.
ممنون.
ممنون.
سلام آقا جواد
ممنون.
آقا قیمت 520 رو به من میدی وان اس
اس 3 قرمز چند داش جواد؟
سلام داداش Lumia 720 ابی رنگ داری؟ اگه میتونی حدودای قیمتش رو هم بگو.
سلام
لومیا 920 دست دو اگه سراغ داری خبرم کن.
سلام ..
دوست عزیز من نکسوس 4 میخوام ...
میخواستم ببینم سری جدیده نکسوس هایی که داری یا نه ؟؟
باید بدونی فک کنم که سری جدید و قدیم داره نکسوس 4 ....
چه فرقی داره؟
گلکسی اس 4 32 گیگ کی میارید؟
جواد جان قیمت روز One X رو میخوام ... واسه خرید
سلام داداش این نکسوس 4 های که ما داریم سری جدید هستند سری جدید ها دوتا نقطه خیلی کوچیک پایین گوشی دارند اگر میخواین باهام تماس بگیرید برای سفارش امشب هم یکی از بچه ها سفارش داد که انشالله فردا صبح براش میفرستمسلام ..
دوست عزیز من نکسوس 4 میخوام ...
میخواستم ببینم سری جدیده نکسوس هایی که داری یا نه ؟؟
باید بدونی فک کنم که سری جدید و قدیم داره نکسوس 4 ....
اقا جواد بهترین گوشی ویندوز 8 بعد 920 چیه ؟چنده؟
جواد جان از بین سه گوشی زیر به نظرت کدوم بهتره؟؟البته با ذکر دلیل..
LG L7 II DUAL
SAMSUNG GALAXY S DOUS
HTC DESIRE V
مرسی...
سلام داداش
تا حالا با گوشی های ال جی کار نکردم و هیچ نظری نمیتونم بهش بدم ولی انتخاب از بین گلکسی اس دوسیم و دیزایر وی خیلی سخت هست چون هردوگوشی های خوبی هستند و هریک مزایاها و معایبی دارند اما اگر گوشی خوشگل تر و با کیفیت ساخت بهتر و کیفیت صدای خوب میخوای دیزایر وی رو انتخاب کن چون خیلی از گلکسی اس دو سیم بهتر هست و از سیستم صدای بیتس ساخته شده است که کیفیت فوق لعاده ای داره از جمله با هندزفری بخوای گوش بدی و رابط کاربری سنس4 داره که به نظر من بهترین رابط کاربری هست و خیلی زیبا میباشد و اصلا خسته نمیشی ازش ولی گلکسی اس دو سیم از نظر سیستم سخت افزاری جدیدتر و قوی تر هست و از دیزایر وی خیلی بهتر هست و دوربین بهتری نسبت به دیزایر وی داره و اگر از گوشی های سامسونگ از جمله اس3 خوشت بیاد گلکسی اس دو سیم خیلی بهتره بخری چون نسبتا شبیه اس3 هست و با رابط کاربری تاچ ویز4 سامسونگ که راضی نگهت میداره
لطفا قیمت Xperia Z یا ZL رنگ مشکی یا بنفش هر کدومو که میتونید گیر بیارید رو برام بفرستید
بسیار ممنون
داداش با این توضیح کامل که دادی واقعن خودمم موندم کدوم بهتره...مرسی از پاسخ کامل و جامعت...