• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل فورری-ایرانسل دارا کمک کنند

A@D@E@L

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان من خطم مسج میدم بجای اینکه هر مسج رو ده تومان حساب کنه دوبرابر حساب میکنه

مثلان یه مسج دادم که طولانی هم نبود 50 کم کرد از شارژم

کسی میدونه چرا

خواهشن مدیرا پاک نکنند

amir_dj69

Registered User
لایک‌ها
106
سلام
برو تو قسمت مسیج گوشیت این گزینه رو بزار روی اتوماتیک
گوشیه من نوت 2 هستش ممکنه تو گوشیه شما متفاوت باشه جاش ولی من این گزینه رو تموم گوشی ها دیدم

2013-05-30-01-56-46.png2013-05-30-01-56-55.png

A@D@E@L

Registered User
لایک‌ها
35

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
تمام این مشکلات در 2 مرحله برطرف میشه ! (تست کنید)

1- زنگ بزنید به اپراتور ایرانسل (شمارش یادم نیست 8080 بود فکر کنم! یا یک همچین چیزی)

2- مشکل را درمیان بزارید، همون لحظه حل میکنن

پشتیبانی اپراتور نیز 24 ساعته هست در ایرانسل...

A@D@E@L

Registered User
لایک‌ها
35
جابله که خود بخود شارژ کم میکنه هم

برای غیرفعال کردن تمامی چیزهای تبلیغاتی به نوعی که شارژ رو کم میکنه دستوری هست

مثلان برای مسابقه ای یا مجلاتی که بصورت اس ام اس میاد و شارژ رو کم میکنه کدی هست که بشه همه رو غیرفعال کرد/

تمام این مشکلات در 2 مرحله برطرف میشه ! (تست کنید)

1- زنگ بزنید به اپراتور ایرانسل (شمارش یادم نیست 8080 بود فکر کنم! یا یک همچین چیزی)

2- مشکل را درمیان بزارید، همون لحظه حل میکنن

پشتیبانی اپراتور نیز 24 ساعته هست در ایرانسل...

منظورتون همون 700 هست؟

Last edited:

ali936

Registered User
لایک‌ها
17
از منهم بعضي مواقع پيامها رو 10 تومان وبعضي وقتا 16 تومان كم ميكنن علت چيه ؟

باتشكر

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
چه جالب من فکر میکردم فقط خودم مشکل دارم ! حتی فک کردم تعرفه ها بیشتر شده رفتم سایت ایران ول رو هم چک کردم تغییری ندیدم .
واسه من حدود 4-5 روز هر پیامک فارسی 16 ت محاسبه میشد . دیروز البته دوباره 10 ت شد! نمیدونم چه بازیی هست ولی 99% احتمال میدم ایران ول یه گوه جدیدی خورده !

signul

Registered User
لایک‌ها
938
زنگ بزن به 700 بعدش عدد صفر رو بزن بعد از نیم ساعت پشت خط موندن پشتیبانیش می آد مشخصات کسی که سیم به نامشه میگیره بعد بگو مشکل چیه و ....

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
زنگ بزن به 700 بعدش عدد صفر رو بزن بعد از نیم ساعت پشت خط موندن پشتیبانیش می آد مشخصات کسی که سیم به نامشه میگیره بعد بگو مشکل چیه و ....

دقیقا . من اول فک میکردم این 700 رایگانه . کسی مشکل واسش پیش بیاد قشنگ هر دفعه باید 2-3 هزار ت شارژش خورده شه که مشکلش رو مطرح کنه . واقعا شرم اوره ...

EnayatK

Registered User
لایک‌ها
12
بله دوستان چند روزی هست مشکل پیش اومده و پیامک های فارسی رو به جای10تومن16تومن کم میکنه.البته بعضی مواقع

EnayatK

Registered User
لایک‌ها
12
مشکل از سیمکارت نیست پس؟
نه دوست عزیز فکر نمیکنم.هرچند این مشکل برا من پیش نیومده ولی دیروز برای دوستم پیش اومده بود.شاید برای بعضی از پیش شماره های ایرانسل بوجود اومده

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
دقیقا . من اول فک میکردم این 700 رایگانه . کسی مشکل واسش پیش بیاد قشنگ هر دفعه باید 2-3 هزار ت شارژش خورده شه که مشکلش رو مطرح کنه . واقعا شرم اوره ...

برای من که رایگان بود و شارژ کم نکرد !!! البته بازم میگم فکر نکنم 700 بود !!! یک شماره دیگه بود که خود نمایندگی داد و گفت تماس بگیر، اُپراتور هم در حدود 5 دقیقه جواب داد و سریع برطرف کرد.

ali936

Registered User
لایک‌ها
17
چه جالب من فکر میکردم فقط خودم مشکل دارم ! حتی فک کردم تعرفه ها بیشتر شده رفتم سایت ایران ول رو هم چک کردم تغییری ندیدم .
واسه من حدود 4-5 روز هر پیامک فارسی 16 ت محاسبه میشد . دیروز البته دوباره 10 ت شد! نمیدونم چه بازیی هست ولی 99% احتمال میدم ایران ول یه گوه جدیدی خورده !

آره ممنون از من هم همينجوريه .اصلا معلوم نيس قيمت پيامكا 10 تومانه يا 16 تومان.

از چند سال پيش ميگن فارسي 10 تومان . ولي بعضي وقتا 10 وبعضي وقتا 16 تومان كسر ميكنند . من هر پيامي كه ارسال ميكنم مبلغ كسرشده ومبلغ موجودي جديدو نشون ميده .

وتمام مراكز ايرانسلو هم چك كردم همين آش بود وهس وهمين كاسه. با 700 هم تماس گرفتم ميگم نره ميگه بدوش كه ماده اس . من از اكبر ميپرسم سوالم اونا از عباس ميگوين جوابم.

من چند دفعه مشكل مختلف برام پيش اومده بود و با 700 شون و اون خط ديگه تماس گرفتم اصلا جواب درست وحسابي نميدن و فك ميكنن با آدم بي سواد طرفن وطوري حرف ميزنن كه انگار ما چيزي نميدونيم.

اميدوارم كه اين مشكلات حل كنن وگرنه دزدي حساب ميشه البته دزدي ناجوانمردانه خيلي بده .و خداوند از حق خودش ميگذره ولي از تنها حقي كه نميگذره حق الناس است.

باتشكر فراوان از دوستاني كه تجربه خودشو نو در اختيار ما ميزارن.

خيلي ممنون از شجاعت وجسارت شما . وشجاعت و جسارت شما قابل تحسينه.

بله اول نيم ساعت پشت خط نگه ميدارن و براتون ونگ ونگ ميكنن بعدش همونايي كه گذاشتن پشت خط يا اصلا هيچي سرشون نميشه يا عمدا از اين شاخه به اون شاخه ميپرن و من كه هيچ جواب درستي دريافت نكردم.

ولي فك ميكنم به همه اونايي كه پشت خط 700 شون و خطوط ديگه براي پاسخگويي نشستن خيلي خوب بهشون آموزش اعصاب خورد كني دادن و خيلي خوب ترفندهاي دور زدن مشتري رو بهشون ياد دادن و نهايت جواب همه شون جواب سربالاست .

بعد هم حداقل 2-3 تومان پياده ميشين . وكاري ميكنن كه ديگه تا عمر دارين يادتون بره 700 چيه . وهر كار كردن ونكردن با خودتون بگين ولش كن.

سياستشون اينه عزيزان . ولي چاره اي نيس ولي رقابت نباشه و 2 تا خط باشه كه اين از اون بدتر واون از اين بدتر .چاره اي نيس جز سوختن وساختن .

والله به من كه اينقدر ظلا وحق خوري كردن كه ديگه پوستم كلفت شده. واينها هم عاديه.

ولي اميدوارم يه انسان وآدمي بلند بشه وجلو اين دزدي هاي الكترونيكي وچند پهلو مبهمشونو بگيره . البته خودشون فك ميكنن اينطوري ولي براي من وخيلي هاي ديگه مثل روز روشنه كاراشون.

خدا رحم كنه به حال مردم ساده وروستايي و ساده دل كه اعتماد ميكنن وكردن .

با هزاران روش مردمو مجبور ميكنن كه جيبشونو تسليم گونه وراحت بدون اينكه حتي خودشون خبر داشته باشن در اختيار ايران ول بزارن

باتشكر فراوان

Last edited:

hamed0050

Registered User
لایک‌ها
25
داداش تو مسابقه شرکت کنی اینجوریه که هر اس ام اس 50 تومنه البته نوع مسابقه متفاوته اولش که ثبت نام میکنی میگه هر اس ام اس چقد.در ضمن اگه به شخص خاصی اس ام اس میدی اینقد کم میکنه گوشیم چینیه از علائم استفاده نکن مثلا نقطه ویرگول و اینچیزا ببین باز همونه؟
در ضمن مکالمه ایرانسل با 700 تا لحظه ای که اپراتور جواب نده رایگانه از وقتی جواب داد محاسبه میشه البته اگه قط کنی تا اپراتور برداره یه 67 تومن میندازه با سایر خطوطم از اپراتور خودتون سوال کنید.

بالا